Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. potty65

    potty65 Regular Member

    Dream Master ίσως να μην έχεις άδικο, ίσως οι εμπειρίες μου να είχαν αυτή την εξέλιξη γιατί εκτός των άλλων διαμορφώθηκαν και από εμένα. Διάβασα τις απόψεις όλων και ιδίως των καθ' ύλην αρμοδίων, των mistressess δηλαδή. Τόσο η Eύα όσο και η Αμαζόνα θεωρούν ότι γεννήθηκαν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, ότι είχαν ανάλογες τάσεις από μικρές που σχηματοποιήθηκαν με την ενηλικίωση τους. Και οι δύο εκφράζουν μία εντελώς διαφορετική άποψη από την δική μου και του Χαινριχ.

    Εν ολίγοις εμείς υποστηρίζουμε ότι μία γυναίκα είναι από φύση της υποτακτική, αλλά λόγω βιωμάτων και συνθηκών μπορεί να εξελιχθεί σε mistress, ενώ εκείνες υποστηρίζουν ότι γονιδιακά υπήρχε μέσα του και εκδηλώθηκε στην πορεία. Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια, ωστόσο είναι γεγονός ότι σε πάμπολες περιπτώσεις σχέσεων συμβαίνει ο άντρας να είναι φαινομενικά "η κεφαλή", όμως στην πραγματικότητα τα νήματα κινεί η γυναίκα (βλ. και σίδερα μασάει ο κουταλιανός..., αλλά στην κυρά του κλαρίνο). Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις οι γυναίκες προικισμένες με οξυδέρκεια και πρακτικό πνεύμα που τις έχει προικίσει η φύση, αναλαμβάνουν τον ρόλο που αδυνατούν να εκπληρώσουν οι άντρες, είτε λόγω αδυναμίας χαρακτήρα, είτε λόγω ανικανότητος.

    Αμαζόνα φαντάζομαι θα έχεις αντιληφθεί ότι γίνεται μία καλοπροαίρετη κουβέντα με καλή πίστη και χωρίς να υπάρχει πρόθεση να προσβάλλουμε κανένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνεις σαν κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο και να καταφεύγεις σε φτηνές απειλές. Αν θέλετε όντως να έχετε την ταυτότητα που δηλώνετε θα πρέπει να είστε ακριβοδίκαιες, να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, και να είστε σε θέση να αξιολογείτε τις προθέσεις και τα λεγόμενα του καθενός. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς οι σκλάβοι σας να δηλώνουμε υποταγή, αν και πρωτίστως αυτούς είναι που πρέπει να ακούτε με προσοχή πρώτα απ΄ όλα. Πάντως εγώ επειδή προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι τα κείμενα σας φαίνονται πειστικά, δεν μπορώ να αναλύσω καλύτερα από εσάς πως αισθάνεσεσθε και τι είστε.
     
  2. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Καταρχάς δεν καλαβαίνω γιατί είναι κακό να προσβάλλομαι από τα λεγόμενα κάποιων ατόμων, ακόμα και όταν λέγονται μέσα από «καλοπροαίρετες κουβέντες», στις οποίες δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τύπου «κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο».
    Κατά δεύτερον προσβλήθηκα πάνω από όλα σαν γυναίκα, γιατί βλέπω μία φαλοκρατική αντίλληψη τύπου ο άντρας είναι κυρίαρχος..... Λυπάμαι αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες ο άντρας έχει πάψει να έχει το ρόλο του κυνηγού. Αντίθετα όλο και περισσότεροι άντρες καταλήγουν να είναι σαν φοβισμένα κουτάβια και να μήν τολμούν να κάνουν ούτε το κλασσικό καμάκι στο δρόμο. Αυτό όμως είναι άσχετο με το BDSM.
    Όπως επίσης άσχετο είναι και το γεγονός πως μία Mistress έχοντας έναν σκλάβο μπορεί να αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι δυνατή και έχει ακόμα τον έλεγχο, ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Δηλαδή οι τόσες επιτυχημένες και δυναμικές γυναίκες που δεν έχουν σχέση με το χώρο τί είναι; Προβληματικές μήπως;
    Άλλη άποψη ότι οι Αφέντρες είναι εμφανισιακά χάλια και το BDSM είναι ο μόνος τρόπος να π** με ωραίους γκόμενους... Γιατί καλέ; Μήπως (για να μήν πω για τον εαυτό μου) η SM_ART_LADY ας πούμε δεν είναι μία θεογκόμενα; Λες δηλαδή να είχε ανάγκη το BDSM για να συναναστρέφετε ωραίους άντρες; Και ποιός λέει ότι δεν έχει σημασία μία Αφέντρα να αρέσει εμφανισιακά στο σκλάβο που θα της δοθεί;
    Επίσης οι τυχόν εμπειρίες που έχουμε δεν κατατάσσουν όλους του ανθρώπους στις ίδιες κατηγορίες. Αν γνώρισες π.χ. 2-3 γυναίκες που δήλωναν Mistress και ήταν χρήστες ναρκωτικών, θα έλεγες πως και εγώ είμαι χρήστης ναρκωτικών;
    Ποιός είπε επίσης ότι μία Mistress είναι μία αναίσθητη μουλάρα; Πάνω από όλα είμαι γυναίκα, έχω αισθήματα και ευαισθησίες, ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν το παίζω Θεός. Συγκινούμε, κλαίω, ερωτεύομαι και καθόλου δεν φοβάμαι να δείξω τα συναισθήματά μου.
    Επίσης κακώς χαρακτηρισμός ότι οι slaves είναι slaves γιατί δεν μπορούν να εκπληρώσουν το ρόλο τους ως άντρες, λόγω αδυναμίας χαρακτήρα, είτε λόγω ανικανότητος. Σε πληροφορώ ότι και ο σύζυγός μου και οι slaves που έχω γνωρίσει, μιά χαρά ικανότατοι και δυναμικοί είναι. Δεν είναι ούτε άβουλα πλάσματα, ούτε ανίκανοι να είναι άντρες και σωστοί σύντροφοι.
    Τέλος, δεν ζήτησα να δηλώσει κανένας σκλάβος της κοινότητας υποταγή σε εμένα. Δόξα το θεό τα έχω τετρακόσια και ξέρω ποιοί σκλάβοι μου ανήκουν και ποιοί όχι. Παρεπιπτώντος δεν ζητάω ποτέ να δηλωθεί η υποταγή. Κάθε σκλάβος που θέλει να υποταχτεί δηλώνει από μόνος τους την υποταγή του εκεί που θέλει.
    Είμαι ακριβοδίκαιη, έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά και αξιολογώ πως οι προθέσεις σου δεν ήταν να κάνεις μία συζήτηση επιπέδου, αλλά να χρησιμοποιήσεις λεκτικές προσβολές στις Mistresses, στις οποίες άσχετα αν ανήκεις ή όχι οφείλεις τον ίδιο σεβασμό με αυτόν που σου δείχνουν.

    Ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αποδείξω πως δεν είμαι σχολιαρόπαιδο και δεν απειλώ ούτε με φτηνό ούτε με ακριβό τρόπο, απλά δήλωσα το λόγο για τον οποίο θα έσβυνα τα posts μου ώστε να μήν προσβληθούν οι υπόλοιποι γράφοντες.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Γεια στο στόμα σου. Αυτό ακριβώς καταδικάζει η φύση .Τ' αγόρια είναι, πλέον, πολύ πιο ντροπαλά και τα κορίτσια είναι που τα... «παρενοχλούν».

    Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι «Οι γυναίκες (δεν) είναι σεξουαλικά αντικείμενα για να ικανοποιούν τις ορέξεις των ανδρών» αλλά μην τα ανατρέψουμε και όλα.
    Και πίστεψε με κανείς σοβαρός άντρας δεν θα ρίξει το βλέμμα χαμηλά εκτός και θέλει να θαυμάσει δυο όμορφες γυναικείες γάμπες.
    Μπορεί βέβαια στο χώρο του lifestyle να βρούμε χιλιάδες αντίθετα παραδείγματα αλλά ξεχνάμε ότι είναι Lifestyle και όχι πραγματικότητα.

    Τελικά το μόνο που με παρηγορεί με αυτή την ντε και καλά αλλαγή της φυσικής θέσης της γυναίκας είναι ότι τα αγοράκια πήραν τη θέση των κοριτσιών ως «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου»

    Δεν είναι φαλλοκρατισμός οι φυσικοί μας ρόλοι
     
  4. potty65

    potty65 Regular Member

    Αμαζόνα, επειδή νομίζω είσαι ειλικρινής άνθρωπος θα ήθελα να μου απαντήσεις ευθέως στην εξής ερώτηση: Εσύ σαν γυναίκα που συνευρίσκεσαι είτε μόνιμα είτε περιστασιακά μ' έναν άνδρα, ο οποίος δηλώνει υποτακτικός και εκτελεί ευλαβικά τις εντολές σου, τι γνώμη έχεις για τον άνδρα αυτόν? Οταν τον εξευτελίζεις, τον βάζεις να τρώει από το πάτωμα, να γλύφει τα παπούτσια σου, κλπ κλπ, μπορείς μετά να τον σέβεσαι, και να τον θαυμάζεις? Το γεγονός ότι ακολουθεί αυτή την ¨"αντιηρωική" συμπεριφορά δεν επηρεάζει συνολικά την οπτική σου απέναντι του? Κι εσύ από την πλευρά σου, δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι μ' ένα άντρα δυνατό, που να στέκεται στα πόδια του, που να έχει αυτοκυριαρχία και αυτοσεβασμό και που θα μπορείς να βασιστείς πάνω του ανά πάσα στιγμή? Και μπορείς να βασιστείς σ' έναν άνδρα τον οποίο διατάσσεις καθημερινά?

    Εχεις δίκιο όταν λες ότι ο άνδρας κυνηγός έχει πλέον εκλείψει, αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι και περιζήτητος. Ισως είναι ένα είδος που δεν σε ενδιαφέρει εσένα προσωπικά, αλλά εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από ένα τέτοιο πρότυπο. Ισως να μην είναι καν θέμα φύλου, στα ίδια μου τα ερωτήματα εγώ ξέρεις τι απαντώ? Οι γυναίκες τις οποίες μπορώ να κάνω ότι θέλω, με ελκύουν αλλά εξαντλούν πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον μου. Μου αρέσουν τα δύσκολα, οι δύσκολες γυναίκες που θα δώσω την μάχη μου για να τις κατακτήσω και θα τα καταφέρω ή θα αποτύχω. Και η αποτυχία είναι και αυτή η απόδειξη μίας μάχης, η οποία δείχνει χαρακτήρα αν μη τι άλλο. Μου αρέσουν οι γυναίκες που θα με αμφισβητήσουν, που θα μου αντισταθούν, αλλά τελικά θα καταφέρω να τις κάνω να με αγαπήσουν, να με θαυμάσουν και να υποταχθούν ερωτικά σε μένα. Και δεν είναι και ο έρωτας μία συναρπαστική μάχη αυτή καθ' εαυτή? Οταν παραιτηθείς από την μάχη πριν καν αρχίσει, δεν χάνεται μέρος ή και συνολικά η γοητεία του ερωτικού παιχνιδιού?

    Αν είχα τον ρόλο υποτακτικού και έχανα την δυνατότητα να έχω ελεύθερη βούληση, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω ως άνδρας γιατί θα έχανα την αυτοεκτίμηση μου. Είναι σημαντικό για μένα, η γυναίκα να με βλέπει με ένα ¨δέος", και νομίζω αυτό είναι εξ' ίσου σημαντικό και για την γυναίκα, τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Τα λέω όλα αυτά γιατί ενδιαφέρομαι για την άποψη σου.
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    τι σημαίνει σοβαρός άνδρας για σένα Χάινριχ_φον_Κλάιστ?

    ....ποιός είπε πως ο τρόπος ζωής (=lifestyle) που επιλέγει ο καθένας δεν είναι πραγματικός?

    potty65 θα συμφωνήσω μαζί σου πως δεν έχεις την δυνατότητα να γίνεις υποτακτικός.


    Που λέτε Κ/κυρίες και Κ/κύριοι,

    Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί ο περισσότερος κόσμος να καταννοήσει τις ομοιότητες αλλά κυριότερα τις διαφορές μεταξύ γυναίκας και άνδρα Κυρίαρχου και θεωρούν τις διαφορές των γυναικών ως αδυναμία κυριαρχίας.

    Όπως οι γυναίκες διαφέρουν σε όλους τους τομείς από τους άνδρες ακριβώς επειδή είναι γυναίκες, έτσι έχουν διαφορές και στο BDSM. Να σημειώσω πως είπα διαφορές και όχι αδυναμίες και ανικανότητα.
    Ενώ στους άλλους τομείς το αποδεχόμαστε ώς μέρος του φύλλου τους, στο BDSM το απορρίπτουμε και την κατατάσσουμε σε κακογαμημένη, υστερική, φαλλοφοβική και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

    Και δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς σαν άνθρωπος που αναζητά απαντήσεις και αναρωτιέμαι, μα τόσο πολύ κινδυνεύει ο ανδρισμός κάποιων αρσενικών που για κανέναν λόγο και με καμμία δύναμη δεν μπορούν να αποδεχτούν την διαφορετικότητα της γυναίκας μέσα στην κυριαρχία ή μήπως τελικά όλη αυτή η άρνηση μπορεί να κρύβει ανομολόγητους πόθους? Κάτι σε Mistressfobic ένα πράμα?

    Και εντάξει... πολλές οι υστερικές κακογαμημένες φαλλοφοβικές... αλλά άλλο τόσοι οι υστερικοί, κομπλεξικοί, μικροτσούτσουνοι... παντού τα πάντα καλοί μου άνθρωποι... αυτό δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με το θέμα του γιατί μια γυναίκα με κυριαρχική προσωπικότητα γίνεται Mistress και γιατί ένας άνδρας με κυριαρχική προσωπικότητα γίνεται Master.
     
  6. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Εδώ λοιπόν έχει γίνει η παρεξήγηση.
    Θαυμάζω λοιπόν κάθε σκλάβο που έχει το θάρρος και τη βούληση να διαθέτει τον εαυτό του και με τιμά το γεγονός ότι επέλεξε εμένα να μου εμπιστευτεί την ύπαρξή του και την απόλαυσή του. Θαυμάζω την αυτοκυριαρχία κάθε σκλάβου που μπορεί να εκτελεί αβίαστα κάθε εντολή με σκοπό να ικανοποιήσει τον εκάστοτε Αφέντη. Κάθε σκλάβος έχει αυτοεκτίμηση, μιά και μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του εκεί που θέλει, να θέσει τα όριά του και να εξασφαλήσει την σωματική του ακεραιότητα.
    Κάθε σκλάβος νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που ασχολήθηκε ένας Αφέντης μαζί του και εγώ σαν Αφέντρα νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε κάθε σκλάβο που μου διέθεσε τον εαυτό του.

    Βασίζομαι στον σύντροφό μου που τυχαίνει να είναι και σκλάβος μου. Βασίζομαι στην φροντίδα του και στο γεγονός ότι είναι αρσενικό.

    Ευχαριστώ τους σκλάβους που με την υποταγή τους δήλωσαν πως εγώ είμαι Αφέντρα τους και ομολογώ πως χωρίς την ύπαρξή τους δεν θα υπήρχα ούτε εγώ. Το έχω δηλώσει ότι είμαι βαθιά εξαρτημένη από τις σχέσεις μου και ομολογώ πως χωρίς έναν σκλάβο στο πλάϊ μου είναι "άχρηστη". Αν βγώ έξω χωρίς ένα σκλάβο στο πλευρό μου νιώθω γυμνή.

    Πραγματικά, τί σχέση έχει το D/s & M/s με όλα αυτά. Τί σχέση έχει η θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία; Καμία.
     
  7. potty65

    potty65 Regular Member

    rolfo η ιστορία προφητική..., μόνο που κάνεις ένα λάθος: δεν εξαφανίστηκα όπως λες, ο πραγματικός μου ρόλος ήταν αυτός του πράκτορα - προβακάτορα (εξ' ου και το δισυπόστατο switch). Σκοπός να εξωθήσω τον χαινριχ σε εμπρηστικές δηλώσεις, να προκαλέσω τον λιθοβολισμό του από τις εξαγριωμένες mistessess, και εν συνεχεία να του αρπάξω την άστεγη πλέον Αστάρτη!
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Μην βάζεις λέξεις που δεν είπα στο «στόμα» μου.
    Ουδέποτε χαρακτήρισα μια γυναίκα ως «υστερική κακογαμημένη φαλλοφοβική»
    Και σκοπός μου είναι απλά να καταθέσω την άποψη μου και όχι να πείσω τους άλλους .
    Θα την πω όσο κομψότερα μπορώ εν ολίγης:
    Υποστηρίξω «κάθε προσπάθεια των καταπιεσμένων γυναικών να ξαναβρούν τη χαμένη τους θηλυκότητα». Δεν το είπα εγώ. Σεις είπατε .
    Μπορείς να με αποκαλέσεις ανώμαλο, σεξιστή ή φαλλοκράτη .
    Για τους ανομολόγητους πόθους μου όπως αναφέρεις επιφυλάσσομαι να τους κάνω γνωστούς στην κοινότητα .
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Συμπεράσματα πολλά όσα και οι ανομολόγητες αλήθειες.

    Όπως μπορεί να υπάρξουν οι Mistressfobics, μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν και οι Πεοφοβικές.

    Ας σταματήσουμε την αντιπαράθεση. Δεν οδηγεί πουθενά.
    Παραφράζοντας... the thuth is somewhere inside us.

    Αστάρτη
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Kαπου ανέφερα ότι οι vanilla φίλοι του forum θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο.

    Είσαι η πιο ακατάλληλη για να υποδεικνύεις το πότε θα σταματήσει η αντιπαράθεση Αστάρτη ενώ είσαι εσύ (μεταξύ άλλων) που ρίχνεις λάδι στην φωτιά.

    Πετάς πυροτεχνήματα και μετά λες τέλος?
    Ναι, μια συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά όταν μιλάς σε ανθρώπους με κλειστά μυαλά.

    Κάνεις τα άτομα εδώ να αναλώνονται στο να σε πείσουν διότι αυτό σε θρέφει...
    το να ασχολούνται μαζί σου.

    Άραγε συμβαίνει αυτό και στην πραγματικότητα σου ή περνάς σιωπηλή και απαρατήρητη?
    Και το λεω με όλη την ευθύνη των λέξεων μου.
    Δεν είσαι εδώ δυστυχώς για να μάθεις η να ενημερωθείς αλλά για να μας πείσεις για του λόγου σου το αληθές και το πόσο σωστή είσαι....
    Θέλεις να έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

    Και πίστεψε με είναι πλέον βαρετό και ενοχλητικόνα να το βλέπω να συμβαίνει εδώ συνέχεια.

    Είσαι σα να μιλάς συνέχεια, οπότε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορείς ν΄ ακούσεις αυτό που σου λενε και απλά σκέφτεσαι τι θα πεις στην συνέχεια!

    Μείνε στον κόσμο σου λοιπόν και δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας αν δεν συμμετέχεις διαρκώς ...
     
  11. underHeels

    underHeels New Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Άλλος κατάλαβε ότι όλες οι mistresses είναι μπάζα.
    Άλλος κατάλαβε ότι αν μια γυναίκα δεν mistress είναι για φτύσιμο.
    Άλλος κατάλαβε ότι για να δεις χαρά στα σκέλια σου πρέπει να γίνεις mistress.


    Δεν αναφέρθηκα στα ψυχο-σωματικο-εγκεφαλικά ερεθίσματα που οδηγούν μια γυναίκα να γίνει mistress, αλλά σε μία .... σπάνια,ιδιαίτερη,ιδιάζουσα,ξεχωριστή,πραγματική,ρεαλιστική,αληθινή,υπαρκτή,διαπιστωμένη,εξακριβομένη
    ....περίπτωση.

    Προσωπικά μου αρέσει να ψάχνομαι με το πιο σπάνιο, με τη λεπτομέρεια, με το πιο ασυνήθιστο. Είμαι απο αυτούς που κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι, γιατί πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο να ψυχολογήσω το ΓΙΑΤΙ κάποιος θέλει να μου δείξει το φεγγάρι από το να ξαναδώ για 7.234.543-ή φορά το φεγγάρι.
    Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι νεότεροι και λιγότερο απονήρευτοι του forum ,καλύτερα να ξέρουν στο πρώτο τους ραντεβού ότι υπάρχουν και fake-mistresses (όπως και euro-αρμέχτριες mistresses) και μετά προχωρούν σε βαθύτερες αναλύσεις.

    Οι μόνοι λόγοι για να διαμαρτυρηθεί κάποιος με το αρχικό post μου είναι....

    - ή ότι έχετε μάθει να δέχεστε μόνο φιλοσοφικές απαντήσεις, και να απορρίπτετε τις ρεαλιστικές/επιφανειακές απαντήσεις που κρύβουν την πραγματικότητα
    (οπότε να παρακαλέσετε τον admin να μετονομάσει αυτό το forum σε greek_bdsm_Ρhilosophers.com ή οΚυκλοςΤωνBDSMΠοιητών.com
    και κατά την εγγραφή να είναι απαραίτητη η επίδειξη του πτυχίου φιλοσοφικής)

    - ή ότι ανήκει στους "φωνάζω-άρα-υπάρχω" (που ουδεμία σχέση φέρουν με τους "υπάρχω-άρα-φωνάζω")

    - ή ότι ανήκει στις ..."ως άνωθι αναφερόμενες" mistresses.
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Το είδα σε αφίσα ανεβαίνοντας πριν λίγο τη Μεσογείων και νομίζω πως εκφράζει την κατάσταση του θρεντ αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες:

    Πόλος γίναμε!

    Ως προς το θρεντ, εννοώ την πόλωση που παρουσιάστηκε εν ριπή οφθαλμού, γύρω από αν υπάρχουν τελικά Κυριαρχικές γυναίκες ή όχι.

    Φίλτατε potty65, μου είσαι από τις πρώτες φυσιογνωμίες που συμπάθησα στο φόρουμ. Και ένας λόγος είναι ότι έχεις μια τρομερή ειλικρίνεια στο να αναμιγνύεις το τί σου αρέσει με το πώς είναι ο κόσμος. Μη γελιέσαι: ακριβώς αυτό κάνουμε όλοι μας, άλλος περισότερο, άλλος λιγότερο, απλώς εσύ έχεις και την ευθύτητα να το γράφεις. Υγιές είναι.

    Ενδεχομένως για σένα να λειτουργεί αυτό καλά. Αν και, μεταξύ μας, είναι λίγο «ύποπτο» το να γνωρίζεις συνέχεια την ίδια γυναίκα με άλλο πρόσωπο. Εννοώ, μήπως τυχόν ντύνεις τις γυναίκες που γνωρίζεις με ιδιότητες που ψάχνεις, και δη σε βαθμό που δεν τις έχουν; Για παράδειγμα, στην ιστορία που αναφέρεις με μια πρώην παντρεμένη κυρία, εγώ δεν βλέπω την κυρίαρχο που έγινε αρνάκι, αλλά βλέπω πολλά για τον πρώην σύζυγο της, που προσήλθε ζητώντας να λάβει «παρά του μη έχοντος». Πράγματα που θα έπρεπε να της είχαν «βγάλει μάτια» και να γλιτώνει σήμερα τις καταθέσεις στους «ψυ».

    Λές περίπου ότι οι γυναίκες είναι από τη φύση τους υποτακτικές και οι κυρίαρχες κάποιο πρόβλημα έχουν, και εν πάσει περιπτώσει αν βρουν τον άνδρα Άντρα, θα στρώσουν και θα βγει η φύση τους.

    Ομως, αυτή η συλλογιστική πού θα μας πάει; Μήπως κι οι ομοφυλόφυλοι άνδρες, δεν είναι «ριψάσπιδες» που κιότεψαν από τον φυσικό τους ρόλο; Αμ εκείνες οι λεσβίες; Αυτές, δεν χρειάζονται έναν σωστό «Μπούτσο» (με «μπ» όπως τον έλεγε ο Καραϊσκάκης) για να έρθουν στον ίσιο δρόμο;

    Το αν υπάρχουν οι Κυρίαρχες γυναίκες είναι σαν την βρετανική πουτίγκα: υπάρχει επειδή τρώγεται. Το γιατί γίνονται έτσι είναι μια καλή ερώτηση και μέχρι στιγμής οι απαντήσεις που ακούσαμε είναι ότι δεν γίνονται, γεννιούνται. Ας περιμένουμε.

    Dream

    ΥΓ. Προς Κυρίαρχες που απάντησαν «αγριεμένα» στον potty65 και τον Χάινριχ: εκείνη η παροιμοιώδης ηρεμία και ψυχραιμία που έχει η Κυριαρχία δεν ισχύει για τις γυναίκες Κυριάρχους; Επίσης, γιατί διαμαρτυρηθήκατε τόσο εδώ και όχι στο θρεντ της illusion "Η ενδοτικότητα είναι δύναμη" όπου μια γυναίκα (όχι η illusion, η φεμινίστρια συγγραφέας του άρθρου) διατυπωνεί ευθαρσώς ότι η φύση της γυναίκας είναι υποτακτική; Θέλω να ελπίζω ότι μια Mistress που αξίζει τον τίτλο της έχει ξεφύγει από το στάδιο "Ανδρομάχη"...

    ΥΓ2. Εκείνη τη Bianca, που είπε ότι ενεργεί ως δράση-αντίδραση γιατί πέσατε όλοι να την φάτε, με τα «κομπλεξισμός» κλπ. Μας λέει ένας άνθρωπος κάτι από την ψυχή του, ότι ενδιαφερόταν για αισθησιακό BDSM και ένιωσε πως κακοποιήθηκε, και του ορμάμε; Μήπως να κάνουμε έναν αποκλεισμό των «κομπλεξικών» από το φόρουμ να δούμε πόσοι θα μείνετε;