Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για σενα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 31 Αυγούστου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Γιατί ότι λέει το @guruni είναι νόμος!!

2. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εχει και συνεχεια;

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

το σκεφτομαι........ αν ειναι να μου κανουν 10 σχολια απο κατω για τις επιλογες της φαντασιωσης μου δε νομιζω να δωσω συνεχεια...............

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ρε @guruni ασε το κοριτσι να εκφραστει ... τσ τσ τσ

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Μη μασας και συνεχισε!δικη σου φαντασιωση κανε οτι θες

6. Dolce_vita

ξαφνηκα μπαινει κ Εκεινος στην μπανιέρα. Ακουμπαει το στέρνο του στην πλάτη μου. Μπορω να νιώσω τον σκληρό πούτσο του να ακουμπάει την μέση μου. Αρχίζει και μου λούζει τα μαλλιά. Εχω χαλαρώσει τελείως
    εχω κλείσει τα μάτια και απολαμβάνω με όλες μου τις αισθήσεις εκείνη την στιγμή. Τον νιώθω να με ανασηκώνει και ο σκληρός πούτσος του βρίσκετε μέσα στο υγρό μουνάκι μου. Μην τολμίσεις και χύσεις τσουλίτσα μου ψυθιρίζει στο αυτι ενώ μου σφίγγει τον λαιμό με το χέρι του. Προσπαθώ να κρατηθώ δεν θέλω να τον απογοητευσώ σφίγγομαι για να Τον ικανοποιήσω αλλά μου είναι πολύ δύσκολο. Μου ξεφευγεί μια πνιχτή κραυγή και νίωθω το σώμα μου να συσπάται. Με σηκώνει απότομα και με βγάζει έξω απο την μπανιέρα.
    Τι σου είπα καρίολα μου λέει;
    Μου ήταν πολύ δύσκολο Κύριε απαντάω κοιτόντας χαμηλά
    Βγαινει απο την μπανιέρα και κάθετε σε μια καρέκλα
    Γονάτησε τσουλά μου λέει θα σου κάνω το κωλαράκι σου κόκκινο που δεν κατάφερες να κρατηθείς. Μέχρι να τελείωσει την φράση νιώθω το πρώτο χαστούκι στο κωλαράκι μου. Επειδή ήταν η πρώτη φορά θα φας 20 σε κάθε κωλομάγουλο Τον ακούω να μου λέει. Η καυλωμένη πούτσα Του είναι σε απόσταση αναπνοής απο το βλέμμα μου, μπορώ να την μυρίσω αλλα δεν μου επιτρέπετε να την αγκίξω χωρίς την δικιά Του εντολή. Είναι τόσο όμορφη έτσι οπώς την βλέπω όρθια με το πουτσοκέφαλο να έχει βγεί τελείως έξω να γυαλίζει απο το άσπρο υγρό που έχει πάνω και οι φλέβες να πετάγονται. Θέλω τόσο πολύ να την βάλω στο στόμα μου.
    Σε παρακαλω Κυριέ μου αφησέ με να γευτώ το υπέροχο καβλί σου ,Του λεω. Ένα χαστούκι προσγειώνετε στο μάγουλο μου. Σου αρέσει μωρη τσουλίτσα έτσι; Εσύ το έκανες έτσι. Εσύ με την ανυπακοή σου. Τώρα στείσου στα τέσσερα βγάλε την γλώσσα έξω και έλα εδώ να το γλύψεις. Χωρις να χάσω χρόνο πηγαίνω προς το μέρος Του. Επιτέλους νιώθω τον πούτσο Του στο στόμα μου. Τον γλύφω τον ρουφάω τον θέλω όλο για μένα. Εκείνος τον σπρώχνει όλο και πιο μέσα. Τα μάτια μου αρχίζουν και δακρίζουν όμως δεν σταματάω. Το μουνάκι μου χυνει συνέχεια.
    Ενας διαπεραστικός ήχος σκίζει τον αέρα και νιώθω ένα τσούξιμο στην πλάτη μου. Αυτό με καυλώνει όλο και πιο πολύ προσπαθώ να Τον κάνω να χύσει στο στόμα μου. Ακούω την ανάσα Του που γίνετε πιο βαρια νιώθω την καρδιά του που χτυπάει πιο γρήγορα μέχρι που ένα καυτό υγρό γεμίζει το στόμα μου. Σηκώνω τα μάτια μου και Τον κοιτάω. Ειναι ο πιο ομορφός αντράς του κόσμου και ειμαι δικιά Του

7. Dolce_vita

μπράβο τσουλίτσα μου Τον ακουω να μου λεει ενώ μου βάζει την αλυσίδα στο κολάρο μου και με οδηγεί στο σαλόνι. Πάνω στον μαυρό δερμάτινο καναπέ βρίσκετε ένα κόκκινο σατέν φόρεμα δίπλα μαυρές δερμάτινες δωδεκάποντες γόβες και ένα διχτιωτό καλτσόν. Σκίβει κ μου ψυθιρίζει στο αυτί αυτό είναι το δώρο σου μικρή μου σε αφήνω να ετοιμαστείς σε μια ώρα μας περιμένουν σε επαγγελματικό δείπνο και θα με συνοδευσεις. Σκέφτομαι μιση ώρα μονο; δεν υπάρχει πιθανότητα να προλάβω. Όμως δεν μιλάω απαντάω μάλιστα Κύριε. Εκείνος μου βγάζει το κολλάρο και αποχωρεί απο το σαλόνι. Αναρρωτιέμαι που είναι τα εσώρουχα ομώς σκέφτομαι ότι ίσως μου τα δώσει αργότερα. Ντύνομαι. Το κόκκινο φόρεμα είναι υπέροχο. Ολή η πλάτη είναι έξω μέχρι χαμηλά την μέση ενώ καταλήγει στους αστραγάλους μου. Οι μαυρές γόβες είναι τόσο αναπαυτικές αν και δωδεκάποντες. Προσπαθώ να συμάζεψω τα ατίθασα μαυρά σγουρά μαλλιά μου ενώ Τον ακουω να έρχετε προς το μέρος μου. Αντικρίζω το είδωλο του απο τον ξύλινο σκαλιστό καθρευτή που στολίζει τον μπουφέ της τραπεζαρίας. Νομίζω θα λιποθυμήσω. Φοράει ένα μαυρό κουστούμι και τα καστανά του μάτια είναι τόσο φωτεινά. Τον ακούω να μου λέει τελικά σου πάει υπέροχα το φορεμα μικρή τσουλίτσα ενώ ανοίγει ένα κουτί και βγάζει μια πλατινένια χειροπέδα. Πέρνει το χέρι μου και την τοποθετεί. Αυτή για να σου θυμίζει ότι είσαι δικιά μου. Χαμογελάω και τον ακολουθώ. Μπαίνουμε στο αμάξι Του και σε λίγη ώρα βρισκόμαστε στο εστιατόριο. Πριν μπούμε μέσα μου δίνει ένα κουτάκι και μου λέει πήγαινε στο μπανιο και φόρεσε το.

8. Dolce_vita

@vanilla 30 εχω την εντύπωση ότι μόνο σε σένα αρέσει αλλα δεν πτοούμε. Keep writing  

9. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εμενα μαρεσει παρα πολυ και πολυ καλα κανεις και δε πτοεισαι το θεμα ειναι πρωτα απο ολα να αρεσει σε σενα

Υγ.καντο πιο πιπερατο νομιζω θα σαρεσει και σενα υστερα!  

10. Dolce_vita

την φαντασίωση θα τη συνεχίσει @De Grieux ο οποίος με μαστίγωσε άγρια χθες και μου γαμησε μετά το μουνακι με μια γλύκα που δεν ´εχω ξανανίωσει