Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για τον Πασά μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 24 Οκτωβρίου 2005.

  1. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Επειδη μου την εδωσε astarty που κανεις οχι μονο δεν εγραψε εδω αλλα ολοι απλα παρακολουθουσαν ειπα να επανελθω...
    Νομιζα ( κακως τελικα ) πως αναλυοντας τοσο τις καταστασεις συναισθηματων εντασεων εντονων στιγμων.... και περαιτερω εντονης ζωης ολο και καποιος θα ειχε να γραψει για την δικη του εντονη η μονοτονη ζωη...
    Ουδεις ομως astarty ουδεις...
    Αρα μπορουμε να συνεχισουμε την αναλυση που μαζι ξεκινησαμε και πως βλεπω μαζι θα τελειωσουμε εως οτου καποιος μπει στην κουβεντα μας οχι ως παρατηρητης αλλα ως καταθετης των δικων του αποψεων ως προς αυτο....
    Ειπες πως τον ρωτησες και σου ειπα ολα οσα σου ειπε...
    Αληθεια γιατι ξεκινοντας το post μου λες πως δεν σου ειπε ΓΟΥΣΤΑΡΩ?
    Βλεποντας διαβαζοντας ολα οσα σου ειπα δειχνει τα απιστευτα γουστα του ως προς την astarty

    Το δύσκολο είναι να συμμετάσχεις στο «κλουβί με τα συναισθήματα », και να κερδίσεις με κόπο την αγάπη, το ενδιαφέρον και το θαυμασμό της -έτσι κι αλλιώς- Kinky Astartys .

    Σε τιμα ως συντροφο ως ερωμενη και πανω απο ολα ως ανθρωπο..
    Δεν ειναι γουσταρω αυτο?

    Η Astarty είναι Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ είναι εκείνο το κορίτσι που με αυτά που δίνει χωρίς να περιμένει να πάρει σταθμίζει τη χαρά και τη λύπη. Το άγχος, την αγωνία, το θυμό και την επιθετικότητα

    Η μηπως δεν ειναι αυτο?

    Μηπως το ηξερες πως σε γουσταρει απλα ηθελες να το ακουσεις και απο εναν τριτο  ( πλακα κανω ) δεν σε κοβω χαζη ωστε να περιμενεις τριτους να σου πουν πως νοιωθει καποιος και μαλιστα οχι καποιος αγνωστος καποιος τυχαιος αλλα ο ανθρωπος σου για σενα...
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Καλέ μου SaMoYeT,

    Πολλά δεν γνωρίζω. Τα περισσότερα τα νιώθω. Λειτουργώ ενστικτωδώς. Δεν μου έχει βγει σε κακό μέχρι τώρα. Όχι ότι δεν πόνεσα ποτέ στην ζωή μου! Και ακόμα πονάω. Αλλά μάλλον είμαι μαζοχίστρια ως προς τον ψυχικό πόνο. Έμαθα και τον διαχειρίζομαι.

    Αλλά με ρωτάς για το γουστάρω του Συκοφάντη...Όχι δεν περίμενα να μου το πει ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος. Είναι κάτι που το βλέπω στα μάτια του.

    Ότι έγραψε για μένα ισχύει και για τον Συκοφάντη. Ολέθρια, μοιραία, βασανιστικά συναισθήματα πόθου, έρωτος και αγάπης που αφήνουμε να μας κυριαρχήσουν. Γιατί; Γιατί είναι εθιστικό. Γιατί νιώθουμε ζωντανοί. Γιατί νομίζουμε πως θα βγούμε νικητές από αυτήν την εσωτερική θαλασσοταραχή. Γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον όταν μπορεί κάποιος από τους δυο μας να νιώσει αδύναμος, μικρός απέναντι στο τεράστιο μεγαλείο του Έρωτα.

    Φοβάσαι πως μετά από αυτήν την φουρτούνα θα βγεις ψυχικά κομματιασμένος. Και πιθανόν έτσι να συμβεί. Αλλά γουστάρεις το ταξίδι γιατί μέχρι τότε είχες κλειστεί σε ένα "ψυγείο". Όπως και να το κάνουμε σε ένα ψυγείο μέσα δεν είναι ζωή!
    Αισθανόμουν όντως πολλές φορές σαν την πριγκίπισσα των Πάγων. Αναίσθητη, ουδέτερη απέναντι στην ζωή. Και φυσήξε Αέρας και με σήκωσε. Πετάω. Φοβάμαι μα συνεχίζω. Γιατί είναι όμορφο να πετάς!

    Θα έπρεπε λες να έχω δίχτυ ασφάλειας από κάτω; Το ξέρω πως λογικά αυτό θα ήταν το σωστό. Θα γκρεμοτσακιστώ; Σίγουρα. Αλλά σου ομολογώ δεν με νοιάζει. Ζω το τώρα.

    Μην χολοσκάς για τους παρατηρητές...ειδικά αν είσαι fan του public 

    Αστάρτη
     
  3. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Καταρχην καλοφορετο το καινουργιο nickname οχι οτι αλλαξε τιποτα αλλα οκ το Α εγινε κεφαλαιο  

    Ολοι μας δεν λειτουργουμε με το ενστικτο ειδικα στην αρχη?

    Ολοι μας δεν εχουμε πει οτι το ενστικτο μας δεν μας διαψευδει η οτι μας διαψευδει?

    Καλως η κακως ολοι λειτουργουμε με αυτο και το γουσταρουμε και το χαιρομαστε γιατι δεν χρησιμοπουμε ως αρχη και τελος την λογικη η οποια βλεπει τα πραγματα τετραγωνα και απολυτα ορθολογικα.

    Οσο για τον εθισμο του ερωτα, του αγαπημενου, του εραστη και συντροφου νομιζω πως ειναι το μεγαλυτερο ναρκωτικο δυσκολη απεξαρτηση μεγιστες δοσεις και δυνατα συνδρομα στερησης. Που φυσικα ολοι θελουμε να βιωσουμε να ζησουμε και να γευτουμε.

    Το θεμα ειναι ομως ποσο κυνηγαμε τη τυχη μας ποσο ικανοι ημαστε να παρουμε καθε ειδους ρισκα και ποσο θελουμε να κωπιασουμε για να καταφερουμε πραγματα που θα δωσουν σε εμας αλλα και σε εκεινον που ειναι διπλα μας.

    Να δωσουμε την αγαπη μας τον ερωτα μας την προστασια μας και την φροντιδα μας σε εκεινον.

    Εξαλλου αγαπη ειναι δινω χωρις να ζητω ανταλλαγμα ως προς αυτην....
    Νοιωθω υπεροχα απλα δινοντας του επειδη αυτος με γεμιζει αυτος με κανει και εχω ενα μαγικο ηρεμο ηπιο βλεμμα και ενα χαμογελο συνεχεια ζωγραφισμενο στο προσωπο μου...

    Υ.Γ Δεν χολοσκαω για τιποτα ποσο μαλλον για απλους παρατηρητες σκεψεων μου...
    Οσο για το αν ειμαι fun των public δεν θα απαντησω εγω λεω να αφησω εσενα να το πεις......
    Το να εισαι ικανος να ξεγυμνωσεις σκεψεις σου θεωρω πως εκτος δυναμης δειχνει και γνωση του ιδιου σου το εαυτου. Σημαινει πως τον ξερεις τον γνωριζεις καλα και δεν φοβασαι να πεις τις σκεψεις σου φορα παρτιδα με οποιο κοστος....
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    Ναι μεν λειτουργούμε με το ένστικτο στην αρχή αλλά έρχεται πολλές φορές η λογική να χτυπάει την πόρτα μας και να προσπαθεί να μας επαναφέρει στην "τάξη". Οποία τάξης δηλαδή! Της τάξης που έχουν οι καλοί οι μαθητές, τα λεγόμενα "φυτά" (υπήρξα και εγώ καποτε ). Λογική και βιβλία. Μα η απόλαυση είναι έξω από αυτά! Είναι στις κοπάνες, στις εκδρομές! Αυτό είναι και ο έρωτας για μένα. Κοπάνα! Από την καθημερινότητα, από τα προβλήματα.

    Δεν οργανώνεται όμως ο Έρωτας, SaMoYeT! Πως μπορείς να τον κυνηγήσεις; Αυτός σε βρίσκει! Και ελπίζεις πώς όταν σε βρει θα μπορέσεις να κάνεις αυτή την μικρή κίνηση, να ανοίξεις την καρδιά σου. Όλα τα άλλα θα συμβούν μόνα τους. Ό,τι μάζευες, ό,τι διαβάζες, ό,τι ζούσες τώρα μπορείς να το ξοδέψεις για χάρη του συντρόφου σου. Απλόχερα. Ανιδιοτελώς. Και όταν ξανάρθει ο χειμώνας μπαίνεις σε χειμέρια νάρκη για να μαζέψεις πάλι. Έτσι νιώθω. Σαν επαναφορτιζόμενη μπαταρία!!! χαχαχαχα!!!

    Αστάρτη

    Υ.Γ. Δεν τολμώ να βγάλω τόσο γρήγορα συμπεράσματα για σένα SaMoYeT. Τώρα απλώς είμαστε και οι δύο nicknames. Αλλά αν σε δω θα σου το πω.
     
  5. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Φυσικα και εκεινος σε βρισκει και εννοω ο ΕΡΩΤΑΣ ομως αν εσυ δεν εχεις ανοικτες τις κεραιες σου πως θα λαβεις το μηνυμα?
    Νομιζω πως πολλες φορες στη ζωη μας ο ΕΡΩΤΑΣ περασε απο διπλα μας ομως εμεις δεν του δωσαμε την σημασια που θα επρεπε και περασε εφυγε...
    Οπως επισης οτι ο ερωτας αν μας εχει βαλει στο ματι θα μας ξαναχτυπησει την πορτα και τοτε μια και θα εχουμε παθει χανοντας τον μια φορα θα εχουμε ανοικτες τις κεραιες μας και θα περιμενουμε το καθε σημα που θα μας κανει να ζησουμε αυτο που λεγετε ΕΡΩΤΑΣ σε καθε του μορφη και σιγουρα οχι να τον ζησουμε για να μας βγαλει απο την καθημερινοτητα αλλα και γινει η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ η καθημερινοτητα μας.

    Μια χαρα nickanames ομως δεν ειναι τοσο απλο... γιατι αυτα τα δυο δειχνουν σκεψεις θελω επιθυμιες...
     
  6. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Αστάρτη, πολύ όμορφο το κείμενό σου, και μας υπενθυμίζει ότι η ψευδο-αντικειμενικότητα του "πώς έγιναν τα πράγματα" δεν πιάνει μπάζα μπροστά στην υποκειμενικότητα του "πώς ΄νιώστηκαν΄ τα πράγματα".

    Κοιτώ προσεκτικά την ιδιαίτερη εικόνα που ο εραστής "σβήνει" τα προηγούμενα. Μια ερωτική σχέση ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Μαγεία...
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Για τον Πασά μου...

    Με ευχαριστείς αγαπημένε μου DreamMaster.
    Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα όταν είσαι εκεί μέσα στον άλλον και νιώθεις.
    Εκεί που καταλύεται το Εγώ, η ατομικότητα. Το είχες γράψει πολύ όμορφα σε παλαιότερο post σου όταν ρωτήθηκες.
    Πως μπορείς να εξαγνιστείς από τις προηγούμενες "αμαρτίες" αν δεν βουτήξεις σε αυτή την κολυμπήθρα καλέ μου; Βουτάς και κολυμπάς πότε με χαλαρό ύπτιο και πότε με μακροβούτια 

    Αστάρτη
     
  8. female

    female Contributor

    Όπως μου επισήμανε κάποτε μια γυναίκα που ζει ποζάροντας γυμνή για καλλιτέχνες, όταν απόρησα για το με πόση άνεση έβγαλε για πρώτη φορά τα ρούχα της, το δύσκολο δεν είναι (σημ: όχι και πάντα, φυσικά, όχι για όλους!) να βγάζεις τα ρούχα σου δημόσια, αλλά να μπορείς να ξεγυμνώνεις την ψυχή σου. Μπορεί λοιπόν να κάνεις κάτι public και να μην δίνεις τίποτα άλλο παρά μόνο την εικόνα σου.

    Εγώ τιμώ και εκτιμώ το οτι, έστω και πίσω από ένα nick, μπορεί κανείς, ή προσπαθεί, να ξεγυμνώσει την ψυχή του... Έτσι "διάβασα" τη συνομιλία εδώ, και ήρθα, έστω καθυστερημένα, να την συντροφεύσω ως "αναγνώστρια" και όχι ως παρατηρήτρια, ως μέτοχος (περιθωριακά) των σκέψεων και των συναισθημάτων που "εκθέσατε", γοητευμένη...