Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γνωριμια κ σχεση με "πρωην" λεσβια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MastroMitsos, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. adespotos

    adespotos New Member

    Απάντηση: Γνωριμια κ σχεση με "πρωην" λεσβια

    ειμε ο Joannis 59 ετων και μενω σαρωνιδα . Εδώ και καιρό έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω ανάγκη να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να με καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνω βαθύτερα και όχι επιφανειακά όπως έχει καταλήξει να είναι η καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό μέσω μιας αγγελίας, είπα να προσπαθήσω. να είμαι ειλικρινής εκ των προτέρων λατρεβω την γυνεκα με ιδιαίτερο ερωτικό προσανατολισμό!τη ψαχνω!το ξυπνημα ολων των αισθησεων του σωματος για καταδυθει μαζι μου στο κοσμο των αισθησεων και συν-αισθησεων χωρις φοβο αλλα με παθος!! η εργατικη γλωσσα εχει την απαντηση για την περιποιηση ευαισθητην ερωτογενη ζωνη για ξυπνημα ολων των αισθησεων!!του σωματος

    Δεν αντέχω τις πολύωρες ανούσιες συζητήσεις που στερούνται νοήματος λόγω περιεχομένου δίχως ποιότητα. Μου αρέσει να διαβάζω, αγαπώ τα ζώα και την φύση, λατρεύω τη θαλλασα . Είμαι μοναχικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων που όποτε βρίσκει την ευκαιρία αναζητά τα άκρα. αν υπάρξει καλή επικοινωνία και χημεία μπορεί και να προχωρήσει.σε κάτι πολύ σοβαρο!. Σας ευχαριστώ.
     
    Last edited by a moderator: 24 Μαρτίου 2014