Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γονάτισμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 28 Ιανουαρίου 2025.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Από την απολαυστική κινκιά μέχρι την εν-σώματη αποδοχή της θέσης απέναντι στο(ν) Ισχυρό...

Σκηνές, εμπειρίες, σκέψεις, περιγραφές, συναισθήματα , στιγμές, αναμνήσεις...

Ο,τι και αν επιθυμείτε  

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Αρκετές σκηνές και η κάθε μία ξεχωριστή.
    Σε δημόσιο χώρο , όπου πέφτει στα γόνατα για να παρακαλέσει στην επιστροφή στο σπίτι να την "μαρκάρω". Οι περαστικοί νόμιζαν ότι μου έκανε πρόταση γάμου.

Σε τουαλέτες "κλαμπ", όπου στα γόνατα είχε ανοίξει το στόμα και περίμενε.
    Η πόρτα ήταν μισανοιχτη επίτηδες.

Γονάτισε για το κολάρο της και την ονοματοδοσία της. Απόλυτη σιωπή , ελάχιστο φως .

3. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Γονάτισμα για μένα είναι η κατάθεση της ψυχής μου απαλλαγμένη από οτιδηποτε άλλο εκείνη τη στιγμή. Εκτεθειμένη και αδύναμη μπροστά του και ταυτοχρονα απόλυτα δυνατή για να κάνω αυτό. Καμία σχέση με καβλοκατάσταση ανεξαρτήτως αν σαν εικόνα μπορεί να ενέχει σεξουαλικότητα.

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Το πρώτο. Δεν υπάρχει τίποτα σαν το πρώτο.

Είναι η αποδοχή, είναι το ξεκίνημα του ταξιδιού. Και πίσω από το βουνό υπάρχει η λίμνη και πίσω από τη λίμνη το δάσος και πίσω από το δάσος το άλλο βουνό και πίσω από το άλλο βουνό…

5. Iagos

Iagos Contributor

Νομίζω αποτελεί την απογείωση της αισθητικής μέσα στον συσχετισμό.

Έχω δει ματιά να λάμπουν, ώμους να χαλαρώνουν, Έχω δει ανακούφιση και ησυχία, Έχω νιώσει τρυφερά...

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... 

Iagos

6. margarita_nikolayevna

Πόσο ωραία περιγραφή    

7. Iagos

Iagos Contributor

Δεν έβρισκα άλλες λέξεις και προέκυψε... 

8. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Γονατιζεις γιατι απλά αυτήν ειναι η φυσική σου θέση απέναντι στην Κ σου.

9. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Έχω δει γόνατα που γονατίζουν κάθε λίγες ημέρες μπροστά σε άλλον.
    Έχω δει γόνατα που όλο έλεγαν πως μια μέρα θα γονατίσουν, αλλά δεν βρήκαν το θάρρος ποτέ.
    Έχω δει γόνατα να γονατίζουν γιατί πίστευαν πως ήταν γόνατα υποτακτικά ή νόμισαν πως αναγνώρισαν ισχύ.
    Έχω δει γόνατα να γονατίζουν γιατί ήταν γόνατα υποτακτικά που συνάντησαν πραγματική ισχύ.

Έχω δει γόνατα να γονατίζουν γιατί πίστευαν πως "έτσι πρέπει".
    Έχω δει γόνατα να γονατίζουν γιατί διατάχθηκαν να το κάνουν.
    Έχω δει, όμως, και γόνατα να τρέμουν και να λυγίζουν, μη μπορώντας να σταθούν όρθια μπροστά Του.
    Έχω δει γόνατα να μην γονατίζουν, γιατί αυτό δεν σήμαινε τίποτα για κανέναν από τους Δ/δυο τους.
    Τέλος γελάω, γιατί έχω δει gorean σκλαβί να πετάει -κυριολεκτικά- στα γόνατα τα μη gorean υποτακτικά του δωματίου, άμα τη εμφανίσει Κυρίου.

Έχω δει γόνατα καυλωμένα επειδή γονάτισαν.
    Έχω δει γόνατα γαληνεμένα και πλήρη, ίσως γιατί πολλές φορές η πραγματική υποταγή έρχεται όταν φεύγουν οι καύλες.
    Έχω δει γόνατα να περιμένουν χαρούμενα την άφιξη του Αφέντη.
    Έχω δει και πονεμένα, όμως, γιατί ο Αφέντης αποκοιμήθηκε πριν πει "σήκω" και δεν τόλμησαν να τον ξυπνήσουν.

Έχω ακούσει γόνατα να ρωτάνε γιατί να πρέπει άραγε να το κάνουν αυτο.
    Έχω ακούσει γόνατα να ρωτάνε γιατί άραγε τους βγαίνει και το κάνουν αυτό αυθόρμητα.
    Έχω νιώσει την αυστηρότητα του "κατάπια μπαστούνι" γονατίσματος πρωτοκόλλου.
    Έχω νιώσει την θαλπωρή του να τα παίρνει ο ύπνος γονατιστά, ενώ αγκαλιάζουν τά... έτερα γόνατα.
    Έχω νιώσει την ηρεμία και έχω δει το χαλαρωμένο χαμόγελο ενός "έλα κοντά Μου" γονατίσματος.

Έχω δει γόνατα να φεύγουν μακριά, τρομοκρατημένα ακριβώς επειδή γονάτισαν.
    Έχω δει γόνατα να ξεγονατίζουν, όταν ένιωσαν πως δεν συντρέχει πια λόγος.
    Έχω δει και γόνατα να παραμένουν γονατιστά, "μπροστά" σε Αυτόν που δεν βρίσκεται πια εκεί.

Τελικά, το ποστ αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτε παραπάνω από το ότι έχω ζήσει πολύ περισσότερα χρόνια απ' όσα "μου έδινε" ο ξέφρενος, ενθουσιώδης και... βιαστικός νεαρός εαυτός μου!

10. margarita_nikolayevna

@Master Electro-pain εκτός των υπέροχων περιγραφών και εικόνων, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο σας ευχαριστώ για αυτό το ποστ...
    (Ένα emoji θα μείωνε το βάθος της "απόκρισης" μου σε αυτό το ποστ οπότε θα το αποφύγω)

11. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

Επιτρέψτε μου μια ιστορία έξω από το στενό ή ευρύ πλαίσιο του bdsm, μια ιστορία πραγματική στο μακρινή δεκαετία του 1980. Κάπου στην δυτική Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστές δύο μάγκες, με ότι αρνητικό και θετικό κουβαλάει αυτή η λέξη. Πάντως Μάγκες. Ο ένας είχε ενοχλήσει τον αδελφό του άλλου, τον αδελφό του Στυλιανού. Δεν θα είχε ενοχληθεί τόσο αν ο μικρός αδελφός του εκείνη την περίοδο ήταν 100% ΟΚ. Κάποιο πρόβλημα στο πόδι του από ατύχημα του στερούσε την ικανότητα να προστατέψει τον εαυτό του. Μεταξύ τους έγινε διένεξη και ο μικρός αδελφός δέχτηκε προσβολή. Προσβολή που ναι μεν έκανε εντύπωση στους παρόντες θαμώνες της τότε δημοφιλούς καφετέριας αλλά μέχρι εκεί. Κανείς δεν φανταζόταν την συνέχεια μετά από τρεις μέρες. Στην πιο μαζική ώρα της καφετέριας εμφανίζεται ο Στυλιανός. Φωνάζει: Που είναι το μουνί ο Χ…… Σιώπή! Σχεδόν όλοι κατάλαβαν. Μαζεύτηκαν γύρω του. Κόπηκε η κίνηση στον δρόμο. Εμφανίζεται μέσα από τον κόσμο ο Χ…. Ανοίγεται κύκλος γύρω τους. Απόλυτη σιγή. ΓΟΝΑ του φωνάζει ο Στυλιανός. Ήταν τέτοια η προσταγή του που δεν άφηνε περιθώριο αντίρρησης. Γονατίζει μπροστά του και μπροστά στο πολυπληθές κοινό που έστεκε γύρω τους ένα κοινό που τους γνώριζε καλά και τους δύο. Ο Στυλιανός περιμένει λίγο μπροστά του. Του γυρνάει την πλάτη, ανοίγει διάδρομο στον κύκλο των παρευρισκομένων και απομακρύνεται. Ο Χ…. δεν ξαναφάνηκε ποτέ εκεί.

Το σκηνικό το είδα από τον εξώστη πρώτου ορόφου όπου βγήκα μόλις άκουσα την φράση: «Που είναι το μουνί ο Χ……». Κατάλαβα όπως όλοι οι παρευρισκόμενοι τι θα ακολουθούσε.
    Λόγω της θέσης μου όλα αυτά μου έδιναν κινηματογραφική οπτική και θεατρική ένταση. Δημόσιος χώρος, κυκλικός χορός, λίγες, ελάχιστες λέξεις, επτά μετρημένες. Βασικά μία: ΓόΝΑ!