Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράμματα στην θάλασσα…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 20 Οκτωβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το ξυπνητήρι σου θα χτυπήσει μία ώρα πριν το αυριανό ξημέρωμα . Θα σηκωθείς , θα πλυθείς και θα ετοιμαστείς . Τα πάντα σε ώρα μισή . Θα φοράς ένα μακρύ παλτό και από κάτω το σώμα σου γυμνό . Θα πάρεις μαζί σου μία κουρελού ή κάποιο χαλάκι και θα ανέβεις στην ταράτσα . Στο σημείο που θα κάτσεις θα έχει όψη προς την ανατολή . Αν δε θέλεις να σε δουν , φρόντισε για αυτό . Αν δε γίνεται αυτό , βρες το μέρος το κατάλληλο και προσάρμοσε το πρόγραμμα .

    Τα χέρια σου θα τα βγάλεις από τα μανίκια και θα ταξιδεύουν κάτω από το παλτό καθώς θα αναλογίζεσαι . Θα ταξιδεύσεις στο παρελθόν σου και σε ότι θέλεις να ξεχάσεις . Θα φανταστείς το μέλλον σου και ότι θα θέλεις να θυμάσαι . Θα φέρεις τις δύο εικόνες , την μία δίπλα στην άλλη και θα τις συγκρίνεις . Μπορείς να κλάψεις , να γελάσεις , να θυμώσεις , να αισθανθείς όπως σου βγει , από την θέση σου όμως δε θα σηκωθείς . Όσο το παρελθόν σου κερδίζει το μέλλον , τα χέρια σου θα είναι τιμωροί . Θα σε πονούν , θα σε βασανίζουν , όπως δε σα αρέσει και όχι όπως προτιμάς . Αν το μέλλον σου υποσκελίζει το παρελθόν άσε τα δάχτυλα σου να τιμήσουν το πολύτιμο του δέρματος του . Όταν η ανατολή αρχίσει , ρώτα …

    Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις ; Να αφήσεις το παλιό σου κουστούμι πίσω και να βγεις γυμνή στον Ήλιο ; Σαν παιδί που ξαναγεννιέται ; Αν η καρδιά σου μορφάσει καταφατικά κάνε το ! Βγάλε το παλτό σου και άσε τον Ήλιο να σε δει γυμνή . Θα ζεστάνει το πρώτο σου βήμα , σε μια νέα ζωή…

    Αν όχι , κλείσε τα μάτια και άσε την να περάσει , ίσως η επόμενη να είναι η κατάλληλη για ‘σένα . Θα ‘μαι εδώ και θα περιμένω . Και στα χέρια μου θα κρατώ το δεύτερο γράμμα
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Το θέμα της εκπαίδευσης ποιό είναι Ηλία;

    Πρωινό τασκ προσαρμογής και συνειδητοποίησης;
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το πρώτο γράμμα είναι tender . Δεν υπάρχει θέμα , παρά μόνο στόχος . Το πλάσιμο μίας υπό.
    Και το πρώτο βήμα είναι η συνειδητοποίηση...
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    πολυ ομορφη προσεγγιση Ηλια 
     
  5. skia

    skia Contributor

    γιατί όμως γράμματα στη θάλασσα Ηλία?αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η ιδανική αρχή για τη συνειδητοποιήση.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένα γράμμα πάνω σε ένα κύμα , θα ταξιδεύει μέχρι να βρει την παραλία που θα το φιλοξενήσει σκιά μου.
     
  7. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…


    Σκεφτομουνα αυτες τις φρασεις ,
    και τα πολλα πραγματα που ενω θα θελαμε να αφησουμε ,
    μας εμποδιζει τελικα η δικη μας πραγματικοτητα να το κανουμε ,
    η αργουμε να το κανουμε
    ....και στο τελος ... δεν βλεπουμε ποτε τον ηλιο ,
    αλλα ... μονο το φεγγαρι !

     
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Ένα πρωινό τασκ περισυλλογής και αυτεπίγνωσης που να περιέχει και κάποιον στατικό πόνο βρίσκω ότι είναι εκ των ουκ άνευ για μία σκλάβα και λίγο λίγο αυτό το πρωινό τασκ θα της δώσει πάρα πολλά πράγματα.

    Μπορεί το τελετουργικό μέρος να παραμένει πάντα το ίδιο αλλά το εσωτερικό του περιεχόμενο, οι σκέψεις ή οι μη σκέψεις της σκλάβας καθώς εισχωρεί η ίδια στον πυρήνα του τασκ και καθώς εισχωρεί το τασκ στον δικό της πυρήνα, θα αλλάζουν, θα ωριμάζουν.

    Το πρωινό τασκ, αν είναι σωστά σχεδιασμένο, θα κατευνάζει την ψυχή της σκλάβας, θα την γλυκαίνει, θα την σταθεροποιεί και θα την κάνει να νιώθει ασφαλής σε δύσκολες στιγμές, θα την βοηθάει ν αποδέχεται τον ρόλο της και να βρίσκει τις προσωπικές της λύσεις και θα την δυναμώνει.

    Θα πρότεινα ένα πιό απλό τελετουργικό από αυτό που προτείνει ο Ηλίας για να μπορεί εύκολα η σκλάβα να επικεντρώνεται στην ουσία του και κάτι που να μπορεί να κάνει ευθύς μόλις ανοίξει τα μάτια της από τον ύπνο, να μην έχει μεσολαβήσει έστω και μία μηχανική κίνηση.

    Ένα τέτοιο τελετουργικό μπορεί να περιλαμβάνει μία στάση αυτοσυγκέντρωσης, ένα είδος στατικού πόνου δηλαδή πόνου που έρχεται αυτόματα όχι που προκαλεί η σκλάβα στον εαυτό της, μία ισχυρή υπογράμμιση της σεξουαλικότητας του κορμιού της και ίσως και ένα μάντρα.

    Η περιγραφή και η θεσμοθέτηση του τελετουργικού από πλευράς Κυρίαρχου καλό είναι να μην αφήνει μεν περιθώριο πρωτοβουλίας στη σκλάβα αλλά να μην της το κάνει δύσκολο απο πρακτική άποψη.

    Επίσης, πολύ βασικό αυτό, η καθημερινή εκτέλεση του τελετουργικού ελέγχεται πάντοτε από τον Κυρίαρχο και είναι πολύ πολύ σταθερή.
     
  9. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    Αχ!!! Ηλία μας να ήξερες πόσο λείπει γενικά η φαντασία από τους ανθρώπους…..
    Όμορφο αυτό που διάβασα βαθύ και απλό μια αρχή με επίκεντρο την αυτογνωσία την αποδοχή και την αναγέννηση σε μια άλλη διάσταση για εκείνη.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    Φαντασιά ; Δεν λείπει ... Τόλμη ναι ! Έπεται η συνέχεια και προειδοποίηση , δεν θέλω να πλάσω μία ακόμα φανταστική ιστορία ...
     
  11. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    φαντασία για να δημιουργούν όμορφα Ηλία…..όχι φαντασία σαν ιστορία.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Συμφωνούμε απαλή μου...