Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράφοντας με το αριστερό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος perfect_number, στις 27 Φεβρουαρίου 2007.

  1. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Έχετε δοκιμασει ποτε οι κυριαρχοι το ρολο του υποταγμενου μονο και μονο για να δειτε τι θα σας προκαλεσει?Κι οι υποτασσομενοι?εχετε παρει ποτε το μαστιγιο στα χερια σας απο περιεργεια?.......
    Τι νιωσατε και σκεφτηκατε ο καθενας?
    Aυτο το thread δεν απευθυνεται σε switch...απλα ρωταω αν σκεφτηκατε ποτε να δοκιμασετε αυτο που ΔΕΝ φαντασιωνεστε,μονο και μονο για να μπειτε στη θεση του αλλου... (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οποιοδηποτε σχολιο απο switch ειναι ευπροσδεκτο  )
     
  2. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Γράφοντας με το αριστερό...

    Πολύ ωραίο ερώτημα . Από την μικρή μου εμπειρία θεωρώ πως και ποιος αρσενικός δεν έχει παίξει τον ρόλο του Dom σε light καταστάσεις από απλές χειροπέδες μέχρι μαστίγιο που συμβαίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό των vanilla σχέσεων. Εγώ προσωπικά όσες φορές το κάνω το θεωρώ βαρετό. Ξέρω πως υπάρχει τρόπος να ακούσει και το αποτέλεσμα δεν με εκπλήσσει….
    Αλλά η γλύκα δεν είναι να υπάρχει και αλατοπίπερο….
    Αυτό το ζεστό BDSM μπαίνει μέσα σε ψυχές sub σαν την δική μου και δίνει διαφορετικές πτυχές στην ζωή, δίνει αυτό που της λείπει. Καλύπτει ίσως κομμάτια που δεν τα κάνεις διότι δεν ζεις και κοινωνικά δεν θα μπορούσες να τα ζήσεις, καλύπτει τον άλλο σου εαυτό που σταματάει να λογαριάζει πια και να ασχολείται, και τα αφήνει όλα αυτά στην δύναμη της /του Dom. Σταματάει να φέρνει τάξη και να την επιβάλλει. Απλά αφήνει την τάξη να του επιβληθεί….. άβυσσος και αχόρταγη η ψυχή του ανθρώπου.

    hermis
     
  3. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Πρωτού υπάρξω ως Κυρία,υπήρξα ως σκλάβα.Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο αν έχεις περάσει από αυτή τη θέση μπορείς να είσαι καλός Κυρίαρχος.Γι αυτό και αποφάσισα να εκπαιδευτώ πρώτα ως σκλάβα για να είμαι καλύτερη Κυρία.It worked for me, ασχέτως αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση.
     
  4. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Γράφοντας με το αριστερό...



    Πότε πρόλαβες?
    Ναι, και εγώ έχω βιώσει την σκλαβιά για τους ίδιους λόγους με την Miss_Kirlian.
    Μόνο που εγώ στα 26 μου ήμουν ακόμα "ζώον" 

    Το πως ένοιωθα? Αν εξαιρέσεις τον πόνο που ποτέ δεν τον άντεχα (και με εκνευρίζει), κατά τα άλλα, πολλή "χαλαρά". Δεν σε απασχολεί τίποτα, δεν νοιάζεσαι για τίποτα, δεν σκέφτεσαι τίποτα. Ολα τα κάνει ο άλλος για σένα.

    Γιατί δεν έμεινα σκλάβος? Πρώτον γιατί ποτέ δεν ήμουν (απλά το έκανα για να καταλάβω καλύτερα πως νοιώθουν) και δεύτερον γιατί με εκνευρίζουν οι ηλίθιες που πιστεύουν πως όλη τους η ζωή και η κυριαρχία εξαρτάτε απο ένα "μαστίγιο" και "10 εντολές"
     
  5. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Γράφοντας με το αριστερό...



    Είχα την τύχη να προλάβω ;-)

    Όσο για τον τύπο '' ηλίθιας'' που παρουσιάζεις, υπάρχουν όντως πολλές τέτοιες,αλλά ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογα άτομα κάθε είδους και τύπου.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν υπήρξα ποτέ σκλάβα ή υποτακτική ή vanilla γιατί δεν το θέλησα ποτέ.

    Χωρίς να επιθυμώ να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια όσων Κυριών διατείνονται ότι υπήρξαν σκλάβες για ακαδημαικούς και μόνο λόγους, ομολογώ πως αδυνατώ να πιστέψω αυτή την εκδοχή.

    Η μόνη περίπτωση που παίρνω τη θέση του σκλάβου μου, είναι όταν δοκιμάζω ένα καινούριο εξάρτημα ή μία νέα τεχνική πρώτα στον εαυτό μου, προκειμένου να εξασφαλίσω ότι στο μέλλον ο σκλάβος μου δεν θα διατρέξει κάποιο κίνδυνο.
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν 8α ήθελα να δοκιμάσω κάτι ανάλογο γιατί πιστεύω θα είμουν αρκετά σκληρός...
    και αυτό κυριώς από φόβο ότι θα ήταν δύσκολο να ελέγξω τη δύναμη που θα είχα πάνω στον υποτακτικό μου...
     
  8. voula

    voula New Member

    Ουτε κατα διανια