Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράφω ιστορίες GAY BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 2 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dats

    dats Regular Member

    Καλησπέρα σε όλους
    Είμαι gay καθόλου όμως θηλυπρεπής. Δεν μου αρέσουν οι θηλυπρεπείς. Αντίθετα μου αρέσει να νιώθω σας σκλάβος και να υπηρετώ αφέντες. Αντέχω νομίζω αρκετά το ξύλο και μπορώ να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει. Μου αρέσει επίσης να γράφω ιστορίες μου έχουμ σχέδη με gay BDSM και αν δεν σας κουράζω σας στέλνω μια. Πραγματικά επειδή είμαι νέο μέλος δεν ξέρω να μπορώ να στέλνω τέτοιες ιστορίες ελεύθερα. Ίσως να είναι αρκετά σκληρές.
    Η πρώτη ιστορία που έγραψε είναι η εξής ΄
    Ο Μπάτσος και ο αλβανός14/2/1997
    Μόλις μπήκα στο διαμέρισμά του, ο Αφέντης με διέταξε να πάω αμέσως να ετοιμαστώ. Σήμερα ο Αφέντης θα έπαιζε τον ΄ρόλο του μπάτσου που έπιασε έναν αλβανό λαθρομετανάστη.
    Εγώ πήγα αμέσως στο μπάνιο που από δω και πέρα θα έπαιζε τον ρόλο της φυλακής.
    Έβγαλα τα ρούχα μου και φόρεσα δύο άθλια εσώρουχα που κουβαλούσα από το σπίτι μου . Ένα άσπρο φανελάκι βρώμικο, κι ένα σώβρακο παλιομοδίτικο σαν και αυτά που φορούν στην Αλβανία.Ήμουν ξυπόλητος και καθισμένος στο υγρό πάτωμα περίμενα τον μπάτσο.
    Ο μπάτσος μπαίνει μέσα στο κελί. Εγω σηκώνομαι όρθιος. Γελάει σαδιστικά και απότομα με διατάζει.
    - Γδύσου
    Εγώ υποτακτικά βγάζω τα άθλια εσώρουχα και προσπαθώ να κρύψω τα αχαμνά μου. Με έδεσε πισθάγκωνα.
    - Γονάτισε, βρομιάρη, μου’Πε.
    ¶ρχισε να κάνει γύρους, γύρω μου , με άρπαξε από τα μαλλιά και με έβρισε χυδαία.
    - Φοβάσαι; με ρωτάει. Είσαι εντελώς απροστάτευτος. Οι άλλοι μπάτσοι έχουν φύγει. Σίγουρα δεν έχεις ξαναπάθει τέτοιο πράγμα. Είμαι Αφέντης και κύριος σου και θα σε κάνω ότι θέλω. Κατάλαβες , βρωμοαλβανέ;
    - Μάλιστα
    - Μάλιστα , τι;
    - Μάλιστα αφέντη
    Από κει και περα δεν έβγαλα άχνα.
    - Πούστη πουτάνα, Ξεσκισμένε, Φώναζε ο μπάτσος
    Ξαφνικά του έρχεται μια ιδέα. Γονατίζει μπροστά μου, βγάζει το παπόρι του και κοιτάζοντας τα ξετρελαμένα από το φόβο μάτια μου, αρχίζει να κατουράει στα μούτρα μου. Κανείς ασφαλώς δεν μου είχε φερθεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήμουν δεμένος και δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρι μου για να προστατευτώ. Ο μπάτσος με ξαναπιάνει από τα μαλλιά και μου σηκώνει το κεφάλι για να καταβρέξει τα χείλη μου
    - Μην προσπαθείς να προστατευτείς, σιχαμένο πλάσμα, σφυρίζει ανάμεσα στα δόντια του και μου δίνει δύο χαστούκια.
    - Λύσε με παρακαλούσε ο αλβανός. ¶σε με να φύγω. Φοβάμαι! Είσαι τρελός!
    -Σκασμός, παλιοβρώμε
    Ρουφάω τη στυφή μυρουδιά των ούρων του, που ανακατεύονται με τον ιδρώτα μου και ύστερα μου σηκώνει πάλι το κεφάλι και μου δίνει άλλα δύο χαστούκια.
    - Για σένα έχω μόνο ένα όνομα: Αφέντης. Κατάλαβες , ΑΦΕΝΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΦΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ!!1
    Στον τοίχο κρέμονταν κάτι σχοινιά που χρησίμευαν για μαστίγια.
    - Είσαι ένας σκατιάρης αλβανός, μια πουτάνα που ψάχνει να γεμίσει τις τρύπες του με χύσια μπάτσου. Συμφωνείς;
    Και με αυτά τα λόγια σηκώνει το μαστίγιο και το κατεβάζει πάνω στον πισινό του αλβανού. Αυτή τη φορά, το χτύπημα δίνεται έτσι ώστε η λουρίδα να χωθεί σαν φίδι ανάμεσα στα σκέλια και να προσβάλει την χαρχάλα που χάσκει ανοιχτή.
    - Φςςς, σφυρίζουν τα μαστίγια στον αέρα
    - Ουουου... ουρλιάζει ο αλβανός. Τα δόντια του κτυπάνε ενώ σφίγγει τα μπούτια του και προσπαθεί να προστατεύσει το αδύνατο σημείο
    - Όχι, διαμαρτυρόταν
    - Είσαι μια πουτάνα που σου αρέσουν τα χύσια. Πες το. Και κατεβάζει πάλι το μαστίγιο έτσι που τώρα να αγγίζει η ουρά του στην κοιλιά του κατουρημένου αλβανού.
    - Πες το, του λέει μετά από κάθε κτύπημα.
    Ο αλβανός λυγίζει και σχεδόν λιπόθυμος ψελλίζει: Συμφωνώ ... Είμαι μια πουτάνα... που... της... αρέσουν... τα... χύσια
    - Έτσι μπράβο. Και τώρα θα πάρεις την αμοιβή σου.
    Βάζει το δάκτυλο στο υγρό του στόμα, ξεσφίγγει τα ΄δόντια και χώνει ανάμεσα στα παχιά του χείλη τον καυτό του πούτσο.
    - Μην κλείσεις τα μάτια, παλιοβρόμα. Απλά καθάρισε τον πούτσο μου από τα κάτουρα. Έτσι μπράβο.
    Κι ενώ του καθάριζα το πουλί, αμόλησε ότι κάτουρο του είχε απομείνει στο στόμα μου.
    - Κατάπιε το. Μην τολμήσεις να το φτύσεις. Το κάτουρο του αφέντη είναι αγιασμός για έναν αλβανό, είπε γελώντας σαρκαστικά.
    Το κελί του αλβανού έμοιαζε τώρα με ένα αηδιαστικό δημόσιο ουρητήριο. Ήταν πνιγμένο στα βρομόνερα. Ο ,μπάτσος διέταξε τον αλβανό να σφουγγαρίσει.
    - Το κελί σου βρωμάει μαλάκα. Σε δέκα λεπτά θα έλθω να επιθεωρήσω και τα θέλω όλα καθαρά. Ν’ αστράφτουν. ¶κουσες;
    Πήρα ένα πανί κι άρχισα να στραγγίζω τα κάτουρα στη λεκάνη. Έπειτα σφουγγάρισα πάλι με καθαρό νερό.
    Σε δέκα λεπτά πράγματι ήλθε θυμωμένος.
    - Τι κανείς βρε μαλάκα; Έτσι υποδέχεσαι τον αφέντη σου; Φόρα γρήγορα τα βρωμοεσώρουχα σου και γονάτισε. Πιο βαθιά βρομιάρη. Ν’ ακουμπά το πρόσωπό σου στο πάτωμα. Μου έδεσε τα χέρια και μου είπε.
    - Εμπρός πάμε για ανάκριση
    Κλωτσώντας με , με ανάγκασε να σέρνομαι στο πάτωμα ώσπου έφτασα στην κρεβατοκάμαρα όπου από τώρα και στο έξης θα έπαιζε το ρόλο του ανακριτικού γραφείου.
    Ο μπάτσος σταμάτησε μπροστά στο αλυσοδεμένο Ζώο.
    - Πως σε λένε σιχαμένο πλάσμα;
    Δεν απάντησα.
    - Όταν σε ρωτάω να απαντάς αμέσως, βρωμερή Τρύπα τον αγρίεψε ο μπάτσος. Ο αφέντης περιμένει κι έδωσε μια κλωτσιά στα πλευρά του αλβανού που έπεσε στο πλάι.
    - Με λένε Αλία , Αφέντη, Ψιθύρισε ο αλβανός
    - Υπέροχα θα μα υπακούς σε ότι σου λέω και θα περάσουμε όλοι μας μια χαρά. Το κατάλαβες; είπε κι άρπαξε μια χονδρή λουρίδα σχοινί.
    - Τώρα Αλία θα σε μαστιγώσω όπως αξίζει σ’ ένα σκουλήκι σαν και εσένα. Μ’ αρέσει να βλέπω τη σάρκα των αλβανών που πιάνω χαρακωμένη από τον βούρδουλα μου. Έχεις καμιά αντίρρηση;
    - Όχι είπα[α εγώ. Κατάλαβα γρήγορα πως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να αλλάξω την κατάσταση. Βρέθηκα κρεμασμένος με τις μύτες των ποδιών μου, μόλις ν’ ακουμπάνε στο πάτωμα.
    Ο μπάτσος δεν έχασε καθόλου χρόνο. Τράβηξε το βρακί μου και με μια απότομη κίνηση το κατέβασε χαμηλά στα πόδια μου. Το έβγαλε τελείως και το πέταξε μακριά
    - Ήλθε η ώρα να σου μάθω τι σημαίνει σωστή συμπεριφορά
    Ο Αλβανός γούρλωσε τα μάτια του από τον τρόμο. Ο μπάτσος τον πλησίασε, σήκωσε το χέρι ψηλά και κατέβασε με δύναμη τον βούρδουλα στον κώλο του κρεμασμένου αλβανού. Το ουρλιαχτό του αντήχησε στο δωμάτιο. Ο μπάτσος έβρεξε μια κάλτσα και τον φίμωσε. Ο βούρδουλας ξανάπεσε στο τριχωτό άθλιο πισινό του. Στριφογύριζε στα σχοινιά ενώ το μαστίγιο προσγειωνόταν μανιασμένα στη σάρκα του που ζεμάταγε.
    - Νιώθεις έτοιμος να υπακούσεις τώρα; ρώτησε ο μπάτσος έπειτα από σαράντα κτυπήματα.
    - Μμμμ... μούγκρισα
    Ο μπάτσος με έλυσε και εγώ έτριβα το πονεμένο κορμί που πονούσε φρικτά
    - Γονάτισε σκουλήκι και τράβα να φέρεις ένα κουβά να σφουγγαρίσεις εδώ μέσα
    Δούλευα σαν σκλάβος ενώ εκείνος καθόταν σε μια πολυθρόνα και με διέταζε κρατώντας όπως αρμόζει σε έναν επιστάτη μια μακριά βίτσα, έτοιμος να με δείρει όταν εγώ τεμπέλιαζα. Μου φερόταν σκληρά, σχεδόν απάνθρωπα. Με πρόσταζε να πίνω από τα βρομόνερα του κουβά. Έφτυνε κάθε τόσο στο κορμί μου. ¶λλοτε έφτυνε στο πάτωμα και μου ζητούσε να τα γλύψω.
    - Το Χολ θέλω να το σφουγγαρίσεις με τη γλώσσα, είπε κι εγώ υπάκουσα.
    Έπειτα του έπλυνα κάτι ρούχα του, βρώμικα βρακιά και κάλτσες που είχε σε έναν κουβά.
    - Φέρε μια λεκάνη νερό και έλα να μου πλύνεις τα πόδια βρομιάρη.
    Υπάκουσα, έφερα μια λεκάνη με νερά έσκυψα σαν τον χειρότερο δούλο και του έβγαλα τα παπούτσια και τις κάλτσες. Έβαλα τα πόδια του στο νερό, όμως αυτός τινάχτηκε θυμωμένος.
    - Τι κάνεις βρε μαλάκα; Με κρύο νερό θα πλύνεις τα πόδια του αφέντη σου, κωλοαλβανέ;Σκύψε, θα σε μαστιγώσω δέκα φορές για τιμωρία.
    Αναγκάστηκα να πέσω και πάλι στα τέσσερα. Ο μπάτσος πήρε ένα λεπτό μαστίγιο και το δίπλωσε στη μέση θαυμάζοντας την ελαστικότητα του.
    - Επειδή δεν παίρνεις από λόγια πρέπει να μιλήσει το μαστίγιο στο τομάρι σου. Κατέβασε το μαστίγιο πάνω στα κωλομέρια μου. Το δερμάτινο καμουτσίκι μου χάραξε έπειτα τα πλευρά και τις σάρκες μου.
    Ήδη σε πολλά σημεία που είχε πέσει από το πρωί το μαστίγιο άρχισε να τρέχει αίμα. Από κάποια στιγμή και έπειτα δεχόμουν μοιρολατρικά το μαστίγωμα αφού και να ήθελα δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο μπάτσος γελώντας άρχισε να μου γαργαλάει τα αρχίδια με την άκρη του μαστιγίου.
    - Φέρε τώρα ζεστό νερό για να μου πλύνεις τα πόδια.
    ¶ρχισα να του πλύνω τις πατούσες, όμως ο μπάτσος με διέκοψε.
    - Πάρε πρώτα τον ιδρώτα και τη πρώτη βρώμα με τη γλώσσα σου. ¶ρχισα να του γλύφω τα σχεδόν άτριχα πόδια,και ρουφούσα ένα ένα τα δάκτυλα, όπως με διέταζε.
    - Και τις πατούσες! Μου έλεγε γελώντας. Και τα παπούτσια, και γρήγορα μην σε σπάσω στο ξύλο.
    Αφού του έγλυψα τα πόδια με έσυρε προς το κρεβάτι και με πρόσταξε πάλι να γονατίσω. Στάθηκε εμπρός στον φοβισμένο αλβανό.
    - ¶νοιξε το παντελόνι μου
    Ο αλβανός τρέμοντας άπλωσε το χέρι του και κατέβασε το φερμουάρ.
    - Βγάλε τον πούτσο μου έξω. Ακούμπησε με την πλάτη του πίσω στον τοίχο και άναψε τσιγάρο απολαμβάνοντας το θέαμα. Ο αλβανός έψαξε μέσα στο βρακί του μπάτσου και βρήκε το καυλί του. Το έβγαλε έξω και ο φόβος μεγάλωσε περισσότερο. Μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του παρουσιάστηκε .ένα πελώριο χονδρό και σκληρό καυλί.
    - Γλύφτον μου, διέταξε ο μπάτσος
    - Αχ.. Όχι, πήγε να ψιθυρίσει ο αλβανός αλλά ο μπάτσος έσπρωξε προς τα εμπρός τον πούτσο του και του το ακούμπησε στα χείλη. Ρούφηξε τον στο στόμα σου.
    - Όχι Όχι κλαψούρισα.
    Ο Μπάτσος αγριεμένος με βούτηξε από τα μαλλιά.
    - Τι είπαμε ότι θα κάνεις όταν σου λέω κάτι, με απείλησε.
    Με τράβηξε γερά από τα μαλλιά και με ανάγκασε να ανοίξω τα χείλη για να χώσει το χονδρό καυλί του βαθιά μέσα στο στόμα μου.
    - Τώρα τσουλάκι όταν εγώ θα σου λέω γλείφτον εσύ τι θα απαντάς;
    - Μά..λι..στα..κύριεε, ψέλλισε ο αλβανός μπουκωμένος.
    - Μπράβο! Και τώρα πάρε μου μια πίπα στα γρήγορα γιατί έχω δουλειά. Και πρόσεξε να κάνεις καλή δουλειά γιατί την έβαψες. Θα τα ρουφήξεις όλα με το υπέροχο στοματάκι σου.Μην τυχόν σου ξεφύγει καμία σταγόνα ψωλόχυμα όταν θα σε χύσω γιατί την έβαψες. Έτσι πουτανάκι γλύψε το καυλί μου! Πρόσεχε τα γαμημένα δόντια σου βρομιάρη γιατί έτσι και με πονέσεις θα σε σχίσω! Θα σε μαστιγώσω μέχρι να σε κόψω φέτες, φώναξε ο μπάτσος από την ηδονή. ¶νοιξε περισσότερο τα πόδια του για να στηρίζεται καλύτερα και έχωνε το παλούκι του στο αβοήθητο στόμα του αλβανού.
    - ΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΑΧ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΘΑ ΣΕ ΧΎΣΩ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΟΛΑ!!
    Ο πούτσος του πρήσθηκε κι άλλο και καρφώθηκε βαθιά στο λαιμό μου. Το κεφάλι του Σπρώχτηκε προς τα πίσω καθώς το θεόρατο παλούκι του χωνόταν στο λαρύγγι μου αλλά τα χέρια του μπάτσου δυνάμωσαν το τράβηγμα στα μαλλιά μου για να με κρατήσουν στη θέση μου.
    - ΕΛΑ! ΕΤΣΙ?! ΑΑΑΧ.ΝΑΙ!!!, ούρλιαξε ο άντρας καθώς τα πόδια του τινάχτηκαν και η ψωλάρα του άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Γέμισε το στόμα μου. Τα χύσια κύλησαν στα χείλη μου.
    - ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΣΤΗ, γαμώ το ΧΎΝΩΩΩ. ΠΑΡΤΑ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤ¶ΡΑ ΣΟΥ ΣΚΛΑΒΕ
    Μερικές σταγόνες έπεσαν στο βρώμικο τσιμεντένιο πάτωμα.
    - Παλιοσκατό δεν σου είπα να τα καταπιείς όλα
    Το παλούκι βγήκε από το στόμα μου και άδειασε τις τελευταίες σταγόνες στο στήθος και τα μάγουλα αλλά αρκετό έπεσε στο πάτωμα.
    - Βλέπεις αυτά τα χύσια στα βυζιά σου; Πάρτα όλα και γλυφά. Τώρα αμέσως πριν κρυώσουν.
    Και μετά από λίγο..
    - Για να δούμε πόσο καλά ‘έμαθες να υπακούς! Υπάρχουν χύσια και στο πάτωμα βρώμε. Γονάτισε και γλύψε και αυτά.
    Τα χύσια αυτά είχαν ανακατευτεί με τη σκόνη και τη βρωμιά του πατώματος. Ο μπάτσος αδιαφορούσε. Απλώς ήθελε την πλήρη υποταγή του συλληφθέντα. Στάθηκε μπροστά του και τον απείλησε με το μαστίγιο. Την ίδια στιγμή ακούμπησε το παπούτσι του στο σβέρκο μου. Κι ενώ έγλυφα έβγαλε τη ζώνη του και με μαστίγωνε στα κατακόκκινα κωλομάγουλα
    Ύστερα άρχισε να μου βγάζει κάτι φωτογραφίες.Μου φόρεσε το βρακί στο κεφάλι για να κρύψω το πρόσωπό μου και μετά με διέταζε να στέκομαι σε διάφορες άσεμνες στάσεις.
    Πεσμένο στα τέσσερα και να ανοίγω τα κωλομέρια μου και να δείχνω την τριχωτή κωλοτρυπίδα μου.
    Ξαπλωμένο με τα πόδια όρθια και να χώνω την λαβή ενός σφυριού στον κώλο μου.Να με κατουράει στα μούτρα και εγώ να απολαμβάνω τα ούρα του.Με μαστίγωσε αλύπητα και μετά με έδεσε και φωτογράφισε από κοντά τις πληγές . Με έβαλε τέλος να τραβήξω μαλακία στέκοντας στο ένα πόδι.
    - Έτσι μπράβο... Μαθαίνεις σιγά σιγά. Σήκω πάνω μάζεψε το βρακί σου και άντε για ύπνο.Αύριο θα δοκιμάσω με κάτι φίλους μου να σου σχίσουμε τον κώλο και χρειάζεσαι ξεκούραση.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Παααααρα πολύ ωραία η ιστορία σου.   Μου άρεσε ιδιαίτερα το "βρώμε" (τώρα ξέρω πώς να φωνάζω τον σκλάβο φίλο μου όταν μου σπάει τα νεύρα με τις απαιτήσεις του) και η "χαρχάλα που χάσκει ανοιχτή" (δεν κάνω πλάκα, αναγνωρίζω μία όμορφη συνήχηση όταν την βλέπω - η φράση είναι ταυτόχρονα εξόχως εξευτελιστική). Και τι να πω για την λαβή του σφυριού. Άσε δε το σφουγγάρισμα. Μας καταγκαύλωσες φιλαράκι. 

    Καλώς ήρθες.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    welcome

    and nice story by the way

    βασικά είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί μας έλειπε ένα κείμενο σαδομαζοχιστικού ενδιαφέροντος από τον ομοφυλοφιλικό κόσμο

    το δίαβασα και 2η φόρα και μ'άρεσε περισσότερο  
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Μπορώ να φανταστώ στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να αυνανίζονται σε αυτό...   

    Καλωσήλθες!
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    ξερω εγω βρε παιδι μου..τι να πω..
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Γράφω ιστορίες GAY BDSM



    Ή για κάποιο λόγο γνωρίζεις τη στελέχωση του ΛΑΟΣ ή έχεις μεγάλη φαντασία.. 
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


    Εγώ πάντως σας διαβεβαιώ ότι δεν είμαι στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. (και αρνούμαι να διευκρινίσω οτιδήποτε περαιτέρω - εκτός αν μου κάνουν το Interrogation Scene του Bedouin). 
     
  8. zwg

    zwg Regular Member

    Καλώς ήρθες κατ αρχήν , επίσης πολύ οραία η ιστορία σου και ναι μπορείς αν θες να μοιράζεσαι τέτειες στιγμές μαζί μας   για αυτό είναι το Personal Experiences
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    Ή έχει κάποιος τα μάτια του ανοιχτά και γνωρίζει τις αντιλήψεις/πολιτικές του εν λόγω "κόμματος" για τους μετανάστες (αλήθεια, ο Βορίδης δεν είχε βγάλει πριν κάτι χρονάκια κάτι φιλικές-προς-τους-μετανάστες-αφίσες ...περαιτέρω κουβέντα είναι εκτός θέματος, πρεσβεύω...

    Δώρα, αν θέλουμε σε πιστεύουμε...  
     
  10. dats

    dats Regular Member

    Απάντηση: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    Επειδή ίσως παρεξηγήθηκε στην πρώτη ιστορία και επειδή δεν είμαι καθόλου ρατσιστής στέλνω και την επόμενη ιστορία για να εξιλεωθώ.
    .....Είχα αγοράσει καινούργιες κάλτσες που θα αντάλλαζα με τις βρώμικες του Gjani. Όμως με είδε ο Konstadin. O επιστάτης και επικεφαλής του συνεργείου. Ήταν μελαχροινός με ένα μουστάκι. Του είχα βγάλει δυο –τρεις φωτογραφίες στα κρυφά και με ανακάλυψε.
    - Έλα μαζί μου, αλλιώς θα βρεις τον μπελά σου.
    Με κλείδωσε στο κοντέινερ, αφού πρώτα μου έβγαλε τα ρούχα, εκεί που άλλαζαν οι αλβανοί. Με έδεσε σφικτά και με πέταξε στο πάτωμα. Όταν σχόλασαν οι αλβανοί μπήκαν στο κοντέινερ για να αλλάξουν . Δεν παραξενεύτηκαν που με είδαν γυμνό. Όταν μπήκε ο Konstadin, δύο εργάτες με άρπαξαν , και με έβαλαν να γονατίσω μπροστά στον επιστάτη.
    Άρχισε μια μορφή δίκης. Ο Konstadin κάλεσε τον Gjani , του έδειξε τις κάλτσες που είχε βρει στο βρακί μου.
    - Είναι δικές μου.
    - Τι θέλεις για αποζημίωση;
    - Να τον δείρω.
    - Που;
    - Στις πατούσες. Χθες που μου πήρε τις κάλτσες αναγκάστηκα να δουλέψω ξυπόλυτος και τα πόδια μου μάτωσαν. Έτσι θέλω να ματώσουν και οι δικές του.
    Ο Konstadin έδωσε στον Gjani μια ζώνη. Δυο εργάτες μου έπιασαν γερά τα πόδια. O Gjanis έπιασε τη ζώνη και αφού έφτυσε στις πατούσες μου άρχισε να μου τις κτυπά με δύναμη. Μετά από 50 κτυπήματα τρεις εργάτες σηκώθηκαν, έβγαλαν το πουλί τους κι άρχισαν να τραβάνε μαλακία σημαδεύοντας το πρόσωπο μου. Ο πρώτος έχυσε στο 80ο κτύπημα, ο δεύτερος στο 95ο και ο τρίτος στο 105ο οπότε και τελείωσε η φάλαγγα.
    Οι πατούσες μου ήταν κοκκινισμένες και από το πρόσωπό μου έτρεχαν χύσια. Κάποιος από αυτούς που με έχυσαν σκούπισε την πούτσα του στα χείλια μου.
    Η δίκη συνεχίστηκε και ο Konstadin με είπε να ομολογήσω όλες τις κλεψιές μου, αφού έτσι κι αλλιώς ήξεραν τα πάντα. Είχαν μείνει τέσσερις στο δωμάτιο ενώ σε λίγο ήρθε και ο Gjanis μεταφέροντας διάφορα μαραφέτια βασανιστηρίων..
    - Βάλτε τον εκεί που ξέρετε, διέταξε ο Konstadin . Με άρπαξαν τότε και με έδεσαν σε ένα μεγάλο δοκάρι. Τώρα ήμουν στημένος όρθιος , με το κορμί μου δεμένο στο δοκάρι. Τότε ήταν που έβγαλαν και το βρακί. Δεν φορούσα πια τίποτα αφού ήδη με είχαν γδύσει. Ο Konstadin πήρε ένα λεπτό μαστίγιο από το κιβώτιο και το δίπλωσε στη μέση θαυμάζοντας την ελαστικότητά του.
    - Τώρα πρόσεξε πως σου βάζουν μυαλό. Αφού δεν παίρνεις από λόγια πρέπει να μιλήσει το μαστίγιο στο τομάρι σου κλέφτη.
    Κατέβασε το μαστίγιο πάνω στα κωλομέρια μου με δύναμη.
    - Ομολόγησε γουρούνι. Πες μας τι έκλεψες.
    Το καμτσίκι μου χάραξε έπειτα τα πλευρά και τις σάρκες μου. Άρχισα να κτυπιέμαι πάνω στο δοκάρι από τον πόνο. Μετά άρχισαν να με μαστιγώνουν και οι άλλοι αλβανοί με την ζωστήρες τους. Τις έτρωγα δύο δύο ή τρεις τρεις .
    - Εντάξει ομολογώ , φώναξα και άρχισα να αναφέρω μία μία τις κλεψιές μου.
    Αφού ομολόγησα τις πράξεις μου οι αλβανοί με λύσανε και σωριάστηκα στα πόδια τους. Μου έδωσαν να φορέσω το σχισμένο σορτσάκι του Γιάννη το οποίο κρεμόταν μέρες σε έναν τοίχο καθώς και ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Ο Konstadin με πλησίασε και μου είπε:
    - Και τώρα θα δουλέψεις μαζί μας. Πρέπει να μεταφέρουμε εκατό σακιά τσιμέντο στην άλλη άκρη. Θα υπακούς στις διαταγές μας και θα δουλεύεις σκληρά και αθόρυβα.
    Αφού δούλεψα σαν πραγματικός αλβανός, φορώντας τις κλεμμένες σαγιονάρες, το απόγευμα με μετέφεραν ξανά στον τόπο των βασάνων μου, στο καυτό κοντέινερ. Είχαν μείνει εκεί μόνο τρεις εργάτες, O Kostadin, o Gjanis και ο Agjim ο οποίος δεν είχε βασανίσει το κορμί μου. Τον έβλεπα να δουλεύει ημίγυμνο με τα όμορφα άτριχα στήθια ποτισμένα στον ιδρώτα να γυαλίζουν στον ήλιο. Μου άρεσε η βαρυά αλβανική προφορά του και σε λίγο μου άρεσε και ο σκληρός πούτσος του που μου είχε βάλει στο στόμα να του πιπιλάω.
    - Σου αρέσει μαλάκα το στήθος μου. Θα σε αφήσω να μου γλύψεις τις ρώγες αν κάτσεις φρόνιμα και καταπιείς τα κάτουρά που σε λίγο θα αδειάσω στο στόμα σου. Βαριέμαι να πάω στην τουαλέτα. Εμπρός άρχισε να καταπίνεις.
    Και πράγματι χωρίς καθυστέρηση άρχισε να ποτίζει τον ουρανίσκο μου με τα καυτά κάτουρά του. Αφού ήπια υποτακτικά και την τελευταία σταγόνα ο Agjim κράτησε το λόγο του και με άφησε να γλύψω τον ιδρώτα από τα στήθη την κοιλιά και τα πλευρά του.
    Έπειτα και αφού με έδεσαν σε ένα σταυρό άρχισαν και πάλι τα βασανιστήρια. Με σημάδευαν στον ώμο με ένα κομμάτι σίδερο που έκαιγε από τον καυτό ήλιο. Ήταν σχεδόν καυτό κι άφηνε ένα ελαφρό αποτύπωμα. Με μαστίγωσαν στην ράχη βρίζοντας με. O Gjanis είχε ένα κερί αναμμένο κερί και κάθε τόσο άφηνε να χύνεται το λιωμένο κερί στις πληγές μου. Εγώ φορώντας μονάχα το βρακί μου ζητούσα έλεος, χωρίς όμως να καταφέρω να συγκινήσω τους Αλβανούς αφέντες μου. Ο Agjim σκέφτηκε να κάνει τον πόνο πιο διασκεδαστικό, γι’ αυτό βρήκε ένα μυστρί το έβαλε λίγο στη φωτιά του κεριού, με ξεβράκωσε και το έβαλε κάτω από τα αρχίδια μου. Το πυρωμένο εργαλείο μου τσουρούφλιζε τα αρχίδια. Καιγόμουν και τσίριζα.
    Αλλά το βάσανο δεν τελείωσε εκεί.
    Ο gjanis πρόλαβε να με φιμώσει με την λερωμένη και ιδρωμένη κάλτσα του και τότε σκέφτηκα ότι το επόμενο βασανιστήριο θα ήταν ακόμη σκληρότερο.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Απλά τέλειο. Αποκορύφωμα: το μυστρί (κάτι έχω εγώ με τα εργαλεία που δεν αγοράζονται σε sex-shop, να είναι κάποιο φετίχ; ) Δεν μου άρεσε η βρώμικη κάλτσα στο στόμα (γιατί σε μας τα κοριτσάκια δεν αρέσουν οι βρωμιές και οι μυρωδιές) αλλά οι άντρες ίσως να είναι πιο σκληρόπετσοι σ' αυτά.

    Διακρίνω ρίζα Σαλονικιώτικη ή σου ξέφυγε αυτό; "ο Konstadin ΜΕ είπε να ομολογήσω"

    Καταλαβαίνουμε ότι δεν τίθεται θέμα ρατσισμού. Μην ανησυχείς. Κάποια στερεότυπα σαφώς βοηθούν την φαντασία μας να οργιάσει καλύτερα.
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    Κανένα θέμα παρεξήγησης, DATS, και στις φαντασιώσεις ούτε ο Καρατζαφέρης δεν κάνει κρίση  ...ωραία και η δεύτερη ιστορία!