Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός - Η άποψή σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giatimouaresei, στις 9 Ιανουαρίου 2008.

  1. giatimouaresei

    giatimouaresei New Member

    Σε διεθνές επίπεδο στο παρελθόν προβλήθηκε ως κατάκτηση. Κατηγορήθηκε ως α-σεξουαλικη παρεκτροπή. Στην Ελλάδα έγινε αποδεκτός από ελάχιστους ανθρώπους, παρά τα κλιματικά πλεονεκτήματα της χώρας μας. Πως τον βλέπετε ως εμπειρία? Κάνετε?
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Κάνω γυμνισμό από το '79. Ήμουν στη Μύκονο, με μια μαϊμού στον ώμο, παρέα με τον ποιητή φίλο μου, μεγάλο και τρανό δημοσιογράφο τώρα στην Κρήτη, πεινασμένοι, ψωραλέοι και με σλήπινγκ μπαγκ, άφραγκοι και πολύ ερωτευμένοι. Στο Super Paradise.

    Από τότε κάνω γυμνισμό όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Έχω κάνει μπροστά στους γονείς μου και έχω παίξει ρακέτες ολόγυμνη με τον αδελφό μου. Επίσης συχνά κυκλοφορώ γυμνή μέσα στο σπίτι μπροστά στα παιδιά μου. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο αυτό παρά να ντρεπόμαστε για το σώμα μας και να έχουμε ένα σωρό ταμπού γι αυτό. Κάνω γυμνισμό και σε όσες παραλίες με παίρνει, παραλίες γυμνιστών ή απόμερες. Εναλλακτικά, βγάζω το μαγιώ όταν ήδη είμαι στη θάλασσα και το φορώ στο μπράτσο.

    Δεν νομίζω ότι είναι μια σεξουαλική εμπειρία αλλά μία έκφραση επαφής με την φύση. Με κάνει και αισθάνομαι ήρεμη και ελεύθερη. Πρέπει να ομολογήσω δε ότι σχεδόν ποτέ δεν έχω αισθανθεί ντροπή για το σώμα μου, ούτε καν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Είναι αυτό που είναι και σε όποιον αρέσει παιδιά.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

    συνεχεια.....ειναι ομορφο συναισθημα
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν έχω ντροπή να είμαι γυμνός ,μέσα στο σπίτι είμαι γυμνός και με φιλικά άτομα δεν έχω πρόβλημα, αλλά το κορμί μου έχει αρκετές ιδιατερότητες δημόσια δεν το μπορώ ,θα ήταν όμορφα να κυκλοφορούμε έτσι όλοι ... ούτως ή άλλως τα ρούχα από τη μία εκφράζουν τον εαυτό μας και από την άλλη μας προστατεύουν όταν το 2ο δεν είναι αναγκάιο δεν βρίσκω λόγο να κρύβω το μικρό μου πουλάκι αλλά προτιμώ κάποιο αξεσουάρ πάνω μου να δείχνει τι είμαι ,ένα κολάρο να πουμέ χεχεχεχεχε
     
  5. slave4mistress

    slave4mistress Regular Member

  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Χαίρομαι για όσους χαίρονται τον γυμνισμό αν και προσωπικά προτιμώ τον περιορισμό των ρούχων.
    Το ημίγυμνο σώμα, είτε αντρικό είτε γυναικείο, προκαλεί περισσότερο ερωτικά...
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

     

    Και εγώ πολλές φορές είμαι εντελώς γυμνός μέσα στο σπίτι και κοιμάμαι και έτσι αλλά εντάξει είπαμε όχι και μπροστά σε φίλους και συγγενείς  
    εδώ θα συμφωνήσω...
     
  8. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    χμμ...όταν ήμουν 9 είχα πάει με τους γονείς μου σε παραλία γυμνιστών...εντελώς καταλάθος.η μάνα μου έπεσε για ύπνο κρυμένη πίσω απο την ομπρέλα και ο πατέρας μου έβγαλε την μέρα σε ενα καφενείο με πανοραμική θέα... 
    εγω και ο αδερφός μου απλά είχαμε μείνει...

    όσο για το σήμερα:δυο χρόνια τώρα που πάω διακοπές με την ξαδέρφη μου κάνω γυμνισμό στο μπαλκόνι...δεν έχουμε τύχει σε παραλία γυμνιστών,όπου ίσως το τολμούσα.
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    στην Ίο ξέρω μία καλή παραλία αλλά θέλει περπάτημα ...
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μου αρεσει, εχω κανει, ομως νομιζω πως το ημιγυμνο ειναι παντα πιο ωραιο!
     
  11. echo

    echo ***

    Το ημιγυμνο σωμα προκαλει περισσοτερο απο το καθ'ολα γυμνο !

    Το θεμα ομως του thread αν αντεληφθην ορθως ειναι ο γυμνισμος στην φυση ως επιλογη και δεν εχει να κανει με ερωτικο προσανατολισμο.Στην ελλαδα επισημως απαγορευεται αλλα οπως ολα τα απαγορευμενα δια νομου ανθει εδω και δεκαετιες τοσο απο γηγενης οσο και αλλοδαπους.Στο εξωτερικο,σε ισπανια και ιταλια αν θυμαμαι σωστα εχουν ανοιξει ξενοδοχεια γυμνιστων οπου οι ενοικοι περιφερονται μετα αδαμιαιας περιβολης σε ολους τους χωρους.

    Προσωπικα λατρευω το να κανω μπανιο στην θαλασσα γυμνος και το να ειμαι ανευ περιττων ενδυματων οταν κατοικοεδρευω για μερες κατω απο ενα πλατανο η ενα κεδρο διπλα στην θαλασσα.

    Σε ολη την ελλαδα στις περισσοτερες παραλιες που ειναι μακρια απο τις μεγαλουπολεις και ειδικα στα νησια σχεδον παντα διπλα απο την κεντρικη παραλια υπαρχει μια αλλη μικροτερη που συνηθως καταλαμβανεται απο γυμνιστες.
     
  12. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    να το συνδεσουμε τωρα με το bdsm...

    ο καραναγκαστικος γυμνισμος,
    με εξιταρει στην κλιματολογικα ευνοημένη
    χωρα μου  

    κατα τα αλλα προσφερει και
    καλλιτερο μαυρισμα