Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκα κάτω από μία γυναίκα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 9 Οκτωβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Παρακολουθείτε μία σαδομαζοχιστική σκηνή μεταξύ δύο γυναικών. Οι θέσεις τους σταθερές, η μία εκφράζει καθαρά σαδιστικές τάσεις και λειτουργεί ως πομπός και η άλλη λειτουργεί ως παθητικός δέκτης. Ποια από τις δύο σας ελκύει; Γιατί;

    Ως φορές μου συνέβη να παρακολουθήσω, η εικόνα της κοπέλας που λειτουργούσε ως παθητικός δέκτης, μου άσκησε μία απίστευτη γοητεία. Πιο έντονη ακόμα και από όταν παρακολούθησα την ίδια κοπέλα να λειτουργεί, ως υπό κάτω από έναν άντρα. Ύστερα από πολύ καιρό κατέληξα στην παρακάτω εξήγηση…

    Η γυναίκα που λειτουργεί ως υπό απέναντι σε μία γυναίκα μου εμπνέει την ψευδαίσθηση ότι είναι δύο φορές υπό. Δύο φορές, καθώς δεν μπορώ να αποτινάξω από το μυαλό μου την εικόνα μιας οποιαδήποτε γυναίκας ως παθητικού δέκτη(ακόμα και μίας κυριαρχικής) κατά κύριο λόγο, παρόλο που γνωρίζω ότι αυτό είναι μία λανθασμένη αντίληψη μου και για αυτό την χαρακτηρίζω ως ψευδαίσθηση. Μία ψευδαίσθηση που εφόσον με βολεύει γιατί να μην την διατηρήσω.

    Πέρα λοιπόν από τα παραπάνω ερωτήματα που έθεσα, θα ήθελα να θέσω και τα εξής απέναντι σε γυναίκες που έχουν λειτουργήσει ως υπό απέναντι σε γυναίκες και τους άρεσε, αλλά που αρέσκονται να λειτουργούν ως υπό και απέναντι σε άντρες. Αν έχετε βιώσει μία τέτοια σκηνή όπως αυτή που έχω περιγράψει. Πως νιώσατε;
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Περίεργο, γιατί λες δύο φορές υπό; Εγώ λέω ότι εκπέμπει, τουλάχιστον για τους άντρες, έναν ερωτισμό. Όπως το ομοφυλοφιλικό με γυναίκες. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
     
  3. micro

    micro New Member

    Και οι δύο θέσεις μ'ερεθίζουν. Ανάλογα σε φάση είμαι την συγκεκριμένη περίοδο.
    Δεν έχω βιώσει τέτοιου είδους εμπειρία, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για τα συναισθήματα που δημιουργούνται. Πάντως θεωρώ πως είναι πολύ ερεθιστικό θέαμα για άντρες & γυναίκες, άσχετα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Και εμένα με ερεθίζει. Έχω ακούσει όμως από γυναίκες ότι δεν τους αρέσει. Ειδικά γυναίκες Dommes.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γυναίκα κάτω από μία γυναίκα.

    Ηλια φαινοντε δυο φορες υπο στα ματια σου, γιατι οι Κυριαρχες γυναικες ειναι δυο φορες σκληροτερες με τις υπο γυναικες εναντι των Κυριαρχων Αντρων, που οι ειναι πιο ελαστικοι γιατι οι περισσοτεροι τις ερωτευονται οσο δυναμονη η σχεση τους, μια Κυριαχη δεν ερωτευετε ποτε την υπο της, εκτος και αν ειναι λεσβια,και ετσι η σκλαβα δεν χαλαρωνει ποτε και αποδιδει τα μεγιστα, και την βλεπεις εσυ και ο καθενας μας δυο φορες υπο.......

    Αν δεις ποτε ζευγαρι στην ζωη (παντρεμενο εννοω), Μαστερ και Μιστρες να εχουν απο κοινου μια υπο και να την χρησιμοποιουν μαζι, τοτε θα δεις την Μιστρες το ποσο σκληρα χρησιμοποιει την υπο, και ποσο η υπο αφηνετε, και θα παθεις πλακα.

    Ηλια θα πρεπει να ξερεις κατι σαν γνησιος Σαδιστης που εισαι, οτι σε μια πραγματικια και οχι δηθεν υπο, και κυριως σκλαβα, οσο πιο σκληρος γινεσε μαζι της, τοσο πιο πολυ αφηνετε και ολο και πιο πολυ σε θελει, αποψη μου φυσικα,σεβαστες και οι αλλες αποψεις.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γυναίκα κάτω από μία γυναίκα.

    Την θεση της υπο(κ μάλιστα σε γυναικα) για μένα δεν την συζητάω .. ουτε ως φαντασίωση δεν μπορω να το δω..
    1 φορα μόνο, είχα με υπό γυναικα εμπειρια αλλά δεν μου βγηκε ουτε ως παιχνιδι ή ως ανταμοιβη, σαδισμός ...
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν θεωρώ πως είναι το ίδιο, το να υποτάσσεσαι σε γυναίκα ή σε άντρα.
    Δεν αφορά καν σεξουαλικό θέμα για μένα.
    Δεν αφορά το αν μια γυναίκα θα ήταν σκληρότερη ή όχι.

    Αφορά το αν την θεωρώ άξια εκείνη ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα να της επιτρέψω πέρα από ΄παιγνίδια να κυριαρχήσει στο σώμα μου δια μέσω του πόνου, ξεπερνώντας την αντιπάθεια προς τις πλείστες γυναίκες και τον ανταγωνισμό.

    Παλιά το να με Δώσει σε γυναίκα το θεωρούσα ίσως την μεγαλύτερη ταπείνωση και υποβιβασμό που θα μπορούσα να βιώσω.
    Εκ τοτε πολλά έχουν αλλάξει , πρώτον θα απολάμβανα τον όποιο εξευτελισμό αλλά εδώ δεν νομίζω να πρόκειται γι αυτό, αλλά για το ότι έχω δει 2 τουλάχιστο γυναίκες οι οποίες με το μυαλό τους και τη διαδρομή τους έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου και θα μπορούσα να λειτουργήσω παθητικά - άσχετα με φύλο.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καρδιά μου έχεις ποτέ ταπεινώσει ή βασανίσει μία γυναίκα;
    Αν ναι, τι σου έβγαλε η εικόνα της;
     
  9. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Νομίζω πως στους άντρες μας αρέσει περισσότερο η εικόνα δύο γυναικών γιατί δεν βγαίνει η έστω και υποσυνείδητη ζήλεια που μας βγαίνει όταν είναι γυναίκα με άντρα.
    Αυτή είναι κατα τη γνώμη μου η βασική διαφορά.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Γυναίκα κάτω από μία γυναίκα.

    Όμορφε την σκληρότητα αυτή την έχω δει. Μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι αυτή που δίνεις. Μία άλλη ότι οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα τα όρια μίας γυναίκας από έναν άντρα και μία άλλη ότι δεν βλέπουν στο πρόσωπο μίας γυναίκας το αδύναμο φύλο που βλέπουμε εμείς.

    Για εμένα όμως που η προκατάληψη που με διακατέχει με την αδυναμία του φύλου, μου γεννά την ψευδαίσθηση του τόνου που διαλύεται με την καρδιά ενός μαρουλιού. Και ο τόνος τότε μου γίνεται τόσο μα τόσο ποθητός.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    όχι