Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες Α: Πώς προτιμάτε να σας να σας φλερτάρουν; Ή πώς πιστεύετε ότι φλερτάρουν με Γυναίκες Α ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantina Lionaki, στις 12 Ιουνίου 2026 at 18:56.

1. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω /είμαι σε σχέση. Premium Member

Δίνει το κομιουνιτυ χαρτιά ή πτυχία μέλους και δεν πέρασα τις εξετάσεις ;

Ποια η θέση μου..

Για να στο απαντήσω όμως:

1) Πήρα αριθμό σκλάβου για τον σκλάβο μου από τη παγκόσμια ιντερνετική λίστα Οκτομβριο 17 πρώτη φορά.
    Αναγνώριση της σχέσης μας υποθέτω κάποιου είδους είναι και αυτό: sr-sin 387 312 110. Δεν ήταν ο πρώτος μου σκλάβος. Απλά τότε ανακάλυψα την λίστα.

2) έχω φτιάξει την μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα στο φέισμπουκ από λαιφσταιλ γυναικεία κυριαρχία BDSM, DD και FLR με 4 χιλιάδες μέλη με αληθινά προφίλ που έφτιαξα από το μηδέν εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 5).

Μέλος ήταν από την ίδρυση και είναι ακόμη και ο ιδρυτής της Arcane Academy που ήρθε είδε και έδωσε την σφραγίδα του αποδοχής για να έρχονται μέλη γυναικείας Κυριαρχίας από το γκρουπ του στο γκρουπ μου.

Εχουμε τρόπο να αναζητούν τις πιο έμπειρες Κ για μέντορες οι νεες Κ που το χρειάζονται.

Πτυχία δεν δίνω ακόμη στα μέλη αφού όλες οι σχέσεις εκεί είναι αποδεκτές, χωρίς ειρωνίες και επιθέσεις από τρίτους που θεωρούν ότι εχουν μόνο αυτοί δίκιο.

Ουτε μιλάω εκ μέρους τους ποτέ ή για το «τι πρέπει τι δεν πρέπει. Γιατι Ολες είμαστε διαφορετικές και ξεχωριστές.

Μιλάω πάντα για μένα.

Οπότε για μένα, εσυ που θες να μειώσεις κάποια ρωτώντας αν ανήκει στον χώρο, εξ αιτίας μιας προτίμησης της στην προσωπική σχέση της, πες μου πραγματικά μετά από τέτοια αγενή αμφισβήτηση γιατί να σου δίνω την ευκαιρία να κάνεις παρέα μαζί μου;

Εσύ θύμισε μου.. έχεις χαρτί, σαν αυτό που ζητάς, που να λέει ότι ανήκεις στο bdsm κομιουνιτυ; Και τι έχεις προσφέρει στον χώρο του BDSM?

Last edited: 13 Ιουνίου 2026 at 10:42