Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες Α Πώς προτιμάτε να σας να σας φλερτάρουν Ή πώς πιστεύετε ότι φλερτάρουν με Γυναίκες Α.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantina Lionaki, στις 12 Ιουνίου 2026 at 18:56.

1. dreams

dreams Regular Member

Ναι, φυσικά, μα για το κλικ που συμβαίνει στην Κ νομίζω πως μιλάμε, ώστε να αναλάβει το υ, και πάνω στο θέμα που υποτίθεται πως συζητάμε γράψατε πως αυτό το κλικ λέγεται αναγνώριση ισχύος.
    Τελικά τι λέτε επί του παρόντος θέματος;

Last edited: 14 Ιουνίου 2026 at 19:03
  2. Jinger

Jinger Regular Member

Αναγνώριση ισχύος σημαίνει το ασθενές αναγνωρίζει την ύπαρξη ισχύος του ισχυ-ρού πάνω του. Άρα, το υ αναγνωρίζει την ισχύ που μπορεί να έχει/έχει το Κ πάνω του

3. dreams

dreams Regular Member

Ναι μα δεν συζητάμε για αυτό, αλλά αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω.
    Από μόνη της η αναγνώριση της ισχύος του Κ από το υ , δεν αρκεί ώστε το Κ να το αναλάβει,δεν συμφωνείτε;

Last edited: 14 Ιουνίου 2026 at 19:42
  4. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

@dreams Η αναγνώριση της ισχύος ως συνθήκη είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή.

Με άλλα λόγια η ύπαρξή της είναι απαραίτητη αλλά από μόνη της όχι αρκετή.

Ωστόσο πολύ φοβάμαι—και παρά τις πρώτες μου διευκρινιστικές ερωτήσεις—ότι ακόμα ο καθένας μιλάει διαφορετικά πράγματα.

Το flirting είναι ένα πράγμα, το courting είναι ένα δεύτερο πράγμα, και η διαδικασία που οδηγεί στην εγκαθίδρυση ενός Κ/υ συσχετισμού είναι κάτι τρίτο.

Για ποιο πράγμα ακριβώς μιλάμε;

5. dreams

dreams Regular Member

Μα, νομίζω αποσαφηνίστηκε σε αυτό:

-"Η ερώτηση του θέματος είναι πώς προκαλείται αυτό το «κλικ» και στην Κ για να δεχτεί την αίτηση του υπό."

Το αν μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, νομίζω οφείλεται σε άλλους λόγους.
    Τους συνήθεις εδώ μέσα, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια

Last edited: 14 Ιουνίου 2026 at 20:07
  6. espimain

espimain Contributor

Αμ δε!

7. espimain

espimain Contributor

Κάπου το χάνετε.

8. Iagos

Iagos Contributor

Μα αυτό είναι το θέμα...

Να σου κάνει το κλλλλικκκκ

Επιτέλους, βρήκαμε το κλλλιιικκκκ

Ρε.... τι τραβάμε...

Last edited: 14 Ιουνίου 2026 at 21:24
  9. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Ρε τι πάθαμε... Δεν μας φτάνανε οι Tech Bros που τακιμιάσαν με τον Τράμπα και είναι μπροστά μας σε κάθε μας βήμα πλέον στη ζωή, έχουμε τώρα και τους Lionaki bros...

Πάμε λοιπόν λεβέντες μου, να τα πούμε άλλη μια φορά ωραία, χύμα και τσουβαλάτα, να μην μας λέτε πως σας φταίν΄ οι λέξεις όπως οι τρίχες της στραβής ψωλής...

Ωραία η παραμυθαφήγηση με το δικαίωμα της γνώμης να εκφραστεί και να αφήσουμε την κυρα-λιονάκη να μας πει τα γούστα της και τί ισχύει για κείνη.

Κάθε φορά που την ακούω την αφήγηση (αφού έχει ΞΕΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ μια κάποια γνώμη) νιώθω πως ένα δάκρυ κυλάει κάπου στα μάτια μιας τζοκόντας και γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ανάγνωσης ότι το ύφος της είναι τελικά της μελαγχολίας, παρά το μειδίαμα.

Είναι μια πετυχημένη αφήγηση και άλλωστε είναι και η κύρια αφήγηση που επέτρεψε παγκοσμιως σε ένα κομμάτι μισανθρωπίας της δεξιάς να αυτονομηθεί και να ονομαστεί "ακροδεξιά", διεκδικώντας, λέει, την ελευθερία της έκφρασης μισανθρωπίας που η ανθρωπότητα της αρνείται (εννοώντας φυσικά την ασυλία του ασχολίαστου, που όντως της την αρνείται). Μακριά και ξου-ξου αυτά από μας, ελπίζω.

Ωστε λοιπόν η κυρα-λιονάκη μας είπε τη γνώμη της και τί ισχύει για εκείνην, εδώ:

και αφού θεωρεί μυρμηγκάκια της καρπαζιάς ένα τμήμα των υποτακτικών, τί να πει; ψέματα;

Μας την είπε και εδώ:

κι αφού ξέρει ότι οι άντρες Κ κυνηγάνε τις υ/σ με το δίκανο, τί να πει; ψέματα;

Και δεν σταματάει με τίποτα, μας την λέει τώρα κι από δω, σήμερα:

κι αφού ξέρει ότι δεν ισχύουν αυτά για τα άλλα στάτους, π.χ. τους άντρες Κ, που βρίσκεις κατά τη γνώμη της 10 στην οκά, και που δεν τους προσεγγίζουν υ σε επαρκές πλήθος καθημερινά, τί να πει; ψέματα;

Καταρχήν κάπου ώπα! Ενα το κρατούμενο: της αρέσει να κυνηγά και να ρίχνει τα σ. Δύο τα κρατούμενα: ολημερίς πλημμυρίδα στο inbox της από έτοιμους σ. να την υπηρετήσουν.

Ρε μπας και ζητάει βοήθεια πώς να διαλέγει απ΄το inbox και μετά να τους ξαποστέλνει κάπου μακριά για να τους κυνηγήσει, να τους πιάσει και να τους ρίξει; Αβυσσος...

Εν τω μεταξύ το άτομο ΔΕΝ συνέρχεται, λέμε! Δεν μπορεί να γράψει 3 γραμμές και πάνω, σε μισό νήμα (ακόμη και δικό της, με άσχετο θέμα!), κάτω από το Γυναικεία Κυριαρχία χωρίς να βρεί έναν τρόπο ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ και να είναι καλύτερη ή έστω ίση... Δηλαδή, σήκω ρε φρόιντ να την δεις να υλοποιεί τη λάθος θεωρία σου...

Κι εγώ σας λέω εντάξει ρε παλικάρια, να το δεχτούμε λοιπόν αφού το θέλετε, ότι δεν προσβάλει κανέναν, ότι δεν αναφέρεται η γνώμη της σε πράγματα για τα οποία δεν ξέρει τί της γίνεται, και μας λέει τί ισχύει γι αυτήν κι αυτό εμπεριέχει το ιερό δικαίωμα να μην μπορεί κανείς να της πει "ρε, τί ναι αυτά που λες, πλάκα με κάνεις;"

Και δε μου λέτε τώρα, εσείς λεβέντες μου, με τη σειρά σας, για να χουμε καλό ρώτημα:

Αν αύριο εμφανιστεί ένας λεβεντομαλάκας άντρας Κ στο φόρουμ (κάθε ένα-δυο χρόνια σκάει μύτη κι ένας τέτοιος) και μας πει:

"Μάγκες, γυναικεία κυριαρχία ΔΕΝ υπάρχει, κάτι λυσσασμένες σκύλες είναι που μισούν τους άντρες και φοβούνται τον πούτσο, και βρίσκουν κάτι κρυφο-πουστράκια που σκιάζονται να πουν ότι είναι ντίγκι-ντάγκες και τους κάθονται και τα στραπονάρουνε για εκδίκηση στο αντρικό φύλο. Μέχρι να βρεθεί ο σωστός, ο γνήσιος, ο αρσενικός, που γουστάρει να τις βάλει κάτω, να τους ρίξει και τις ψιλές τους και να τις ισιώσει στο σωστό δρόμο!"

τότε ΕΜΕΙΣ τί πρέπει να κάνουμε;

Δεν ρωτάω ΕΣΕΙΣ τί θα κάνετε, διότι ΕΣΕΙΣ, καλά μου lionaki bros, ξέρουμε τί θα κάνετε: ΜΌΚΟ - τσιριμώκο και ΜΟΥΓΚΑ στη στρούγκα.

Διότι εσείς θα σεβαστείτε το δικαίωμα στη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, στα ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ και στο ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, έτσι δεν είναι; Δεν πιστεύω εκεί να γίνετε ασεβείς, και να επιτεθείτε στο Ιερόν Δικαίωμα της Ασχολίαστης (και Στρέιτ) Γνώμης - α, πα, πα, πα...

Και μη μου αρχίσετε τα "άλλο μυρμηγκάκια, κι άλλο κρυφο-πουστράκια" γιατί θα γελάσουνε και τα πλακάκια μου, και μετά θα σας ψάχνω γιατί δεν θα έχω αρμόστοκο να τα ξαναλφαδιάσω...

Σας τα 'γραψα ΩΜΑ, με το αιματάκι τους, γιατί τα σενιάν σας μπέρδευαν λέει και σας κούραζαν... Μήπως και συνέρθετε και σεις και καταλάβετε ότι ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ.

Εμείς λοιπόν, αν εμφανιστεί πάλι κανάς τέτοιος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ. Οπως δεν κάναμε μόκο τόσες φορές που συνέβησαν τα παρόμοια στα προηγούμενα χρόνια, έχει δεκάδες σελίδες το φόρουμ να ξεγκαβωθείτε να δείτε πόσοι επιτέθηκαν σε τέτοιες απόψεις εναντίον της γυναικείας κυριαρχίας και της ανδρικής υποταγής ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΣ. Και ποιοί υπερασπίστηκαν τη γυναικεία κυριαρχια και τους άνδρες υποτακτικούς.

Εν BDSM πάντα. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του φόρουμ. Το νήμα στο οποίο γράφω είναι ΚΑΤΩ από το BDSM>BDSM Discussion>Γυναικεία Κυριαρχία.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γενικά Γυναικεία Κυριαρχία και 50ς Household και Γουόντερ Γούμαν και Αμαζόνες και οτιδήποτε...

Οπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το BDSM (και το φόρουμ) για τον παππού σας που γύρναγε ξημερώματα στο χωριό απ΄ τις πουτάνες στην πόλη κι έδερνε μεθυσμένος τη βάβω σας, γιατί ήταν λιάρδα από νωρίς και δεν του είχε σηκωθεί, έτσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και για την μάνα σας στην πόλη που περίμενε χρόνια μετά τον πατέρα σας Σάββατο μεσάνυχτα στην πόρτα με την παντόφλα γιατί είχε μπεκροπιεί με τα φιλαράκια και στο τραπέζι της Κυριακής του λεγε "Σκάσε συ, που μιλάς κιόλας!".

Ρωτάτε ποιοί είμαστε "εμείς"; Οποιος προλάβει! Οποιος προλάβει, από ένα σωρό ανθρώπους που αγαπάνε αυτό το φόρουμ, που αγαπάνε το BDSM πλαίσιο, που αγαπάνε την ελευθερία της ερωτικής έκφρασης που αυτό το πλαίσιο προσφέρει.

Και κλείνω (μη σκιάζεστε, κλείνω) με μια παραμυθαφήγηση και γω, για να την λέτε και να την μοιράζεστε τα lionaki bros τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αν τυχόν σας αφήνει μόνους σας η κυρα-λιονάκη:

Ηταν που λέτε μια φορά, ο Καραγκιόζης, και μαθαίνει ότι ένα "ιπτάμενο τέρας" , ο λεγόμενος Λαγός, βουτάει από τους ουρανούς και κατασπαράζει ανθρώπους αθώους και γνήσιους, ζωντανούς! Τί να κάνει; Να μείνει άπραγος; Δεν το μπορούσε...

Ψάχνει το σχέδιο, το πονηρό, που θα τσακίσει το τέρας και θα λυτρώσει την πόλη, να γίνει ο ήρωας... Κοιτάει γύρω του και βλέπει μόνο το γάιδαρό του, τον Παυσανία. "Τί να μου κάνει αυτός για το ιπτάμενο τέρας..." μονολογάει.

Αξαφνα, βλέπει έναν ντορβά φασόλια που είχε. Μια που τα βουτάει λίγο στο νερό να φουσκώσουνε, μια που τα δίνει αξάφριστα στον Παυσανία, το γαϊδαράκο του. Τα τρώει ο Παυσανίας με λαχτάρα, και αφού κατάπιε και το τελευταίο, αφήνει μια πορδίτσα - φασόλια γαρ...

Αμέσως, ο τετραπέρατος Καραγκιόζης πιάνει το σήμα και σαλτάρει πάνω στο γάιδαρό του. Μια που ανέβηκε και μια που αρχίζει ο Παυσανίας ένα τρομερό πορδοβολητό, όπως ακριβώς περίμενε ο Καραγκιόζης. Κι αυτό γιατί, ο τετραπέρατος αυτός ήρως, γνώριζε ότι μόλις αρχίσει το βαρύ πορδοβολητό θα αρχίσει η ουρά του Παυσανία να γυρίζει δαιμονισμένα ως έλικας, απ΄τα αέρια πρόωσης, κι έτσι κατάφερε να απογειωθεί, να φτάσει ψηλά στους ουρανούς και να νικήσει το "ιπτάμενο τέρας", το λεγόμενο Λαγό! Κι απόδειξε δε περίτρανα ότι, σε υπό-συνθήκες, ο γάιδαρος πετάει!

Παραλλαγές υπάρχουν για το τέλος της ιστορίας, κατά μίαν προσγείωσε ηρωικά τον γάιδαρο στην κεντρική πλατεία μέσα σε λατρευτικούς αλαλαγμούς των συμπολιτών του, κατ΄άλλη ο γάιδαρος έμεινε από φασόλια (και αέρια) ο Καραγκιόζης τον άφησε να πέσει και αυτός κατέβηκε ομαλά κάνοντας το βρακί του αλεξίπτωτο, κλπ. κλπ. Θα βρείτε εσείς την δική σας.

Η ιστορία τούτη έγινε γνωστή με τ΄όνομα "Ο Καραγκιόζης αεροπόρος" σε παραλλαγές (έχει και μια με τις αερομαχίες του '40, αν υπάρχει υψηλό εθνικό φρόνημα). Σίγουρα θα την βρείτε να παίζεται κάπου κι αυτό το καλοκαίρι. Πείτε στην κυρα-λιονάκη, από μέρους μου, να σας πάει - αν είσαστε καλά παιδιά.

Ε, ρε γλέντια...

Dream