Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες, Μύες και Φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 27 Ιανουαρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Women, Muscles and Fetish

    Στα ζώα, όπως στους σκύλους και στις γάτες, η σεξουαλική δεκτικότητα γίνεται αντιληπτή μέσω της οσμής.
    Ο άνθρωπος όμως είναι πρώτα πρώτα οπτικό είδος.
    Οι οπτικές ενδείξεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο ποιόν βρίσκουμε σεξουαλικά ελκυστικό. Σε ορισμένα είδη μαϊμούς, κοντινών μας ξαδελφών, τα γεννητικά όργανα των θηλυκών γίνονται κόκκινα και πρήζονται κατά τη διάρκεια του οίστρου.

    Οι γυναίκες είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες ανεκτές στο σεξ κάθε στιγμή, όχι μόνο μια φορά το μήνα. Έτσι, η οπτική πλευρά της σεξουαλικής έλξης έχει γίνει πάρα πολύ λεπτή και σοφιστικέ.

    Υπάρχει διαφορά στο είδος του οπτικού ερεθίσματος στα οποία άνδρες και γυναίκες αποκρίνονται. Οι γυναίκες φαίνεται να αναζητούν σημάδια τα οποία θα κάνουν τον άνδρα καλό πατέρα και παροχέα αγαθών. Επομένως, ένας λιγότερο σωματικά ελκτικός άνδρας ο οποίος οδηγεί Porsche έχει ορισμένα πλεονεκτήματα από έναν πιο ωραίο τύπο ο οποίος οδηγεί Chevy.

    Οι άνδρες, από την άλλη, τείνουν να αποκρίνονται στις γυναίκες ως "σεξουαλικά αντικείμενα", δηλαδή σε πράγματα όπως την ομορφιά και το καλοσχηματισμένο σώμα, τις καμπύλες του στήθους και των οπισθίων, την ενδυμασία με σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

    Κάποιος ανθρωπολόγος έφτασε να προτείνει ότι το μέγεθος του γυναικείου στήθους, το οποίο είναι μεγαλύτερο και πιο στρογγυλό από όσο χρειάζεται να είναι, και πολύ μεγαλύτερο από όλα τα αντίστοιχα των άλλων πρωτευόντων, εξελίχθηκε καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να στέκονται όρθιοι με σκοπό να διπλασιάσουν στα αρσενικά την ερεθιστική επίδραση ενός μεγάλου, στρογγυλού οπισθίου άκρου.


    Κάθε άνθρωπος έχει κάποια πράγματα τα οποία του ασκούν διεγερτική επίδραση.
    `Ολοι μας αποκρινόμαστε καλύτερα σε συγκεκριμένους σωματικούς τύπους - ψηλότερο, κοντύτερο, ξανθό, μελαχρινό, άπαχο ή παχουλό, μεγάλο ή μικρό στήθος, συγκεκριμένο εθνικό τύπο, κ.ο.κ.
    Οι Ευρωπαίοι είναι λιγότερο προσηλωμένοι ερωτικά από τους Αμερικάνους στα μεγάλα στήθη, και δέχονται περισσότερο την σωματική τριχοφυΐα και τις φυσικές σωματικές οσμές.

    Το γυμνό από μόνο του είναι περισσότερο διεγερτικό για τους Αμερικάνους παρά για τους Ευρωπαίους, αλλά σε πολιτισμούς στους οποίους οι γυναίκες είναι πλήρως καλυμμένες στο κοινό όλη την ώρα, η ενδυμασία με shorts ή με μπλούζες χωρίς μανίκια θεωρείται σκανδαλωδώς προκλητική.
    Όταν οι περισσότερες γυναίκες τις οποίες συναντάς φορούν πέπλα, τα μάτια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στο να μεταφέρουν σεξουαλικά σήματα. Ορισμένες ατομικές προτιμήσεις σε διεγερτικά μπορούν να οδηγηθούν στα άκρα.
    'Οταν κάποιο αντικείμενο, μέρος του σώματος ή είδος σεξουαλικής συμπεριφοράς γίνει αναγκαιότητα, κάτι χωρίς το οποίο η πλήρης σεξουαλική αναστάστωση είναι αδύνατη, τότε αυτό ονομάζεται φετίχ.
    Το φετίχ αποτελεί κάποιου είδους σεξουαλική εμμονή. Μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο μέρος του σώματος, όπως τα πόδια. 'Η κάποιο αντικείμενο όπως ένα παπούτσι, εσώρουχο, δέρμα ή πλαστικό. 'Η κάποια συμπεριφορά όπως υποταγή, ξύλισμα, ηδονοβλεψία, ούρηση, επιδειξιομανία, διείσδυση από αντικείμενα, ή πρωκτική επαφή.

    Πάντοτε υπήρχαν άνδρες οι οποίοι έβρισκαν το αθλητικό γυναικείο σώμα ιδαίτερα διεγερτικό. Συγκεκριμένες αθλήτριες, συμπεριλαμβανομένες εκείνες που ασχολούνται με οτιδήποτε, από στίβο μέχρι κολύμβηση και χορό, μπορούν να αναπτύξουν άπαχα, καλοσχηματισμένα σώματα τα οποία ακτινοβολούν υγεία και ενέργεια, και που μπορούν να είναι ελκυστικά και sexy.
    Αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του βαθμού της μυϊκής ανάπτυξης την οποία επιτυγχάνουν γυναίκες αθλήτριες εν γένει, και τον ακραίο βαθμό μάζας και μυϊκότητας οι οποίες χαρακτηρίζουν την μοντέρνα και επίλεκτη γυναίκα bodybuilder.
    Τα κορμιά αυτών των γυναικών είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ακραία, ώστε είναι δύσκολο για τους άνδρες να σχετιστούν σεξουαλικά με αυτά, με κάποιον "φυσιολογικό" τρόπο.


    Τέτοια κορμιά δεν υπήρξαν ποτέ στην ιστορία πριν το τέλος των 1970s, και ακόμη και τότε, ο βαθμός ανάπτυξης που επιδείκνυαν οι πρώτες γυναίκες bodybuilders αγώνων δεν ήταν τίποτα συγκρινόμενος με αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα.
    Δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιου είδους σώματος στην ανθρώπινη ιστορία. Δεν έχει ουδεμία προϊστορία. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν γνωστά οπτικά ερεθίσματα στα οποία να ανταποκριθούν όταν έχουν να κάνουν με μια από αυτές τις γυναίκες.
    Μοιάζουν σαν άλλες γυναίκες σε κάποιο βαθμό, έτσι εκπέμπουν οπτικά σήματα στα οποία οι άνδρες ανταποκρίνονται. Αλλά αυτά τα σήματα είναι τόσο διαφορετικά, τόσο περίεργα, τόσο αλλόκοτα, ώστε οι άνδρες αποκρίνονται συχνά με πολύ αλληλοσυγκρουόμενους τρόπους, θετικά και αρνητικά.

    Εάν πάρει κανείς ένα είδος σώματος το οποίο είναι ασύνηθες και παράλληλα όμορφο, και διεγείρει με αλλόκοτους τρόπους, τότε αυτό μπορεί να γίνει αντικείμενο φετίχ. Και, πράγματι, έτσι αποκρίνονται πολλοί άνδρες στην σωματική διάπλαση γυναικείου bodybuilding.
    Συχνά φαντασιώνονται να κυριαρχώνται από αυτές τις γυναίκες, να υπερισχύονται σωματικά, να υποτάσσονται σεξουαλικά από αυτές με τη βία.
    Τις πληρώνουν για ιδιωτικές συναντήσεις πάλης, κάτι το οποίο αποτελεί την bodybuilding εκδοχή του χoρού στα γόνατα (lap dancing). Ξεσηκώνονται σεξουαλικά σκεπτόμενοι σκληρούς, γραμμωμένους κοιλιακούς, δυνατούς μυώδεις γλουτούς και διογκούμενους "κομμένους" μηρούς. Στήθος και οπίσθια γίνονται θωρακικοί και γλουτιαίοι.

    Οι γυναικείοι δικέφαλοι γίνονται αντικείμενα του sex. "Κάνε ποντίκι αγάπη μου,...τελειώνω." Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος βρίσκει αυτές τις γυναίκες ελκυστικές έχει αναπτύξει φετίχ. Ορισμένες από αυτές είναι αρκετά ελκυστικές με τα συμβατικά standards, από τη στιγμή που θα συνηθίσει κανείς τη διαφορά στην κλίμακα.

    'Ετσι και αλλιώς, οι αρκετά ψηλές κοπέλες του 1.85 και πάνω συχνά έβρισκαν τους εαυτούς τους τα Σαββατόβραδα χωρίς ραντεβού, σήμερα όμως γίνονται supermodels.
    Η μόδα στο τι είδους κορμιά είναι ελκυστικά, τροποποιείται. Γυναίκες bodybuilders όπως η Rachel McLish, η Cory Everson, η Lenda Murray, η Anja Langer, η Tonya Knight, η Yolanda Hughes και ούτω καθ'εξής, έχουν επαινεθεί τόσο για την sexy εμφάνισή τους, όσο και για την bodybuilding τελειότητά τους.

    Αλλά όταν κοιτάει κανείς σε ορισμένα περιοδικά και βλέπει φωτογραφίες από κοντές, γεμάτες, "καλικαντζαροειδείς" γυναίκες, με μύες σαν παχιά σχοινιά, χτυπώντας πόζες "most muscular" την ώρα που φορούν κοντά φορέματα χωρίς μανίκια και ψηλά τακούνια - τότε πιθανώς βλέπει φωτογραφίες-φετίχ.


    Υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό; 'Οχι απαραίτητα. Τουλάχιστον, όχι εάν δεν γίνεται πρόβλημα στο άτομο με το φετίχ. Ο άνδρας ο οποίος συλλέγει γυναικεία παπούτσια ή βρίσκει αναγκαίο να φορέσει ένα σουτιέν πού και πού, αλλά του οποίου η ζωή είναι κατά τ'άλλα επιτυχημένη, δεν αντιμετωπίζει πραγματικά πρόβλημα. Ο άνδρας όμως ο οποίος κλέβει γυναικεία παπούτσια και εσώρουχα έχει πρόβλημα.

    Ένα φετίχ για ξανθιές δημιουργεί πολύ λιγότερα προβλήματα από ένα γενικό "φτιάξιμο" για μικρά κοριτσάκια. Ο κίνδυνος να είναι κανείς υπερβολικά προσηλωμένος σε κάποιο σεξουαλικό φετίχ είναι ότι μπορεί να αποκόψει τον άνθρωπο αυτόν από τις κανονικές σεξουαλικές σχέσεις που γεμίζουν τη ζωή.

    Ο φετιχισμός μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική ζωή η οποία υπάρχει μόνο στην φαντασία. Και ενώ ένα άτομο μπορεί να ζήσει όλη του τη ζωή βασιζόμενος σχεδόν εξ ολοκλήρου στον αυνανισμό για σεξουαλική ικανοποίηση (μια πρόσφατη βιογραφία του καλλιτέχνη Salvador Dali περιγράφει τη σεξουαλική του ζωή με τέτοιες εκφράσεις) εν τούτοις, υπάρχει κάτι βαθύτατα λυπηρό σε μία τέτοια προοπτική.

    'Ομως, όπως συζητήθηκε παραπάνω, είναι επίσης πιθανό να βρίσκει απλά κανείς τις γυναίκες με μύες ελκυστικές, διότι είναι γυναίκες με όμορφα κορμιά. Η παραδοξότητα αυτού του τύπου σωματικής διάπλασης περνάει όταν το συνηθίσει κανείς. 'Οταν κανείς είναι οικείος και νιώθει άνετα με την υψηλά ανεπτυγμένη θηλυκή σωματική διάπλαση, μπορεί να του αρέσει πολύ ή λίγο, ή να μην του αρέσει πολύ ή λίγο, αλλά δεν θα το βρίσκει πια αλλόκοτο ή "αφύσικο".

    Έτσι και αλλιώς, οι γυναίκες οι οποίες αναπτύσσουν τους μυς τους για διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης δεν το κάνουν για να γίνουν αντικείμενα του sex, ο σκοπός των προσπαθειών τους είναι να γίνουν πρωταθλήτριες, όχι να ελκύσουν τους άνδρες.

    Αλλά όσο σκληρά οι άνθρωποι θα εμμένουν σε ιδέες όπως, "δομή σώματος" και "ταυτότητα γένους", είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί λίγος καιρός πριν ο κόσμος δεχθεί εν γένει αυτό το είδος σωματικής διάπλασης με απόλυτο τρόπο. Εν τω μεταξύ, θα τείνει ακόμα να εξοργίζει και να ξενίζει μερικούς, και να γίνεται το αντικείμενο σεξουαλικού φετίχ από άλλους.
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Να αναφέρουμε τον κύριο που έγραψε το παραπάνω άρθρο. Διάσημος φωτογράφος που ασχολήθηκε για χρόνια με το γυναικείο bodybuilding σώμα: Bill Dobbins.

    Αστάρτη
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Γυναίκες, Μύες και Φετίχ

    Ευχαριστώ
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Γυναίκες, Μύες και Φετίχ

    Δεν το δέχομαι σαν υπόδειξη rolfo.
    Αν το έκανα επανειλημμένως τότε θα δεχόμουν και υπόδειξη και παρατήρηση.
    Απλά το ξέχασα και φυσικά όχι εσκεμμένα .... πάντα θα έχεις παρατηρήσει όπως όλοι ότι βάζω και τους συγγραφείς ενός άρθρου τους οποίους τιμώ αλλά και βιβλιογραφίες.

    Το θέμα αυτό έχει αναρτηθεί στο club μου και μάλιστα έτσι:
    Πηγή:* Bill Dobbins. Ιs a very well-known photographer of female bodybuilders for a number of years. This article has been translated and presented here under his permission. He runs his own site at http://www.billdobbins.com/

    Aπό εκεί που τελείωνε το θέμα στο club μου μεσολαβεί μια φωτογραφία και γι αυτό το copy δεν το πήρε.
    http://clubs.pathfinder.gr/SaMe_Place/344551

    Ευχαριστώ πάντως.
     
  5. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Αγαπητή SM_Art_Lady σας ευχαριστώ για το link !!! Έψαχνα να βρω κάτι ανάλογο. Να είστε καλά.
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    H ΣΑΡΚΑ!!! Τι απιστευτα συναισθηματα μου γεννα..αυτη τη σαρκα που περιγραφει ο Bill Dobbins θελω να υποταξω..
    Με εφτιαξες Ευα μου..
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Γυναίκες, Μύες και Φετίχ

    Μου αρέσει ο τρόπος που το λες Maley!!
    Oλη η πρόταση σου ειναι δυνατή!!!
           
     
  8. nuntoy

    nuntoy New Member

    το post της ουτως η αλλως σεβαστης smart lady με εξεπληξε ευχαριστα.στον χαιρετισμο μου στην εισοδο νεων μελων ειχα αναφερθει στις μυωδεις αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα καποιον απο τουτη την κοινοτητα να ασχοληθει στα σοβαρα με το θεμα.το οτι το κειμενο ειναι μεταφραση του μεγιστου καλλιτεχνη Β.D. ποσως με ενδιαφερει.μονο και μονο που η smart lady εκατσε και το μετεφρασε διχνει οτι τουλαχιστον η ΚΥΡΙΑ ειναι αληθινη και οτι σπαταλα χρονο απο τη ζωη της για να κανει ερευνα πανω σε οτι ζητημα την ενδιαφερει.καποιοι αλλοι διαβαζουν τα posts και υστερα στελνουν replies του στυλ "συμφωνω μαζι σου damien" η "ετσι ειναι αγαπητη αφεντρα,σας προσκυνω".με λιγα λογια δεν προσφερουν τιποτα στον καθενα που καταθετει μικρα κομματια απο την ψυχη.γιατι κατι τετοιο δεν ειναι τα posts στην τελικη? ενας δασκαλος μαθαινει τα παιδια μεσω βιβλιων που υπαρχουν πριν απο αυτον,αλλα ο καθε ενας εχει το δικο του τροπο να τα διδαξει.ετσι νιωθω και εγω για την επιβλητικα γοητευτικη smart lady.oτι μονο να μαθω απο αυτην μπορω.
     
  9. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Πέστα μεγάλε!!!!!
     
  10. sharkhunter

    sharkhunter New Member

    Εμενα παντως ενα τετοιο σωμα μονο αηδια μου προκαλει.Εδω δεν ειναι αποδεκτο ενα αντιστοιχο αντρικο,ποιο πολυ μοιαζει με κατι μεταλλαγμενο παρα με κατι ανθρωπινο...
    Και σε καθε περιπτωση η διακριση των φυλων και των χαρακτηριστικων τους πρεπει να ειναι σαφης.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    nuntoy μόνο που δεν Την λένε smart lady αλλά SM_Art_Lady  

    όσον αφόρα Τ/τις Γ/γυναίκες προσωπικά το πρόσωπο τους είναι το πρώτο μέρος που προσέχω και ανάλογα με την αύρα που μου δίνει συνέχιζω στο επόμενο μέρος το όποιο είναι τα οπίσθια... (άνδρας είμαι..)
    γνώμη μου είναι ότι η επιβολή έρχετε πρώτα ψυχολογικά/πνευματικά πάρα σωματικά/βίαια, καλό είναι να βέβαια να χάιρουν υγείας (νούς υγειής εν σώματι υγειή ) έχω ακούσει από σκλάβο ότι απογοητεύτικε από Την Αφέντρα του επειδή Αυτή δεν Πρόσεχε τον Εαυτό Της, αυτό ίσως έχει και να κάνει το κατά πόση Ήταν Κυρίαρχη του Εαυτού Της και επειδη το ακραίο μυώδες για εμένα είναι κάτι που αγγίζει το ανεξέλεγκτο με ξενίζουν αυτού του είδους γυναίκες ... γενικά το να ασχολήτε κάποιος υπερβολικά με το σώμα του είναι μειονέκτημα ... βέβαια αρκετοί γουστάρουν την πτώση ,όπως εγώ αλλά πάνω μου η πτώση δεν γουστάρω να δίνομαι σε άτομα που εκείνα είναι σε πτώση τότε θα έλεγα ότι γίνομαι κυριαρχικός εγώ κάτι που με φέρνει σε αμηχανία αυτα  
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    οι περισσοτερες αθλητριες (επαγγελματιες) ειναι ανοργασμικες ... μεινετε μακρια ....