Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος taz, στις 4 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Δε παίζει κανένα ρολό το αν σου αρέσει να παίζετε με το κωλαράκι σου είσαι άπλα ένας υπερσεξουαλικός άντρας και σε καμιά περίπτωση gay εφόσον το διευκρίνισες κιόλας. Μην ανησυχείς να χαίρεσαι που είσαι πολύ τυχερός και έχεις βρει γυναίκα όχι άπλα να δέχεται την ιδιαιτερότητα σου μα να γουστάρει!!!! Εύγε κοπέλα μου (για το κορίτσι σου) που δεν ανησυχεί ότι θα της ξεχειλώσεις τα κιλοτάκια.
     
  2. pulstar

    pulstar New Member

    Καλησπέρα σε όλους. Προσωπικά συγκλίνω προς την άποψη της Domme Avalonia σχετικά με την εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων, θεωρώ ωστόσο πολύ σημαντική και απόλυτα ορθή την επισήμανση του isnogood σχετικά με την ομοφοβία.
     
  3. taz

    taz New Member

    Να πω την αληθεια μου αυτο με την ομοφοβια δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
     
  4. wanderinglad

    wanderinglad New Member

    προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι αμα αφεθουν ελευθεροι ουτε ομοφυλοφιλοι ειναι ουτε ετερο ουτε μπαι, ειναι τα παντα!!! ασε που και ο ιδιος ο ανθρωπος περναει χιλιες δυο φασεις στη ζωη του.

    εγω παντως προσωπικα στην αρχη οταν ανακαλυψα οτι θελω να παιζουν με την τρυπα μου ελεγα μπα ειναι θεμα ανατομικο και μονο. απλα μου αρεσει να μ αγγιζουν εκει.. μετα αρχισα να καυλωνω με τα στραπον αλλα αηδιαζα με τα τραβελια. μετα γουσταρα και τα τραβελια αλλα με αηδιαζαν οι γκευ...  

    ενταξει εκει σταματησα. αν και απεκτησα εμπειρια με αντρα με ενδιεφερε αποκλειστικα το πουλι του και ο κωλος μου ουτε φιλια, ουτε στηθος ουτε το σωμα του ουτε τιποτα.. και επειδη εμπειρια με τρανς ειναι δυσκολο να εχεις χωρις να πληρωσεις (ειμαι ιδεολογικα αντιθετος με την πορνεια ) βρηκα πουτσο και τον βουτηξα  

    ξερω δεν σας πειθω οτι δεν ειμαι γκευ αλλα απ την αλλη δεν με νοιαζει κιολας!  
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Σου έδωσα και ρεπ γι αυτό το ποστ!

    Επιτέλους ένας που παραδέχεται ότι γουστάρει τον πούτσο (απ' όπου κι αν κρέμεται) και δεν προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι gay επιμένοντας ότι του αρέσει μόνο από γυναίκες!
    Πραγματικά παραδέχομαι τα άτομα με το δικό σου attitude.  
    Και πάλι μπράβο!!!
     
  6. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Εmma

    Επιτέλους ένας που παραδέχεται ότι γουστάρει τον πούτσο (απ' όπου κι αν κρέμεται) και δεν προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι gay επιμένοντας ότι του αρέσει μόνο από γυναίκες!
    Πραγματικά παραδέχομαι τα άτομα με το δικό σου attitude.
    Και πάλι μπράβο!!!

    Emma η διαφορετικότητα δεν υπάρχει δηλαδή?Δηλαδή εγώ και ο κάθε εγώ αν του αρέσει σώνει και καλά να τον παίρνει με το στραπον της η Κυρία του ,πρέπει να είναι και gay?Όπως εγώ μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι άνθρωποι την βρίσκουν διαφορετικά από μένα και το θεωρούν φυσιολογικό ,έτσι κι εγώ λέω και ξαναλέω ότι μου αρέσει ΜΟΝΟ από γυναικες.   Έμενα με παραδέχεσαι? Χρόνια πολλά!!!
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Χρόνια πολλά  

    Υou missed the point λίγο...
    Παραδέχομαι τον οποιονδήποτε κάνει κάτι (που τον ευχαριστεί) συνειδητοποιημένα και χωρίς να έχει 242356356641 ενοχές  
    Κοινώς, να μην προσπαθείς να με πείσεις ότι δεν είσαι gay επειδή σου αρέσει ο πούτσος (είτε είναι πλαστικός είτε με φλέβες).
    Το τί συμπεράσματα θα βγάλω εγώ και ο κάθε εγώ δεν έχει καμία σημασία, απ' τη στιγμή που εσύ γουστάρεις αυτό που κάνεις! Αν εγώ θέλω να πιστέψω ότι εσύ είσαι gay, θα το πιστέψω όσο κι αν χτυπηθείς εσύ για να με πείσεις ότι δεν είσαι. Αν εγώ σε πω gay, εσένα θα σου αρέσει λιγότερο αυτό που κάνεις; Φυσικά και όχι. Ακριβώς αυτό είναι το point μου λοιπόν  
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

    Rep, και πάλι Rep.

    Και γι' αυτό το ποστ, και γιά το προηγούμενο, και γιά το ποστ του wanderinglad, που σχολιάστηκε.
    Και κυρίως, γιά το "point": Φτάνει πιά, με τις ενοχές!!!
     
  9. wanderinglad

    wanderinglad New Member

    και φυσικα εμμα μου και mindmaster που βλεπω συμφωνουμε ειναι πραγματικα αποκαρδιωτικο να βλεπεις και γκευ ατομα να προσπαθουν να υποβαθμισουν την "βαρυτητα" της "ιδιαιτερότητας" τους με το να λενε να, ειχα απογοητευτει με τις γκομενες, να ειχα δυσκολα χρονια και λοιπα ξερασματα...

    απ την αλλη ειναι τετοια η προκαταληψη που ειναι λογικο πολυ λιγοι να ειναι πληρως απαλλαγμενοι απ αυτα...


    υγ. thanx για το point!
     
  10. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Emma απλά το έχω παρατηρήσει και από άλλους εδώ μέσα.Ότι θέλουν με το ζόρι να αποδείξουν ότι κάποιος που του αρέσει το strapon είναι σώνει και καλά gay.Ε λοιπόν δεν είναι όλοι...προς Θεού δεν έχω κάποιο σκοπό να σου την ''πέσω'' ,απλά με ενοχλεί όταν το διαβάζω ξανά και ξανά ως κάτι που πραγματικά ισχύει.Ε δεν ισχίει  
     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

    Να πω μια δική μου ιδέα: στον κάθε άνθρωπο μπορούν εν δυνάμει να αρέσουν τα πάντα.Το τι θα κάνει στη ζωή του σεξουαλικά ή ποιό "στάτους" θα ενστερνιστεί είναι ένα αποτέλεσμα πολλών παραγόντων!

    ποιός είναι τί και ποιος δεν είναι???

    Εγώ δοκίμασα πράγματα,τα απόλαυσα αλλά αυτό που γουστάρω στη ζωή μου πιο πολύ είναι να κάνω υγιείς σχέσεις με γυναίκες, να τις σέβομαι και να με σέβονται! Οπότε όποιαδήποτε ερωτική συμπεριφορά που ενδεχομένως μου φαίνεται ελκυστική αλλά που δε συνάδει μ αυτο που με εκφράζει πιο πολύ μένει στην άκρη είναι απλό. 
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Έτσι ακριβώς!  

    Aχμμμ... πού ακριβώς είδες να λέω κάτι τέτοιο στα παραπάνω ποστς;