Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος taz, στις 4 Δεκεμβρίου 2008.

  1. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Εάν κατάλαβα εγώ λάθος ζητώ συγνώμη...αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβα. Μη μου θυμώνεις εμένα έτσι μου φάνηκε εκεινη σου η απάντηση.  
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Προφανώς κατάλαβες λάθος.
    Αν ξαναδιαβάσεις πιο προσεχτικά τις απαντήσεις μου θα δεις ότι (αρχικά τουλάχιστον) χάρηκα όταν είδα το ποστ του wanderinglad επειδή είναι εμφανές ότι είναι άτομο που εστιάζεται στο τί του αρέσει, χωρίς να τον απασχολεί η γνώμη των άλλων, κάτι το οποίο είναι αντιδιαμετρικά αντίθετο με τα όσα είχα διαβάσει ως τώρα από άτομα με παρόμοια γούστα.
    Σχεδόν όλα τα ποστς των ατόμων που λένε ότι τους αρέσει να δέχονται διείσδυση από πίσω, εμπεριέχουν και την "διαβεβαίωση" απ' τον συγγραφέα ότι δεν είναι gay. Χωρίς καν να ερωτηθούν συνήθως! Την ιδέα περί "gay" λοιπόν την βάζετε εσείς οι ίδιοι, λόγω των ενοχών/φοβιών σας, με το να προσπαθείτε εξ' αρχής και με ζήλο να πείσετε ότι, παρόλο που αρέσκεστε στην συγκεκριμένη πρακτική, δεν είστε gay. Aυτό, κατά τη γνώμη μου, μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα επιφέρει.
    Η παρακάτω δήλωση του wanderinglad κάνει όλη τη διαφορά και δείχνει άτομο που είναι τόσο σίγουρο για την σεξουαλικότητά του ώστε να μην τον νοιάζει τί πιστεύουν οι άλλοι:
    Υ.Γ. Δεν σου θυμώνω. Συζήτηση κάνουμε  
     
  3. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Πιστέψτε με ότι το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να αποδείξω ότι δεν είμαι gay αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνεχώς μία τέτοια άποψη.Το έχω ξαναδιαβάσει και παλιότερα.Δεν θυμάμαι αν πάλι το είχες πει εσύ ή κάποια άλλη,αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.Σημασία παίζει η επιμονή σε κάτι τέτοιο και η επιβράβευση κάποιου που είπε ότι του αρέσει να τον παίρνει από πίσω και είναι gay.Όμως αν μόνο εγώ κατάλαβα ότι αυτό που εννοούσες ήταν ότι ''όποιος τον παίρνει από πίσω είναι ντε και καλά gay' τότε πάω πάσο.   δεν θα συνεχίσω την όποια ''αντιπαράθεση'' και πάω να κουρνίασω στη γωνία μου  
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Πού είπε ο wanderinglad ότι είναι gay;
    Μάλλον βλέπεις αυτά που νομίζεις ότι λέω κι όχι αυτά που όντως λέω  
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

  6. leontas

    leontas New Member

    ακόμα κ ο wanderinglad,που παραδέχτηκες εμμα, έκανε έστω κ μια μικρή αναφορά στο θέμα ότι "γουστάρω να τον νοιώθω μέσα μου,αλλά δεν είμαι γκέυ" απλώς πρόσθεσε ότι δεν τον νοιάζει τι θα σκεφτούμε...αλλά την αναφορά την έκανε χωρίς να τον ρωτήσει κανείς!συμφωνείς?
    Originally Posted by wanderinglad

    ξερω δεν σας πειθω οτι δεν ειμαι γκευ αλλα απ την αλλη δεν με νοιαζει κιολας!

    οπότε πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε ένα χώρο(όπως το ίντερνετ)που δεν ξέρει καλά ο ένας τον άλλον,τι του αρέσει πραγματικά κ ποιό φύλλο τον καυλώνει,να χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε απο την αρχή τι είμαστε κ τι γουστάρουμε,για να έχουμε κ την ανάλογη συμπεριφορά απο τους άλλους.Να έχουμε δηλαδή τις ανάλογες απαντήσεις στις ερωτήσεις μας,ίσως να βρούμε κ αυτό που ψάχνουμε,αφού έχουμε δηλώσει απο την αρχή τι πραγματικά θέλουμε κ το ξέρουν όλοι κ να συμμετεχουμε στις συζητήσεις με την ιδιότητα ή τις εμπειρίες που έχουμε δηλώσει....όπως ιδιότητα δηλώνουμε κ κατά την εγγραφή μας(male slave,female slave,gay,master,female perv ktl ktl),φαντάσου αντί να έχει μόνο 20 κατηγορίες,να είχε 200...(strapon lover,strapon and dick lover,strapon dick and man lover,male slave by woman,male slave by man κ ούτω καθ'εξής)καταλαβαίνεις τι εννοώ?με το να δηλώνεις ότι δεν είσαι γκέυ αλλά γουστάρεις στράπον,δηλώνεsai σε μια υποκατηγορία του (male slave px)...ο wanderinglad δήλωσε απότι κατάλαβα εγώ πχ "strapon and dick lover" κ εμείς δηλώνουμε μόνο "strapon lovers"...οπότε πρέπει να αποδεχθεί χωρίς σχόλια το ο,τί γουστάρουμε στράπον απο γυναίκες κ μόνο κ ξενερώνουμε με οποιαδήποτε επαφή με αλλους άντρες. Αφού δεν σχολιάζεται το αρχικό μας status(κατά την εγγραφή),γιατί να σχολιάζεται αυτό?....
    τεσπά.ελπίζω να έγινα κατανοητός...γιατί πολλές φορές παρεξηγείτε ο γραπτός λόγος...καλές γιορτές σε όλους κ να περάσετε υπέροχα!!
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    leontas η διαφορά είναι στο attitude. Δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά απ' όσο έκανα ήδη.

    Anyway, δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσες διαφορετικές κατηγορίες για τα άτομα που τους αρέσει η εκ του όπισθεν διείσδυση, ειδικά ενώ μιλάμε για διείσδυση με το ίδιο -εν κατακλείδι- πράγμα: πούτσο (μιας και, κακά τα ψέμματα, δεν σε γαμάει με ομοίωμα μπαγκέτας).

    Καλές γιορτές και σε σένα  
     
  8. johnnys

    johnnys Regular Member

    Συμφονώ και επαυξάνω μαζί σας Κυρία Emma!!! Ετσι ένιωθα, και σκεπτόμουν τον πρώτο καιρό όταν με έγλυψε για πρώτη φορά Γυναίκα απο πίσω, και μετά μου έβαλε δαχτυλάκι, ( ήμουνα και μικρός ) μέχρι που με πήδηξε ( άλλη με πήδηξε ). Ολα είναι θέμα μυαλού.
    Το καλύτερο είναι να κάνουμε στο σεξ ότιδήποτε μας αρέσει, δίσως να σκεπτόμαστε τι θα πουν οι άλλοι, και να το απολαμβάνουμε 100%!!      
     
  9. johnnys

    johnnys Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

    Μα γιατί να τσακωθήτε ?!
     
  10. wanderinglad

    wanderinglad New Member

    παντως επειδη η δηλωση μου εγινε η πετρα του σκανδαλου   και για να φερω λιγο τα ισα οσο
    εκνευριστικη ειναι η δηλωση πιστης στο ανδρικο φυλο παρολα τα βιτσια του καθενος το ιδιο εκνευριστικη ειναι και η απολυτη συνδεση που κανουν καποιοι οτι σ αρεσει απο πίσω= εισαι γκευ.
    και τα δυο ειναι πλευρες του φαινομενου "γαλλικα, πιανο, μπαλετο" που λεω εγω. δεν λενε οτι αυτος ειναι ο φονικος (για τον ανδρισμο μας) συνδυασμος??
    ε ξεκολλατε απ αυτα και σκεφτειτε οτι αν με την ιδια επιμονη και θερμη που αποκυρησσετε η γυρευετε να επιβεβαιωσετε τον ανδρισμο σας θα ρωτουσατε ας πουμε "μ αρεσουν τα ποδια της γκομενας μου, λενε να εξελιχτω σε ποδολαγνο?"

    την τελευταια προταση οπου λεω οτι δεν ειμαι γκευ επιτηδες την εγραψα για να τονισω το δευτερο σκελος οτι δεν με νοιαζει, και επειδη ειδα τα προηγουμενα ποστς... σε καμια περιπτωση παντως δεν θα ανοιγα μονος μου θρεντ του τυπου "μ αρεσει να τον παιρνω λετε να μαι γκευ?"

    υγ. ποσα θρεντς αραγε εχουν ανοιχτει απο γυναικες που να ρωτανε "μ αρεσει να στραποναρω τον αντρα μου, λετε να μαι λεσβια??
     
  11. taz

    taz New Member

    Παιδια εγω ενα ποστ εκανα και σεβομαι τις αποψεις σας οπως κι εσεις σεβεστε το δικαιωμα μου να διαφωνησω με καποιες απο αυτες, δεν ηθελα να προκαλεσω κανενος ειδους τσακωμο. Οφειλω να παραδεχτω παντως οτι μερικα πραγματα τα εχω under consideration μετα απο αυτα που διαβασα, με την καλη εννοια παντα  
     
  12. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία εσώρουχα και butt plugs

    wellcome aboard