Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 1 Ιανουαρίου 2009.

  1. dats

    dats Regular Member

    Ο αποχαιρετισμός

    Είχα τραβήξει τόσα πολλά που πια ότι και να μου έκαναν δεν θα με πείραζε. Οι δώδεκα Αλβανοί είχαν έρθει από την δουλειά και αποφάσισαν να με χαιρετήσουν. Από νωρίς υπήρχε μια σχισμένη κουβέρτα στο κέντρο του δωματίου. Πάνω σε αυτήν με είχαν βάλει γυμνό να τους περιμένω . Όταν έπεσε το φως του ήλιου κάθισαν γύρω μου και έπιναν ρακί. Κάτι κουβέντιαζαν αλλά δεν καταλάβαινα. Ο 45χρονος Fatmir είχε αναλάβει την οργάνωση αυτού του περίεργου αποχαιρετισμού.
    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Fatmir με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε :
    - Ο αφέντης σου μας είπε ότι κάνει πολύ ωραία τσιμπούκια. Ετοιμάσου λοιπόν να γευτείς όλων μας τα χύσια μέσα στο στόμα σου. Ο καθένας μας έχει ετοιμάσει τον τρόπο και να είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς αν κάνεις ότι σου λέμε.
    Έδειξε με το δάκτυλό του τον Mehmet ο οποίος θα άρχιζε :
    (1)
    Πλησίασε με ένα αφρό ξυρίσματος και ένα ξυράφι. Άπλωσε τον αφρό στο στήθος που κι άρχισε να ξυρίζει με επιμέλεια τις τρίχες του στέρνου μου. Με ξύρισε και δεν έμεινε καμία. Ύστερα πέταξε έξω από το βρακί του τον πούτσο του κι άρχισε να τον τρίβει στον λείο στήθος μου. Ο πούτσος του ένιωθα ότι μεγάλωνε και γρήγορα έχυσε πρώτα στο λαιμό μου και το υπόλοιπο πάνω στο στήθος μου. Έπειτα έχυσε το ρακί που είχε στο ποτήρι του, κι άρχισε να μαζεύει με αυτό το χύσι του από το κορμί μου. Ύστερα έφτυσε μέσα και με διέταξε να ανοίξω το στόμα μου. Έχυσε το περιεχόμενο του ποτηριού στο στόμα μου.
    - Κατάπιε το και πως μου αν σου άρεσε.
    Το σπέρμα του μικρού ήταν πικρό αλλά νόστιμο αφού είχε ανακατευτεί με το οινόπνευμα της ρακής;
    - Ναι, είπα
    - Τότε βάλε την γλώσσα σου μέσα στο ποτήρι και πάρε ότι έχει απομείνει. Δεν πρέπει ούτε μια σταγόνα σπέρμα να πάει χαμένο. Όλα θα καταλήγουν στην άθλια κοιλιά σου.
    Έγλυψα το ποτήρι καλά


    (2)
    Δεύτερος ήταν ο Kastriot ο οποίος ή δεν είχε καταλάβει το παιγνίδι ή σχεδίαζε κάτι για την συνέχεια. Με έστειλε στα τέσσερα και με γάμησε άλλη μία φορά χύνοντας μεγάλη ποσότητα στον κώλο μου. Το σπέρμα του έμεινε εκεί και από ότι φαίνεται δεν θα το γευόμουν

    (3)
    Τρίτος ο 23χρονος Beshnik. Αυτό συνέχισε την ιστορία με το ξύρισμα. Μου ξύρισε βίαια το πρόσωπο με ένα πολύχρησιμοποιημένο ξυραφάκι. Το πρόσωπο μου μάτωσε σε πολλά σημεία και μάλλον αυτός ήταν ο στόχος του. Αφού έβγαλε το πατελόνι του γονάτισε πάνω στο στήθος μου και έβαλε τον πούτσο του μπροστά στα μάτια μου. Άρχισε γρήγορα να κατουράει στο πρόσωπό μου, σημαδεύονταν κυρίως τα σημεία που έτρεχε αίμα. Έπειτα οδήγησε το πουλί του μέσα στο στόμα μου:
    - Γλύψε μόνο το κεφάλι πούστη, μόνο το κεφάλι. ΄
    Εγώ υπάκουσα. Ήδη μερικά από τα κάτουρά του είχαν βρεί το δρόμο προς το λαρύγγι μου. Πιπιλούσα το κεφάλι του πούτσου του που συνεχώς μεγάλωνε. O ζουμερός πούτσος του άρχισε γρήγορα να αδειάζει τα ξυνά υγρά του μέσα μου

    (4) Τέταρτος ήταν ο Alban ο οποίος μου είχε δώσει να δοκιμάσω το σπέρμα του και το πρωί στο χωράφι. Ήξερε όμως ότι οι συγγενείς του αφέντη μου είχαν περισσότερα δικαιώματα πάνω μου. Με πλησίασε λοιπόν και πάλι χαμογελώντας σχεδόν γυμνός, έβγαλε το βρακί του και γονάτισε πάνω από το κεφάλι μου. Έβγαλε της σαγιονάρα του και άρχισε να με χαστουκίζει με αυτές.
    - Βγάλε τη γλώσσα σου και γλύψε την είπε και εγώ υπάκουσα. Έπειτα κι ενώ έγλυφα τα χώματα που είχε πατήσει, άρχισε να τραβάει μαλακία, ώσπου γρήγορα τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν στο στήθος μου. Αμέσως και πριν στεγνώσουν, πήρε ένα μικρό κουτάλι, μάζεψε το σπέρμα του και άρχισε να με ταϊζει .
    - Φάε βρωμιάρη. Φάε αλβανικά χύσια, έτσι κατάπινε . Μη ξεχνάς να γλύφεις το κουτάλι. Έτσι . Ούτε σταγόνα να μην πάει χαμένη.

    5) και 6) Ο Paris και ο Alexander γονάτισαν πάνω από το κεφάλι μου. Ο ένας μου έκλεισε την μύτη και με το που άνοιξα το στόμα μου αναζητώντας απεγνωσμένα αέρα άρχισαν να χύνουν στο στόμα το πρόσωπο και τα μαλλιά μου. Έμεινα για λίγο έτσι γυμνός στη μέση του δωματίου. Ο Μούσα για να διατηρήσει το ενδιαφέρον μέχρι το επόμενο τσιμπούκι, με κλώτσησε γυρίζοντας με ανάποδα και άρχισε να με μαστιγώνει συστηματικά στα κωλομέρια.
    7) 8), 9) 10) Γύρνα στα τέσσερα πούστη, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη μαζί σου, είπε ο Arion και έφερε μπροστά μου ένα πιάτο με μια κουταλιά παγωμένα μακαρόνια.
    - Μην αρχίζεις ακόμη. Θέλει λίγο σάλτσα. Τέσσερις άρχισαν να τραβάνε μαλακία μέσα και έχυσαν πάνω στο πιάτο. Ήταν τόσο πολύ το σπέρμα τους που δεν φαίνονταν πια τα μακαρόνια
    - Εμπρός άρχισε να τρώς τα μακαρόνια με τα χέρια. Πριν κρυώσει το σπέρμα
    Υπάκουσα . Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς . Έτρωγα τα περιχυμένα με χύσια μακαρόνια μπροστά στους Αλβανούς που γελούσαν.
    11) Όταν τελείωσε το γεύμα, με πλησίασε ο Adriatik. Είχα παρατηρήσει ότι αυτός είχε το μεγαλότερο πουλί εκεί μέσα. Βρήκε μια ιδρωμένη κάλτσα και έχωσε μέσα τα 20 εκατοστά του πέους του.
    - Άνοιξε το στόμα σου πουτάνα
    O πούτσος του αλβανού χώθηκε γρήγορα στο στόμα μου και ακουμπούσε ήδη στο λαρύγγι μου. Με έπιασα από τα αφτιά για να μην κουνιέμαι και εκείνος γαμούσε το στόμα μου χωρίς έλεος. Ο βρώμικος ιδρώτας της κάλτσας ενωνόταν με τα σάλια μου.
    - Πάρτα σκύλα, είπε στα αλβανικά και τότε ένιωσαν την ζεστασιά του σπέρματος να γεμίζει την κάλτσα κοντά στο λαρύγγι μου.
    Έβγαλε το πουλί από το στόμα μου, ενώ στην άκρη της κάλτσα βάραινε το σπέρμα.. Έβγαλε την κάλτσα από το πουλί του και αναποδογύρισε την κάλτσα σκουπίζοντας το ζεστό ακόμη σπέρμα στα χείλη και την γλώσσα μου.

    - Πάρτε τον και δέστε τον στον στύλο., είπε τότε ο Shefqet
    Δυο αλβανοί με μετέφεραν έξω στην αυλή. Εκεί υπήρχε ένας στύλος της ΔΕΗ. Με έβαλαν να γονατίσω με την πλάτη στον στύλο, μου έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα και τα πόδια πίσω από τον στύλο με δύο χαλκάδες και με μια αλυσίδα τον λαιμό μου με τέτοιο τρόπο ώστε το πρόσωπο που να έχει μια μικρή κλίση προς τα πάνω και τόσο σφικτά ώστε να μπορούσα να αναπνέω.
    Ο Shefqet ο πιο μεγάλος της παρέας πλησίασε. Κατέβασε το φερμουάρ του και έβγαλε έξω τον ήδη καβλωμένο πούτσο του. Με δύο βρώμικά δάκτυλά του , μου άνοιξε το στόμα και έχωσε μέσα το έχωσε μέσα. Δίπλα ήταν ο αφέντης μου.
    - Bashkim τελικά ο σκλάβος που έχεις είναι καλός. Μας διασκέδασε πραγματικά . – είπε αρχίζονταν να μου γαμάει το στόμα. Μας γυάλισε τα βρώμικα πόδια, μας έπλυνε το πάτωμα με τη γλώσσα του, μας έδωσε και τον σφικτό κώλο του να τον γαμήσουμε, μας διασκέδασε όταν ούρλιαζε στο μαστίγωμα, - είπε ενώ επιτάχυνε συνεχώς τον τρόπο που μου έδινε τσιμπούκι,- δούλεψε σαν πραγματικός σκλάβος στο χωράφι και τέλος μας έκανε το καλύτερο τσιμπούκι. Ούτε η γυναίκα μου δεν μου έκανε τέλειο τσιμπούκι. Σε κανένα στόμα δεν έχω χώσει τόσο πολύ το πουλί μου. Αααχ … μούγκρισε και άρχισε να χύνει ασταμάτητα.
    Μετά από μερικές ανάσες συνέχισε
    - Σε κανένα δεν έχω χύσει κατευθείας στο λαρύγγι.
    Το πέος του συνέχιζε να το έχει μέσα στο στόμα μου και συνέχισε.
    - Αλλά και μεις στον βελτιώσαμε λίγο. Κοίτα δεν έχει ούτε μια τρίχα στο κορμί του. Τα σημάδια του μαστιγίου φαίνονται τώρα καλύτερα. Θα μείνουν δυο τρεις μέρες να του θυμίζουν τη σημερινή μέρα. Ο κώλος του είναι πιο φαρδύς από ποτέ. Και το στόμα του έμαθε όταν κατουράει κάποιος μέσα να πίνει τα ούρα χωρίς να χύνει ούτε σταγόνα έξω, είπε κι άρχισε να κατουράει στο στόμα μου.
    Εγώ ήξερα ότι έπρεπε να τα καταπιώ .
    Εντέλει έβγαλε το πουλί του από το στόμα μου και απευθύνθηκε στους συμπατριώτες του.
    - Αποχαιρετίστε τον.
    Οι εργάτες πλησίασαν άνοιξαν το φερμουάρ τους και άρχισαν να με κατουράνε στο γυμνό κορμί στο πρόσωπο τα μαλλιά το στήθος το πέος την πλάτη τον κώλο. Όλοι τριγύρω από μένα κατουρούσαν, με έφτυναν και με λοιδωρούσαν.

    - Beshkim, άφησε τον λίγο να στεγνώσει και μετά πάρ’ τον. Τελειώσαμε. Όταν συνέλθει ξαναφέρτον να διασκεδάσουμε πάλι.

    Έμεινα γυμνός , μόνος με τον αφέντη μου. Αυτός με έλυσε και με σήκωσε όρθιο ενώ τα κάτουρα κυλούσαν ακόμη στο κορμί μου. Μου έδεσε το λαιμό με μια αλυσίδα και με περιέφερε γυμνό στα χωράφια μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο.
    ΤΕΛΟΣ
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

    Ωραίος  
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ωραίο ήταν 
     
  4. Eri

    Eri

    Εγω που θελω κι αλλο ειμαι πολυ σοβαρα?????
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ τους βαρέθηκα τους Αλβανούς. Τώρα θέλω οικοδόμους.

    Ντατσουλίνο, θα μας κάνεις τη χάρη; Γνωρίζεις από οικοδομικά εργαλεία;
     
  6. Eri

    Eri

    Μπορει να τα συνδυασει ρε....Ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι αλβανοι του οικοδομοι ησαντε......
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    A ναι, σωστά. Δεν το είχα σκεφτεί. Εμείς οι αριστοκράτισσες δεν τα κατέχουμε αυτά.
     
  8. dats

    dats Regular Member

    Αγαπητέ Ντόρα, δώσε μου λίγο χρόνο και θα εκπληρώσω την επιθυμία σου.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αγαπητή Dats, θα περιμένω.. 
     
  10. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    MΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΣ ΠΑΛΙ  
     
  11. dats

    dats Regular Member

    ΑγαπητΗ Dora H ιστορία που ζήτησες σε λίγο αρχίζει.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ελπίζω να με προλάβεις. Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην "το κάνω" ακόμη.