Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δέσιμο στο κρεβάτι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Στέφανος Παπαδόπουλος, στις 15 Οκτωβρίου 2020.

  1. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Μα εκεί δε μας ταιζετε συνήθως.. τι όχι;;  
     
  2. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

     
  3. dreamer

    dreamer Regular Member

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά το σχόλιο μου δεν οφείλεται σε έλλειψη φαντασίας. Φυσικά και τα έχω κάνει αυτά αλλά είναι προβληματικες λύσεις. Καταρχήν αναφερόμουν σε κρεβάτι τύπου στρώμα-υπόστρωμα. Αλλά και σε κλασικό ξύλινο, αν δεσεις /σε δέσουν σε πλαϊνό ξύλο ή σανίδα, τα δεσμά χαλαρώνουν τραβώντας γτ μετακινείται η σανίδα η/και γλυστραει το σκοινί στο ξύλο. Αν δεσεις στα πόδια του δεν έχεις επιλογές στασεων αλλά δενεις μόνο χιαστί κλπ. Επίσης, δε χρησιμοποιώ σχοινιά, γραβάτες, ζώνες από μπουρνούζια κλπ για τους παρακάτω λόγους. 1. Οι μεταξωτές επώνυμες γραβάτες μου δεν αντέχουν τέτοια χρήση. (πόνεσε η ψυχή μου στη σκέψη). 2. Χρειάζεται πολύς χρόνος να στήσεις την κατάσταση με αποτέλεσμα να χαλάει η ατμόσφαιρα. 3. Τα άσχετα και πολύχρωμα υλικά για δέσιμο αφαιρούν πόντους από τη σκηνή. Προτιμώ δερμάτινες (απομίμηση δέρματος για να πλένονται) δέστρες, χειροπέδες, αλυσίδες, κρίκους ορειβασίας κλπ αγορασμένα από sex shop (πλούσιους τους έχω κάνει) η από μαγαζιά εργαλείων. 4. Τα παραπάνω υλικά προσθέτουν στην ασφάλεια. Θεωρώ ότι οταν ένας άνθρωπος είναι δεμένος, αν πάθει κάτι αυτός που τον έδεσε, εκείνος θα πρέπει να μπορεί να ελευθερωθεί μόνος του. Χρησιμοποιώ κρίκους ορειβασίας με τρόπο τέτοιο που με λίγο τεντωμα-προσπαθεια να είναι εφικτή η απελευθέρωση της δεστρας από το κάγκελο η την αλυσίδα χωρίς τη βοήθεια του/της παρτενέρ. Αυτό δεν είναι εφικτό με κόμπους. Φυσικά έχω μεταλλικό κρεβάτι που δεν αγοράστηκε τυχαία. Α και όσο για τα κρεβάτια με σούστες, την τελευταία φορά που είδα τέτοιο ήταν στο στρατό.
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2020
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    1. Γραβάτες: πριν λίγο καιρό με έδεσαν με γραβάτα που είχε χαρίσει ένας υπουργός.   Με περηφάνια! Βγάλανε και φωτογραφία να του την δείξουν. Δεν έχετε ίδια ιεράρχηση αξίας της γραβάτας  

    2. Δεν ξέρω, δεν νιώθω ότι μας βιάζει κάτι. Τρέχουμε σε χρονόμετρο;...κι όσο δένει ο άλλος, όσο πιο αργά τόσο πιο ηδονικά/βασανιστικά (γνώμη μου)

    3. Ακομπλεξαριστος και ικανός/έμπειρος τοπ που σε δένει και με σακούλες λαϊκής, εμένα μου αρέσει. Τι να σας πω, παίζει και λίγο humiliation μέσα; Τύπου σιγά την πριγκίπισσα να την δέσουμε με σιμπαρι. Κάτσε κάτω μωρή, και πολύ σου είναι η σακούλα.   

    4. Δεν διαφωνώ, όλα τα προσκοπικά μας αρέσουν. Ειδικά αν έχουν εμπειρία ναυτοπροσκοπου  

    Εγω ένα σιδερένιο που είχα μου έσπασε πάνω σε Χμ πράξη, έσπασε ένα μικρό παπαρακι που έχει στο κέντρο για να στηρίζει όλα τα σίδερα; Αυτό   τώρα εφτιαξα ένα custom made να χωράει κόσμο γιατί...ομαδικά.

    Αλλα εκτιμώ την απάντηση σας, συμφωνώ γενικά  

     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2020
  5. dreamer

    dreamer Regular Member

    Τρία πράγματα έχω να σχολιασω: ωραίο πάπλωμα, αδιάφορη γραβάτα, ωραίες περιποιημενες φτερνες.
     
  6. Το θεμα ειναι ποσες ωρες αντεχεις δεμενος συνεχομενα...
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Σκατά μας βγήκε αυτό το session.
     
  8. Σαν το δεσιμο δεν εχει παντως...
     
  9. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να πειραματιστω με το χτισιμο με ελαφρυ ρητινουχο κονιαμα (που να σπαει σχετικα ευκολα), μεχρι τη μεση η το ατηθος, χερια χτισμενα η ελευθερα, σε παραλλαγες διαφορες.
    Η ιδεα δεν οφειλεται στον Ποε ουτε στις προηγουμενων δεκαετιων μεθοδους θαλασσιας ποντισης των ιταλοαμερικανων.
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2020
  10. που οφειλεται τοτε η ιδεα;
     
  11. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Σε ολοσωμα γυψινα εκμαγεια γυναικων που ετυχε να δω καποτε.
     
  12. Eνδιαφερων τροπος για bondage αν και προσωπικα ειμαι πιο "παραδοσιακος".... Χειροπεδες, σκοινια κτλ.