Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δαχτυλιδια Πεους - Cock Rings

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 22 Ιουλίου 2008.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Σχετικα με τα Cock Rings

    Γιατι ολοι οι αντρες θα πρεπει να εχουνε ενα Cock Ring


    1. Προκαλουν super σκληρες στησεις
    2. Δυνατοτερους Οργασμους
    3. Μεγαλυτερη δειαρκεια στυσης
    4. Εαν χρησιμοποιηθει σωστα καθυστερει τον οργασμο και ετσι γαμας περισσοτερο
    5. Βελτιωμενη σεξουαλικη εμπειρια

    Το Cock Ring χρησιμοποιειται για να κρατησει το πεος σκληροτερο, μεγαλυτερο και να παραμεινει ετσι για μεγαλυτερη δειαρκεια. Δεν βοηθαει στο να αποκτησετε στυση αλλα στο να παραμεινετε σε στυση. Θα καθυστερήσει επίσης τον οργασμό και σε μερικούς μπορεί να προκαλεσει δυνατοτερο οργασμό. Το Cock Ring αφήνει τη ροή αίματος σε ένα μαλακό πέος αλλά κρατά το αίμα στο πέος περισσοτερο, παρεμποδιζοντας την ροη του αιματος οταν αυτο ειναι σε στυση. Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε solo sex και με αλλους παρτενερς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την στυση σας ή για να καθυστερήσει τον οργασμό εάν ο παρτενερ σας αργει να τελειωσει περισσότερο από σας. Για αλλους απλα τους κανει να αισθανονται ωραια η γουσταρουνε το stylish look που δινει το cock ring στο πεος τους.

    Διαμορφωνοντας το μεγεθος του Cock Ring

    Πολλα Cock Rings δεν εχουνε την δυνατοτητα διαμορφωσης της διαμετρου και το σωστο μεγεθος πρεπει να επιλεγει για την σωστη εφαρμογη. Εαν το Cock RIng ειναι πολυ σφιχτο μπορει να σταματησει την ροη του αιματος εντελως και να ειναι πολυ δυσκολο να βγει (πωπω πακετο). Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αποφευγονται τα υποκατάστατα όπως οι λαστιχένιες ζώνες. Εαν το Cock Ring ειναι πολυ χαλαρο, τοτε δεν θα προσφερει αυτο το οποιο ειναι φτιαγμενο για να κανει. Τα Cock RIngs που εχουνε την δυνατοτητα διαμορφωσης ειναι τα καλυτερα για τους αρχαριους ωστε να μπορει να ρυθμιστουν αλλα και να βγουν ευκολα.

    Τοποθετωντας το Cock Ring

    Για να μπει το Cock Ring ο αντρας δεν πρεπει να ειναι σε στυση. Το Cock Ring θα πρεπει να τοποθετηθει στον "κορμο" πανω απο την βαση του πεους. For a cock and ball ring, the ring will fit over the shaft and the scrotum. Put the scrotum through the cock ring, one ball at a time. (αυτον τον ιατρικο ορο δεν ξερω πως να τον ερμηνευσω οποτε το αφηνω αν καποιος ξερει τι ακριβως ειναι αυτο,  ) ... Μερικοι ξεκινανε πρωτα απο τον κορμο αντι για τα αρχιδια, οταν πανε να βαλουνε ενα Cock Ball Ring.

    Η ιδανικη τοποθετηση ειναι οταν το Cock RIng παραμενει στην θεση του οταν το πεος ειναι μαλακο. Δεν θα πεσει. Θα πρεπει επισης να ειναι σχετικα ευκολο να ξεγλυστρισει/χαλαρωσει οταν το πεος ειναι σε στυση. Μπορει να χρησιμοποιηθει και λιπαντικο για την πιο ευκολη τοποθετηση και απογειωση (της καυλας..)

    Προσοχη

    Η σωστη διαμορφωση μεγεθους/τοποθετηση θα πρεπει να αυξησει τα επιπεδα στυσης ελαφρα. Αν παρατηρηθει πρηξιμο η πονος, η αν τα γεννητικα οργανα αρχιζουν να νιωθουν παγωμενα, σημαινει πως το Cock Ring ειναι πολυ σφιχτο και πρεπει να βγει αμεσως. Εαν υπαρχει δυσκολια στο να βγει μπορει να χρησιμοποιηθει λιπαντικο η παγος. Εαν ειναι πολυ σφιχτο μπορει να σταματησει εντελως την ροη του αιματος. Αυτο αν συνεχιστει για πολλες ωρες θα προκαλεσει πηξη αιματος και εκτος απο το οτι ειναι φοβερα επιπονη, μπορει να προκαλεσει μονιμη δυσλειτουργεια στον στυτικο ιστο. Ιατρικα αυτο ονομαζεται Πριαπισμος. Οποτε δεν πρεπει να κοιμαστε φορωντας το Cock Ring. Oi αντρες εχουν ανα μεσο 5-7 στυσεις (που προκαλουνται απο μονες τους) . Οποιος κοιμηθει δεν μπορει να καταλαβει πως δουλευει το Cock Ring (αν κοιμαται ορθιος επισης) Εαν υπαρξει προβλημα πριαπισμου θα πρεπει αμεσα να ζητησετε ιατρικη βοηθεια. Στα επειγοντα αντιμετωπιζουν τετοια περισταστικα ολη την ωρα οποτε μην ντραπειτε να πατε ζητησετε βοηθεια. (λολ παντως στα ελληνικα επειγοντα μαλλον θα πεσει κραξιμο)

    Cock Ring Types (εν συντομια, κουραστηκα  )

    Υπαρχουν μεταλλικα, δερματινα και λαστιχενια Cock Rings.
    Mερικοι εχουν προβλημα να χυσουν αλλα τους αρεσει η αισθηση της καθυστερησης και του ελεγχου που δινει το Cock Ring. Αλλοι το βγαζουν οταν ειναι ετοιμοι να χυσουν.

    Τα Cock Rings δινουν προσφερουν ωραια αισθηση και εμπλουτιζουν το sex αλλα πρεπει να τοποθετηθουν σωστα για να προσφερουν αυτα για τα οποια σχεδιαστηκαν.


    View attachment 5136 View attachment 5137 View attachment 5138 View attachment 5139

    ------------------------

    Πηγη - Μεταφραση Konstantinos
     
    Last edited: 22 Ιουλίου 2008
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Εξαιρετικό κείμενο Κωνσταντίνε.

    Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα ελαστικά cock rings είναι κατά την άποψή μου, καθ' όλα ανώτερα των αντίστοιχων από άλλα υλικά, τόσο στον τομέα της ασφάλειας καθώς δεν ελλοχεύουν στη χρήση τους κίνδυνοι τραυματισμών, όσο και στον τομέα της λειτουργικότητας μακροπρόθεσμα καθώς προσαρμόζονται στο μέγεθος της περιμέτρου του πέους, ασκώντας σταθερή πίεση, ως εκ τούτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, και κατά τη διάρκεια φυσικής δραστηριότητας και, ασφαλώς, διείσδυσης.
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Cock Rings - Δαχτυλιδια Πεους

    Εγώ έχω ολόκληρο σετ. Κόστισε κάτι παραπάνω, αλλά χαλάλι....

     
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Cock Rings - Δαχτυλιδια Πεους

    Πολύ καλό χρήσιμο και κατατποπιστικό άρθρο!
    Τελικά....καλό σου κάνουν οι διακοπές!
     

    Άντε γράψε για τους τύπους, για να δούμε ποιοι μας κάνουν καλύτερα στα παιχνίδια Μ/μας.
    Προσωπικά αν δεν έχω Cock Rings, όταν χρειαστεί (συχνά δηλαδή  ) τους τα δένω με μαλακά σκονάκια μια χαρά... Τους κάνω bondage σε μικρογραφία!
     
  5. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Σου λεει κατι αυτο;


    [skrOutam]
    ουσ. ανατ. όσχεον
    Βρηκα και καλυτερο: scrotum
    ουσ. όσχεο ανατομία, θύλακας των ορχέων
     
  6. cider

    cider Kitchen master

    [σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι από τις πίσω σειρές]

    -Κύριε, κύριε, να ρωτήσω κάτι;

    Εγώ έχω κάνει περιτομή με αποτέλεσμα να αργώ ΠΑΑΑΑΑΡΑ μα πάρα πολύ να τελειώσω,* και ευτυχώς η στύση μου δεν με έχει πουλήσει ακόμα. Δηλαδή πόση παραπάνω ώρα θα κάνω αν φορέσω τέτοιο μαραφέτι;


    *όταν λέμε πάρα μα πάρα πολύ, εννούμε πάρα, μα πάρα, μα πάρα πάρα πολύ, σε σημείο που σε κάποιες δημιουργεί πρόβλημα
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα συμφωνησω απολυτα.
     
  8. cider

    cider Kitchen master

    Στην καθομιλουμένη και "αρχιδοσακούλα".
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ισως φανει τραβηγμενο, μην με ρωτησετε απο που πηγαζει γιατι ουτε κι εγω δεν το ξερω για να απαντησω, για καποιον ανεξηγητο λογο τα δαχτυλιδια πεους και μιλω για καποιον που τα φορα σε συνευρεση μαζι μου, με οδηγουν κατευθειαν σε pervert sex και golden shower.
    Παντα αυτο συμβαινει!
     
  10. akrapovic

    akrapovic Regular Member

    το εχωδοκιμασει κ ομλογω πως ειναι super!!!
     
  11. subnick

    subnick New Member


    Aααα γι' αυτό οταν ρώτησα τη φαρμακοποιό "τι δίνεται για τον Πριαπισμό" μου απάντησε το παρών μαγαζί και ένα τεσσάρι στο Παγκράτι.
     
  12. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Cock Rings - Δαχτυλιδια Πεους

    Πάει μουράθηκε ο κόσμος και δε ξέρει που να περάσει τους χαλκάδες!
    Οι μέν στο μουνί οι δε στα αρχίδια. Ε ρε και να μας περάσουν και καμιά τριχιά από τον χαλκά και να μας γυρνάν στα πανυγήρια σαν τις αρκούδες να φύγουν τα ντουβάρια από τα γέλια!