Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 5 Μαρτίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    Πολύ εύστοχο το ποστ σου!

    Ο θυμός είναι ένα "εύκολο" συναίσθημα στην ανάλυσή του και στον εντοπισμό των αιτιών του (πολύ πιο εύκολο από την γενικευμένη θλίψη). Κατανοώ όμως την επιλογή των Κ για την χρήση του, με άπειρα (και "κολλημένα") Υ.

    Ελπίζω να μην εμπίπτω στο ατόπημα της αυστηρότητας με τους άλλους, διατηρώντας ταυτόχρονα την υποχρέωση να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Διαχώρισα ήδη τις περιπτώσεις όπου μιλούμε για παροδικά ξεσπάσματα. Εδώ μιλώ για τις περιπτώσεις συνολικής ακύρωσης του παρελθόντος, όντας απομακρυσμένοι από αυτό.

    Γι αυτό είναι τόσο υπομονετικοί οι Κ...Ήμανε νια και γέρασα... 

    Δεν λέει μόνο αυτό η elfcat. Λέει πως αυτά είναι "ότι χειρότερο"...Πόσο συμφωνώ...

    Η περίπτωση να έπεσε σε κομπογιανίτες δεν παίζει;

    Χαίρομαι πολύ που κι εσύ δεν την επικροτείς ως τακτική. Θα συμφωνήσω όμως ότι σε περιπτώσεις απελπισίας (του Κ, λολ), θα επιλεγεί. Δεν έχει πολλά συναισθήματα στο κουρμπέτι, έτσι κι αλλιώς...Κουκιά μετρημένα είναι (για όσους χρησιμοποιούν το συναίσθημα του Υ, και δεν έχουν φροντίσει αρκετά νωρίς να μάθουν στο Υ να το χειρίζεται - να διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν και τέτοιοι ανώμαλοι στην πιάτσα...)

    Επίσης, θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το συναίσθημα, στατιστικά ιδωμένα, κατά την εμπειρία μου και άποψή μου: το συναίσθημα τυγχάνει χειρισμού από τα Υ με διαφορετικό τρόπο από ότι από τους Κ. Είναι το ακριβώς αντίθετο. Ένας Κ τα μαζεύει συνήθως, δεν αντιδρά αμέσως, έχει μηχανισμό επιβράδυνσης θαρρείς. Μετά από καμιά βδομάδα αποφασίζει τί συναίσθημα νιώθει... 

    Το Υ αντιδρά αντανακλαστικά σχεδόν, με το ξέσπασμα. Επηρεάζεται όλο του το είναι, άμεσα και δραστικά (εγώ εκδηλώνω και ψυχοσωματικές ασθένειες, λολ). Ένα Υ όμως που έχει μάθει να χειρίζεται το συναίσθημα, γρήγορα θα βγει από την κατάσταση αυτή. Θα το επεξεργαστεί μέσα της και θα το προσπελάσει. Είναι μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στα δύο όντα και την αναφέρω εδώ, προς καταγραφή και χρήση.

    Είμαι υπέρ της έκφρασης των συναισθημάτων, όποια και αν είναι αυτά. Αλλά είμαι κάπως biased, διότι οι πανηδονιστές δεν έχουν μόνιμα συναισθήματα. Εξανεμίζονται μόλις η επόμενη ηδονή τους κλείσει το μάτι... 

    Θα πρότεινα στους επίδοξους χρήστες των συναισθημάτων των έμπειρων και εκπαιδευμένων Υ, ως κινητροδοτικό μηχανισμό, έναν απλό Σωκρατικό διάλογο - ο οποίος έχει διαχρονική αξία - και την χρήση της Υπέρτατης Απόλαυσης ως "καρότο". Αδυνατώ να κατανοήσω πώς ο θυμός, ο έρωτας και η απελπισία, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως κίνητρα για κάποια που δεν τα νιώθει, ή που παύει να τα νιώθει μέσα σε λίγες μέρες, διότι τους ανέλυσε τη μάνα...
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    Εγώ θα αντιστρέψω για λίγο τον τίτλο της νηματοθέτριας (sory κουκλίτσα μου) και θα πω: Δείξε μου την σκλάβα σου (αφου έχεις τελειώσει πρώτα με την εκπαίδευση της) να σου πω τι Master είσαι...
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    πως φαινεται ο σωστος κι εμπειρος Κυριαρχος,
    αλλα και ορθολογιστης και νουνεχεις ανθρωπος

    υποκλινομαι ...
     

  4. Μιλάς μόνο για υποτακτικές ή και για σκλάβες?
    Την παραπάνω περιγραφή σου την έχω δει συχνά να συμβαίνει και σε βανίλα καταστάσεις, για να μην πω συχνότατα...
    Δεν μου αρέσει.Η υποτακτική έχει το δικαίωμα εξάλλου να κρατάει πράγματα για τον εαυτό της.Να επιλέγει τι μπορεί και τι όχι.Θεωρώ αρρώστια να υιοθετεί κανείς συστηματικά συμπεριφορές και γούστα του εκάστοτε συντρόφου του.
    Αν όμως μιλάμε για σκλάβες δεν ισχύει αυτό.Η σκλάβα δεν υιοθετεί.Η σκλάβα ακολουθεί,εκτελεί,υπακούει κτλ είτε της αρέσει είτε όχι.
    Για μένα είναι σημαντικό η σκλάβα να έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Κύριό της και για αυτόν τον λόγο.

    Όσον αφορά τι πιστεύω?Πιστεύω πως τα άτομα αυτά είναι αδύναμα.Συνηθίζεται να θεωρούμε τις υποτακτικες αδύναμες αλλά κατ'εμε είνα απαραίτητο να έχουν δυνατή προσωπικότητα όταν επιλέγουν αυτόν τον δρόμο διαφορετικά κινδυνεύουν όχι μόνο να υιοθετήσουν τα γούστα του κυρίου τους.. ( θα είναι πολύ τυχερά αν την γλυτώσουν μόνο έτσι) αλλά από πολύ χειρότερα.
    Θέλω να πιστεύω πως είναι ειλικρινείς, επειδή θεωρώ ακριβώς ότι δεν έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!


    Όπως σωστά επεσήμανε η σκλαβίνα, αυτό δεν αφορά το bdsm αλλά όλες τις σχέσεις. Προσωπικά έχω γνωρίσει πάρα πολλές γυναίκες που όταν γνωρίζουν και συνάπτουν σχέση με κάποιον, αλλάζουν.
    Θεωρώ δεν την αλλαγή, ως επί το πλείστο φυσική. Πως πάει το τραγούδι "ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ".
    Η μέχρι τότε πορεία τους μπορεί να μην ήταν η πορεία που τις εκφράζει απαραίτητα και δεν μπορούμε να βάλουμε πάντες σε ένα καλάθι και να υψώσουμε την φεμινιστική σημαία και να τις καταδικάσουμε ως οτιδήποτε.
    Όποια ποτέ της δεν άλλαξε κάτι για τον σύντροφο της, ας ρίξει πρώτη τον λίθο.
    Κι αν η ηρεμία και η διαλλακτικότητα δεν ήταν παρά χαρακτηριστικά ατόμου που δεν είχε τα κότσια να αντιδράσεις στις αγένειες και επιθέσεις και θυματοποιήσεις?
    Κι αν ο λόγος που δεν "ανέχονταν" συνευρέσεις δεν αφορούσε τις πραγματικές τους επιθυμίες, αλλά ήταν αποτέλεσμα όσων διδάχτηκαν να αποδέχονται ως ηθικά ορθό?
    Σε τέτοιες περιπτώσεις προσωπικά θα θεωρούσα τις αλλαγές θετικές.

    _____________

    Σε γενικές γραμμές.
    Όταν πρωτογνώρισα τον Κύριο μου, δεν παρακολουθούσα Formula1 ή Motojp.
    Τώρα όχι απλά παρακολουθώ, αλλά τα απολαμβάνω απίστευτα.
    Προτού γνωρίσω τον Κύριο μου, δεν άκουγα ρεμπέτικα παρά μόνο όταν τύγχανε.
    Μαζί του γνώρισα καλύτερα το ρεμπέτικο, την ιστορία του και απολαμβάνω και μόνη μου τετοια ακούσματα.
    Όταν γνώρισα τον Κύριο μου, θεωρούσα πως αν επιθυμήσω άλλο άντρα, με κάνει ανήθικη και πρόστυχη. Μαζί του έμαθα πως είναι απόλυτα φυσικό να έχω τέτοιες ορμές και επιθυμίες χωρίς ενοχές.
    Θα μπορούσα να συνεχίσω και να λέω πόσο άλλαξα μέσα απ΄ τη σχέση, κάτω απ την επιρροή Του, αλλά πιστεύω έγινα κατανοητή.

    Δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό, στο ότι μοιράζομαι ενδιαφέροντα μαζί Του, που προηγουμένως δεν είχα.

    Η σκλαβίνα έθεσε την παράμετρο κοινών στοιχείων η οποία εξ αρχής είναι σημαντική. Προσωπικά για μένα ήταν σημαντικό να μοιράζομαι αξίες και αρχές , να έχουμε παρόμοια κοσμοθεωρία. Το τι μουσική ακούει ο καθένας και τι χόμπυ έχει, δεν είναι απαραίτητο να ταυτιστούν, αλλά δεν είναι και λάθος αν συμβεί.
    Λάθος για μένα είναι να στερείται προσωπικότητας και ενδιαφέροντος σαν άτομο η σκλάβα και να προσπαθεί να γεμίσει την κενότητα αυτού που είναι από μόνη της, αντιγράφοντας και υιοθετώντας μαϊμουδίστικα τον Κύριο της.

    Από κει και πέρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον underherfeet
     
  6. nadu

    nadu Regular Member

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    ποσο δικιο εχεις ...
     
  7. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    Αν οι ίδιες αισθάνονται ότι ετσι πρέπει να συμπεριφέρονται και να αισθάνονται πλήρεις, ποιός θα τους πει να μήν είναι;;;;
     
  8. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος είσαι!

    Κατα τη γνώμη μου είναι άκρως φυσιολογικές αλλαγές και ειλικρινείς...Όπως ένα παιδί που ζει με τους δικούς του υιοθετεί συμπεριφορές δικές τους...όπως δύο πολύ στενές φίλες λειτουργούν όμοια από κάποιο διάστημα και μετά..όπως βανίλλα ζευγάρια τα ακούς να λένε "σε εμάς δεν αρέσει το κινέζικο φαγητο"...πολύ περισσότερο λοιπόν σε μία τέτοια σχέση που στόχο έχει να σε επαναπρογραμματίσει σε πολλά επίπεδα να υπάρχουν τέτοιου είδους αλλαγές σύμφωνα με το πρότυπο του Κυριαρχικού συντρόφου...