Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Έχω την εντύπωση ότι το ερώτημα εδώ δεν είναι αν βγαίνει κανείς εκτός χώρου επειδή είναι πολυγαμικός ή μονογαμικός. Το πραγματικό ερώτημα αν έχω καταλάβει σωστά είναι κατά πόσο μία μονογαμική σκλάβα θα έπρεπε να υποταχθεί στην επιθυμία του αφέντη της για πολυγαμία?
     
  2. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Η πολυγαμία είναι σαν το μαστίγωμα στο BDSM. Η ύπαρξή της δεν είναι απαραίτητη αν και μερικές φορές γίνεται αναμενόμενη.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όσον αφορά το επίπεδο του περιοδικού που αναφέρατε δεν έχω άποψη διότι δεν ήμουν και ποτέ αναγνώστρια τέτοιων περιοδικών.Προφανώς εσείς θα το γνωρίζετε καλύτερα για να το λέτε.Οπότε θα δεχθώ με χιούμορ την γεμάτη χιούμορ,θέλω να πιστεύω,παρατήρησή σας
     
    Last edited: 29 Νοεμβρίου 2010
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όσον αφορά την γραμματοσειρά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακολουθήσω την συμβουλή για αλλαγή της από έναν τόσο ευγενικό και γεμάτο χιούμορ άνθρωπο όπως εσείς.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και που....επισημάνατε την αλλαγή.Διορθώνομαι σιγά σιγά....
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ξεκινώ από το τέλος, ως γνήσια επιπόλαια, που με κόπο βλέπει πέρα από αυτό που τράβηξε την προσοχή της. Το θέμα σου το σκέφτομαι περίπου από την ώρα που το άνοιξες.

    Σε πονάει, σε αποσυντονίζει, δεν μπορείς να το διαχειριστείς... Λοιπόν;
    Το λοιπόν και η διαχείριση στον Κύριό σου. Αυτός πρέπει να σου πει τί να κάνεις και κανείς άλλος και αυτό είναι που χαρακτηρίζει μια BDSM σχέση, όχι πόσες έχει και πόσες δεν έχει.

    Το κάνει, είναι διατεθειμένος να το κάνει; Αν ναι, τότε αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσεις να κάνεις BDSM και αν έχει νόημα, σ αυτή τη φάση, να βάζεις προϋποθέσεις. Αν όχι, τότε ποτέ δεν έκανες BDSM και δεν φταις εσύ γι αυτό.

    Το μυαλό σου συνδέεται με την καρδιά σου. Καλό αυτό, εγώ δεν το είχα, τότε, και το θεωρώ κακό τώρα πια. Το υπογάστριό σου με τί συνδέεται; Έχει και αυτό γνώση και γνώμη πάνω στα πράγματα...

    Με λίγα λόγια, οι ανάγκες σου ποιές είναι; Το αν θα παραμείνεις σε μια poly-BDSM κατάσταση θα κριθεί από τις ανάγκες σου. Αν καλύπτονται αυτές, παρά το γεγονός ότι ο Κύριός σου έχει άλλες και εσένα μαζί τότε μένεις. Αν δεν καλύπτονται, τότε φεύγεις, ακόμα και αν ο Κύριός σου είχε μόνον εσένα.

    Αν τυχόν παραμείνεις, να ξέρεις ότι στα πρώιμα στάδια θα υπάρχουν εποχές που θα νιώθεις σαν ένα παιδί που το ξαμόλησαν σε μια ανοιχτή πλατεία με όλα τα παιχνίδια του κόσμου γύρω του και εποχές που θα νιώθεις σαν μια διαλυμένη γυναίκα κτισμένη ανάμεσα σε δύο βαριά ντουβάρια, χωρίς τίποτα δικό σου. Το ένα ντουβάρι θα είναι ο Κύριός σου και όλα όσα αυτός αντιπροσωπεύει, το άλλο θα είναι όλα όσα βανιλλοκουβαλάς. Θα σε συνθλίβουν και τα δύο μαζί. Θα υπάρξουν στιγμές που θα σοκαριστείς, θα νιώσεις εξευτελισμένη, χάλια, που δεν θα μπορείς να ανασάνεις από την πίεση της άμυνάς σου. Για το κλάμα που θα κάνεις, σου έχει πει κανένας; Σου λέω εγώ. Μάνα είσαι, ξέρεις, θα αποκτήσεις αντοχές στο κλάμα παιδιού δύο χρονών, καταλαβαίνεις τί εννοώ; Θα έρθουν στιγμές που θα αναρωτηθείς τί δουλειά έχεις εσύ να κολυμπάς μέσα σ όλα αυτά τα πράγματα. Σιάχνουν τα πράγματα, ποτέ δεν μένουν έτσι...  

    Και μια γενική κουβέντα, αυτά που πιστεύεις, νομίζεις, θέλεις, γνωρίζεις τώρα ως προς BDSM μπορεί να μην έχουν και μεγάλη σχέση με αυτά στα οποία θα καταλήγεις λίγο λίγο.

    Αυτά και άσπρο πάτο  
     

    ΥΓ. Απέφυγα να πω τί είναι το πόλυ για μένα, προφανείς οι λόγοι νομίζω...
     
  6. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Aγαπητη Astrovroxi επ ουδενι δεν θα γινεις "βορα" για μια αποψη που βαθυτατα πιστευεις. Αν μαλιστα προσπαθουσε καποιος να κανει αυτο που εκφραζεις, ισως να μην ηταν υπερβολικο να ελεγα οτι το ιδιο το ατομο θα γινοταν "βορα" ημων ολων! Οποτε χαλαρααα και προσβολη καμια δεν ειδα.

    Πιστευω οτι δεν πρεπει να συνδεεις το φορουμ αυτο με την προσωπικη σου επιλογη η οποια ειναι σεβαστη και απολυτα λογικη!!!! Το φορουμ αποτελειται απο ενα μωσαικο προσωπικοτητων λιγο εως τελειως διαφορετικων, οποτε και ο καθενας εχει τις προτιμησεις του τις οποιες κανει η δεν κανει γνωστες. Επικροτω την εκθεση της αποψης σου δημοσιως και βεβαιοτατα πρεπει να μεινεις χωρις να κλυδωνιζεσαι (οπως ειπες) απο διλημματα που δεν υπαρχουν. Απο ποτε αληθεια το bdsm και τα παραγωγα του εχουν θεσφατο την πολυγαμια και μονο?

    Δεν εχω παρα να συμφωνησω απολυτα με την αποψη του Mindmaster....

    Αλλωστε ακομη και το ιδιο το ατομο περναει διαφορες φασεις στη ζωη του και δη απο την πολυ στην μονογαμικοτητα η αντιστροφως. Ειναι θεμα επιλογης, εμπνευσης, επιθυμιων... Συμφωνω οποτε σε αλλο ενα σημειο του Mindmaster πως η αποψη της alnair ειναι η απολυτα αντιπροσωπευτικη αυτου του νηματος.
     
  7. kali crow

    kali crow Guest

    εχω αρχισει και παραξενευομαι με το ποσο σε καταλαβαινω....(δικες μου σκεψεις φωναχτα)
    εγω ακομα εδω ειμαι κοπελια...
    δε νομιζω οτι bdsm= πολυγαμια...
    αλλιως πολυς κοσμος θα πρεπει να αποχωρησει απο το χωρο αυτο....
     
  8. gallant

    gallant Regular Member

    Εχμ... κι εμένα δεν με εκφράζουν οι αγκινάρες, μήπως είμαι ανορεξικός;  
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Astrovrohi, ο προβληματισμός σου βασίζεται σε ένα λανθασμένο,πως αποδεικνύεται και από τις απαντήσεις που ήδη έχεις πάρει,αξίωμα:όλοι οι Κυριαρχικοί άνδρες είναι πολυγαμικοί.
    Λάβε επομένως υπ' οψιν την πολύ σωστή άποψη της Alnair που σού απάντησε πρώτη και πορέψου αναλόγως.
     
  10. kali crow

    kali crow Guest

    δε νομιζω οτι ΟΛΟΙ οι Κ σε αυτο το χωρο ειναι πολυγαμικοι...
    πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με τα προσωπικα θελω του καθενος...
    οποτε πολυ απλα θα πρεπε εξετασει κανεις τι ακριβως θελει και τον φτιαχνει και αναλογως πραττει.
    εαν εμενα δε με εκφραζει πχ η πολυγαμια πολυ απλα δε κανω τιποτα με καποιον Κ η υ που ειναι πολυγαμικος...
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Άλλο το bdsm, άλλο το poly και άλλο το swinging.

    Δεν σου αρέσει; Ew; Προσβάλλει την αισθητική σου; Κλπ/κλπ/κλπ; Βρίσκεις έναν μονογαμικό/μονογαμΊκο Κ και κάνεις την δουλειά σου ( (προσ)ευχόμενη να μην κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη σου).

    Από την άλλη μεριά, ίσως να υπάρχουν φόρμουλες που να μπορούν να λειτουργήσουν για σένα. Θα μπορούσες, π.χ., να ζητήσεις κι εσύ την άδεια να παίξεις/πειραματιστείς με άλλα άτομα ή να θέσεις τον "περιορισμό" να γίνεται παιχνίδι με άλλα άτομα μόνο παρούσης (ή/και συμμετεχούσης) σου.

    Αντιλαμβάνομαι οτι τέτοιου είδους θέματα δεν είναι για όλους και οτι απαιτείται τεράστιο ψυχικό σθένος, ειλικρίνεια, συνειδητοποίηση, επικοινωνία και θάρρος για να μπορέσει να αντέξει κάποιος τέτοιες επιλογές.

    Ένα αρκετά καλό βιβλίο πάνω στο θέμα είναι το the ethical slut.

    Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα εξαιρετικά ποστ της dawn και της tender lilly. Και μετά να τα ΞΑΝΑδιαβάσεις.

     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    ΌΧΙ.Δεν μου αρέσει τίποτα από αυτά.Κι επειδή εχω το σθένος την ειλικρίνεια και είμαι συνειδητοποιημένη,λεώ ότι δεν τα πρευσβέυω και δεν τα δέχομαι.Και νομίζω ότι έχεις λάθος καταλάβει την σκέψη μου και τις αντιλήψεις μου,λογικό εφόσον δεν με γνωρίζεις,αλλιώς δεν θα μου πρότεινες να βιώσω κατι που απεχθάνομαι.Είμαι συγκεκριμένη και σίγουρα χρειάζεται σθένος για να μπορείς να αναλώνεσαι ψυχικά και σωματικά εδώ κι εκεί.Προτιμώ να "αναλώνω" το σθένος μου εκεί που εγώ κρίνω ότι πρέπει.Κι εξάλλου δεν υποτίμησα ούτε πουθενά ανέφερα κάτι υποτιμητικό για αυτούς που απολαμβάνουν την πολυγαμία.Απλά εγώ δεν το δέχομαι και εξέφρασα την σκέψη μου.Δεν ζήτησα από κανέναν που το απολαμβάνει να το σταματήσει.Οπότε προς τι η υποτίμηση των διαφορετικών προτιμήσεων και κρινόμενων ως ανεπάρκειας καλέ μου?