Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Δυστυχώς, μας επιβάλλεται με διάφορους υποχθόνιους τρόπους πανταχόθεν.

    Όπως σου είπα:
    Ήτοι καμμία διαφωνία, τη συζήτηση επιθυμούσα να αναπτύξω, εισάγοντας και αυτήν την παράμετρο.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    όπως το λέτε, νομίζετε, δεν συμμερίζομαι την γνώμη σας αυτήν, η δική μου ανάγνωση δεν κατατείνει σε αυτό το συμπέρασμα.


    Δεν με αφορά η συγκεκριμένη κριτική σας σε ένα νήμα που κλειδώθηκε. O ορισμός μας περί σωφροσύνης φαίνεται να διαφέρει. Δεν θα συνεχίσω το θέμα, με περαιτέρω ανατροφοδότηση, not my style. Ότι γράψαμε είναι εκεί για μελέτη και αφομοίωση εκατέρωθεν, αγγίζουμε τον πλεονασμό πια.

    Κι εγώ αμμέτοχη και ήρεμη. Η επιμονή σας σε κάτι που έχει κλείσει και το γεγονός ότι ο τωρινός μας διάλογος διεξάγεται σε άσχετο νήμα με υπερβαίνει. Καλημέρα μας. Στην διάθεσή σας για άλλες διαλεκτικές περιπέτειες, αυτήν εδώ την εξαντλήσαμε σε ότι με αφορα.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό, πόσο ξεκάθαρο.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μερικές σκέψεις πάνω στο συγκεκριμένο νημάτιον...
    Συμφωνώ με την παράμετρο του Θανούσσακα αλλά την βρίσκω μονομερή.
    Έχω παρατηρήσει και το αντίστροφο με τον "πολυγαμισμό" στα της πιάτσας. Οι κυριότερες παρατηρήσεις μου είναι ότι επιχειρείται μια αξιολογική υπεροχή της πολυγαμίας ή των πολυερωτικών σχημάτων θεωρώντας ότι όσοι τα πρεσβεύουν είναι απελευθερωμένα πνεύματα, κιμπάρηδες, ακομπλεξάριστοι και κοινοκτήμονες αλληλέγγυοι ενώ οι μονογαμίζοντες δεν ανήκουν καν στο BDSM και καλό θα ήτο να αποτινάξουν την βανιλίαση από πάνω τους και άλλα τέτοια "καλαίσθητης λογικής".

    Γενικά βρίσκω ανασφαλές το σκεπτικό όπου προσπαθεί κάποιος να αναβαθμίσει τον ερωτικό του συσχετισμό, απαξιώνοντας έτερους.

    Πιο ειδικά, το υ άτομο συμφωνώ ότι δεν επιβάλλει μονογαμικό ή πολυγαμικό τρόπο σχετίζεσθαι. Αυτό ορίζεται από το Κ άτομο.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Κάνε μας την χάρη με το bitching σε τόσα ποστ μας εwάστρωσες [sic] για το νήμα σου για το εκτίθεσθαι και τα κορδελιά. Αποδελτιοειδώsch, πετάχτηκες σαν την δενδρογαλιά αμέσως μετά που ανήρτησα, αναφέρθηκε το νικ μου στην κουβέντα σου με τη μπρέντα, σας απάντησα ευγενικά, νομίζω. Ακόμα και λάθος να κατάλαβα (που δεν), πες, επ, θανάσσι άκυρο, πάμε για καμιά ρακούμπα. Το να αρχίσεις την προσφιλή σου τακτική του δακτυλοκουνήματος και του bitching είναι απρόσφορο, αν μη τι άλλο και δεν προξενει καημό, μα κούραση.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πάλι βγαίνει ο θανασσοκαημός και το ξεκούρδιστο γλωσσίδι.
    Άμε πιο πέρα την πιπίλα σου και την ψυχαναλυτικοφορφόρα σου.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    στην ευχέρειά σας η διατύπωση της ανάγνωσής σας.



    δεν προέρχονται από κλειδωμένο νήμα οι διατυπώσεις σας. μην μου χρεώνετε την όποια ανατροφοδότηση. ήρθε η δευτέρα και αναρωτήθηκα. εαν δεν επιθυμείτε να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση μπορείτε να την κλείσετε. μετάθεση της συζήτησης δεν αφορά εμένα.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Συμφωνώ οτι υπάρχει και αυτό το φαινόμενο στον χώρο, αλλά σαν εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αλλά νομίζω οτι ο "πολυγαμισμός", αν υπάρχει μια τέτοια έννοια, εξηγείται κάλλιστα, αν δούμε λίγο πιο πονηρεμένα ποιοι πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις και με ποια τελικά αίτια.

    Γενικώς (και χαίρομαι και ακόμα εκπλήσσομαι ευχάριστα από αυτό), οι πολυερωτικοί που έχω συναντήσει σέβονται απόλυτα τη συνειδητή μονογαμία των άλλων ως επιλογή.

    Συμφωνώ απολύτως.
     
    Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2016
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δυστυχώς δεν το έχω δει έτσι στρογγυλεμένο όπως το παρουσιάζεις. Δεν το θεωρώ εξαίρεση.
    Μακάρι να αλλάξει ή να μειωθεί.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Σεις συνεχίζετε. Εγώ πάλι να σάς θυμίσω ότι το νήμα φέρει τον τίτλο:
    ''Δεν-με-εκφράζει-η-πολυγαμία-Είμαι-εκτός-bdsm.''
    Εδώ λοιπόν, την κλείνω την συζήτηση για το όποιο ''κατηγορητήριο''.
    Οι μέρες μου του ερωτοδικείου, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
    Δεν μου ήταν ποτέ διασκεδαστικό να κάνω τον αδέκαστο Μπάρα, επίσης.
    Τυχόν συνέχεια, που την απεύχομαι, δώστε την σε off-topic νήμα, αρκετά το ποτίσαμε τούτο δω, που δεν μ΄αρέσει κιόλας ως θεματολογία.
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Άντε πάλι bitching και νουθεσίες. Όχι, νταρκάδα, όπως ήμουν χρόνια πριν φυτρώσεις, επαέ θα είμαι και στη συνέχεια και θα κάνουμε την πιο στενή παρέα.

    Σκέψου σε πόσες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας εμφανίζεται ο μονογαμισμός. Στον "πολυγαμισμό" είναι απλώς κάποιοι φουκαράδες που ψάχνουν να πηδήξουν/χαρεμιάσουν, ίσως ενίοτε και κάποιοι πλανημένοι poly που την είδαν μεσσίες.
    Και μόνο η ύπαρξη εναλλακτικών μοντέλων σχετίζεσθαι δημιουργεί εξαιρετικά ευεπίφορο έδαφος για αποδαύτους και δεν νομίζω οτι μπορούμε/χρειάζεται να κάνουμε κάτι για δαύτους, πέρα από την ενημέρωση οτι είναι σαφές οτι όλα τα μοντέλα συνειδητού, συνομολογημένου ενήλικου σχετίζεσθαι είναι σεβαστά.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Όχι θανούσσακα, οι χαρακτηρισμοί σου εκειά που σε παίρνει. Που μου θες να μετράμε και τα χρόνια στο κουρμπέτι ωσάν κοπελοζούζουνα στα σβουροαγωνίζματα.

    Κατανοώ την υποκειμενική σου προσπάθεια να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον πολυερωτικό σου τρόπου συσχετισμού αλλά δυστυχώς το φαινόμενο που περιγράφω αναπαράγεται κατά κόρον και όχι μόνο από τους πηδίκουλες αλλά και από συνδικαλίζοντες του πολυγαμικού πλαισίου.
    Αν θέλει κάποιος να το δει σφαιρικά, οφείλει να μην εθελοτυφλεί προς την μία μπάντα των κακώς κειμένων.