Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν μπορώ να βρω πραγματικό σκλαβο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 19 Απριλίου 2022.

  1. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Φάσκετε και αντιφάσκετε και όχι μόνο στο quote που σας έκανα.

    Αμοιβαίο το αίσθημα.

    Αν το αποφασίσετε εσείς, σόρυ που σας το χαλάω, αλλά σκλάβος δεν είστε. Και όπως πολλάκις έχουν πει άλλα άτομα, δεν είναι ρόλος, είναι θέση. Και ο σκλάβος αν είναι σκλάβος και δεν παίζει kinky dnd μια χαρά θα την πηδήξει και θα το ευχαριστηθεί κιόλας, κυρίως γιατί το ευχαριστήθηκε εκείνη και ίσως δευτερευόντως για άλλους λόγους.

    Αν είναι αφέντρα το πολύ που θα τη νοιάξει, αμφιβάλω αν θα είχε κάνει εξαρχής τον κόπο να ασχοληθεί μαζί σας, κι εκείνη θα έλεγε για εσάς ότι "παρουσιαστήκατε" σαν σκλάβος και στο τέλος θέλατε να κάνετε τα δικά σας και όχι να την ευχαριστήσετε.

    Άρα μας λέτε ότι δεν ξέρουμε ομαδικώς τι μας γίνεται ή ότι κάνουμε ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. (αδυνατώ να δω τον λόγο που θα κάναμε κάτι τέτοιο ομαδικώς, ούτε συνεννοημένοι να είμασταν δηλαδή) Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι όλα τα άτομα που αποφάσισαν να εμπλακούν σε συνομιλία μαζί σας κρατήσαμε ένα επίπεδο ευγένειας και δεν αρμόζει να εκφράζεστε έτσι. Δεν είστε ο φωτεινός παντογνώστης.

    Εμείς? Εσείς τις αναφέρατε λες και κρύβουν την υπέρτατη αλήθεια. Συζήτηση γίνεται, οπότε ο κάθε συνομιλητής σας μπορεί να αναφερθεί σε οποιοδήποτε από τα λεγόμενά σας. Θα μπορούσατε να δείξετε ότι έστω και προσπαθείτε να καταλάβετε τι σας λέμε, αντ' αυτού μόνο η γραβάτα και το ταμπελάκι σας λείπει.

    Τι να πω, προσωπικά ούτε εγώ και υποθέτω και άλλα άτομα δεν έβρισκαν την OP ιδιαίτερα ευχάριστη παρουσία. Ο λόγος που δεν ασχολήθηκε κανείς ιδιαίτερα με αυτό είναι όχι απαραίτητα επειδή διαφωνεί η συμφωνεί, αλλά γιατί έρχεστε με υφάκι να παρουσιάσετε σαν την υπέρτατη αλήθεια το ότι το top/bottom παιχνίδι είναι το bdsm στην ολότητά του, χρησιμοποιείτε καταχρηστικά όρους και έννοιες τα οποία για ένα σωρό άτομα σε αυτό το φόρουμ δεν είναι απλά roleplay στο κρεβάτι, αλλά ο τρόπος που συναναστρέφονται και αλληλεπιδρούν με συντρόφους τους στην καθημερηνότητά τους.

    Δικαίωμά σας φυσικά να σας αρέσει το T/b, whatever boats your float, αλλά μην χρησιμοποιείτε έννοιες όπως σκλάβος, σκλάβα, αφέντης, αφέντρα, D/s, M/s αν δεν ξέρετε τι σημαίνουν. Γιατί δεν ξέρετε. Και όχι μόνο δεν ξέρετε, αλλά αρνείστε και να διαβάσετε το τι έχει γραφτεί. Και Πυθία δεν είμαι, ούτε δάφνες μασάω, αλλά προβλέπω ότι σύντομα θα "εξωστρακιστείτε" από το φόρουμ γιατί δεν βλέπω ιδιαίτερη διάθεση εποικοδομητικής συμμέτοχής σας, και όπως είπα το αίσθημα της κούρασης είναι αμοιβαίο.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2023
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    ὅπερ ἔδει δεῖξαι
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Καιρό είχαμε να το ακούσουμε. Έπαιξε κάπου το «δεν είναι όλα για όλους»; Γιατί είναι πακετάκι.    

    @Alex L. Καλές οι τσόντες· αλλά όχι τόσο πολύ. Χαλάρωσε καλε.
     
  4. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

       
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Κλαίω
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Εδώ δε μπορούμε να βρούμε μια καλή μοδίστρα..Κόντυνε λίγο τις κουρτίνες της λες και τώρα βλέπει όλη η γειτονιά τι παντόφλες φοράω....
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως, είτε είστε πάνω, είτε κάτω, δεν θέτε να πηδάτε, αλλά ούτε και να την πηδάει άλλος.
    Κοίτα να δεις τελικά που ο θείος μου με τη θεία μου έκαναν βδσμ.
     
  8. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει, το να πηδάει κάποιος είναι mainstream sex για μένα και για την ψυχολογία και την σεξολογία υγιής σεξουαλική έκφραση, για εμένα που με εξιτάρει από παιδί η παραφιλία του BDSM δεν είναι ζητούμενο το να πηδήξω αν τώρα το κάνω όπως και το έχω κάνει το προτιμώ εντός μιας σχέσης που διέπεται από mainstream sex.
    Η ομορφιά του BDSM για μένα και η έκσταση την οποία μπορεί να σου προσφέρει βρίσκεται στους κώδικες του - τους "περιορισμούς" του. To να πηδήξει ένας master την σκλάβα του είναι μέσα στο πλαίσιο γιατί ο master μπορεί να κάνει ότι θέλει, το να θεωρεί όμως η σκλάβα ότι ο master πρέπει να την πηδήξει και αυτός να το κάνει για να μην ξερώσει αυτή και τον αφήσει είναι εκτός πλαισίου, είναι κάτι άλλο.
    Στο mainstream sex, sex = πήδημα, στο BDSM sex = όλο το υπόλοιπο πακέτο. Το δείχνει πολύ ωραία άθελα της η συγγραφέας στο 50 αποχρώσεις του γκρι, αφού η σκλάβα έκανε τον master άνθρωπο (εραστή, επιβήτορα) και εφόσον αυτός ήταν καλό παιδάκι του επέτρεπε να κάνει και τα γούστα του που και που. Πάντα με την σύμφωνη απόφαση της.
     
  9. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @Alex L.
    Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα παρακάτω είναι γραμμένα με πολλή καλή διάθεση και με ειλικρινή θέληση να καταλάβω τις θέσεις σας..

    Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σας είναι στην απέχθεια σας για το δήθεν και την «ποζεριά» ως ο ίδιος γράψατε. Θα επαυξήσω μάλιστα ως προς αυτό, καθώς η υποφαινόμενη ομοίως αποστρέφεται μετά βδελυγμίας το φαίνεσθαι, τόσο εντός αλλά και εκτός χώρου.

    Ωστόσο με αυτό ως σημαία, τις τελευταίες μέρες από το μόνο που εμφορείστε είναι μια ακατάπαυστη και διακαή προσπάθεια να ακυρώνετε τον τρόπο έκφρασης και κυρίως ζωής κάποιων.

    Σε έναν αχταρμά γραφομένων που αναφέρετε τσόντες, mainstream sex, BDSM, σκλάβες, αφέντες και το κακό συναπάντημα, θέλετε να πείτε.. τι ακριβώς;

    Ότι υπάρχει το δήθεν(και)σε αυτόν τον χώρο;
    Μαζί σας. Όχι για να μην σας χαλάσω το χατήρι αλλά γιατί συμφωνώ.
    Όλοι πάνω-κάτω έχουμε στις εμπειρίες και στα βιώματα μας παραδείγματα από δήθεν στο χώρο: είτε σκλαβες που topάρουν εκ του bottom, είτε αφέντες που νομίζουν πως το Μάστερ ως τίτλος είναι αρκετό, είτε υποτακτικών που κατεβάζουν μούτρα χειρότερα κι από κακιά πεθερά όταν δεν περνάει το δικό τους, είτε από Mistresses που θέλουν σκλαβί μόνο για σφουγγάρισμα/σιδέρωμα, είτε, είτε, είτε.

    So???
    Πως αυτό το δήθεν εν μέρει, απαξιώνει το όλο εντέλει;
    Θεωρείτε αφοριστικά με άλματα λογικής που μόνο λογική δεν έχουν, πως όλοι ανεξαιρέτως κάνουν.. τι τελικά; Mainsteam sex; Παίζουν συγκεκριμένο ρόλο; Βαυκαλίζουν εαυτόν και αλλήλους για το τι τελικά ορέγονται;

    Στο παρόν φόρουμ θα βρείτε πλείστα νήματα με πρακτικές, φετίχ και ερωτικές εκφάνσεις που συζητούνται.
    Για άλλους είναι από ιδανικά μέχρι αποκρουστικά.
    Όποιος θέλει τα διαβάζει, όποιος θέλει τα προσπερνάει.
    Αλλά αυτή η εμμονική προσπάθεια να πείσει κάποιος κάποιους για το τι κάνουν τελικά, ποιοι είναι οι κανόνες και τι περιέχει το άγιο δισκοπότηρο του BDSM, είναι κατ´ελάχιστον απρόσφορη.

    Βλέπετε το δήθεν μπορεί να υπάρχει πανταχόθεν αλλά δεν πείθει, εκτός αν βρει έδαφος μειωμένης αντιληπτικότητας.
    Το αυθεντικό από την άλλη δεν χρειάζεται να πείσει, είναι αυθύπαρκτο και παραπάνω από επαρκές.

    Δεν θα σας πείσει κανείς εδώ μέσα ότι δεν είναι ηθοποιός, και ότι όντως βιώνει το M/s 24/7 ή όπως γουστάρει. Ομοίως όπως άλλοι βιώνουν το D/s ή το T/b. Ή πιο απλά ακόμα την καυλάντα τους.
    Πολύ απλά γιατί δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Και δη σε σας.
    Εσεις πάλι.. γιατί χρειάζεστε τόσο απελπισμένα να μας το αποδείξετε με κάθε τρόπο;
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η θεία πήδαγε τον θείο;
     
  11. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

     
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχω μπερδευτεί τώρα. Αυτό το χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα του τι είναι BDSM? Ως παράδειγμα του τι είναι το topping from the bottom? Ως παράδειγμα του τι ΔΕΝ είναι BDSM?