Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν μπορώ να βρω πραγματικό σκλαβο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 19 Απριλίου 2022.

  1. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Ο αφέντης δηλαδή κάνει ό,τι θέλει και την πηδάει κιόλας τη σκλάβα, η αφέντρα όμως άμα θέλει να την πηδήξει ο σκλάβος της όοοχι, γιατί θα ξενερώσει ο σκλάβος. Και μετά λέτε δεν αντιφάσκετε.
     
  2. iolanda

    iolanda Contributor

    Κανείς δεν πηδούσε κανέναν και η θεία έφυγε αγάμητη  
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τουλάχιστον ο θείος μπορεί να πηδιόταν από άλλη και μην έμεινε με το παράπονο  
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    πιθανότατα κάναν κ/υ, με ή χωρίς τσόντα.
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    εγώ πάντως κατάλαβα ότι πηδιούνται μόνο στις τσόντες. Όσοι το κάνετε irl, ψαχτείτε.
     
  6. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Το θέμα δεν είναι ότι θα ξενερώσει ο σκλάβος, το θέμα είναι ότι αλλάζουν οι ρόλοι.
    Το cuckold πχ., είναι μία μορφή εξευτελισμού, ο cuckold βλέπει, ο Bull πηδάει, το ότι πηδάει τον κάνει κυρίαρχο έναντι της γυναίκας και έναντι του cuckold, η γυναίκα σε μία τέτοια κατάσταση είναι κυρίαρχη στον cuckold, αν όμως γίνει trio μπορεί να υπάρχει μία γενική ισότητα μεταξύ των μετεχόντων ή η υποταγή της γυναίκας στα δύο αρσενικά.
    Όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ αν ο master πρέπει να πηδάει την Υ όχι γιατί αυτό εκείνος το θέλησε αλλά για να μην ξενερώσει εκείνη και τον αφήσει, δεν είναι Κυριαρχικός όσες φιλοσοφίες και αν παραθέτει, διότι στην ουσία εκείνη θέτει τους όρους και όχι εκείνος.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ή υποταγή των σερνικοπουλιών στη γυναίκα  
     
  8. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Αυτή είναι μία μόνιμη κατάσταση, διότι κατά βάση η γυναίκα θέτει τους όρους
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δεν κατέχω ήντα κάμνουν άλλες. Εγώ απολαμβάνω να βάζω τα σερνικοπούλια να παίξουν αναμεταξύ τους προτού μου στηθούν  
     
  10. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Μάλιστα, κατάλαβα. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Εδώ "πουτάνα" είναι η ετεροκανονικότητα που διέπει τις απόψεις σας. Δεν είναι κυρίαρχο το άτομο που πηδάει, κυρίαρχο είναι το άτομο που κυριαρχεί, as simple as that. Αρνείστε να το καταλάβετε, δεν πειράζει.
     
  11. Yiyi

    Yiyi .


    Διαβάζοντας το παραπάνω, ένιωσα πως ειναι περιεργο κάποιος που δηλώνει Μαστερ να τα έχει τόσο "πάρει" με το τι κάνει μια mistress μ έναν σκλάβο. Μετά λέω οκ, τίθεται ως παράδειγμα που υποτίθεται, καταδεικνυει το δηθενιλίκι του bdsm χωρου, σε αντιδιαστολή με το pure το αυθεντικό, το ορθόδοξο bdsm.

    Αλλά μετά, δοκιμάζω να αντιστρέψω τα φύλα σ αυτή την πρόταση, να δούμε αν βγαίνει πάλι ως παράδειγμα ποζεριας στον βδσμ χωρο :

    "Έχετε εστιάσει όλοι στις τσόντες για να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα ενώ το θέμα είναι: κάποιoς που παρουσιάζεται ως master, ψάχνει σκλάβα για την πηδάει, να του κάνει τα θελήματα και τον σάκο του μποξ στα νεύρα του και λέω, δεν είναι master και δεν ψάχνει σκλάβα, είναι απλά ένας γκόμενος που ψάχνει μαλάκω για γκόμενα η οποία επίσημα δεν θα είναι η γκόμενά του."

    ή μήπως το παραπάνω είναι ok, επειδή το να πηδάει ο master είναι αποδεκτό (συμφωνα με την αρχω δια της πουτσας μου σχολή), επισης και το να του κανει τα θεληματα ή ακομη και τον ανεχεται στα νευρα του, επειδη εκεινος ειναι ΑνΤραΣ, ενω αντίστοιχα η mistress που επιζητεί τα ίδια, επειδή δεν έχει φαλλό, είναι "απλά μια γκόμενα που ψάχνει μαλάκα"...

    υποπτο
     
  12. Yiyi

    Yiyi .

    pure παράδειγμα της "άρχω δια της πούτσας μου" σχολής, το οποίο δίνει ένα hint πως τα αρσενικά έχουν έτσι "εκ φύσεως" μια τάση στην κυριαρχία, επειδή το τσουτσουνι διεισδύει.
    και οι γυναίκες υπο-τασσονται αμα κάνουν σεξ με τον άντρα απο πάνω - lol

    όχι πως δεν παιζουν αυτα, ιδιως σε φαντασιωσεις και σε τσοντες (που ειναι προβολη φαντασιωσεων στην οθονη με καστ κλπ), αλλά η κυριαρχια και η υποταγη δεν ειναι ποιος τον παιρνει και ποιος τον δινει, ειναι θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητας βασικα και πρωτιστως και μετα, μπορει να παιζουν και κινκυ παιχνιδια που να παιζουν με στερεοτυπα και φαντασιωσεις κλπ, αλλα αυτα ειναι σαν την σως στο κυριως πιατο πχ.

    ουφ, κατι τετοιες αποψεις με τους μάτσο άντρες και τις γυναίκες που υποτάσσονται στο βαρβάτο αρσενικό, πέρα από κάβλες και φαντασιώσεις, έχουν φέρει τόσα θέματα στις σχέσεις των ανθρώπων, από κομπλεξ, συμπλεγματα ανωτεροτητας, κατωτεροτητας, στερεοτυπα, βία, καταπίεση, ενοχές, κ άστα να πάνε.

    παρα το βιντατζ της πατριαρχιας που εκπεμπει, ειναι και βαρετο πλεον, περα απο εν δυναμει επικινδυνο