Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεσποινούλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιανουαρίου 2026 at 01:06.

1. slave32

slave32 Contributor

Όταν έπεσα πάνω στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ έπαθα πλάκα. Όμορφη, καστανόξανθη. Γυμνασμένη με όμορφο στρογγυλό πρόσωπό. Υπέροχο στήθος κι ένα βλέμμα υπέροχο. Την ήξερα κι εκτός διαδικτύου. Στη πραγματική ζωή είναι ομορφότερη. Γίναμε φίλοι διαδικτυακά και όσο και αν ήθελα να της μιλήσω ντρεπόμουν, όπως πάντα ντρεπόμουν.
    Πέρασαν πολλές μέρες από τότε, έβλεπα τα στόρυ της, τις φωτογραφίες της. Πάταγα καρδούλες αλλά μέχρι εκεί. Έκανε το ίδιο κι εκείνη σε δικές μου δημοσιεύσεις. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο διαδίκτυο.
    «Μάριε τι κάνεις;» το πρώτο μήνυμα της. Ταράχτηκα που μου έστειλε.
    «Δέσποινα..» είπα κάνοντας μια μικρή παύση. Ήθελα να της γράψω ότι με διατάξεις.
    «Είμαι μια χαρά, εσύ;»
    «Τώρα πια καλά» ήταν η δική της σειρά για παύση. Δεν την ρώτησα περισσότερο αν και ήξερα ότι είχε μόλις πάρει διαζύγιο.
    «Γύρισες Θεσσαλονίκη;» με ρώτησε.
    «Ναι, μόνιμα πλέον»
    «Να βρεθούμε μια μέρα» μου πρότεινε και δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει αυτό.
    «Όποτε θες»
    «Τώρα!» μου απάντησε
    «Τώρα;» ρώτησα ήταν τρεις το βράδυ.
    «Ναι»
    «Έλα να με πάρεις από Αριστοτέλους στο άγαλμα»
    »Έρχομαι»

Καλοκαιράκι ζέστη. Καβάλησα τη μηχανή, πήρα δεύτερο κράνος. Σε δέκα λεπτά είχα φθάσει. Ήταν στη πιάτσα τον ταξί. Πανέμορφη. Δεν ξέρω πως είχε βρεθεί τέτοια ώρα κάτω μόνη της, δεν με ένοιαζε. Κατέβηκα, έβγαλα το κράνος, πήγα κοντά της.
    «Μάριε» μου είπε και με έκανε μια τόσο σφικτή αγκαλιά της που ένιωσα τα στήθη της στο στέρνο μου. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.
    «Μου άρεσε που δεν είπες όχι» μου είπε και την βοήθησα να βάλει το κράνος της. Την πήγα σπίτι της, έμενε ακόμη στο πατρικό της δίπλα στο δικό μου.
    «Οι γονείς μου δεν μένουν πια εδώ, μένω μόνη μου» μου είπε και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα γιατί εγώ δεν είχα κάνει άλλη σχέση εκτός από flr. Δεν αντέδρασα.
    «Μάριε είσαι πολύ ντροπαλός» μου είπε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα.
    Την ακολούθησα στο σπίτι της. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Της έβγαλα τα ρούχα κι εκείνη τα δικά μου.

Κοντοστάθηκα για λίγο μπροστά της. Την είδα το σώμα της υπέροχο. Για λατρεία.
    «Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο όμορφος γυμνός, Μάριε» γελάσαμε και οι δύο. Την πήρα στην αγκαλιά μου και την πήγα στο κρεβάτι της. Την άφησα μπρούμυτα και χωρίς να το περιμένει γονάτισα στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια της κι άρχισα να τη γλείφω, έντονα και δυνατά, ελπίζοντας ότι δεν της το έχουν ξανακάνει τόσο έντονα. Δεν έκανα λάθος, ένιωσα τις συσπάσεις του κορμιού της, την ντροπή της όταν κατάλαβε ότι γευόμουν τον οργασμό της, αλλά συνέχιζα να την γλείφω περισσότερο έντονα. Έβγαλε ένα προφυλακτικό μου το φόρεσε, πήρε τον καβάλο μου στα χέρια της και τον οδήγησε μέσα της, δεν με άφησε για πολλή ώρα από πάνω της. Ήρθε αυτή επάνω μου, τα χέρια μου στα στήθη της, με ίππευε δυνατά. Ακολουθούσα κάθε της κίνηση, όλους τους οργασμούς της. Ήταν τόσο απερίγραπτα όμορφη που χάθηκα μέσα στην νιρβάνα της. Ξεχάστηκα.
    «Μπορώ να χύσω;» την ρώτησα, με κοίταξε αιφνιδιασμένη. Γέλασε. Αλλά κατάλαβε πως το εννοούσα. Πώς όντως ζητούσα την άδεια της. Με φίλησε στο στόμα.
    «Όχι..» ψιθύρισε κι έβαλα πραγματικά τα δυνατά μου να συγκρατηθώ... Κατέβηκε από πάνω μου. Έβγαλε το προφυλακτικό. Με πήρε στα χέρια της, άφησε τα στήθη της πάνω μου, με το δεξί της χέρι με μάλαζε. Με φίλησε.
    «Όντως συγκρατήθηκες»
    Μου είπε και άρχισε να το παίζει πιο δυνατά.
    «Θέλω να χύσεις στο πρόσωπό μου» Μου είπε και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει . Με έβαλε να σηκωθώ κι εκείνη γονάτισε μπροστά μου στο πάτωμα, τελείωσα στα μάγουλα της. Τα μάτια της γυάλιζαν. Σηκώθηκε. Γέλαγε.
    «Καθάρισε με με τη γλώσσα σου» με διέταξε και την υπάκουσα αμέσως. Την έγλειφα στο πρόσωπό κι εκείνη με αγκάλιαζε πιο σφιχτά, φιλιόμασταν με πάθος.
    «Είσαι υποτακτικός» μου είπε. Διαπίστωση ήταν όχι ερώτηση.
    «Είμαι» της απάντησα. Πήγαμε πίσω στο κρεβάτι.
    «Θα μου κάνεις έρωτα όλη μέρα υποτακτικές μου»