Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημόσιες πράξεις κυριαρχίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος traveler1, στις 21 Μαϊου 2023.

  1. traveler1

    traveler1 New Member

    Ανοίγω το παρόν θέμα κυρίως για να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον δημόσιο εξευτελισμό ενός υ από την Κυρία του. Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν όρια ;
     
  2. τα ορια η Κυρία θα τα βάλει. τα όποια ορια. μέχρι ένα σημείο θεμιτό και διεγερτικό είναι. λεκτικός εξευτελισμός, μερικές ανάποδες καμιά κλωτσια. να μένει και κάτι για το σπίτι. να ανοίξει η όρεξη για το σπίτι.
     
  3. Yiyi

    Yiyi .

    Να έχουμε και λίγο το νου σε τυχαίους περαστικούς που δεν χρωστάνε τπτ να βλεπουνε τις κάβλες μας. Κάπου εκεί τα βλέπω τα όρια. Πιο διεγερτικό είναι να αγωνιάς πότε και αν σε δει κάποιος, παρά να βγεις σαν τον επιδειξία. Πέρα απ αυτό, υπάρχουν και ρίσκα με επιθετικούς που μπορεί να αντιδράσουν μέχρι και βίαια, όταν αισθάνονται πως συμμετέχουν παρά τη θέλησή τους, ως κομπάρσοι στο public χουμιλιέσιο.
     
  4. θα γινει με τρόπο. μικρές δόσεις ίσα ίσα να ανάψουν το "κεφι" σε εμάς , και να μην προκαλούν τους άλλους. ολα θέλουν τον τρόπο τους.