Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαγωνισμός Ερωτικών ιστοριών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Casus Belli, στις 22 Ιουνίου 2016.

1. rosenrot

rosenrot Regular Member

χμμμ δεν έπρεπε να υπάρχει κ η πηγή απ την οποία πήρες το story?

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ηθικό διδαγμα:
    Για τη γριά κι αν χυνεις,το σπέρμα σου χαλάς.

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Κοιτάχτηκαν κι έγιναν ένα.

4. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Ντριννννν το τηλέφωνο.
    - Παρακαλώ;
    - Κύριε υδραυλικέ σπάσαν τα νερά! Τρέχουν οι σωλήνες μου.
    - Μην ανησυχείτε κυρία, σε λίγο είμαι εκεί.

Τακ-τακ, η πόρτα.
    - Παρακαλώ;
    - Υδραυλικός εδώ.

Ανοίγει η πόρτα. Κοιτιούνται, ξερογλείφονται.
    Την αρπάζει απ' το μαλλί, γλωσσόφιλο, την σέρνει στο κρεβάτι και πηδιούνται σαν τα σκυλιά.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Ps Με τους σωλήνες δεν ξέρω τι έγινε. Θα σας γελάσω.

5. Circe

Circe Lemon zest

Ήταν πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και στο ξενοδοχείο που έκανα την πρακτική μου που τον συνάντησα. Σαν τον είδα ένοιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, σαν να τον ήξερα. Αποδείχθηκε πως το ίδιο ένοιωσε και αυτός σαν με είδε. Ήταν σαν ο Κόσμος να έφερε ξανά κοντά δύο ψυχές που γνωρίζονταν απο άλλες ζωές.
    Έμεινε το σ/κ όπως ήταν προγραμματισμένο και επέστρεψε το επόμενο για να μείνει ένα χρόνο!

Το νήμα λέει ερωτικές.. Δεν ξερω αν πρέπει να συνεχίσω αν κ α ι η ερωτική μου αυτή ιστορία έχει ενδιαφέρον!

Σκέφτομαι και τον @halkidikiotis που θέλει σύντομες ιστορίες!!!

6. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Σε ευχαριστώ @Circe που το λες έτσι είναι  

7. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Ησουν εκει....τιμωρια. Πανω στο τραπεζι...μονο εσυ. Σκοταδι παντου...μια αχτιδα μονο του φεγγαριου να σε ξεχωριζει κ εγω να κοιταζω το φεγγαρι απ το παραθυρο....να σε αγγιζω νωχελικα κατα μηκος....να ταξιδευουν τα δαχτυλα μου πανω σου....
    Σε πηρα στα χερια μου...σε εφερα κοντα μου...σε μυρισα...ηθελα την μυρωδια σου..σε εφερα κοντα στο στομα μου...κ σε αναψα........

Δεεεεεν υπαρχει αλλος που να καιγεται μονο για μενα οπως εσυ .....τσιγαρο μου αλητικο  

8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αυτή είχε έρθει για 7 ημέρες στην Αθήνα.
    Εκεινος περίμενε πώς και πώς να την δει, ήθελε να της εξομολογηθεί τον έρωτά του.
    Ήθελε να την κάνει δική του.
    Τη πρώτη μέρα συναντιέται μαζί του, κλείνει ένα ξενοδοχείο .
    Περιμένοντας στο lobby, ένα ζευγάρι λεσβίες κ ένας 45αρης ανεβαίνουν πάνω.
    Τον κοιτάει πονηρά, είναι η σειρά τους.
    Μπαίνουν στο στούντιο, αυτή πάει στο ντους με τις διάφανες πόρτες.
    Πλένεται αργά , σαν να μην είναι αυτός στο χώρο.
    Βγαίνει μούσκεμα, νιώθει την καύλα του και το καρφωμένο του βλέμμα στο υγρό κορμί της.
    Τον στέλνει μέσα, είναι η σειρά του.
    Ξαπλώνει στο κρεβάτι, αφήνεται στις περιποιήσεις του.
    Αυτός παιζει με τα επιδέξια δάχτυλά του την κλειτορίδα της, θέλει να την φτάσει όμως εκείνη δεν του δίνει την χαρά.
    Με μια κίνηση τον ρίχνει πίσω και σκαρφαλώνει πάνω του.
    Πιάνει τον λαιμό του με το χέρι της, βασανίζει αργά τον πούτσο του. Βογγαει βαθιά.
    Ξέρει.
    Την παρακαλάει να τον δεχτεί μέσα της.
    Χωρις να πει κουβέντα, χαμογελάει και συνεχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της στο κεφάλι του , με τα υγρά της να στάζουν αργά στο κορμό του.
    Η λαβή της γίνεται λίγο πιο σφιχτή στο λαιμό του και καρφώνεται πάνω του μέχρι τέλους.
    Αυξάνει ταχύτητα γρυλίζοντας στο αυτί του , σταματώντας τον λίγο πριν την κορύφωση. Ξανά και ξανά.
    Χωνει τα δόντια της στο λαιμό του και επιταχύνει τελειώνοντας δυνατά , με τη γεύση του αίματος στο στόμα της από το δυνατό δάγκωμα. Σηκώνεται αυτόματα για να χύσει κι αυτός πολύ δυνατά.

Κάνει το δεύτερο ντους, ντύνεται πληρώνει στη ρεσεψιον, τον φιλάει και φεύγει χαμογελαστή.
    Είναι ήδη μουσκεμα στη σκέψη ότι σε μια ώρα θα συναντήσει τον Άλλο.

Ίσως να συνεχιστεί... Αν το θέλετε  

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα μεταξύ πολλών και διαφορετικων ανθρώπων.

9. DeSade

DeSade Owner

10. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

@ siren καλο.θέλουμε συνεχεια

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

@ilias1
    Αν εκδηλωθεί κ άλλο ενδιαφέρον θα γράψω.
    Ξέρω πως είναι χλιαρή εισαγωγή, αλλά δεν έχω το χρονο να το γράψω όλο μαζί, ουτε θέλω να το συμπτύξω.