Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφορά bdsm από άγριο σεξ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος K.kost, στις 8 Ιουλίου 2023.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι πάνω στην λογική.
    Ο κάθε ένας με την λογική του
    Με αυτήν πορεύεται
    Όπως κι ο καθένας με τις επιλογές του . Σωστές ή λανθασμένες θα φανεί
    Απλά μέσα στην λογική υπάρχει και η λογική πλάνη , μερικοί την χρησιμοποιούν για να κάνουν το επιχείρημα τους να φανεί αληθές , σωστό .

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Τα κεφαλαία/μικρά ήταν απλά παράδειγμα στην απόπειρα να εξηγήσω πως τόσο οι λέξεις όσο και οι σημάνσεις (και ναι, αυτό ακριβώς είναι το case) έχουν τη σημασία τους, γιατί αυτά μας επιτρέπουν να συνεννοηθούμε.

Η άγνοια είναι φανερή, και το ύφος εκνευριστικό και αυτάρεσκο, ωστόσο ακόμα και εκεί, εγώ τουλάχιστον, διακρίνω το ενδιαφέρον του να προσπαθήσει να καταλάβει, έστω και αν δεν το δείχνει με καλό τρόπο. Δεν τον θεωρώ lost hope, όχι ακόμα τουλάχιστον, και προσπαθώ και να τον καταλάβω και να του εξηγήσω.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια πράγματα που *φαίνονται* εκνευριστικά από μια οπτική, τα οποία ωστόσο για μένα δεν είναι. Για παράδειγμα εγώ δεν θεωρώ φαλλοκρατικό το να κρατήσω μια πόρτα ανοιχτή για να περάσει μια κοπέλα. Δεν το θεωρώ φαλλοκρατικό να την αφήσω να περάσει πρώτη, εγώ το λέω αστική ευγένεια. Προφανώς και δε θα το παρακάνω, πχ να τσακιστώ να τρέξω για να προλάβω να της ανοίξω, καθώς αυτό το θεωρώ αφενός ενοχλητικό για τον άλλον και αφετέρου δουλοπρεπές για τον εαυτό μου.

Τέλος, όσον αφορά τα περί "επικινδυνότητας", η θέση μου είναι γνωστή: Για μένα οι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνα," είναι το great forum filter, που ξεσκαρτάρει την ήρα από το στάρι.

Κυνικό, αλλά μιλάμε για ενήλικες, αν κάνουν την βρυσούλα σε κάποιες να τρέχει, με γεια τους με χαρά τους.

*EDIT*
    Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις...
    Ι quit, που λένε και στο χωριό.

Last edited: 2 Αυγούστου 2025
  3. ChrisZab11

*EDIT*
    Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις...

Ζητήσατε εξηγήσεις . Τώρα μάλλον δεν τις θέλετε.
    Αποφασίστε.

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν ξέρω τι νομίζετε, αλλά αυτό το
    για μένα είναι "άντε γαμήσου" στα μούτρα, όταν σας έχω επανελειμένως-και όχι μόνο εγώ-ζητήσει εξηγήσεις, λέγοντας ξανά και ξανά πως "το ο καθένας τη λογική του" ΔΕΝ είναι επιχείρημα σε σοβαρή συζήτηση αλλά σοφιστία που την τερματίζει.

Αν δεν το καταλαβαίνετε, ακόμα χειρότερα για μένα που έφαγα το χρόνο μου.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο.

5. ChrisZab11

Εξήγησα .
    Εάν δεν σας ικανοποιεί η εξήγηση μου , δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο.

καλο απόγευμα.

6. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Τώρα που όλα ξεκαθάρισαν, αφού εξηγήθηκαν, μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να ανακεφαλαιωθεί η συν-ζήτηση και η συν-εννόηση με την παρακάτω οπτικοποίηση της τέχνης του επιχειρηματολογείν.

@ChrisZab11 ελπίζω τουλάχιστον να μου αναγνωριστεί ο κόπος να το βρώ με ελληνικούς υπότιτλους (αν κι η ελλάδα είναι 3η ίσως 4η δύναμη στον κόσμο σε υπότιτλους - o Nik L Sak είναι ο αγαπημένος μου εφοτιτλιστής, βάζει και context) ώστε να μη μου ταλαιπωρηθείτε στιγμή με τα ιγγλέζικα.

7. Iagos

Iagos Contributor

όχι δεν απαντήσατε...

Παραπάνω υπάρχουν τοποθετήσεις που δείχνουν εμφανώς ότι κάποια μέλη ασχολήθηκαν με επιμέλεια και σοβαρότητα...

Για αυτό Μίλησα για
    Ψιλά γράμματα;

Εδώ και κάποιο διάστημα σουλατσάρετε στα φόρα και Μ/μας λέτε για το πώς πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός. ο μαμίσιος...

Το μόνο επιχείρημα στον κόπο των μελών να σας εξηγήσουν γιατί είστε σεξιστής, είναι "εμένα έτσι μου τα έμαθε ο πατέρας μου"

Κατόπιν έρχεστε να Μ/μας επιβάλλετε ότι
    είναι BDSM.

Σ/σας λέμε ότι υπάρχει και το
    και το
    άρα δεν είναι ΜΟΝΟ και Μ/μας λέτε την επική αρλούμπα ότι το ssc προηγείται όλων και τα υπόλοιπα είναι προοδευτικά παράγωγα του. Δηλαδή το RACK είναι προοδευτικό παράγωγο του ssc... Και δεν είναι το ssc η πολιτική ορθότητα που παραγκωνίζει το RACK που προηγείται του ssc....

Εν συνεχεία Μ/μας λέτε ότι m/s είναι τελικά s/m και δεν είναι M/s και ότι υπάρχει και το D/b και το BMSD και ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι...

Και ενώ Σ/σας λέμε ότι είναι σημαντικό για τον διάλογο να ακολουθούμε ΟΛΟΙ κάποιους κανόνες για μπορούμε να συνεννοηθούμε και όχι για κάποιον άλλο λόγο, εσείς Μ/μας λέτε
    Με το ό,τι νάναι δεν βάφονται αυγά @ChrisZab11

Σταματήστε να εξευτελίζεστε...

Αυτά προς το παρόν

Iagos

ΥΓ
    @Arioch ούτε και Εγώ το θεωρώ φαλλοκρατικό όταν γίνεται από αστική ευγένεια και όχι επειδή η κοπέλα είναι κοπέλα... Αυτό προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε στο νήμα.

8. ChrisZab11

Να τα πάρουμε από την αρχή

Σουλατσαρω στα φόρα (;; !!)
    Θα δώσω σε κάποιον εξήγηση στο τι κάνω, που πάω και τι βλέπω ;;;

Δεν σας λέω πως πρέπει ναι είναι ο άντρας ο σωστός . Αντίθετα λέω και με παραδείγματα, τι αρχές ακολουθώ και μεταδίδω στον γιο μου. Που μέχρι την ενηλικίωση του ως γονείς έχουμε την πλήρη ευθύνη. Μετά την οικογένεια έρχεται το σχολείο να διδάξει αρχές . Κι όχι η κοινότητα , κοινωνία, σύλλογος κλπ .
    Εσείς κάντε ότι θέλετε , δεν με απασχολεί.

Το να φροντίζει, να βοηθά, να προστατεύει, να σέβεται ενας άντρας μια γυναίκα, θεωρήθηκε σεξιστικό . Για μένα δεν είναι . Δεν τρέχουμε πίσω από κάθε γυναίκα για να δείξουμε την ικανότητα μας φυσικά , μιλώ για ανθρώπινες συμπεριφορές.
    Για μένα είναι , ιπποτισμος, σεβασμός, ευγένεια. Κάτι που χάνεται στην εποχή μας

Παλαιότερα επιμενατε στην " έκπληξη" κατά την διάρκεια της ούρησης. Και ασκήσατε κριτική. Πάνω όμως στην λέξη έκπληξη , ένα μέλος έκανε τον κόπο να σας κάνει μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε. Δεν πειράζει.

Στα αρχικά των λέξεων. Έχετε δίκιο. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στον γραπτό λόγο πρέπει να τηρούνται κανόνες.
    Αυτά
    Τώρα εάν εγώ εξευτελίζομαι, δικό μου θέμα , κοιτάξτε τον εαυτό σας . Σας το έχω πει και παλαιότερα .

9. Iagos

Iagos Contributor

@ChrisZab11 επειδή σας είναι πολύπλοκο θα προσπαθήσω να το κάνω πιο εύκολο...

έχετε δει τη μύγα μέσα στο γάλα;

Επειδή με την τυπική λογική δεν το καταφέραμε και δεν βρέθηκε άκρη, θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και...

Κοινή λογική. Αυτή είναι η μόνη λογική που αναγνωρίζετε... Αυτό είναι σαφές ακόμα και στα emoticon του φόρουμ...

Η κοινή λογική, όπως σας ανέφερα και παραπάνω, αλλά μάλλον δεν κάνατε τον κόπο,
    και ως εκ τούτου
    .

Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο;

Παράδειγμα

Η κοινή λογική του Ιάπωνα λέει ότι όταν μπαίνουμε στο σπίτι βγάζουμε τα παπούτσια. Αν ο Ιάπωνας βρεθεί σε σπίτι Λονδρέζου και τον δει να σουλατσάρει με τις γαλότσες στο σαλόνι, και να μην τρέχει μια, θα φρικάρει. Δεν χωρά στη λογική του κάτι τέτοιο. Αν ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και έχει μάθει να τρώει με σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα, βρεθεί σε μια καλύβα στην Αφρική και δει καμιά δεκαριά Αφρικανούς καθισμένους σε ένα χαλί να τρώνε από ένα πιάτο στο κέντρο όλοι μαζί με τα χέρια θα του γυρίσουν τα άντερα...

Άρα η κοινή λογική δεν είναι καθολική.

Στο σημείο αυτό δείτε τη μύγα μέσα στο γάλα...

σας έγινε σαφές τώρα γιατί
    Αναφέρεστε σε άλλο μέλος και όχι σε Εμένα. Δείτε ξανά τη συζήτηση. Η συζήτηση έγινε με το μέλος @de7 και όχι με Εμένα.

Και για να σας προλάβω, τα κείμενα της @de7 ανεβαίνουν στο φόρουμ πάντα έπειτα από δική Μου έγκριση αλλά δεν είναι δικά Μου. Όταν την βρείτε ρωτήστε την για την

10. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Ξέρουμε όλοι ποιά είναι ανίκητη, δεν περιμέναμε τον Μπρεχτ να μας το πει. Οπότε το πολύ να αρκεστούμε σε κάποια ισοπαλία. Αντάξια της ιπποσύνης! Δείτε κι εδώ πώς δεν υποχωρεί το είδωλο, ο Μαύρος Ιππότης!

Σόρρυ, αυτό είναι στα ιγγλέζικα για να μην χάνουμε και χρόνο διότι "στου κουφού την πόρτα βάρα και στα ιγγλέζικα" όπως λέει κι ο σοφός λαός.

11. ChrisZab11

Μάλλον είναι σε εσάς πολύπλοκο αυτό που είπα.

Δεν ζήτησα να αναγνωρίσετε τίποτα .
    Οπως κι εγώ διαφωνώ με το, σχεδόν σύνολο, αυτών που λέτε , ομως δεν ζήτησα να πάψετε να το λέτε.

Καλές διακοπές εύχομαι .

12. Iagos

Iagos Contributor

σας ζήτησε κανείς να μην λέτε ό,τι θέτε;

Αυτό που λέω με βάση αυτά που λέτε είναι ότι:

1. η σκέψη σας είναι σεξιστική
    2. Το RACK προηγείται του ssc
    3. Δεν γνωρίζετε τα βασικά της ασυμμετρίας και έχετε δυσκολία διάκρισης ανάμεσα σε βασικές έννοιες όπως το M/s, το D/s, το s/m
    4. Έχετε σχέση με το fetish και το kink και ΚΑΜΙΑ σχέση με τους ασύμμετρους συσχετισμούς.

Και επειδή σε συζήτηση σας με τη @rea.. αναρωτιέστε για τα κεφαλαία να σας ενημερώσω ότι Εγώ όπως και άλλα μέλη τα χρησιμοποιούμε για να δηλώσουμε στην κοινότητα ότι Είμαστε Ιδιοκτήτες, δηλαδή ότι κατέχουμε σε καθεστώς Ιδιοκτησίας slave με συσχετισμό Ολικής Παράδοσης Ελέγχου.

Τόσο απλά... τόσο κατανοητά...

Εγώ Εύχομαι έως τον Σεπτέμβρη να είναι η τελευταία φορά που Μου εύχεστε καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι...

Γιατί τόοοσες φορές που Μου το έχετε ευχηθεί την τελευταία εβδομάδα τείνω να συμφωνήσω με τον @Arioch ότι είναι ένα συγκαλυμμένο "άντε γαμήσου" το οποίο δεν σας επιστρέφω επειδή Είμαι ένας Ευγενής άνθρωπος και καθόλου ευγενικός...

Iagos