Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφορές στην ψυχολογία των λαών.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος makonen, στις 26 Ιανουαρίου 2008.

  1. makonen

    makonen New Member

    Τελικά κάτι συμβαίνει και κάποιοι λαοί έχουν πιο ανεπτυγμένη
    την ροπή προς το s/m.
    Aσχετα με την σεξουαλική απελευθέρωση ή την οικονομική ανάπτυξη είναι
    σίγουρο πως π.χ. οι Γερμανοί "το έχουν" πέραν πάσης αμφιβολίας!
    Γιατί μόλις επέστρεψα από ένα επαγγελματικό ταξίδι σε Γερμανία & Ιταλία
    και νομίζω ότι όλο αυτό το μεσαιωνικό περιβάλλον με τα γοτθικά κάστρα ,
    τους πύργους των φεουδαρχών και τα αρχοντικά των αριστοκρατών σε προδιαθέτει
    για σχέσεις κυριαρχίας - υποταγής.
    Τα μπουντρούμια των κάστρων, η γέφυρα των στεναγμών, οι αλυσίδες και οι
    αίθουσες των βασανιστηρίων..
    Τελικά μήπως είναι και γονιδιακό το θέμα;
     
  2. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Γονιδιακο δεν θα το λεγα...
    Η οικονομικη αναπτυξη παίζει ρόλο σίγουρα αν κ όλα ξεκινάν από την παιδεία, στατιστικά να το δεις όπου υπάρχει υψηλό επίπεδο μόρφωσης παίζουν κ περισσότερα ανοιχτά μυαλά. Σκέψου πως γίνεται κ δεν υπάρχει το βδσμ σε χώρες όπως το Ιραν ή σε Αφρικανικές χώρες (ακραία παραδείγματα αλλά κατατοπιστικά νομίζω) κ μετά είναι θέμα ανθρώπων καθαρά γιατί δεν νομίζω να ξυπνήσαμε ενα πρωι κ να είπαμε εγω θα κανω βδσμ κ θα ειμαι αυτο ή εκείνο... υπήρχαν ερεθίσματα πριν φτάσουμε στο τι ημαστε.
    κ όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν ειδικά οι Δυτικές χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία (η Βόρεια), η Γαλλία και η Αγγλία ας πουμε με τα κάστρα κλπ εμας μας παραπέμπουν στο βδσμ γιατι ειναι στα ματια μας ειδυλλιακο περιβαλλον... για καποιον αλλο που δεν εχει καμια σχεση με το χωρο ομως καμια σχεση κ αυτο μπορω να στο πω εκ πειρας... στο Λυκειο είχα παει στο Dungeon της Mdina στην Μάλτα εντως απο τεχνικες βασανιστηριων, αλλο τπτ (θα μου πεις ηταν κ ακραιες οι σκηνες μεσω των ομοιοματων...) πιο πολυ αποστροφη μου εφερναν ολα αυτα... σημερα αμα τα εβλεπα ξανα θα αφηνα στην ακρη τα ακραια κ θα επαιρνα ιδεες!!!
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    SMiss_angel νομίζω αδικείς την περίπτωση του Ιράν. Και πολύ καλό επίπεδο μόρφωσης διαθέτει (πολύ καλύτερο από το δικό μας σε πολλά σημεία) και πολύ αναπτυγμένη και δυνατή χώρα είναι (από εμάς είναι μίλια μπροστά), αλλά αυτό που την κρατάει στάσιμη είναι το θεοκρατικό καθεστώς που διαθέτει. Παρόλα αυτά δεν είναι αμιγώς δικτατορικό καθεστώς καθώς υπάρχουν και εκλογές. Εκλογές στις οποίες πριν κάποια χρόνια είχε βγει πρωθυπουργός ο μεταρρυθμιστής Χαταμί που προσπάθησε να πάει την χώρα μπροστά με τις ευλογίες των δυτικών (παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος της χώρας ήταν και παραμένει εκ του θεοκρατικού καθεστώτος). Και στις τελευταίες εκλογές ο Χαταμί έχασε σχεδόν πανυγηρικά από τον Αχμαντινετζάντ (οπαδός του θεοκρατικού καθεστώτος), αυτόν που όλοι βλέπουμε στις τηλεοράσεις και τα... "κατορθώματα" του επίσης. Τώρα αν υπάρχει bdsm εκεί δεν γνωρίζω. Εσύ είσαι βέβαιη πως εκεί δεν υπάρχει?
     
  4. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Το Ιραν ας πουμε σε αυτον το τομεα ατυχες παραδειγμα πανω στην γραφη χωρις δευτερη σκεψη... βασικα το εγραψα θελωντας να βαλω καποια Μουσουλμανικη χωρα στην οποια μια γυναικα αμα δεν κυκλοφορει με μπουρκα παει κατευθιαν στα βαθια του βδσμ με δημοσιο εξεφτελισμο κ λιθοβολισμα... με μονη διαφορα πως αμφιβαλλω αν θα της αρεσει κ κατα ποσο θα ειναι αυτο που λεμε "consensual".........
    Αν κ αμφιβαλλω πολυ το βδσμ να υπαρχει σε αυτες τις χωρες... γενικως!
    Συν οτι οπου δικτατορικο καθεστος... τα "μυαλα" ελεγχονται and if they don't think like they are supposed to think they are censored. κ βασικα μας βλεπω να ξεφευγουμε αμα επεκταθουμε πανω σε αυτο.
    Το point ηταν αλλου... οτι κ το που ζουμε παιζει ρολο καθως εχουμε να κανουμε με αλλες κοινωνιες, αλλους πολιτισμους κ παει λεγοντας...
     
  5. female

    female Contributor



    Εκεί όπου η επιβίωση είναι αμφίβολη, πιστεύω πως το σεξ μεν ανθεί, οι δε πολλές περαιτέρω λεπτές διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις θα φαντάζουν μάλλον ως πολυτέλειες.


     
  6. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΦΕΝΤΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Διαφορές στην ψυχολογία των λαών.

    Εξ οσων γνωριζω δεν εχει ανακαλυφθει ακομα συγκεκριμενο γονιδιο που να σχετιζεται με συγκεκριμενη σεξουαλικη ιδιαιτεροτητα.