Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διεγερτική η ιδέα του εξαναγκασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος JohnyVan, στις 20 Ιουνίου 2026 at 13:33.

1. JohnyVan

JohnyVan New sub

Φαντάζομαι πολλές φορές έναν Κυρίαρχο με τον οποίο έχω χημεία να με αναγκάζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω, δεν μου αρέσουν και σιχαίνομαι (εξαίρεση όσα είναι επικίνδυνα για την υγεία μου ή την ασφάλεια μου), όπως πχ να να πιω τα κάτουρά του, και αυτό που νιώθω είναι κάτι παραπάνω από διεγερτικό. Είναι κάτι σαν παράδοση και πραγματική απώλεια ελέγχου. Επίσης η ιδέα ο Κυρίαρχος Αυτός να απαιτεί πράγματα από μένα και να μου ανακοινώνει απλώς τι θα γίνει ή να έχει πει ότι δεν θέλει λέξη ασφαλείας γιατί θα κρίνει Αυτός πόσο αντέχω πραγματικά, με κάνει να νιώθω κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, πολύ ευχάριστο και θα ήθελα σίγουρα να δοκιμάσω. Είναι κάτι που έχει συμβεί και σε εσάς; Είναι κάτι συνηθισμένο σε όσους ενδιαφέρονται για σχέσεις BDSM; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτές οι σχέσεις και είμαι εντελώς άπειρος. Μπορεί και να υπάρχουν παρόμοια θέματα εδώ αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι μέχρι τώρα.