Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διεκδικώντας τον σκλάβο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Μαϊου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    τοτε με την λογικη αυτη , λετε εμμεσα οτι οι περισσοτεροι/ες εδω μεσα ειτε κερατωνουν , ειτε τρωνε κερατο ...
    Βεβαιως και κανεις δεν ειναι τελειος , αποδυκνυεται αλωστε οτι οι μισοι ανθρωποι γεννιουνται γυναικες ... (αστιευομαι) ... (σχεδον) ... , ομως αυτος δεν ειναι λογος να πηγαινουμε στην αλλη ακρη και να δεχομαστε το λαθος ως δεδομενη αναποφεκτη πραγματικοτητα ....
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Δε μίλησε κανείς για πλειοψηφεία καπετάνιε....Όποιος έγραψε για ποσοστά να του φάει η γάτα το ποντίκι   
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Το θεμελιώδες συμπέρασμα είναι πως ορισμένες είναι αιμοχαρείς. Κατά τα λοιπά, να συλληφθεί αμέσως το ποντίκι!
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: RE: Διεκδικώντας τον σκλάβο..


    xaxaxaxaxa!!!!

    Αξίζει να γίνεις θυσία στη libido κάποιου-ας φίλε Dolmance  
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Το μέτρο της ηθικής και του BDSM fair play είναι αντιστρόφως ανάλογο της επιθυμίας.

    Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ το παίρνεις ακόμα κι αν πρέπει να το κλέψεις. Υπάρχουν τρόποι που σέβονται (θεωρητικά) την ιδιοκτησία. Σπέρνεις το σπόρο και τον αφήνεις να φυτρώσει. Δε χρειάζεται να κάνει κανείς πολλά. Έρχεται από μόνο του.

    Αντίστοιχα, αν δε θέλεις να σε κλέψουν απλώς δεν το επιτρέπεις.

    Η ιδιοκτησία στο BDSM δεν εξασφαλίζει τον ιδιοκτήτη. Η BDSM ιδιοκτησία είναι μορφή σχέσης που επιβεβαιώνεται καθημερινά.

    Προσωπικά, είμαι πολύ προσεκτικός με τις ιδιοκτησίες των άλλων έστω κι αν δεν τους γνωρίζω, Όχι λόγω ηθικής αλλά γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η κατάσταση, δηλαδή οι γυναίκες να κατέχονται. Το βρίσκω ωραίο και δε θέλω να το χαλάσω (χωρίς ιδιαίτερο λόγο).
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: RE: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Φτάσαμε στο δεύτερο τρόπο  
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Στις περιπτωσεις που θες κατι πολυ που δεν σου ανηκει (το κατι εν προκειμενω =μια σκλαβα που την έχει κάποιος άλλος) ειναι βεβαιο οτι με την υπομονη και τη σωστη τακτικη οτι θα το παρεις..Συμφωνω με τον ΚυριοG σε αυτο..διαφωνω με το στυλ της αρπαγης, και του "ετσι γουσταρω".. δεν ειναι μονο unfair αλλα και στο 99% των περιπτωσεων καταλήγει σε αποτυχία
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Το Θεωρω κατι σαν ευκολια ή και σαν ανουσια προκληση , να διεκδικεις αυτο που ανοικει στον αλλο εστω και σπερνοντας απλα το "διαφημιστικο σου σποτ" για τα καλη σου . Γιατι να κανεις κατι τετοιο οταν εκει εξω υπαρχει τοσος ελευθερος κοσμος ? , εκτος αν θεωρεις οτι το βρηκες ετοιμο και αποφευγεις να ψαξεις αλλου .... πραγμα που εγωιστικα και μονο δεν θα εκανα ποτε .
    Και η απαντηση μου στο "Να βλεπω αιμα να χυνεται" ειναι : "να βλεπω μαλλια να αρπαζει η μια της αλλης και τουφες στο πατωμα " ....  
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: RE: Διεκδικώντας τον σκλάβο..


    Φιλαράκι.....χάνεις  
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    "Φιλαράκι.....χάνεις "

    Πιθανον ... ισως ... δεν ξερω .. δεν το εχω κανει .... προτιμω παντα τα ελευθερας βοσκης ... τα οικοσιτα φερουν πολυ την μυρωδια του ιδιοκτητη και μου ψιλοβρωμανε ...   ..
    ΥΓ. παρακαλω μην παρεξηγητε το παραδειγμα .. απλα ειναι 3 το μεσσημερι και αυτο μου ηρθε στο νου ...  
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Σαφώς.Τα πάντα είναι θέμα προτιμήσεων.Βέβαια το ότι δεν έχεις βιώσει κάτι ή δεν μπορείς να το φανταστείς,δε σημαίνει πως πρέπει να το αντιμετωπίζεις επιφανειακά.Ακόμα περισσότερο ,δεν πρέπει να φέρεις τροχοπέδη επί του θέματος,επειδή απλά προσκρούει στις αρχές σου και μην προσπαθώντας καθόλου,να δεις διαφορετικές οπτικές.

    Να σου πω κάτι και να μείνει μεταξύ μας.Εδώ μέσα είμαστε,όχι για να κάνουμε και να δοκιμάσουμε τα πάντα.Ούτε για να τα επικροτήσουμε.Είμαστε για να προβληματιστούμε τουλάχιστον για την ύπαρξη τους.

    Εν τέλει.Αν ποτέ,που το απεύχομαι,σου "φάνε" τη γυναίκα,τράβα και πες του πονηρού "μα δε σου βρώμισε η μυρωδιά του οικοσίτου???
     
  12. Tor

    Tor New Member

    Η αντίληψη μου αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η πιο πάνω.

    Αν όμως αντικαταστήσετε τους όρους Master με εκείνο του κυριαρχικού και της σκλάβας με εκείνο της υποτακτικής(bottom), τότε ίσως το νήμα να στέκει.
    Σε αντίθετη περίπτωση, το νήμα είναι εκτός τόπου και χρόνου και πέρα από άγνοια της φύσης των Ms σχέσεων και δυναμικού όπως και ψυχοσύνθεση των εμπλεκομένων σ΄ αυτή, δεν εκφράζει κατά την άποψη μου.

    Δεν δύναται σκλάβα, όπως εγώ αντιλαμβάνομαι μέσα από την εμπειρία μου τη σκλάβα, να μην τρέξει να πει στον κύριο της, το καθετί ανάμεσα σ΄ αυτά και το ότι κάποιος επέδειξε προς το άτομο της ενδιαφέρον ή/και την φλερτάρει. Οι ίδιες οι σκλάβες απ΄ όσα μου έχουν αναφέρει κατά καιρούς, νιώθουν τρομερά άβολα και άσκημα, αν κάποιος προσπαθήσει να παίξει μαζί τους και μια και είναι και ενοχικά όντα, αν έκαναν «παιγνίδι» μάλλον θα είχαν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να το πουν στον κύριο τους, συνηθισμένες να ασχολείται εκείνος με τις ενοχές τους, αν βέβαια οι ίδιες είναι εκπαιδευμένες κι αν η σχέση είναι στερεή.
    Δεν δύναται Master να εμπλακεί σε οποιαδήποτε υποχθόνια ή μη προσπάθεια να διεκδικήσει ξένη ιδιοκτησία, όπως δεν θα έκλεβε και το αμάξι ή οτιδήποτε από το σπίτι κάποιου άλλου.

    Τώρα αν μιλάμε για υποτακτικούς και κυριαρχικούς τύπους γενικότερα, ανάλογα πλέον με την ηθική και τις αρχές και τις αντιλήψεις του καθενός πράττουν.

    Κατανοητή βέβαια σε μένα, η σύγχυση που επικρατεί στο νήμα, έως ενός σημείου.
    Οι Masters και οι slaves είναι σχετικά σπάνια φαινόμενα, όπως και οι σχέσεις Ms, έτσι οι περισσότεροι μιλάνε για διεκδίκηση σκλάβας και εννοούν διεκδίκηση βανίλλα ή υποτακτικής κατεύθυνσης ατόμου, μέσα σε μη Ms σχέση.
    Όταν κάποιοι λένε, μα αυτό συμβαίνει σε μη ιδανική κοινωνία συνέχεια, υποθέτω εκείνο που εννοούν είναι πως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται Master/slave ή κάποιες σχέσεις που ορίζονται ως Ms συμπεριφέρονται καθ΄ αυτόν τον τρόπο, τρόπο ασύμβατο στην πραγματικότητα με την ίδια την ουσία του Ms.
    Και το ίδιο ισχύει πιστεύω και για τις διάφορες απόψεις που ακούστηκαν, για ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις και νικητές που παίρνουν την υποτακτική σαν τρόπαιο της νίκης τους, λες και θα ασχολιόταν ποτέ κανένας Master με τέτοιου είδους διεκδικήσεις, όπως επίσης ακούσαμε και για αίμα στην άσφαλτο, αρκουδόμαγκες, μη ύπαρξη ανθρώπινης ιδιοκτησίας κ.ο.κ.. όλα αυτά προέρχονται καθαρά από μη επαρκή κατανόηση των ορισμών ή/και του δυναμικού, τρόπου λειτουργίας και των πλαισίων μιας Ms σχέσης.

    Αν μια σκλάβα δεν είναι ευτυχισμένη, ή δεν ταιριάζει τελοσπαντων με τον κύριο της, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα. Ζητά release το παίρνει και πάει στον επόμενο. Δεν παίζει, ενώ ανήκει σε κάποιο. Είναι τέτοια η εκπαίδευση, το δυναμικό της σχέσης και οι κανόνες τους οποίους η ίδια επιθυμεί να υπάρχουν στη σχέση της. (Δεν θα αναφερθώ στον κυρίαρχο μια και εκείνος είναι ξεκάθαρο πως την διώχνει όποτε επιλέξει).
    Μια υποτακτικής κατεύθυνσης δε, δεν θα το συζητήσει ίσως καν με τον κύριο της αν της γυάλισε κάποιος άλλος, μια και δεν είναι υποχρεωμένη και δεν έχει εκπαιδευτεί με τρόπο ώστε κάθε της σκέψη να είναι κτήμα του κυριαρχικού με τον οποίο σχετίζεται, ανάμεσα σε όλα τα άλλα.

    Έχω γνωρίσει υποτακτικές που γίνονται σκλάβες(?), τουλάχιστο σε 4-5 αφέντες κάθε χρόνο. Αν χρειάζονται το άλλοθι να ανήκουν για να κάτσουν σε κάποιο, αν επιθυμούν να νομίζουν πως είναι σκλάβες, φυσικό δεν είναι να δηλώνουν στον κάθε καινούριο «αιώνια υποταγή κύριε, μόνο σε σας!» ? Και στο κάτω κάτω δεν λένε και ψέματα, απλά το αιώνια γι΄ αυτές είναι ποοολύ σχετικό. (Δεν νομίζω ωστόσο να οφείλεται στην κατανόηση της σχετικότητας του χρόνου από επιστημονική σκοπιά!).

    Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις με τέτοιου είδους υποτακτικές, ή σε περιπτώσεις φρέσκιας στο χώρο υποτακτικής, που απλά μέσα στην άγνοια της ή πάνω στη βιασύνη της να τα μάθει όλα κι αν γίνεται όλα σήμερα, έμπλεξε με τον πρώτο που της έδωσε μια διαταγή και ένιωσε τα πρώτα ίχνη υγρασίας και το θεώρησε Ds, υπάρχουν τρόποι να τις αποκτήσεις, και η «διεκδίκηση» δεν νομίζω ποτέ να γινόταν με εμπλοκή του δικού της κυρίαρχου.

    Ας δούμε λοιπόν κάποιους τρόπους, για τέτοιες περιπτώσεις.
    Μπορεί να γίνει με σταδιακή και προσεγμένη διαβολή του κυρίαρχου της, αρχίζοντας από τις μεθόδους του, τελειώνοντας με την στάση του και συμπεριφορά του απέναντί της κι αν ο άλλος πραγματικά προσπαθεί να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση της, εσείς επικεντρώνεστε στην αύξηση της υγρασίας ανάμεσα στα μπούτια της και να είστε βέβαιοι πως δεν θα αργήσει το πουλάκι να πετάξει προς την πλευρά σας. Τέτοια πουλιά πετάνε όπου έχει περισσότερο «νερό» και τρώνε με ευχαρίστηση τους σπόρους που θα ρίξετε, τους οποίους ανέφερε κι ο KyriosG...
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2006