Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DOMant, στις 25 Νοεμβρίου 2007.

 1. DOMant

  DOMant New Member

  Τι δικαιώματα μπορεί να έχει μια σκλάβα ?
   
 2. Kits

  Kits Contributor

  να ειναι σκλαβα...
   
 3. Maley

  Maley Contributor

  κανενα..
   
 4. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  ενα τηλεφωνημα!
   
 5. Afentis_Epi8ymiwn

  Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

  Απάντηση: Δικαιώματα

  Οποια της αφήσω
   
 6. perfect_number

  perfect_number Regular Member

  Απάντηση: Δικαιώματα

  Οσα θελει,αλλα ουδεν λαθος αναγνωριζεται εκ της απομακρυνσεως απο το ταμειο.
   
 7. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Re: Απάντηση: Δικαιώματα

  Προσυπογράφω.
   
 8. blindfold

  blindfold Contributor

  όσα και ένας άνθρωπος ...
   
 9. wanderer

  wanderer Regular Member

  Απάντηση: Δικαιώματα

  Το μοναδικό δικαίωμα που δεν επιδέχεται δεσμά, είναι το δικαίωμα του να νοιώθει. Μια υγιής ψυχή νοιώθει. Το θεωρώ θεμελιώδες δικαίωμα της σκλάβας.
  Όσο ο Αφέντης της απολαμβάνει το γεγονός ότι η ψυχή που Του έχει παραδοθεί νοιώθει ευχάριστα συναισθήματα, άλλο τόσο, στη περίπτωση που τα συναισθήματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, να απολαμβάνει το γεγονός ότι Του έχει παραδοθεί μια υγιής ψυχή.
  «Συνειδητοποιώ» δεν σημαίνει «παύω να νοιώθω και υπακούω».
  Όταν δεν υπακούσω, θα χαμηλώσω το κεφάλι και το βλέμμα και θα υποστώ τις συνέπειες.
  Όταν νοιώσω, θα Τον κοιτάξω στα μάτια (εγώ).

  Στη φάση της εκπαίδευσης της, η σκλάβα έρχεται αντιμέτωπη με ποικίλα συναισθήματα, πρωτόγνωρα, άγνωστα, αλληλοσυγκρουόμενα μεταξύ τους, και συγκρουόμενα με την μέχρι τότε πραγματικότητά της. Συναισθήματα που και μόνο το γεγονός ότι της δημιουργούν μια σύγχυση, τα κάνει να μην είναι και τόσο ευχάριστα. Έχει ανάγκη να νοιώθει την σιγουριά πως είναι φυσιολογικό να της φαίνεται αυτός ο κύκλος των συναισθημάτων ακαθόριστος και φαύλος, την σιγουριά ότι στη πορεία θα μπορεί να διακρίνει την τροχιά τους πάνω στον κύκλο, και την σιγουριά πως στο τέλος θα έχει την ικανότητα να κλείνει τον κύκλο.
  Έχοντας πια την ικανότητα να κλείνει τον κύκλο, θα έχει καταφέρει να αναγνωρίζει αυτό που νοιώθει. Πιστεύω όμως, ότι ποτέ δεν θα πάψει να νοιώθει.

  Έχω στο μυαλό έντονα, στο forum – και μάλιστα είναι σαν θέμα και στα νήματα των ημερών αλλά όχι σαν πρόβλημα από την μεριά της σκλάβας στο συγκεκριμένο – να συζητιέται σαν «πρόβλημα» πως μια σκλάβα μπορεί να νοιώσει ζήλια αν ο Αφέντης της επιθυμεί να έχει και άλλες σκλάβες.

  Έχω συναντήσει τις απόψεις :
  «Μία σκλάβα είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί, αλλιώς δεν είναι σκλάβα»…….Και σκέφτομαι: το αποδέχεται αλλά δεν παύει να νοιώθει ζήλια.
  «Μια σκλάβα δεν έχει το δικαίωμα να νιώθει ζήλια» / «Η συγκεκριμένη σκλάβα δεν είναι έτοιμη ακόμα γι΄ αυτό».......... Και αναρωτιέμαι: τι είναι αυτό που «αλυσοδένει» το δικαίωμα της να νιώθει; Τι είναι αυτό που προεξοφλεί ότι μια μέρα θα είναι έτοιμη; Κι αν δεν είναι ποτέ έτοιμη γι’ αυτό τι σημαίνει; Ότι την «ακυρώνουμε» επειδή δεν κατάφερε να νιώσει όπως άλλες σκλάβες σε τέτοια περίπτωση; Τελικά που έγκειται η διαφορετικότητα μας; Στο «τομάρι» μας ή στην προσωπικότητα μας;

  «Κονσέρβα δικαιώματα» δεν υφίσταται. Ως εκ τούτου,


  Με την άδειά Σας Afentis_Epi8ymiwn, θα συμφωνήσω.

  Θεμελιώδη δικαιώματα (και μάλλον σε αυτά αναφέρεται το νήμα) και υποχρεώσεις δημιουργούν ένα καλούπι στο οποίο η σκλάβα μπαίνει συνειδητά, αλλά το είδος σκλάβα καλούπι δεν έχει.


  Υ.Γ.: Όλα αυτά τα λέω από την σκοπιά μιας γυναίκας υπό, που το να νοιώθει της παρουσιάστηκε ως θεμελιώδες δικαίωμά της, και που φιλοδοξεί κάποια μέρα όχι απλά να είναι άξια σκλάβα για Εκείνον, αλλά να νοιώθει και άξια. Για να φτάσω όμως να νιώσω τόσο ολοκληρωμένο το «είναι» μου, ξέρω ότι έχω να περάσω από 40 και βάλε κύματα, ότι έχω να παλέψω μαζί τους, κι ότι αναπόφευκτα θα γίνω μούσκεμα και ότι θα καταπιώ πολύ νερό.

  ~ Ίσως να βγάλω και λέπια…. Ουρά μην βγάλω μόνο και μετά ψάχνω να βρω το μουνί μου!!!   ~
   
 10. Seduction

  Seduction Regular Member

  Υποχρέωση μόνο "μία": Να με ικανοποιεί
  αλλά δικαιώματα αναπόσπαστα τα εξής

  1. Να νιώθει, να αισθάνεται, να αντιλαμβάνεται
  2. Να είναι προστατευμένη από τον αφέντη της, ακόμα και τις στιγμές που έχει οριστεί να είναι τελείως απροστάτευτη.

  Δικαιώματα σημαντικά που δίνουν ουσία στη σχέση ή "σχέση" και αληθινά βιώματα, για όσους θέλουν (και είναι άξιοι όχι μόνο να έχουν αλλά και να κρατήσουν, όσο το ορίσουν οι ίδιοι) ως σκλάβα κάποια που είναι άνθρωπος με ποιότητα - γυναίκα που σκέφτεται - θηλυκό που μετράει και όχι απλά σάκος του box, λεκάνη τουαλέτας, τρύπα στον τοίχο, κακόμοιρο υποκείμενο ή ότι άλλο που το μόνο που τελικά τους "προσφέρει" είναι ότι τους βοηθάει στην έκφραση των κομπλεξ τους, στο να κρύψουν τις αδυναμίες τους και στο να νιώσουν "σπουδαίοι" και "τρανοί"! Δλδ Τρίχες κατσαρές

  Το να εκφράζονται κάποοι σαν οι απόλυτοι "γαμάω και δέρνω", χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες και απόλυτες εκφράσεις, πλέον ούτε γέλιο προσφέρει. Απλά κατάντια των αρσενικών μου βγάζει. Και οι γυναίκες, ακόμα και οι πολύ χαζές, έχουν ένα ευαίσθητο ραντάρ που αυτό τον ξεπεσμό και όλο αυτό το δήθεν, το αντιλαμβάνονται. Αργά ή γρήγορα!
   
 11. underherfeet

  underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  Ασφαλιστικα,μονον ομως εφ'οσον εχει υποδουλωθει πριν το '93 και εφ'οσον εχει συμπληρωσει 35ετη ευδοκιμη υπηρεσια! 
   
 12. SMiss_angel2307

  SMiss_angel2307 Regular Member

  wanderer και Seduction με καλυψανε απόλυτα τολμώ να πω!

  Γιατί ναι, η σκλάβα είναι υπό Του, Τον υπακούει, ζει για Κείνον, αλλά δεν πάυει από την ώρα που γενήθηκε κ μέχρι την ώρα που θα πεθάνει να είναι ένα ζωντανό κ σκεπτόμενο ον (in one word άνθρωπος) συνεπώς... σκέφτεται κ νιώθει, με την διαφορά πως δεν δρα αυτόβουλα όπως ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος κ πως πλέον λειτουργεί όπως της έχει υποδείξει Εκείνος. κ όλο αυτό... από προσωπική επιλογή. Γιατί κανεις δεν γίνεται σκλάβος με το ζόρι.