Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δυσκολια διαλογου με σκλάβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος masterattilas, στις 13 Οκτωβρίου 2007.

Tags:
  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμμ αδικο ε!ειλικρινη εκθεση αποψεων ε?δικαιωματα ε!κατσε να σε εχουμε στα υποψιν εσενα χεχεχε
     
  2. female

    female Contributor



    (δοκιμάζω ---> δοκιμασία
    αποδοκιμάζω ---> αποδοκιμασία


    Όλοι κάνουμε λάθη --- και από άγνοια, αφηρημάδα, κούραση...
    Προσωπικά μου αρέσει να μαθαίνω από τα λάθη μου -- ακόμα και τα γλωσσικά, γραμματικά, εκφραστικά, κλπ., κι είχα την τύχη να με διορθώνουν.)



     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Παιδιά ηρεμίστε λίγο   Ο/Η κάθε Κυρίαρχος εκφράζετε διαφορετικά σε άλλους τους αρέσει να χρησιμοποιούν τον/την υποτακτικό τους διαφορετικά σε άλλους αρέσει να τον/την χρησιμοποιούν για να μοιράζοντε τα προβλήματά τους και να συζητάν αλλά και άλλοι πιστεύω είναι που τον/την χρησιμοποιούν για την ανάγκη τους ή για την κάβλα τους ή για οτιδήποτε αλλά και σαυτήν την περίπτωση πάλι Ο/Η Κυρίαρχος απεύθινετε στον/στην υποτακικο/η του   αλλιώς πως θα γίνει? με σημειωματάκια γραμμένα στον τοίχο ?
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor



    Τον διαλογο τον αρνουνται μονο οσοι φοβουνται μη φανουν κατώτεροι απο εκεινους που θεωρουν ως τετοιους.
     
  5. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Demoness έχεις δίκιο σε αυτό που λες,αλλά είναι φαύλος κύκλος,γιατί και αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη απο το ένα άτομο έχουν δικαίωμα να την λένε...και εγώ που θέλω να κάνω κριτική σε αυτή την άποψη πάλι έχω το δικαίωμα να τη πω!!!
     
  6. Lady Chatterley

    Lady Chatterley New Member

    Πέντε σελίδες έχει φτάσει το thread και ο masterattilas δεν ξαναφάνηκε να μας κάνει ίσως διευκρινίσεις, να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με τα διάφορα γραφόμενα.

    Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται σταθερός στα πιστεύω του.  
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Διάβασα ορισμένα από τα σχόλια και τα γραφόμενα εδώ και θέλησα να πω την άποψη μου.Καταρχήν διαφωνώ απολύτως με αυτά τα οποία έγραψε εκείνος που κίνεισαι το θέμα,όσον αφορά την ανωτερότητα ή μη κάποιων ανθρώπων έναντι κάποιων άλλων.Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων.Δεν υπάρχει θέμα ανωτερότητας ή κατωτερότητας κάποιας ομάδας ανθρώπων,εθνών, φυλετικών ομάδων κλπ κλπ.Οι τελευταίοι που ανακίνησαν τέτοιες ιδέες (οι οποίες επικράτησαν πρόσκαιρα στην χώρα τους) ήταν ο Χίτλερ και οι συναυτώ χιτλερίσκοι με τις γνωστές και οδυνηρές συνέπειες.Υπάρχουν και σήμερα κάποιοι τέτοιοι αμελητέα ποσότητα θέλω να πιστεύω,οι οποίοι ακούγονται μεν αλλά είναι πλέον καταδικαστέοι απο το σύνολο της κοινωνίας.Ίσως θεωρήσετε πως τράβηξα λίγο το θέμα.Anyway τέτοια φαινόμενα είναι γενικώς λίγο επικίνδυνα να καταγράφονται.Ιστορικά αν το δει κανείς οι αρχαίοι έλληνες (Σπαρτιάτες,Αθηναίοι κλ) ναι μεν είχαν μία τυπική ιεραρχία στο στράτευμα, οι στρατιώτες εκτελούσαν τις εντολές των ηγετών,χωρίς όμως να αισθάνονταν δούλοι,ενώ κιόλας οι ηγέτες αισθανόμενοι το χρέος τους γνώριζαν ότι ήταν οι πρώτοι μεταξύ ίσων.Το μυστικό της επιτυχίας δηλαδή.

    Το bdsm βέβαια είναι άλλη υπόθεση.

    Μου αρέσει η προσφορά και υποταγή στο Ωραίο φύλο.Είμαι ειλικρινής σε αυτό.Αλλά θεωρώ πως σαν οντότητα έχω και άποψη και γνώμη την οποία μπορώ να εκφράσω,όπως κάθε άνθρωπος.Και σίγουρα μαρέσει να δωθώ ολοκληρωτικά σε μία γυναίκα,όχι με την αποψη της έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπο μου ή της υποτίμησης μου από Εκείνη.Αλλά με την σκοπιά της λαχτάρας μου, να της προσφέρω κάτι που θα εκτιμήσει και Εκείνη.Ο αυτοσεβασμός που διαθέτω είναι σε πολύ μεγάλα επίπεδα (χωρίς να λέω ότι είμαι και ολίγον ψώνιον).   Λειτουργώ μόνο όταν νιώθω κοντά μου Εκείνη και όχι όταν μονίμως είναι ψυχρή και παγοκολώνα απέναντι μου!!!
     
    Last edited: 16 Οκτωβρίου 2007
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις αναφορικά με το θεμιτό του ελιτισμού, ενώ στην περίπτωση που περιγράφεις σαφώς τον απορρίπτω για λόγους καταρχήν δυσλειτουργικότητας. Ομοίως με το παράδειγμά σου, όσοι βρίσκονται σε ανώτερη θέση στην ιεραρχία οποιασδήποτε δομής (οικογένεια, εργασία λ.χ.) από εσένα θα έπρεπε να αποφεύγουν να συνδιαλέγονται μαζί σου, τακτική που όχι μόνο δεν προάγει κάθε επιμέρους μέλος της δομής εντός της, αλλά σαμποτάρει και την ομάδα συνολικά.

    Το ρήμα που χρησιμοποιείς είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Το Status δίπλα από το ψευδώνυμό σου δείχνει κατά κάποιο τρόπο (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πως (περά από το ότι θέλεις - πολλοί θέλουν ενδεχομένως) δύνασαι να αναλάβεις έναν άνθρωπο υπό την κηδεμονία σου, ως εκ τούτου το "δυσκολεύομαι" που μάλιστα δεν απορρέει από τεχνικούς λόγους αλλά από την ίδια την ιδιοσυγκρασία σου, δείχνει ότι πιθανώς να χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτείς εντός σου τη δομή και το είδος της σχέσης που αναζητάς, και που μπορείς (ακόμη και με τεχνικές "δυσκολίες" σε πρώτο χρόνο) να υποστηρίξεις. Αν κάνουμε λόγο για μεμονωμένες συνεδρίες (στις οποίες οι εκατέρωθεν απαιτήσεις είναι ελαχιστοποιημένες), σίγουρα δεν συντρέχει λόγος σοβαρής ανησυχίας αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο επικοινωνιακό κομμάτι.

    Φρονώ πως αν αυτό που αναζητούν είναι μία μόνιμη σχέση, η γνωριμία δεν αποτελεί δέλεαρ αλλά αυτοσκοπό. Αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις όπου το ζητούμενο μόνο είναι λίγες συνεδρίες, τότε η προβολή της D/s σχέσης ως απότερο σκοπό συνιστά προφανώς εξαπάτηση.

    Η λέξη "αληθινός" χρησιμοποιείται εδώ για να δηλώσει τον ειλικρινή, τον ακραιφνή, τον σωστό; Επίσης η λέξη "βάρβαρος" χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον βίαιο, τον απολίτιστο, το σκαιό, τον άξεστο, το σκληρό, τον αγενή, το βάνδαλο, τον πρωτόγονο; Βάρβαρο ονομάζουμε και τον ανθρωποφάγο, όμως τι εννοείς εσύ εν προκειμένω; Αν δεν γίνεις πιο συγκεκριμένος φρονώ πως ούτε σαφείς απαντήσεις θα λάβεις, ούτε αν, εντελώς υποθετικά, τις λάβεις, θα μπορέσεις να τις αξιολογήσεις.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πέρα από την εύστοχη απάντηση της Syrah ανωτέρω, να προσθέσω και κάτι ακόμη (η απάντηση δίνεται με συνέχειες γιατί αυτοπαγιδεύτηκα σε ένα μακρόσυρτο νιαούρισμα που με τσάτισε και αναπόφευκτα με οδήγησε πίσω στον ….Αττίλα).

    Παρόλο λοιπόν που σε μία σχέση υποταγής η υποτακτική επιλέγει να υποτάσσει το δικό της Εγώ και τις δικές της επιθυμίες στο Εγώ στου Κυρίαρχου και στις δικές του επιθυμίες, επειδή εμπιστεύεται την κρίση του περισσότερο από την δική της, κι επειδή ακολουθεί την φύση της που την προτρέπει να ζει με τον τρόπο που της φαίνεται πιο λογικός και κατάλληλος γι αυτήν, ένας Κυρίαρχος που δεν κάνει διάλογο με την υποτακτική του αυτοπαγιδεύεται και ο ίδιος σε μία πληκτική σχέση όπου απλά διατάζει, επιβάλλει, τιμωρεί και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα. Πώς είναι δυνατόν να σχεδιάσει την τακτική του χωρίς να γνωρίζει τις απόψεις της συντρόφου του, αυτής που ο ίδιος έχει επιλέξει και ξεχωρίσει επειδή την εκτιμά και την σέβεται ως κατάλληλη για τον ίδιο; Εξάλλου πώς κατάλαβε ότι του ταιριάζει αν δεν έκανε ήδη διάλογο μαζί της; Πώς αποφάσισε ότι αυτή και όχι μία άλλη έχει να προσφέρει αυτά που αναζητά ο ίδιος στη σχέση (θέληση, αντοχή, αφοσίωση, ίσως και αγάπη πέρα από την υπέρμετρη ηδονοληψία και πέραν του συνήθους βλακώδους έρωτα των ρομάντσων);

    Ο διάλογος δεν συνεπάγεται παζάρια εξ μέρους της υποτακτικής στις απαιτήσεις του Κυρίαρχου ούτε υποχωρήσεις εκ μέρους του Κυρίαρχου. Είναι όμως (θα πρέπει να είναι) μέρος μιας υγιούς σχέσης όπου δύο άνθρωποι επικοινωνούν τα συναισθήματά τους, τις απόψεις τους, τις αγωνίες τους, τους φόβους τους. Ποιος το λέει εξάλλου ότι ο Κυρίαρχος έχει περισσότερες γνώσεις από την υποτακτική σε όλους τους τομείς; Θα ήταν παράλογο να το ισχυριστούμε αυτό. Καθείς με τα ταλέντα του. Θα ήταν πολύ βαρετή μία σχέση χωρίς διάλογο. Δεν θα ήταν καν σχέση. Αν βέβαια έχουμε να κάνουμε με σκεπτόμενα άτομα και όχι με μηχανές ηδονοληψίας. Ή …γάτες.

    Νιάου.

    ΥΓ. Να θυμίσω ότι ο Αττίλας πέθανε από το χέρι της συντρόφου του, Gudrun. Ίσως γι αυτό δεν θέλει πολλά πολλά. Προσέχει ο δόλιος  
     
  10. masterattilas

    masterattilas Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολια διαλογου

    Απαντηση.Τι δεν μπορει να με μειωσει.Οπωs δεν μειωνει εναν θεατη μια παρασταση που παρακολουθει.

    Αληθινοs αφεντηs για εμενα ειναι αυτοs που τελειωνει ο κοσμοs του εκει που τελειωνει το μαστιγιο του.Καλο ε........?

    Εσενα σου χρωσταω μια απαντηση ταπεινο πλασμα.Εχειs στην ψυχη μια σκλαβα.Oμωs εχειs και στο μυαλο σου αλυσιδεs.Kαι ενα σκλαβωμενο πνευμα δεν μπορει να ορθωσει αναστημα.Το μονο που μπορει να κανει ειναι παρεμβαλεται........σαν μια θλιβερη παρενθεση.

    Συμφωνω μαζι σου.Για να αντεχειs τον πονο θελει αντερα.Αυτο ομωs δεν παυει την ιεραρχια.Σου θυμιζω οτι το ανωτατο και το κατωτατο υπαρχει παντου στην φυση.Για να αλλαξειs oμωs τον κοσμο και να εχειs την αυτοκρατορικη ματια πρεπει να εισαι κυριαρχοs παντου.Εγω προσωπικα δεν θαυμαζω τιs σκλαβεs αλλα το οραμα μου.

    οπου τι βλ. τιποτα Ο γνωστοs δαιμων του τυπογραφειου..........
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2007
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολια διαλογου

    Οι συναναστροφές πάντα εξυψώνουν ή μειώνουν κάποιον, ανεξάρτητα από το είδος τους. Όπως άλλωστε και οι παραστάσεις, που ανέφερες. Δεν είναι το ίδιο να παρακολουθείς μια όπερα του Verdi και μία, ο θεός να την κάνει, επιθεώρηση του Σεφερλή.

    Αλήθεια; Τότε ο κόσμος σου, που με βάση τα λεγόμενά σου, είναι όχι απλά κατώτερός σου αλλά "κατώτατος" είναι πολύ στενός. Και να ξέρεις πως τον Αφέντη δεν τον κάνει το μαστίγιο αλλά η προσωπικότητά του.

    Όταν στην ειρωνία απαντάς με προσβολές, αποδεικνύεις πως η "δυσκολία διαλόγου" είναι γενικότερη. Μήπως τελικά η zinnia είχε δίκιο όταν έλεγε πως αρνούνται το διάλογο μόνο όσοι φοβούνται μήπως αποδειχτούν κατώτεροι απ' αυτούς που θεωρούν "κατώτατους";
     
  12. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολια διαλογου

    είχα την εντύπωση πως δεν απευθύνεις το λόγο σε κατώτερα πλάσματα... πόσο μάλλον όταν αυτά είναι "ταπεινά"... να υποθέσω πως τώρα αναβαθμίστηκα; ή πως έπεσες στο επίπεδό μου;

    υπογραφή:
    "ταπεινό χαμομηλάκι" aka "θλιβερή παρένθεση"