Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Οκτωβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Ερωτηση προς ολα τα υπο θηλυκα.

    Ο Αντρας που θα κλεψει το μυαλο, την καρδια, και το σωμα σας,θα πρεπει να ειναι μυστηριωδης,απροβλεπτος,και κυριως να σας ξυπναει τα μαζοχιστικα σας ενστικτα, αναπαραγοντας την αιωνια παλη μεταξυ Αρσενικων και θηλυκων αρχετυπων,η δεν θα ειχατε προβλημα και με κατι πιο soft ?

    Θελω να κανω και ενα γκαλοπ, θελω να μου πειτε ψηφιζοντας το 1ο η το 2ο, σε τι Κυριαρχο θα θελατε να ειστε ιδιοκτησια και γιατι ?

    1ον Σε Κυριαρχο μη Σαδιστη ?

    2ον Σε Κυριαρχο Σαδιστη ?
     
    Last edited: 21 Οκτωβρίου 2007
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Γιατί δεν το βάζεις στα polls;
     
  3. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    Η αληθεια ειναι πως εχω την τιμη να ειμαι Ιδιοκτησια Ενος Σαδιστη Κυριαρχου. Γνωριζοντας Τον δεν ειχα ιδεα για τα μαζοχιστικα μου ενστικτα και δεν ειχα ιδεα για το μεγεθος του Σαδισμου Του. Πιστευω πως αν το ηξερα απο την πρωτη στιγμη μαλλον θα το ειχα βαλει στα ποδια.

    Τωρα παρα πολυ καιρο μετα μπορω να πω με σιγουρια πως δεν θα μπορουσα να ημουν με Εναν Κυριο ο Οποιος δεν Ειναι Σαδιστης. Απλα και μονο γιατι τα μαζοχιστικα μου ενστικτα ειναι τετοια και Εκεινος με κανει καθημερινα να ανακαλυπτω ακομα καινουργιες πτυχες του εαυτου μου πανω σε αυτο που νιωθω πως αν ελειπε θα εμενε μεσα μου ενα τεραστιο κενο.
     
  4. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    Yπαρχει Κυριαρχος μη σαδιστης? Και αν ναι, ποιον οριζετε ως τετοιο?
    Ανηκει , κατα τη γνωμη σας, η συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων στον χωρο του BDSM?

    (Oι παραπανω ερωτησεις απευθυνονται γενικως σε ολα τα μελη.)
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    @nightingale, κατ΄αρχάς να σε ευχαριστήσω που επανέφερες το νήμα μου.
    Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου.


    Για εμένα οχι, για άλλους/ες ναι.


    Bdsm χωρίς το βασικό υλικό, τον σαδομαζοχισμό, για εμένα είναι kinkh κατάσταση, για άλλους/ες μπορεί να είναι bdsm, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό....

    Την καλησπέρα μου!
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2012
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Υπάρχει σαδιστής αυτοκυριαρχημένος;
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ


    Κατά την διάρκεια που σαδίζει ....όχι ....
     
  8. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    (αυτοκυριαρχία = το να κυριαρχεί κάποιος στον εαυτό του, ο έλεγχος που ασκεί κάποιος στις αντιδράσεις ή στις πράξεις του, δαμάζοντας τα συναισθήματά του και τα πάθη του)

    Συμφωνα με τον παραπανω ορισμο θεωρω πως οι περισσοτεροι σαδιστες που εχουν αποδεχθει τη φυση τους και λειτουργουν Κυριαρχικα (στον χωρο του BDSM αλλα ισως και γενικως)κατεχουν πληρως την ικανοτητα-χαρισμα της αυτοκυριαρχιας.
    Και αυτο γιατι αυτη καθισταται απαραιτητη καθε φορα που επιβαλλεται να δαμασουν τα 'παθη' και τις σκεψεις τους λογω 'ανωτερας βιας'(οπως πχ. νομοθεσια, ηθικη, ακομη και θανατος).

    Αν δεν την ειχαν, ποια υποτακτικη-μαζοχιστρια θα παραδινοταν στις ορεξεις τους? Θα φοβοταν να αφεθει πληρως σε αυτους γιατι ελλειψει αυτοκυριαρχιας, και κατα τη διαρκεια μιας εντονης s/m σκηνης, μπορει ακομα και να τη σκοτωναν.

    Αντιθετως, αυτοι αν και σαδιστες, εχουν τον απαραιτητο αυτοελεγχο ωστε να σεβαστουν τα 'ορια της υποτακτικης τους', και αν εκεινη τους εχει παραδωθει ανευ ορων, παλι εχουν την απαραιτητη αυτοκυριαρχια ωστε ναι μεν να την πονεσουν και να την πληγωσουν αλλα να μην της προκαλεσουν μονιμες σωματικες αλλα και 'ψυχικες' βλαβες.
    Πολλες φορες δε εχουν τετοιο αυτοελεγχο που δεν πραγματωνουν καμια απο τις σαδιστικες τους σκεψεις αν πρωτα δε το εχουν συζητησει με την υποτακτικη τους και δεν εχουν σιγουρευτει πως οχι μονο ειναι συμφωνη αλλα πως θα το βρει εως και ευχαριστο στην πραξη.

    Ακομη κι αν η σαδιστικη τους φυση καποιες φορες τους παρακινει να παραβουν τα οποια ορια ηθικης, νομου και κανονων, εκεινοι εχουν τον αυτοελεγχο που απαιτειται ωστε να σκεφτουν λογικα ελεγχοντας τα παθη τους, ωστε να αποφυγουν τις οποιες αρντητικες επιπτωσεις στο μελλον.

    Αρα, κατα τη γνωμη μου οι σαδιστες ειναι τα κατ'εξοχην 'αυτοκυριαρχημενα' ατομα στον χωρο του BDSM.
     
  9. CrOw_GirL

    CrOw_GirL New Member

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    Σε κυριαρχο μη σαδιστη!Γιατι μου χει τυχει φυσικα και εκεινος μου το βγαζε πολυ πιο ευκολα απο αλλους κυριαρχους σαδιστες.Η "αγνοια" του ηταν υπερβολικα γοητευτικη.Καποιες φορες θελουμε κ εμεις να ριχνουμε ιδεες στο "τραπεζι".
     
  10. eyes_wide_shut

    eyes_wide_shut Regular Member

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΘΗΛΥΚΑ

    Επίσης, μπορείς να το δείς και από μία άλλη οπτική γωνία..ότι οι σαδιστές κυρίαρχοι είναι συνήθως αυτοκυρίαρχοι σε μεγάλο βαθμό και ελέγχουν πλήρως τις κινήσεις τους, τις σκέψεις τους, τα συναισθήματα τους...γιατί διαφορετικά δε θα ήταν εφικτό να λειτουργήσουν ως τέτοιοι (κυρίαρχοι), για τον απλό λόγο ότι για να προκαλέσεις πόνο, μάλλον και ηδονή σε κάποιον άλλο άνθρωπο, ή να του βγάλεις τα εσώψυχα του που λέμε..θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πράγματα μη συνηθισμένα για τους περισσότερους...ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τι κρύβει καθένας μέσα του..άρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και να πράξεις καταλλήλως..εάν δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείς από το απλά να φοβηθείς, μέχρι το να προξενήσεις σοβαρά ψυχικά προβλήματα στον άνθρωπο που είναι απέναντι σου...
    Υπό αυτή λοιπόν την έννοια, ναι, σχεδόν όλοι νομίζω οι επιτυχημένοι κυρίαρχοι, έχουν τεράστιο αυτοέλεγχο, αυτοκυριαρχία και
    "δαμάζουν" κατά βούληση τα συναισθήματα τους..
     
  11. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Αν και η ερώτηση απευθύνεται σε υ , ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω γιατί έχω την εντύπωση πως το θέμα έχει πιαστεί από λάθος πλευρά.

    Σαδιστές είμαστε όλοι.Η σύνδεση του σαδισμού με την αυτοκυριαρχία είναι εντελώς ασύμβατη.Με τη λογική αυτή τα παιδιά (που ως γνωστόν είναι και οι μεγαλύτεροι σαδιστές) πρέπει να είναι και οι καλύτεροι κυρίαρχοι.Θεωρώ λοιπόν την ερώτηση άτοπη ,τουλάχιστον υπό την έννοια της αναγκαιότητας του στοιχείου του σαδισμού ,μιας κι αυτό υφίσταται έτσι κι αλλιώς και μάλιστα κι από τις δύο πλευρές.
    Κατά την άποψή μου ,η ερώτηση θα έπρεπε να τεθεί κάπως διαφορετικά.
    Μικρό χιντ.
    Μια κατάσταση δεν εξαντλείται ποτέ απαντώντας απλά στο "τι".
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2012