Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είδη Γυναικείας Κυριαρχίας. Ποιο προτιμάτε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantina Lionaki, στις 31 Μαϊου 2026 at 23:56.

1. fractal

fractal Regular Member

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Θα προσπαθήσω να απαντήσω και συγγνώμη για την ασάφεια . Όταν πλησιάσω μια Κυρίαρχη και με δεχθεί πρέπει να είναι σαφη κάποια πράγματα. Δεν την πλησιάζω έχοντας στο μυαλό μια τσόντα που κατέβασα. Ούτε ψαχνω ενα γρήγορο φιξακι. Δεν ψάχνω μια ντεμεκ ινφλουενσερ που ανακάλυψε τους "πατουσακηδες" για να βγάλει φραγκακια. Ούτε μια φτωχατζα που βρήκε αυτό το τρόπο να συμπληρώσει τα εισοδήματα της και ανέχεται να της περνάω ενα κατοστάρικο στη τσάντα και να καταστρέφει κάθε έννοια του " σεσσιον" γιατί οταν εχω διάθεση την παίρνω τηλέφωνο και έρχεται στο ξενοδοχείο

. Θυμάμαι οταν μετα το public play που μου έβαζε ιώδιο στις πληγές και μου την έλεγε γιατί δεν είπα κάτι να σταματήσει.. Γιατί εκείνη την στιγμή του πόνου κάτι έσπαγε μέσα μου και ήθελα να προχωρήσω. Γιατί ήθελα να ειναι περήφανη για μένα οπως ήμουν και εγώ για εκείνη. Γιατί την έβλεπα να λάμπει και να ξεχωρίζει. Δεν υπακουγα στην ιδεα αλλα σε ενα άτομο που είχε μπει στο μυαλό μου και με είχε πάρει απο το χέρι σε ενα ταξίδι ταπείνωσης αλλα και αγάπης. Που δεν μπορούσα να ελέγξω γιατί απλα ήταν καλύτερη απο μένα και αυτο με έκανε καλύτερο για εκείνη . Αυτό ήταν το δώρο της και εγώ τη θαύμαζα έτσι μπορούσα να της δώσω κάτι ασήμαντο για εκείνη αλλα πολύτιμο για μένα. Τον εαυτό μου

Last edited: 2 Ιουνίου 2026 at 08:38