Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι από τη φύση τους οι γυναίκες πιό υποτακτικές; Κοινωνία υποταγής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος gothman, στις 4 Ιανουαρίου 2007.

  1. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Είναι από τη φύση τους οι γυναίκες πιό υποτακτικές; Κοινωνία υποταγής

    Ψιλοκρεβατομουρμούρα μου θύμισε αυτό. Αλλη μια ανωτερότητα της γυναίκας 
     
  2. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Χμ, οι vanilla Γυναίκες ίσως το κάνουν με το δίκιο τους φυσικά.Μια Mistress όμως δε χρειάζεται να το κάνει.Ρίχνει απλά μία σφαλιάρα στον slave της και τον επαναφέρει στην τάξη.
     
  3. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ειναι κατι παραπανω απο εμφανες οτι τα ανωτερω στοιχεια ειναι επιπλαστα και κατασκευασμενα. Ενας Εβραιος ανθρωπολογος-συγγραφεας, γνωστος και μη εξαιρετεος για τις αποψεις του, εγραψε το 1953 ενα βιβλιο με θεμα την ταχα γυναικεια ανωτεροτητα.
    Ο Ashley Montagu που το πραγματικο του ονομα ειναι Israel Ehrenberg, ηταν μαθητης και τσιρακι ενος αλλου γνωστου Εβραιου, του Franz Boas, που θεωρειται ο νονος της ιδεας για την μη υπαρξη φυλων και εθνων. Φυσικα η αντιφαση ειναι εμφανης....ισότητα φυλών αλλά ανισότητα φύλων κατα τον κυριο Montagu. Σημειωτεον οτι η Ιουδαϊκη θρησκεια που και ο Montagu και ο Boas ασπαστηκαν με πληρη αφοσιωση απαγορευει τον γαμο Εβραιων με μη Εβραιους για...φυλετικους λογους!
    Η πιο γνωστη φραση του Montagu, ειναι το περιφημο "all non-Jews are anti-Semitic".
    Φυσικα επεσε και το απαραιτητο μαγειρεμα π.χ. πως ειναι δυνατον, βιβλιο του 1953 να αναγραφει στοιχεια συνεδριου του 2002!!!!! ή το οτι οι γυναικες τρωνε πιο υγιεινα, συνιστα αραγε ανωτεροτητα? Οι Παπουα τρωνε σαφως πιο υγιεινα απο τον μεσο Ευρωπαιο, αφου το διαιτολογιο τους περιλαμβανει κατα κυριο λογο καρπους, αρα συμφωνα με την λογικη της Αλικης ειναι ανωτεροι ολων των λαων!
    Ειναι αποριας αξιον επισης, πως αφου η γυναικα ειναι ανωτερη σε ολους τους τομεις δεν κατορθωσε να επιβληθει στη διαρκεια των τοσων χιλετηριδων πολιτισμενης ανθρωπινης παρουσιας στον πλανητη. Την απαντηση την δινει μια γνωστη φεμινιστρια, η Camille Paglia που δηλωσε οτι "If civilization were left to women, we'd still be living in grass huts."
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Θαυμαστε την απολυτη εκφρση της γυναικειας ανωτεροτητας!
    Φυσικα αν καποιος χωσει καμμια σφαλιαρα στην Αλικη, συμφωνα με τα δικα της μετρα και σταθμα, θα ειναι αυτοματως "ενα φαλλοκρατικο γουρουνι που χτυπησε μια αθωα και ανυπερασπιστη γυναικα".
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Μην μπούνε στο θέμα και άλλοι ρατσισμοί εκτός από τους ήδη υπάρχοντες.

    Θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε τότε.
     
  6. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Επειδη προφανως το παρον σχολιο ανεφερετο σε μενα, μπορεις να μου πεις αγαπητη tender lilly, τι απ'οσα εγραψα συνιστα ρατσισμο? Ο ρατσιμος περι της δηθεν "γυναικειας ανωτεροτητας" δεν σε ενοχλησε για να διαγραψεις ποστς?
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Και ο περί γυναικείας και ο περι αντρικής ανωτερότητας ρατσισμός με προβληματίζει. Αλλα είναι επί του θέματος σ αυτό το νήμα, τί να κάνω;

    Και ως BDSMer με προβληματίζει το να πρέπει κάποιος να θεωρεί το φύλο του ανώτερο ή κατώτερο για να θεμελιώνει το στάτους του.

    Απλά μου φάνηκε ότι άνοιξες και καινούργιο μέτωπο με τους Εβραίους και αυτό δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις.
     
  8. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Δεν καταλαβα τι εννοεις...ενα ρατσιστικο θεμα πρεπει να παιρνει διαστασεις ενω καποιο αλλο οχι? Και ολα αυτα κατα το δικο σου δοκουν?
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Οι άντρες και οι γυναίκες είναι θέμα ενός BDSM φόρουμ.

    Το αν ένα βιβλίο δεν πρέπει ή πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά επειδή το έγραψε Εβραίος μπορείς να μου αποδείξεις ότι έχει σχέση με ένα BDSM φόρουμ;

    Αυτό δεν είναι κατά το δοκούν μου είναι κοινή λογική.

    Κατά το δοκούν μου και ως tender lilly δεν βλέπω γιατί σε διαολίζουν τόσο πολύ θεωρίες περί γυναικείας ανωτερότητας, ειλικρινά και φιλικά. Απλά δεν το καταλαβαίνω.
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Οι ανδρες και οι γυναικες ειναι σαφως θεμα ενος φορουμ αλλα βεβαιως το θεμα περι γυναικειας ανωτεροτητας ειναι ρατσιστικο και δε νομιζω να διαφωνεις σε αυτο. Το βιβλιο δεν το ανεφερεα φυσικα εγω στο φορουμ! Ασφαλως και με διαολιζουν τετοιες ψευτοθεωριες που προσβαλλουν το φυλο μου και οι οποιες ειναι αντελως αστηρικτες και σαφως ρατσιστικες. Αν εσενα δεν σε ενοχλουν, επιτρεψε μου να ενοχλουν εμενα και να απανταω καταλληλως.
    Ειλικρινα και φιλικα
    Στυλιανος
     
  11. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Πρώτον Stylianos, αυτός που θα Μου ρίξει σφαλιάρα δε γεννήθηκε ακόμα.
    Δεύτερον,γιατί είναι ανυπόστατα τα όσα υποστηρίζει το βιβλίο?Επειδή το έγραψε Εβραίος?Αν ήταν Γερμανού συγγραφέα θα τα δεχόσουνα?Όσο για την Camille Paglia,αν Την έχεις διαβάσει προσεκτικά,θα ξέρεις οτι σχολιάζει άρθρα διαφόρων ατόμων και προφανώς αυτό που εσύ έγραψες οτι Της ανήκει,ανήκει σε κάποιον άλλον. Αν δεν αντέχεις την πραγματικότητα και μαθαίνοντας κάτι καινούριο το αποκαλείς¨"ψευτοθεωρία" τότε καλύτερα μην ασχολείσαι.
    Επίσης, η διάθεσή μου και η άποψή μου σε θέματα που αφορούν Γυναίκες-άνδρες δεν έχει να κάνει με ρατσισμό απέναντι στους άνδρες αλλά με βιολογικές και οργανικές διαφορές τους με τις Γυναίκες.
     
  12. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Επίσης Stylianos, τα στοιχεία που έγραψε ο Montagu και τα οποία Έκανα post, τα περιέχει η 5η έκδοση του βιβλίου του στο οποίο έκανε update και έχει καινούριες στατιστικές και αναφορές.