Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι αρκετή μια δήλωση για διάθεση υποταγής ;.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 23 Νοεμβρίου 2018.

  1. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Αυτά μεταφέρω με τον δικό μου τρόπο σκέψης. Κανείς δεν λέει ότι είμαι και σωστός σε όσα λέω ή οτι ξέρω τι λέω  , εναπόκειται στην κρίση του ατόμου που θα δήλωσει διάθεση υποταγής να το κρίνει, κάτι που στην δική μου περίπτωση, είναι απαιτούμενο όσο κι αν ακούγεται παράξενο.
    Χμμ... Grande K... μ'αρέσει πιό πολύ απο το Gandalf the K(inky).
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Μπορεί να μην ήμουν αρκετά σαφής, αυτό που είπα είναι πως θα το κάνεις αυτό;
    Πως θα παρέμβεις στην ψυχολογία του υ ατόμου για να παρακάμψεις τις δικές του προσδοκίες, πως θα το στρέψεις στην δική σου κατεύθυνση;
     
  3. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Δεν θα παρακάμψω καμιά προσδοκία και δεν θα το στρέψω στην δική μου κατεύθυνση (αν και μπορείς να πείς ότι κατα κάποιο τρόπο ήρθε ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, όταν δήλωσε διάθεση υποταγής). Στα σημεία που ξέρω ότι μπορώ, θα μεταφέρω ωμά και ρεαλιστικά το τί χρειάζεται να γίνει για να επιτευχθούν αυτές οι προσδοκίες εφόσων είναι συνετές και αποσκοπούν στην βελτίωση του σαν άτομο (νοουμένου ότι θα απολαύσω την διαδικασία, δύσκολη ή εύκολη). Δεν θα παρέμβω στην ψυχολογία του ατόμου, θα λειτουργήσω σαν καταλύτης έτσι ώστε να παρέμβει - κατανοήσει το ίδιο το άτομο την ψυχολογία του (αν και δε μαρέσει η λέξη 'ψυχολογία' την χρησιμοποιώ μέχρι να βρώ την πιό ιδανική - έχω 2-3 υποψήφιες -- λέξεις). Με το να βρεί την δική του κατεύθυνση θεωρώ ότι έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε και οι δύο τόσο απο την σχέση όσο και απο το κρεβάτι (πάγκο κλπ). Εάν η κατεύθυνση του ατόμου αυτού είναι όντως η υποταγή, τζάκποτ. Εάν τελικά δεν είναι, ή δεν είναι με μένα, θα φανεί σχετικά νωρίς και έτσι γλυτώνουμε και οι δύο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο ο χρόνος που ήδη δαπανήθηκε πέρασε εποικοδομητικά: για μένα μέσω της βελτίωσης των όποιων δεξιοτήτων μου, για αυτήν μέσω της επαφής με την ρεαλιστικότητα των προσδοκιών της, για τους δύο μέσω των όσων θα πειραματιστούμε.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Ωραία που τα λες...
    Σχεδόν με έχεις ψήσει!  
     
  5. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Χμμ, σχεδόν να με πείσεις ότι δηλώνεις διάθεση υποταγής. Είναι αρκετό αυτό όμως? Τίθεται ένα θέμα όσο αφορά την ερώτηση σου για την προσέγγιση που ανάφερα, τώρα που την ξαναδιάβασα.
    Απο την μιά μπορώ να θεωρήσω εύλογο το ερώτημα σου όσο αφορά τις δυνατότητες μου να το κάνω, απο την άλλη, δεν είναι δύσκολο να δείς εαν (και πώς) κάποιος θα χρησιμοποιήσει ένα διαλεκτικό εργαλείο που ο ίδιος έχει αναφέρει (διαλεκτικό εργαλείο για την φάση/στάδιο που αναφερόμαστε).
    Αναφορικά με την 'δικαιοδοσία', χμμμμ, δεν ξερω κατα πόσο χρειάζεται οποιαδήποτε δικαιοδοσία για αυτα που αναφέρω και για το στάδιο που αναφερόμαστε ή ίσως δεν κατάλαβα ακριβώς πως το εννοείς. Το ρωτάς με το ίδιο σκεπτικό που κάποιος/κάποια θα ρωτήσει εάν ο άλλος είναι πρωκτολόγος, πριν δουλέψουν σφήνες και speculums?
    Μικρές διευκρινήσεις που καλό είναι να γίνουν, οι οποίες κρίνω είναι αναγκαίες πρίν προχωρήσουμε στις προσδοκίες.  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Kατ΄αρχάς, με θλίβει βαθύτατα το γεγονός πως δεν σε έπεισα για την διάθεση υποταγής μου.
    Νόμιζα πως τα είχα καταφέρει για μια στιγμή. 

    Στο θέμα που τίθεται τώρα να προσπαθήσω να διευκρινίσω λίγο καλύτερα τι εννοούσα, πολύ ευχαρίστως.
    Σε ό,τι αφορά τις σφήνες και τα speculums, (αλήθεια γιατί όχι specula?-άσχετο, κλείνει η παρένθεση) μπορεί κάποιος να μην χρειάζεται να είναι πρωκτολόγος για να τα χρησιμοποιήσει, αλλά το θέμα είναι αν τα κατέχει πραγματικά.
    Δηλαδή, μπορεί να είναι πρωκτολόγος και να είναι ακόμη ατζαμής για παράδειγμα, ή να παθαίνει πανικό, ή να μην το' χει βρε αδερφέ, αυτός να ήθελε να γίνει ΩΡΛ και να έφαγε πίεση από το σπίτι του να βλέπει κωλοτρυπίδες κάθε μέρα για να αναλάβει το ιατρείο του θείου του τού Ετεοκλή -λέμε τώρα-.
    Από την άλλη, κάποιος ερασιτέχνης, να είναι τόσο επιμελής και μεγάλος λάτρης του κώλου και της κωλοτρυπίδας που να τα παίζει στα δάχτυλα τα εργαλεία, προσφέροντας και παίρνοντας απίστευτες ηδονές από την καύλα, το χόμπυ του και την ενασχόλησή του.
    Τρίτη περίπτωση ο γιατρός που το΄χει, εντάξει, θα μου πεις, αυτό είναι το θεωρητικά σωστό, τι σκατά -pun intended- έμαθε τόσον καιρό στην ειδικότητα στο Γ.Γεννηματάς;
    Τέταρτη και όχι τελευταία, αλλά ας το μαζεύουμε σιγά-σιγά, είναι ο ερασιτέχνης, που πολύ θα ήθελε μεν, αλλά δεν το΄χει ο έρμος. Έρμος αυτός, ακόμα πιο έρμες, έρμοι, ή έρμαια αυτοί που πέφτουν στα χέρια του, καθώς μπορεί να μην ξέρει ούτε τα στοιχειώδη, ή τα δημώδη (βλέπε του κώλου τα εννιάμερα). Και είτε από υπερβάλλοντα ζήλο, είτε από άγνοια, είτε από ελλιπή εξάσκηση και γνώσεις να τα κάνει -κυριολεκτικά πλέον- κώλο όλα!
    Αντίστοιχα λοιπόν, όταν κάποιος έχει προσδοκίες υποταγής -μιλώντας για το επίδοξο υποτακτικό άτομο-, δεν θα πέσει πάντα πάνω στην τζακποτ περίπτωση Κυριαρχικού που θα τον βοηθήσει να βρει την θέση του και να ξεδιπλώσει τις πτυχές της προσωπικότητάς του, αλλά μπορεί να πέσει και σε άλλες περιπτώσεις.
    Η διάθεση υποταγής, για μένα προσωπικά, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ανεπεξέργαστη πρόθεση. Το να υπάρχουν προσδοκίες είναι απλά ανθρώπινο. Το είδος και η ποιότητά τους εξαρτώνται από τον εκάστοτε άνθρωπο. Το να λέμε πως καλή είναι η προσδοκία της υποταγής, αλλά μην τυχόν υπάρχει και καμία άλλη, τζιζ-κακά γιατί εδώ είναι bdsm, δεν είναι παίξε-γέλασε, με κάνει και ανθυπομειδιώ.

    Είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης η προσδοκία και για να την υπερβεί κανείς, -εννοώντας να την απεμπολήσει- πρέπει να ιδρώσει τον υποτακτικό -ομοίως και τον κυριαρχικό- του κώλο.

    Δεν ξυπνάς ένα πρωί χωρίς προσδοκίες για τίποτα, εκτός αν είσαι μηδενιστής, ή αμοιβάδα.
    Τώρα, το είδος αυτό του κυριαρχικού ατόμου, που θα έχει το μεράκι, τις γνώσεις, την διάθεση και την συμβατότητα με το υποτακτικό άτομο, να το βοηθήσει να κατανοήσει την ίδια του την φύση, άνευ λοιπών, τσιμπημένων στην πορεία προσδοκιών, ως προς την διάθεση υποταγής -και όχι μόνο φυσικά-, είναι το σπάνιο και πολύτιμο είδος.
    Σίγουρα πρέπει να δαπανηθεί χρόνος και ενέργεια για το αγαστό αποτέλεσμα, πέρα από τις σπάνιες περιπτώσεις της μαγικής χημείας που όλα «κουμπώνουν» ακαριαία και για τις δύο πλευρές.
    Και οι απόψεις σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη ως προς το πως μπορεί να προσεγγιστεί το θέμα από την μεριά του κυριαρχικού ατόμου.
    Η δικαιοδοσία έγκειται στα της «ψυχής» και της «ψυχολογίας».
    Δεν έχουν όλα τα κυριαρχικά άτομα αντίστοιχες ικανότητες σε αυτόν τον τομέα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
    Και εδώ είναι που θα πω, -μετά λόγου γνώσεως και φυσικά απόλυτα θετικά και υπερθεματίζοντας- να μην κρίνεις αγαπητέ μου εξ'ιδίων τα αλλότρια.  
    Εγώ, που είμαι και γνωστό πνεύμα αντιλογίας και σχεδόν με ψήνει(ς), όπως μισο-αστεία, μισο-σοβαρά, δήλωσα πιο πάνω.
    Φυσικά, μια τέτοια δήλωση δεν είναι αρκετή, όπως λέει και το θέμα, αλλά είναι μια αρχή, όσο να πεις... 
     
  7. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Είναι μια αρχή.Ολα από μια δήλωση ξεκινάνε.Η διαχείριση θα χαράξει την πορεία αλλά και την κατάληξη..
     
  8. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Αν δεν υπάρχει θέμα παθολογίας,
    δεν τίθεται θέμα δικαιοδοσίας.
    Και να υπάρχει όμως, ίσως, λέω, μπορεί...
    αν κάτσει του Κου και του ύ η συνουσία,
    τύφλα νάχει του ψύ η συνεδρία.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Λες να γλιτώσουμε τα λεφτά της ψυχοθεραπείας; 
    Κυριάρχησε πάνω μου σε παρακαλώ να ρθω στα ίσα μου, να δω το φως το αληθινό! 
    Πόσο πιο απροκάλυπτη δήλωση για διάθεση υποταγής να κάνω η γυναίκα, έλεος!!!!