Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι δυνατό να υπάρξει M/s εκτός βδσμικής κοινότητας ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Enthralling kernel G, στις 8 Ιανουαρίου 2018.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Η κοινότητα είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα από μόνος του, πληρώνει παρόχους και υπηρεσίες διαδικτύου από μόνος του, εξασφαλίζει κοινοτικά κονδύλια από το ΕΣΠΑ για την συντήρησή του από μόνος του, ανεβάζει βοηθητικά προγράμματα για την παρουσίαση μιας μοναχικής πλατφόρμας από μόνος του, διατηρεί κανόνες ηλεκτρονικής κυκλοφορίας από μόνος του, αυτοματοποιείται από μόνος του, δεν τον νοιάζει ποιος τον χρησιμοποιεί, προσφέρει κοινωνικό έργο τζάμπα σαν ένα καλό φιλαράκι και παρεούλα στις μοναχικές μέρες και δύσκολες στιγμές των ανθρώπων, και είναι τσίφτης και ωραίος.
     
  2. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Συμφωνώ σε αυτό, πιστεύω πως το βδσμ είναι βιωματικό "παιχνίδι" πού όποιος το "παίζει" πρέπει να το ζει στην πράξη. Προσωπικά έχω ζήσει το βδσμ πολύ πριν μάθω για την ύπαρξη της κοινότητας στο ίντερνετ. Χωρίς να ξέρω ορολογίες, στάτους, κανόνες και όλα τα υπόλοιπα που διάβασα
    εκ των υστέρων. Η ύπαρξη της κοινότητας με καθησύχασε στο ότι δεν είμαι εγώ ο μόνος που έχω τέτοιες ανησυχίες, με προβλημάτιζε πολύ αυτό τότε, αντάλλαξα απόψεις, γνώρισα αξιόλογους και μη ανθρώπους, πλάτιασα το οπτικό μου πεδίο, ΑΛΛΑ η ουσία προϋπήρχε και χωρίς αυτή.

    Το ότι πολλοί μπήκαν στον κόσμο του βδσμ, μετά από την παρακολούθηση των φόρουμ που υπάρχουν είναι γεγονός, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα μείνουν, μια και στην καλύτερη περίπτωση ψιλοδοκιμάζουν κάτι και μετά έχουν άποψη για όλα. Το ότι κάποιος είναι μέλος μιας κοινότητας δεν τον κάνει και "παίκτη του παιχνιδιού".Εκεί η κοινότητα κάνει κακό γιατί υπεραπλουστεύει τα πράγματα στα μάτια των πολλών και
    το ταξίδι αντί για πραγματικό, καταντάει εικονικό.

    Όσον αφορά την κοινότητα και αν υπάρχει, πιστεύω πως αυτή που υπάρχει, θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα, αλλά επειδή ψάχνω να βρω και να πάρω τα θετικά από κάθε τι, νομίζω πως όποιος θέλει να ανακαλύψει τον "θησαυρό" θα το πετύχει, αρκεί να παραμερίσει αυτά που τον κρύβουν. Είμαι από αυτούς που θλίβονται όταν 9,5 στα 10 πόστ που ανεβαίνουν είναι φωτογραφίες με κώλους και βυζιά, όμως ψάχνοντας βρίσκω και θέματα που καυλώνουν το μυαλό και όχι μόνο τον πούτσο.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Γιατί θλίβεστε;
    Αφού αυτή είναι η αναλογία, φωτό-ουσίας.
    Υπάρχει άτομο που δεν έχει γράψει μία αράδα και φιγουράρει στα notable members αποκλειστικά με φωτό. Κάποιοι τα κυνηγάνε αυτά, αφού έτσι δικτυώνονται, ίσως έτσι να κερδίζουν αυτό που θέλουν από το διαδίκτυο και τον παρόντα χώρο.
    Γιατί ο παρών χώρος να διαφέρει από την πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται έξω από εδώ;
    Σε τι είμαστε εμείς καλύτεροι από τον υπόλοιπο κόσμο;
    Είναι λίγο ελιτίστικη η θλίψη σας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι την συμμερίζομαι.
    Μείνετε στα θετικά, είναι προτιμότερο θαρρώ.
    Στη θέση σας άλλωστε, θα μου αρκούσε ο ικανός αριθμός εγκέφαλοκαυλογεννεσιουργών νημάτων, καθώς ίσως γι αυτό μένουμε κάποιοι εδώ.
    Καλή σας επιστροφή και καλή συνέχεια!
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής δεν είναι ποτέ μόνος του, όσον αφορά στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτόν... δεν είμαι τόσο σίγουρη.
     
  5. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Δεν ξέρω αν το κάνατε εν αγνοία σας, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την προσπάθεια από πλευρά σας, παρότι όπως είπατε δε σας νοιάζει το θέμα, να με κάνετε να αισθανθώ οικεία για άλλη μια φορά. Προς στιγμήν μάλιστα νόμισα ότι επρόκειτο για deja vu. Πράγματι ίσως να μην έχει αλλάξει τίποτε. Εκτός από μία χωρική μετατόπιση της επιχειρηματολογίας που χρησιμοποιείται προς ανατολάς και μια αυταρέσκεια που για προφανείς λόγους μπορεί να προβάλλεται απροκάλυπτα πλέον. Να σας θυμίσω ότι στην προηγούμενη σας ανάρτηση κάνατε εκτός των άλλων και μία πολύ σαφή αναφορά στο brat. Ως εκ τούτου για τα @ρχίδι@ σας δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Για τα υπόλοιπα όμως θα σας παραπέμψω να ξαναδιαβάσετε αν θα είχατε την καλοσύνη γιατί εμφανώς έχετε παρανοήσει αρκετά πράγματα. Πλην όμως, εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλατε.

    Αυτή είναι πράγματι μια πολύ ακριβής περιγραφή της κοινότητας. Αν βεβαίως ταυτίσει κανείς αυτήν με ένα απρόσωπο μηχανισμό, που λειτουργεί απλά σε όρους διεπαφής για τους τελικούς χρήστες αυτού. Η προσπάθεια από κει και πέρα προσωποποίησης αυτού του μηχανισμού, καίτοι κρύβει αρκετούς κινδύνους, δεν είναι κάτι που με βρίσκει σε διαφωνία. Κι αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο θα συμφωνήσω και με τα όσα ειπώθηκαν περί διαλογής των θετικών στοιχείων από τους υπόλοιπους. Γιατί υπ' αυτή την έννοια, όλοι είμαστε υπόχρεοι έναντι αυτού του μηχανισμού, έτσι κι αλλιώς.
     
    Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2018
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    σαφώς και υπάρχει κοινότητα. κεντρικό φορέα δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει ποτέ, αλλά μια χαρά υπάρχει, με αξιόλογα άτομα μέσα τα οποία μπορεί κανείς να βρει με ελάχιστη έως μηδενική προσπάθεια.

    κατά τα άλλα, αν λάβει υπ όψη κανείς τα παλαιότερα γραπτά, πολλά θέματα έχουν ήδη γίνει φύλο και φτερό. έχουν εξαντληθεί δηλαδή κατά κάποιον τρόπο. είναι εκεί όμως για όποιον θέλει να τα διαβάσει.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    μετά από όχι λίγες σελίδες επιμελημένης ακριβολογίας αδυνατώ να κατανοήσω το ερώτημα αλλά και να εντοπίσω το αίτημα του νήματος, έχοντας κατά νου το προφανές: οτι ουδείς ουδέποτε προσπάθησε να προσδιορίσει ως κοινοτικό το m/s, παρά μόνον ως ιδιωτικό, διαπροσωπικό. κάτι μου διαφεύγει, συνεπώς.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    μα ειναι δυνατον ?
     
  9. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Πράγματι, είναι άξιο περιέργειας το να έχει βρεθεί η "κοινότητα" να ασχολείται επί σειρά ετών με κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται από την ίδια ως εξωκοινοτικό. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το τελευταίο αποτελεί καν σημείο γενικής συμφωνίας. Ίσως θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν κάποιοι περισσότερο ενημερωμένοι.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    - με δεδομένο οτι υφίσταται μιά κοινότητα, κοινό χαρακτηριστικό της οποίας είναι η κατανόηση του m/s
    - με δεδομένο οτι υφίστανται κοινότητες κοινό χαρακτηριστικό των οποίων (που τις καθιστά κοινότητες, δηλαδή) είναι παραλλαγές στον τρόπο κατανόησης του m/s (ως κανονικότητα ή ως παραβατικότητα, για παράδειγμα)
    - με δεδομένο οτι υφίστανται κοινότητες που είτε αδυνατούν είτε αρνούνται (ενίοτε πεισματικά και πολύ νευρικά) να αντιληφθούν το m/s

    αναρωτιέμαι αν το νήμα εισάγει μια απαίτηση συγκεκριμένης ομοιομορφίας ως προς την αντίληψη του m/s και διακήρυξή της. μιά απαίτηση ενεργητικής αποκήρυξης και δημόσιας οριοθέτησης ανάμεσα σε μια ορθότητα και σε μη ορθότητες. ή αν εισάγει μια διαμαρτυρία ή αποκήρυξη της όποιας αμφισβήτησης του m/s «απ' όπου κι αν προέρχεται», αντί να διασκεδάζει.

    είμαι καταδικασμένος να αναρωτιέμαι, όσο το νήμα με επιμέλεια φροντίζει να ακριβολογεί ή να γενικολογεί, για να αποφύγει να διατυπώσει τον προβληματισμό ή το αίτημά του.
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Διαβάζοντας το εν λόγω νήμα ακούστηκαν απόψεις που έλεγαν ότι δεν υπάρχει κοινότητα, άλλες που έλεγαν ότι υπάρχει και άλλες που έλεγαν who cares.
    Εσείς τώρα λέτε ότι θα το πάρουμε ως δεδομένο ότι υφίστανται.

    Και λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, αφού υπάρχει τόσο μεγάλο φάσμα απαντήσεων που αφορά στην ύπαρξη ή μη τέτοιων κοινοτήτων φαντάσου τι θα γίνει άμα πάμε να αναλύσουμε και τι υφή έχουν/ή θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι κοινότητες.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    ή πώς θα μας βόλευαν.