Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι κτητικές οι σκλάβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 14 Απριλίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Είναι κτητικές οι σκλάβες και αν ναι αυτό δεν είναι κάτι το αντίθετο με το status τους που δηλώνουν;

    Περιμένω τις απόψεις σας.
     
  2. Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Nαι είναι ...όχι δεν είναι αντίθετο με το στάτους που δηλώνουν... 
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Δε νομίζω ότι είναι κτητικές και κακώς τους έχει βγει το όνομα.
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Αν ειναι κτητικες θα μπουνε σε καμμια λιστα;
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  6. sw

    sw

    Στην ερωτηση σου, φιλε, για να απαντησει κανεις, χρειαζεται να ορισουμε/θυμισουμε (...παλι!), τι εννοουμε οταν λεμε σκλαβα.
    Για να εχουμε ενα "κοινο" συστημα αναφορας , λοιπον, (και αφου υποθεσουμε πως ειναι κοινα αποδεκτη η προσεγγιση της) θελω να παραπεμψω στο ακολουθο "λινκ" : τα 9 επιπεδα υποταγης , συμφωνα με το πονημα της Diane Vera, και την μεταφραση του Chiron : Greek BDSM Community » 9 levels of submission .

    Συμφωνα με αυτο θα συμφωνουσα πως μονο μια σκλαβα που πληροι τις προυποθεσεις ωστε να ανηκει στο εννατο επιπεδο, δεν θα επρεπε να ειναι κτητικη. Σε ολα τα αλλα επιπεδα (που κατα τη γνωμη μου ειναι πιο πιθανα να θεωρηθουν ρεαλιστικα) μια "σκλαβα" ειναι κτητικη (και σε αντικειμενα και σε προσωπα), οπως ο καθε ενας που ανηκει σε μια σχεση.

    Αν τωρα δουμε και αλλη ερμηνια του επιθετου "κτητικη" :ζηλοτυπια, εκδηλωση ανασφαλειας, αναγκη για προσοχη, προβολη κ.α. ...φτιαχνω κατι "εργαλειακια" μουρλια για την περισταση!   (εκτος και αν μια τετοια συμπεριφορα ευχαριστει / ικανοποιει το αλλο μερος...)



    Γι ργος

    ΥΓ ...αλλωστε δεν υπαρχει τιποτα απολυτο! Και αυτο ειναι σχετικο. Πρεπει να οριζουμε τις συνθηκες και τις καταστασεις.
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    ειναι..
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    ειμαι σκλαβα και θελω την αποκλειστικη χρηση και νομη των προσωπικων μου αντικειμενων
    και των περιουσιακων μου στοιχειων.
    αληθεια ειναι κτητικοι οι Κυριαρχοι ?

    καλημερα Περρι
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Υπάρχουν και σκλάβες που δεν είναι κτητικές, αυτές όμως έχουν κρίνει και ξεδιαλέξει πάαααααρα πολύ μέχρι να μπούνε στη διαδικασία, αν τους κάτσει τελικά.

    Είναι πραγματικά δύσκολοι άνθρωποι οι μη κτητικές σκλάβες.  
    Διότι δεν διεκδικούν, αυτό μάλιστα που δεν δικαιούνται να διεκδικούν, όμως κρίνουν.

    Το αν είναι αντίθετο με τη σκλαβωσύνη τους για την κάθε μία θα το έκρινα ανάλογα με το πόσο συνειδητά είναι κτητικές και το πόσο τις πληγώνει να είναι κτητικές και το πόσο το κάνουν από κεκτημένη ταχύτητα. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές κτητικές σκλάβες είναι οργίλες ειδικά στη φάση της κτητικότητάς τους, πιστεύω λοιπόν ότι ο θυμός που βγάζουν σ εκείνες τις φάσεις δείχνει ότι η κτητικότητα δεν τους ταιριάζει αλλά το κάνουν από ανάγκη.

    χι χι χι χι άρχισε η διαπραγμάτευση, όχι μάλλον επιθυμητό είδος από την πλειονότητα των Κυρίαρχων είναι, πολλούς τους κολακεύει η κτητικότητα της σκλάβας τους, σε λίστα κακή μπαίνουν οι μη δυνάμενες να αυτοπειθαρχηθούν ...  

    Συμπληρώνω ότι η κτητικότητα δεν είναι θέμα αγωγής / εκπαίδευσης είναι θέμα ανθρώπου, πέρα ως πέρα, είναι το πώς γεννήθηκε. O μη κτητικός άνθρωπος γεννήθηκε ασφαλής και είναι έτσι με όλους, από τη μάνα του ως τον πιο μακρινό φίλο του και με τον Αφέντη του. Αυτός ο άνθρωπος εκτός από πολύ δύσκολος στις επιλογές του μοιάζει ακόμα για επιπόλαιος / ελαφρύς οπότε συχνά δεν τον παίρνουν στα σοβαρά αλλά τον περνάνε για μαλάκα.

    Ωραίο θέμα ανοίξατε MasterPerris  
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν ξέρω για σκλάβες, αλλά οι υποτακτικές ΕΙΝΑΙ.

    Διαφέρουν απλώς ως προς τον βαθμό, τον τρόπο που το εκδηλώνουν (αν το εκδηλώνουν) και τον τρόπο που το διαχειρίζονται.

    Δεν θεωρώ οτι αντιτίθεται με το στάτους αυτό.
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Το πως χειριζεται καποιος τα αισθηματα ζηλιας και κτητικοτητας ειναι κατι το οποιο ναι μεν ειναι θεμα χαρακτηρα,αλλα σιγουρα μπορει να αλλαξει μεσα απο την εκπαιδευση του εαυτου μας.
    Ακουω να λενε πως οι υποτακτικες η οι σκλαβες ειναι αντικειμενα, κτηματα του Κ. Δεν εχω δει κανενα χωραφι να βγαζει ποδια και να φευγει. Απο την αλλη, αμα δεν αφιερωσεις χρονο, κοπο, ιδρωτα και προδρεμ, το χωραφι θα παραγει γαιδουραγκαθα. Αν δεν κρατας σωστα τεφτερια, θα στο παρουν. Οπως ειναι λογικο για εναν Κ να ειναι κτητικος, ετσι ειναι και για μια υπο/σκλαβα, μιας και αυτη εχει επενδυσει σε αυτον. Και το μεγεθος της επενδυσης ειναι το ιδιο και απο τις δυο πλευρες. Το θεμα ειναι ποσο καλα ξερουμε να χανουμε. Αν και συνηθως το μονο που χανουμε οταν τελειωνει μια σχεση ειναι οι ψευδαισθησεις μας.
     
    Last edited by a moderator: 14 Απριλίου 2010
  12. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Το θέμα άπτεται:
    α) γενικώς της γυναικείας φύσης ( δεν κάνετε αναφορά σε άνδρες σκλάβους, σωστά; )

    β) του πώς αισθάνεται κάθε μία σκλάβα και του τι είδους δεσμό έχει με τον Αφέντη της

    Ως προς το πρώτο, όλες οι γυναίκες είναι ζηλιάρες σε ένα βαθμό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι "κτητικές": θέλουν να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων του συντρόφου τους και ενίοτε το επιβεβαιώνουν με εντελώς ηλίθιο τρόπο (π.χ. τον βάζουν να τσακωθεί "για τα μάτια τους", προσπαθούν να τον αλλάξουν κλπ).

    Ως προς το δεύτερο, εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Π.χ. αν πρόκειται για 24/7 ή διαφορετική κατάσταση. Όταν υπάρχει π.χ. άλλη σχέση σε r/l (από οποιαδήποτε πλευρά), εκεί πώς μπορεί να παίξει η κτητικότητα; Τι νόημα θα είχε;

    Επί προσωπικού (ως παράδειγμα) :
    Ο Αφέντης της ds της ζήτησε να βρει μια sister slave για να Τον υπηρετεί. Και η ds όχι μόνο δέχτηκε, αλλά χαίρεται πάρα πολύ με την προοπτική. Ναι, ζηλεύει λίγο που κάποιες στιγμές θα απουσιάζει από την απόλαυση του Αφέντη της.
    Αλλά είναι σίγουρη ότι έτσι θα γίνει καλύτερη σκλάβα για Εκείνον. Αν μη τι άλλο, επειδή θα έχει "ανταγωνισμό" στο πόσο μπορεί να ξεφτιλιστεί, ή πόσο μπορεί να Τον υπακούσει, ή πόσο μπορεί να ξεπεράσει τα όριά της για Εκείνον.