Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι το feminization σεξιστικό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος consuela, στις 25 Νοεμβρίου 2016.

  1. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Συμφωνώ απόλυτα. Πιστεύω πως για να πετύχει μια σχέση πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και ειλικρίνια. Πόσο μάλλον ένας υποτακτικός δεν πρέπει να λέει ποτέ ψέματα στην Κυρία του
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η υποταγή δεν είναι kink που αποφασίζεις αν σου κάνει ή όχι. Αυτό που κοιτάς είναι αν σου κάνει ο άνθρωπος και τα θέλω του, η υποταγή είναι κάτι που είτε θα συμβεί, είτε όχι. Δε θα την δώσεις, θα στην πάρει.
     
  3. sw

    sw

    Κατα την δικη μου αποψη (που συμφωνει με την δικη σου θεωρηση πιο κατω) αν αρνηθει σημαινει πως εχει διαλεξει λαθος στατους.
     
  4. VicTor

    VicTor Regular Member

    Να βάλω και εγώ τον οβολό μου.
    Περιληπτικά : Εξαρτάται.

    Αναλυτικά:
    Ακολουθεί προσωπική άποψη/εμπειρια:
    'Ως υ έχεις μεγάλο άχτι να είσαι το αντικείμενο του πόθου ενός κυριαρχικού ατόμου. Και ειδικά αν σου αρέσουν τα θυληκά και κόβει λίγο το μάτι σου αρχίζεις και συσχετίζεις αντικείμενα με την κάβλα. Δεν είναι μυστικό ότι τα ρούχα είναι μια μορφή social intercourse. Έτσι λοιπόν συγκεκριμένα ρούχα συσχετίζονται πολύ χαρακτηριστικά με σεξουαλικό πάθος, βλέπε κορσέδες, καλσόν, τακούνια κλπ.
    Ως αρσενικά, συνήθως το τι είναι σέξυ πέρα απο loose έννοιες όπως πήγαινε γυμναστήριο, πλύσου, κουρέψου μετά είναι κυρίως η σέξυ εμφάνιση ενός άντρα είναι status symbols όπως ακριβά ρολόγια, κοστούμι (και αλλα 4 ρούχα που είναι κοινωνικά αποδεκτά), να τραβάς μανίκια απο πουκάμισο κλπ. Για αυτό και αν σε ενδιαφέρει (που ως υ συνήθως σε ενδιαφέρει) να μπορείς να δείξεις σέξυ επιτηδευμένα ως αρσενικό, οι επιλογές είναι κοντά στο 0. Ταυτόχρονα λόγω κοινονικοπολιτικών παραμέτρων, το αντικείμενο του πόθου (ένα είδος objectification) είναι γένους θυληκού στα media.

    Συνεπώς πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες υποκατηγορίες του feminization.
    Εύκολη προς διαχωρισμό είναι feminization με σκοπό τον εξευτελισμό που έχει ήδη αναφερθεί. Εκεί το υ βρίσκει την εικόνα του grotesque ή μη αρσενική οπότε νιώθει εξευτελισμό.

    Μετά όμως, αρχίζει ένα πιο ενδιαφέρον κατ εμέ κομμάτι, που αγγίζει την αυτογυναιοφιλία.
    Και εκεί έχω βρεί τα εξής δύο μέχρι τώρα:
    1)
    Το υ είναι ήδη θηλυπρεπές. Λεπτά χαρακτηριστικά, μικρές πλάτες κλπ. Οπότε μπορεί να αλλάξει ταυτότητα εμφάνισης και να μην είναι καρικατούρα. Εκεί λοιπόν παίζει gender bending και φτιάχνεις μια νεα περσόνα όπου μπορείς να την ζωγραφίσεις όπως θές.
    Αλλά! Πάλι συζητάμε σε feminization με βάση τα επιφανειακά.
    2)
    Αν δεν προσπαθείς να μιμηθείς την εμφάνιση, αλλά την mental διαδικασία της προετοιμασίας του να δείξεις σέξυ?
    Και εδώ είναι το ζουμί για εμένα. Μπορείς να πάρεις αρκετή απο την ηδονή του feminization, αν σου ζητηθούν τυπικά θυληπρεπείς ρουτίνες αλλά με το γούστο της γυναίκας.
    Πχ:
    Αν σε βάλει η Κ σου να:
    α) κανεις πεντικιούρ/μανικιουρ και να προσέχεις τα νύχια σου σε βαθμό τελειότητας (όπως στερεοτυπικά μία γυναίκα) αλλά σε χρώμα/σχήμα που αρέσει σε αυτή (που μπορεί να είναι και χωρίς χρώμα)
    β) να μάθεις να βάζεις καλλυντικά, αλλά όχι τύπου φτηνή πουτάνα, αλλά ίσα ίσα που να φαίνεται και να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά σου που της αρέσουν (πολύ ελαφριά μάσκαρα, concealer στους μαύρους κύκλους κλπ). Όχι με την προσπάθεια να μοιάσεις σε θηλυκό αλλά σε να είσαι πιο ελκυστικό πλάσμα για αυτή.
    γ) να φροντίζεις πάντα να είσαι στην τελευταία λέξη της μόδας/να συνδυάζεις χρώματα και και και..

    Εκεί θα βιώσεις συνολικά μια πιο feminizing εμπειρία απο άποψη πραγματικότητας/καθημερινότητας και θα καταλάβεις γιατί λένε ότι κλαίνε οι γυναίκες όταν τους σπάσει το νύχι. Δεν είναι ο φυσικός πόνος, είναι ο κόπος που χάθηκε και το χάλασμα της εικόνας.

    Τώρα το καλό είναι ότι υπάρχουν πιο πολλά ρούχα, υφές, γραμμές, αξεσουάρ για τις γυναίκες. Αν μπορούν να συνδυαστούν με την εκάστοτε Κ αισθητική, φυσικά! Γιατί όχι;

    Παραδειγματα που το male objectification (ΑΧ ΝΑΙ) συνδυασμένο με ανεστραμμένη δυναμική (άντρες με σίγουρα στερεοτυπικά θυληκές ρουτίνες) είναι σε αυτά το video (βάλτε mute γιατί η μουσική είναι δύσπεπτη):



    Υ.Γ. : To να έχεις παθητικό ρόλο δεν είναι αναγκαστικά γυναικείο, είναι παθητικό, οπότε δεν συμπεριλαμβάνεται για εμένα στην έννοια του feminization.
     
  5. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Δηλαδή πιστεύεις πως ενας σκλάβος δεν πρέπει να λέει ποτέ όχι αλλιώς δεν είναι σκλάβος?
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Welcome back!!!!!!!!
     
  7. sw

    sw

    Ακριβως !
    Συμφωνουμε.
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Φύσει όχι θέσει
     
  9. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Είχα παλαιότερα μια εμπειρία η οποία κράτησε περίπου ένα χρόνο,με ατομο κυριαρχικό,του αρεσε η επιβολή απέναντι μου. Με εφτιαχναν τα παιχνίδια και τα βιτσια θα έλεγα που ειχε . Απο εσάς παραπάνω υπαρχει κατι παρόμοιο,θα ήθελα να το διαβάσω
     
  10. Iw P.O.R.S

    Iw P.O.R.S New Member

    Πρέπει να καταλάβουμε τις εννοείς και τις διάφορες του υποτακικου/κης σκλάβου/ας..
    οταν ενώνουμε και αυτοπροσδιοριζομαστε ως σκλάβοι δεν γίνεται να θέλουμε κατι διαφορετικό απο αυτο που Θέλει Ο /Η Αφέντης /Αφεντρα...
    Επιλέγουμε ελεύθερα να μας Ορίζουν και δώσαμε το δικαίωμα και τον πλήρη έλεγχο Στα Χερια Τούς..
    Αρα οτιδήποτε αλλο σημαίνει δυο πράγματα.. Η έχουμε επιλέξει λαθος άνθρωπο ή δεν είμαστε αυτο που νομίζουμε..
     
  11. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Πληρη έλεγχο στις σεξουαλικές απαιτήσεις του κυρίαρχου ,απόλυτη υποταγή σε αυτόν .
     
  12. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Έλα ντε!