Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εικόνες από τα μάτια ενός Κυρίαρχου…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 6 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ανάβω το τσιγάρο και κοιτώ γύρω μου . Η πύλη πίσω από τα μάτια μου , με πιέζει .

    Θέλει να ανοίξει …

    Πλάσματα ζωντανά που μιλούν , ανασαίνουν , σκέφτονται και αισθάνονται .

    Ανοίγω την βαριά πόρτα ελάχιστα . Από την μικρή χαραμάδα φως χύνεται αργά προς τα έξω …

    Εικόνες ηδονής περνούν στο αίμα μου , κοιτώ τους ανθρώπους και αναρωτιέμαι για το ρόλο τους σε αυτές . Ποιος ταιριάζει , ποιος θα μπορούσε , με τι ερεθίσματα , με ποια σειρά .

    Το φως αποκτάει υπόσταση στερεή και δρασκελίζει το κατώφλι . Απλώνεται στο σώμα μου από άκρη σε άκρη και περιμένει υπομονετικά .

    Ποιος θα κλάψει , ποιος θα γελάσει , ποιος θα ξαφνιαστεί , ποιος θα τελειώσει και ποιος θα δυσκολευτεί . Είμαι έτοιμος και το ντόμινο των οργανωμένων σκέψεων αρχίζει . Το σενάριο υφαίνεται με ταχύτητα , αλλά δίχως να προσπερνά . Κάθε στιγμή , δουλεύεται με διάφορες βελόνες , νήματα αόρατα που δένουν τις κινήσεις , αφήνοντας την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι αυθόρμητα . Δεσμά που συνδέουν τις κινήσεις συγκεκριμένου ατόμου , με τις κινήσεις κάποιου άλλου . Χωροτοποθετικές προσεγγίσεις , εικόνας , ήχου, οσμής και αφής , πρόκλησης ερεθισμάτων , με δέκτες τους αμέσως επόμενους πομπούς της παράστασης . Για κάθε αντίδραση που νομίζει ότι είναι δράση , υπάρχει η δική του προσαρμοσμένη παλέτα χρωμάτων και διαλυτικών .

    Τα καρέ γεμίζουν τις σκηνές , αυτές τις ενότητες και το έργο συμπληρώνεται , με αρχή , μέσο και τέλος . Όλα είναι απλώς έτοιμα , με μικρή διαφορά , ίσως και την πιο σημαντική…
    Ένας κυρίαρχος στον χώρο μας δεν είναι θεός και αν τον ρωτήσετε τις περισσότερες φορές θα σας πει ότι δε θα ήθελε να είναι . Φτιάχνετε μια ιδανική εικόνα προσαρμοσμένη στα δεδομένα σας , εδώ μέσα , (δε θα ήθελα να πιστεύω ότι πλάθετε μια ιδανική εικόνα για να τσεκάρετε) . Αφήστε τους να μιλήσουν , δείτε τι θέλουν και από εκεί και πέρα επιλέξτε . Αν θα προχωρήσετε ή όχι .

    Δηλώνετε υπό , αλλά οι απαιτήσεις σας αποκτούν πρόσωπο και προσπαθούν να νουθετήσουν , να διαμορφώσουν ηθική , αρχές , κανόνες . Δηλώνετε ότι είστε έτοιμοι στον/στην κατάλληλο/η να παραδοθείτε και να ακολουθήσετε σε ότι θέλει . Αλλά οι πύρινοι λόγοι σας , δείχνουν μια δήλωση επανάστασης σε κάθε τι που θα μπορούσε να σας οδηγήσει μακριά από τους δικού σας στόχους . Αυτό το νήμα αφορά αυτούς που δηλώνουν κυρίαρχοι και μόνο αυτούς . Αφήστε τους να μιλήσουν αβίαστα . Ακόμα και μια οποιαδήποτε μορφή συμφωνίας σας , μπορεί να είναι μοχλός πίεσης .

    Επανήρθα και έχω μια δήλωση να κάνω . Αυτό το φόρουμ είναι ένα αξιόλογο μέρος που συγκεντρώνει αρκετά πλούσιες προσωπικότητες , αλλά απέχει πάρα πολύ από τo να χαρακτηριστεί Bdsm . Ήρθε η ώρα να βάλλουμε τα πράγματα στη θέση τους ή έστω να παραδεχτούμε ότι το όνομα του , προσδιορίζει το κάλεσμα και όχι το περιεχόμενο .

    Οποιαδήποτε άποψη έχετε για την τελευταία μου δήλωση , στο νήμα που θα ανοίξω…

    Όμορφα να καθοδηγείται ή να καθοδηγείστε . Το είπα αρκετές φορές , σε βαθμό γραφικότητας , αλλά νιώθω ότι δε το ακούσατε…