Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 14 Απριλίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Mea culpa. Διορθώνω: Προτείνεις μείωση της διείσδυσης;
     
  2. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Για ποιο λόγο να εκδηλωθεί επιθετικότητα? Μετά τη μπόρα έρχεται η λιακάδα, η ηρεμία. Μετά την εκσπερμάτωση, φυσικό είναι να χαλαρώσει ο υποτακτικός - άντρας. Μετά από την ένταση της π.χ. τιμωρίας του, εκπαιδευσης του η κορύφωση είναι η εκσπερμάτωση του. Χρειάζεται λοιπόν να χαλαρώσει λίγο. Επιθετικός γίνεται αυτός που δεν είναι έτοιμος από την αρχή του session με το τι ακριβώς παέι να κάνει εκείνη τη στιγμή. Δέχεται να βρεθεί υπό αλλά δεν είναι σίγουρος για το τι πάει να κάνει. Στόχος του είναι η δική του και μόνο ευχαρίστηση. Εκσπερμάτωση= Τέλος παιχνιδιού. Ας κάνουμε και κάνα τσιγαράκι.

    Στην εκπαίδευση ενός υποτακτικού, είτε είναι σε αρχικό στάδιο ή όχι είναι οπωσδήποτε επιβεβλημένη η εκσπερμάτωσή του? Η υποτακτικότητα του στηρίζεται στην ανάγκη του για σεξουαλική ολοκλήρωση? Όχι ότι έιναι κακό να έχει αυτόν τον στόχο αρκεί να είναι ξεκάθαρός στον άλλο για το τι θέλει.
    Ο υποτακτικός επιθυμεί να υπηρετήσει την αφέντρα του. Είτε πριν είτε μετά την εκσπερμάτωση του όποιοι και αν είναι οι ρυθμοί του δεν πρεπει να ξεχάσει ποιος έιναι ο λόγος που βρίσκεται μαζί με την αφέντρα του. Στην πραγματικότητα, αν είναι αρκετά συνηδειτοποιημένος στο τι χρειάζεται να προσφέρει, η εκπαίδευση του μπορεί να συνεχιστεί έστω και με πιο ήπιους ρυθμούς.

    Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση στην εκπαίδευση ενός σκλάβου. Τιμωρία ίσως. Το να εκσπερματώσει ο σκλάβος πριν απο την έναρξη του session. To πιθανό σεξουαλικό κίνητρο σε συνδυασμό με την υποτακτικότητα του έρχονται σε κάποια σύγχυση. Πριν από πολλά, πολλά χρόνια είχα κάποιες πολύ καλές εμπειρίες (τις αναπολώ με ευχαρίστηση αλλά πάνε πέρασαν) με κάποιο ζευγάρι από Αμερική που ζούσε στην Ελλάδα, master ο άντρας sub η γυναίκα. Αυτός ο master με ανέλαβε σαν υποτακτικό του. Έκείνον τον καιρό φιλοξενούσε στο σπίτι του ένα άλλο ζευγάρι πάλι απο Αμερική το οποιό συνάντησα για πολύ λίγο χρόνο. Η dom γυναίκα λοιπόν υποστήριζε ότι έβαζε τον άντρα της sub να αυνανιστεί και μετά τον έκανε ό,τι αυτή ήθελε. Μετά από αρκετές μέρες ο άντρας master, που μου έκανε την τιμή να με αναλάβει-ανεχθεί, σκέφτηκε ότι μπορεί να το εφαρμόσει και σε μένα αυτην την μέθοδο. Την εφήρμοσε και μετά άρχισε να με χτυπά με μια βίτσα. Ένιωσα σαν μ... "Τι κάνω εγώ εδώ πέρα" αναρωτήθηκα. Εγω που τη σεξουαλική μου ικανοποίηση την είχα δεδομένη αλλά στη συνέχεια και όχι με αυτόν τον τρόπο. Δεν ήμουν όμως μόνος μου εκεί πέρα. Ο master έκρινε όπως νόμιζε το καλλίτερο για αυτόν. Δεν ήταν όμως ακραίος ούτε υπερβολικά απαιτητικός στο τι ήθελε. Με καταλάβαινε γιατί ήταν άντρας και είχε περάσει και απο το στάδιο του υποτακτικού. Δεν ένιωθα καλά. Δέχτηκα όμως όσο μπορούσα αυτά που ήθελε. Η sub του γελούσε με αυτό που έβλεπε. Μετά από καιρό κατάλαβα με τη βοήθεια του πάντα ότι και αυτή η τιμωρία έιχε το σκοπό της, δηλαδη να μου δείξει αν πραγματικά μου αρέσει, με εκφραζει να πω καλλίτερα να είμαι υπό και με ποιον τρόπο. Γενικά χρειάζονται οι δοκιμές για να ξέρουμε αν αυτό που κάνουμε το θέλουμε πραγματικά. Οδηγοί μας σε αυτές τις αναζητήσεις, στους υπό αναφέρομαι, κάποιες/οι έμπειρες/οι master και άλλοι υπό πιο πεπειραμένοι.
     
  3. slave_33

    slave_33 Guest

    Απάντηση: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

    Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για την εκπαιδευση μου γιατι ειμαι απειρος και η γνωμη καποιας Αφεντρας θα με βοηθησει πολυ
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

    Αναφορικά με ποιο επιμέρους θέμα χρειάζεσαι πληροφορίες;
     
  5. Veidor25

    Veidor25 New Member

    Έχω την άποψη ότι τέτοιοι προβληματισμοί προκύπτουν από την Έλειψη της a priori συνενόησης των μελών που απαρτίζουν την Συνεδρία!!!

    Υπάρχουν κάποιοι Άντρες πού είναι Επιλεκτικά-Περιοδικά Υποτακτικοί προσπαθόντας να προσφέρουν Υδονή και Ικανοποίηση σε όλα τα Μέλη της Συνεδρίας.Σε αυτή την περίπτωση,μετά την εκσπερμέτωση Ο Υποτακτικος Άντρας επανέρχετε στην Φυσιολογική του Κοικωνικη Θέση την Οποία Απαρνήθηκε Περιστασιακά για να Ικανοποιήσει τον Ερωτισμό του!

    Υπάρχουν επίσης και οι κατ επιλογήν Καθολικά Υποτακτικοί Άντρες οι οποίοι δεν Διαχωρίζουν αυτήν (...την Υποτακτικότητα) σε Σεξουαλικο Υποβαθρο.Νιωθουν την ανάγκη να νιώσουν υποδιέστεροι από την Misstress σε κάθε επίπεδο.Οι λόγοι βέβαια ποικίλουν και δεν μπορουν να διαπιστωθούν με ακρίβεια παρα μόνο εαν περιορίσουμε την συζήτηση σε συγκεκριμένα και μεμονομένα περιστατικά,πράγμα ανούσιο και άτοπο κατα την ταπεινη άποψή μου.