Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση εν αγνοία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος alisaxni, στις 16 Ιανουαρίου 2019.

  1. Raziel

    Raziel New Member

    Από αυτό εγώ κατάλαβα οτι απλά έγινε μια εισαγωγή γενική στο χώρο, αλλά δεν συζητήθηκε το επίπεδο 24/7 D/s σχέσης και οι κανόνες στη δική τους σχέση.

    για αυτό λέω οτι πρέπει να γίνει διάλογος. Πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δύο. Αν δεν μπορούν να αποδεχτούν τελικά ο ένας τα θέλω και τα όρια του άλλου, είναι δύσκολο να συνεχιστεί κάτι που ίσως πληγώνει συναισθηματικά και τους δύο.
     
  2. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

    Δεν ξερω για ν απαντήσω....
    Σε τρομαζει η ιδέα η δοκίμασες κ δεν σου αρέσει μπορεί ν βρείτε την Χρυσή τομή....
    Κ ν πω την αληαλήθ είναι δύσκολο όταν γνωρίζουμε κάποιον να του πούμε απευθείας ξέρεις εμένα μ αρέσει το bdsm, ειδικα οταν μας αρέσει αρκετά ...
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Με το καλημέρα και πέναλτι..?
    Και με έκφραση στο τρίτο ενικό..?
    (Πώς μίλαγε ο Μάκης -Ζούγκλας- Τριανταφυλλόπουλος για την πάρτη του... "αυτός ο δημοσιογράφος έκανε/έδειξε και...")..!
    Νο γκουντ... νο γκουντ ατ ολ...
    Χιούστον γουί ντου νοτ χαβ έι πρόμπλεμ, Χιούστον γουί αρ δε πρόμπλεμ, Χιούστον ακούς, ρε Χιούστον, μίλα ρε Χιούστον...
     
  4. dark-light

    dark-light Regular Member

    ετσι κανουν εδω σε παιρνουν απο τα μαλλια μουτρα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οχι, στο D/s θα λέει "μάλιστα" μόνο σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί εξ αρχής ,για αρχή.
    Για τη συνέχεια, τι είναι πιο σημαντικό και για τους δύο, να ονοματίσουν τη σχέση και να ακολουθήσουν την βδσμική ορθότητα ή να χτίσουν μια σχέση στη βάση των κοινών θέλω, εφ'όσον υπάρχουν, και των αμοιβαίων αισθημάτων;
    ...λέω εγώ τώρα...
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Μου έχει συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος με έντονες κυριαρχικές τάσεις και δεξιότητες και έχω υποπέσει ως ένας ανώριμος ερωτευμένος, στο ολέθριο σφάλμα του φόβου, ότι ο άλλος με σέρνει τη μύτη και ότι πρέπει να πάρω τον έλεγχο στα χέρια μου. Μου έχει συμβεί τα πρώτα χρόνια μου σε αυτόν τον χώρο, να νομίζω ότι θέλω μία σχέση D/s. Να κάνω τη μαλακία και να σύρω, με εκβιαστικές δυνάμεις σε αυτούς τους διαδρόμους, έναν άνθρωπο που δεν ήταν υποτακτικός, αν και για διάφορους ειδήμονες του χώρου, έδειχνε ότι ήταν.


    Έχω κάνει λάθη απίστευτα, όταν χαμένος στο συναίσθημα, η λογική κοιμόταν.


    Αλλά έρχεται εκείνη την στιγμή, που πρέπει να ακουστούν ξεκάθαρα και όχι φοβισμένα ή από εμάς κρυμμένα μπροστά στο φόβο της απώλειας, θέλω.


    Και αν υπάρχει λόγος που αξίζει. Τότε πάντα μπορεί να γίνει, ένα ξεγύμνωμα των δύο, μεταξύ των δύο, σε αυτό δεν χωράνε τρίτοι και να δουν αν υπάρχει και δρόμος και βούληση, για μία καινούρια αρχή.



    Το Bdsm δεν είναι μόνο το D/s.
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2019
  7. dark-light

    dark-light Regular Member

    ξεκινησε μια σχεση χωρις να ξερει η απειρη οτι ειναι D/s...

    βασικα ξεκινησε μια σχεση ετσι στον αερα..

    εκπαίδευση και προσαρμογή χωρις να το ξερει η απειρη... μαλλον τα ειχε κανονισει ολα μονους του και για να μην σε κουρασει δεν σου ειπε τιποτα δεν ηθελε να σε μπλεξει σ αυτην την σχεση την μυστικη..

    και ποιο πολυ για ΚΟΚΟΡΑ τον βλεπω παρα για Κ... δεν τρολαρω.... απλα γραφω την αποψη μου
     
  8. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Προς την νηματοθέτιδα:
    Καλώς όρισες, Ορθά πράττεις και απαιτείς σεβασμό. Παντελώς λανθασμένη η επιλογή σου να ζητήσεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου εδώ. Ρωτάς για πράγματα στα οποία τις απαντήσεις δίνει πρώτα ο καθρέφτης σου και μετά ο άνθρωπός σου, Κ ή όχι. Οτιδήποτε άλλο παραπέμπει σε Cosmopolitan σελ. 23. ή στη γνωστή φράση ήρωα του 21 περί συσχετισμού της γνώμης με συγκεκριμένο μέρος του σώματος.
    Προς τους περισσότερους εξ όσων μπήκαν στο κόπο να εκφρασθούν:
    Το να έχει λησμονηθεί τόσο γρήγορα ή να μην έχει διαβαστεί ο αφορισμός του D. περί ερωτευμένου Μάστερ και χορτοφάγου κανιβάλου, οδηγεί σε δίπολα του τύπου 4ο συνέδριο του ΚΚΕ Εσωτερικού, "αναβάθμιση" ή "μετεξέλιξη" και μπορεί να χρειάζεται 20ετία για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα τέτοιων διπόλων, αλλά όταν γίνουν, τσούζει και όχι με την καλή έννοια, ακόμη και για σαδιστές.
     
  9. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    @all,
    Το εισαγωγικό post της νηματοθέτριας είναι μια παραδειγματική εξήγηση του λόγου για τον οποίο στο D/s δέον να προηγείται η υποταγή του έρωτα και όχι το αντίστροφο.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    "υπέρβαση" ή "μετεξέλιξη" ήταν το δίπολο, αν δε με προδίδει η βαθιά μνήμη μου , το τσούξιμο ωστόσο είναι το ίδιο...
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτό το D/s εν αγνοία, δεν το ξέρω, δεν το καταλαβαίνω και ούτε θέλω. Έχω "βίτσιο" με τις ξεκάθαρες σχέσεις και μόνο (τσαρούχι).

    Δεν ξέρω τι έχει συζητηθεί και κατά πόσο, σημασία έχει ότι η άπειρη δεν κατάλαβε τίποτα περί D/s, άρα μάλλον έπρεπε να τεθεί με περισσότερη σαφήνεια. Έχει διαφορά το - πάνω χέρι - από το D/s.
    Δεν έχω γνωρίσει Κ που να θέλει D/s με "νομίζω και νομίσματα". Το αντίθετο μάλιστα, πριν καν ξεκινήσει η σχέση, έδιναν μεγάλη βαρύτητα και σημασία στο να καταλάβω τα θέλω τους, χωρίς διαπραγματεύσεις και μεσοβέζικα, χωρίς νομίζω και συναισθηματισμούς.

    Η συναίνεση που προκύπτει από την συναισθηματική εξάρτηση, μου κάνει περισσότερο για χειριστικότητα παρά για Κυριαρχία. Σε περιπτώσεις που έχω ακούσει να συμβαίνει, η έκβαση δεν έχει αίσιο τέλος.

    Μπορεί αυτά που λέω να μην έχουν καμία σχέση με τον Κ της ιστορίας. Αν δεν είμαι μέσα σε μια κατάσταση δεν μπορώ να έχω εικόνα. Ελπίζω να είσαι σε θέση να μπορείς να φιλτράρεις την κάθε απάντηση. Ο καθένας γράφει ότι καταλαβαίνει από αυτά που δίνεις, άλλα μέσα σε αυτό είσαι μόνο εσύ.


    Το σίγουρο είναι ότι, άπειρη δεν σημαίνει αφελής. H άπειρη, οφείλει στον εαυτό της, να ψάξει να μάθει όσα πράγματα μπορεί, για την ασυμμετρία, το D/s τις ταμπέλες κτλ κτλ, από αυτή τη θέση μόνο μπορεί να κάνει ουσιαστικό διάλογο με τον Κ , πριν πάρει τις αποφάσεις της.

    Η άπειρη επίσης,που δεν είναι αφελής, ξέρει ότι σε κάθε είδους σχέση, όταν κάνουμε "παραχωρήσεις" για να μην χάσουμε το άτομο που είμαστε ερωτευμένοι με την ελπίδα ότι θα αλλάξει στην πορεία, τρώμε τα μούτρα μας  . Άρα βγάζουμε από την εξίσωση την θυματοποίηση της αυτοθυσίας και προχωράμε.

    Καλή πληροφόρηση και μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό μας και με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Αυτά πρέπει κάνει μια άπειρη. Η άγνοια στην εποχή μας είναι επιλογή.

    υ.γ. Μια έμπειρη γυναίκα, εντός και εκτός bdsm, ξέρει καλά τι είναι οι "απροσδιόριστες" σχέσεις, γι αυτό μην βιάζεσαι να κρίνεις τις "ταμπέλες" τόσο αρνητικά. ( αυτό δεν αφορά εσένα μόνο το λέω γενικά).
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2019
  12. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @underherfeet : Δυστυχώς σε προδίδει, αλλά δεν θυμάμαι και εγώ εάν στις λεγόμενες "τρίτη" και "τέταρτη" αποψη, υπήρχε και η "υπερβαση".
    "Αχ, που σουνα νιότη που δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος?"