Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση σκλάβας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 24 Φεβρουαρίου 2006.

 1. mariskasl

  mariskasl New Member

  ο δικος μου Αφεντης ειπε οτι εκπαιδευση δεν τελιωνει ποτε
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Θα συμφωνήσω κι εγώ  

  Πέραν όλων των άλλων, για μένα αυτό είναι και ένα πνευματικό μονοπάτι, όπου οι κυριες μαχες που δίνω όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι με την κοινωνία ή με τους απ έξω, αλλά εσωτερικές, με τους δαίμονες που κουβαλώ και ενιοτε χωρις να το αντιλαμβάνομαι. Πιστεύω πως με τα χρόνια και την αυξημένη αυτογνωσια και επιγνωση, του ποιοι ειμαστε και ποιες ειναι οι αναγκες, όπως διαμορφωθηκαν στην πορεια προς την σκλαβοσύνη που για μένα είναι μέρος της πορείας για αυτοπραγμάτωση, στην εκπαίδευση σκλαβας, μπορεί άνετα να ταιριάξει το ρητό "Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος".
   
 3. Με την ευρεία έννοια, κάποιος μαθαίνει δια βίου. Εδώ όμως μιλάμε για εκπαίδευση υπό/σκλάβας, με στόχο να προσαρμόσει τη συμπεριφορά της στις δεδομένες απαιτήσεις του κυρίου/αφέντη της. Άπαξ και επιτευχθεί ο στόχος, δε βλέπω το λόγο να συνεχιστεί η εκπαίδευση. Αρκεί βέβαια μέρος της εκπαίδευσης να είναι η αυτόματη προσαρμογή της συμπεριφοράς της στις εκάστοτε νέες απαιτήσεις του κυρίου/αφέντη. Αυτό που αποκαλούμε "μαθαίνω να μαθαίνω"...