Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευεται ο Μaster?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Constan, στις 24 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    είμαι σίγουρη οτι δεν εχει βρεθει ακομα ... ουτε m και δεν ξέρω και για Μ για την D μας  

    της το εύχομαι πάντως με Μ καρακεφαλαιότατο (αν δεν το χει ήδη!!! )
     
  2. Hvanois

    Hvanois New Member

    Απάντηση: Re: Εκπαιδευεται ο Μaster?

    Άρα συμφωνείς στη λάθος διτύπωσή της.
    (Θα γονάτιζα μπροστά στον master, θα αγκάλιαζα τα γόνατά του και θα του έλεγα: Δεν ξέρω τίποτα.)

    Την οποία βίαστηκες να κρίνεις όπως και η ίδια να επικροτήσει την κριτική σου.

    Και αφού είσαι σίγουρη για μερικά που αφορούν στην D όπως λές παραπάνω, χρειάζεται συνήγορο λές;

    Μπορώ να κατανοήσω το βεβιασμένο της κίνησης σας να το συγχωρήσω όμως.....;
     
  3. lina

    lina Regular Member

    Να το θέσω με έναν άλλο τρόπο???
    Αν ο Κύριος μέχρι τώρα πχ δεν έιχε καμια άλλη εμπειρία σχετική με τον χώρο παρά μόνο κάποιες κινκυ φάσεις με κάποιες κοπέλες έτσι για αλατοπίπερο... και ξαφνικά μια κοπέλα μπαίνει στην ζωή του και του ζητά να του ανήκει και κάθε μέρα κάθε στιγμή κάθε ανάσα της του ανήκει και προσαρμόζεται στα θέλω του κι εκείνος σιγα σιγά μπαίνει στην διαδικασία να την εκπαιδεύει χωρίς να το έχει καταλάβει και κάθε μέρα εκείνη γίνεται ακόμα πιο υποταγμένη ακόμα πιο δική του κι εκείνος δεν έχει στο μυαλό του κανένα στάτους ή καμια ορολογία και διαλεκτική τοτε τί σημαίνει αυτό???
    Μήπως αυτό είναι εκπαίδευση ενός Μάστερ????
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μερικές διευκρινίσεις: για όποιον δεν γνωρίζει, είμαι εκπαιδευόμενη σκλάβα, το οποίο δηλώνω και κάτω από το νικ μου, μετά από εντολή του Κυρίου μου. Βάλτε τα γυαλάκια σας. Έχω Μάστερ με Μ κεφαλαίο και θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ τυχερό άτομο που με ανέλαβε ο συγκεκριμένος. Και αν δεν ξέρετε ποιος είναι, να το επαναλάβω: είναι ο Seduction. Δεν είναι μυστικό.

    Δεν είμαι από αυτές που γονατίζουν από δω κι από κει. Ουσιαστικά δεν είχα γονατίσει ποτέ μπροστά σε κανέναν, πέρα από extremely kinky vanila σεξ ήμουν εντελώς άπειρη όταν ήρθα στον χώρο τον προηγούμενο Απρίλιο. Και αν δεν ήταν ο Κύριός μου τόσο χαρισματικός δεν θα καταλάβαινα ποτέ τίποτε περί BDSM, εκτός από λίγα θεωρητικά πραγματάκια που κατάφερα να παπαγαλίσω. Ήμουν τόσο ξεροκέφαλη και εγωϊστρια που δεν μπορούσα να λυγίσω τα γόνατά μου. Και έχανα μεγάλες απολαύσεις, ταϊζοντας το ανόητο εγώ μου. Του χρωστάω επομένως πολλές υπέροχες στιγμές και του είμαι ευγνώμων για όσα πράγματα μου έμαθε ως τώρα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που πρέπει, είμαι ακόμα στην αρχή του δρόμου, αλλά σίγουρα αισθάνομαι ότι έκανα κάποια σημαντικά βήματα που μόνη μου δεν θα μπορούσα να είχα κάνει. Αν τύχει να το διαβάσετε αυτό, ευχαριστώ Κύριε. Για όλα.

    Όσον αφορά τον μάστερ, δεν χρειάζομαι γυαλάκια για να αναγνωρίσω σε κάποιον τις δυνατότητες και να κατανοήσω ότι είναι θέμα χρόνου και πώς θα τον αξιοποιήσει ώστε να φτάσει να γίνει Μάστερ. Δεν είναι βέβαιο ότι κάποιος θα γίνει, είναι δικό του θέμα καθώς και θέμα συγκυριών ίσως. Εάν υποθέσουμε ότι είχα την άδεια να ασχοληθώ με ένα τέτοιο πρότζεκτ, θα ξεκινούσα με τον τρόπο που ανέφερα ανωτέρω. Την συνέχεια την γνωρίζω μόνο εγώ. Δεν δρω αυτόβουλα, οπότε πρόκειται για καθαρά υποθετικό σενάριο. Το γονάτισμα θα γινόταν στο πλαίσιο της "εκπαίδευσης" και μόνο κατόπιν εντολής του Κυρίου μου. Θεωρώ ότι στον χώρο οι πιο έμπειροι μπορούν να βοηθούν τους πιο άπειρους ποικιλοτρόπως. Δεν με απασχολεί αν είθισται ή όχι. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει και αυτό μου αρκεί.

    Έχεις δίκιο Hvanois. Δεν χρειάζομαι συνήγορο. Αλλά δεν "μυγιάστηκα" με κάτι. Απλά παρέθεσα μερικές διευκρινίσεις που θεώρησα ότι απαιτούνταν και με την ευκαιρία τοποθετήθηκα εκ νέου επί της ερώτησης που διαπραγματεύεται το νήμα.
     
  5. lina

    lina Regular Member

    "Το γονάτισμα θα γινόταν στο πλαίσιο της "εκπαίδευσης" και μόνο κατόπιν εντολής του Κυρίου μου. Θεωρώ ότι στον χώρο οι πιο έμπειροι μπορούν να βοηθούν τους πιο άπειρους ποικιλοτρόπως. Δεν με απασχολεί αν είθισται ή όχι. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει και αυτό μου αρκεί."


    Ντόρα είσαι Θεά.......
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    καταρχήν να διευκρινήσω : δεν χρειαζεται η Δ. συνήγορο ΣΑΦΩΣ και εγώ δεν πηρα καθόλου το ρολο αυτό. Το να 'μεταφράσω" ενα ποστ δεν σημαινει απαραίτητα ουτε ότι ειμαι συνήγορος ουτε οτι χρειαζεται κάποιος συνήγορο και ποσο μάλλον η D. ούτε οτι πέρνω θέση υπερ ή κατά αυτού.

    οσο για το παραπανω δικο μου μάλλον χρηζει διευκρίνησης. Φαντάζομαι ότι η Δ. κατ΄ουσίαν δεν γονατισε πραγματικά σε κανεναν master (αυτό ήθελα να γράψω κι ισως δεν ηταν αρκετά σαφές) . Οσο για Μaster μας διευκρίνησε (μια και δεν φοραγα τα γυαλάκια μου σορρυ Ντ.   )


    @ Hvanois

    δεν βλέπω που βιάστηκα ούτε συμφωνώ ότι έκανα λάθος στην αρχική "μετάφρασή" μου και εν παση περιπτώση δεν αιτούμαι τη συγχώρεσή σου (απο που και εως που άλλωστε? δεν καταλαβαίνω !!)


    Εν τέλη εγω συμφωνώ και με την άποψη που εξέφρασε η Ντ. αλλα και με αυτο που σαφώς υπαινίχθηκε για τους masters ,(τα υπολοιπα είναι δικό της θέμα και κακώς ρώτησες εμενα εξ'αρχής) .
    Eσύ αγαπητε Hvanois που ακριβώς διέκρινες το λάθος και τη βιασύνη?
     
  7. Hvanois

    Hvanois New Member

    Το ξέρω ότι εχω δίκιο, καθώς και για την ερώτηση που σου έκανα για το κεφαλαίο (Μ) που θεώρησα τυπογραφικό σου λάθος κατανοώντας τι ήθελες να πείς.

    Συμφονώ με την εκ΄νέου τοποθέτησή σου.
    Είναι ποιό προσεγμένη τυπογραφικά  .

    Αν διαβάσεις πάλι πολύ προσεκτικά και ερμηνέυσεις σωστά καί όχι να ματαφράσεις (μια και στην ίδια γλώσσα δε ματαφράζει κανείς), θα δείς που έκανες λάθος, που βίαστηκες καθώς και ότι δε σε ρώτησα τίποτα αρχικά.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2008
  8. masterattilas

    masterattilas Regular Member

    Απάντηση: Εκπαιδευεται ο Μaster?

    ενας ΜΑΣΤΕΡ εκπαιδευεται μονο απο εναν αλλο ΜΑΣΤΕΡ.σοι παει το βασιλειο!
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οκ. Προφανές. Όσοι ρώτησα δεν το παραδέχτηκαν.

    Όμως, θα μπορούσε ίσως μία σκλάβα να παρέχει το μέσον για ένα βιωματικό τριπάκι. Με υποσημειώσεις. Γιατί όχι;
     
  10. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Εκπαιδευεται ο Μaster?

    Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου Master αλλά και αυτούς που αυτοπροσδιορίζουν τους εαυτούς τους έτσι τους βλέπω κι εγώ σαν ανθρώπους.
    Αφού λοιπόν είναι άνθρωποι τότε έχουν πάντα την ανάγκη να μάθουν κάτι παραπάνω.
    Παντογνώστης δεν μπορεί να είναι κανείς.
    Μπορεί να μάθουν νέες τεχνικές, μπορεί να μάθουν περισσότερα για τον ευατό τους ή για την υπό τους.

    Συνήθως όλα αυτά συμβαίνουν με αυτοδιδαχή και μερικές φορές "στου κασίδι το κεφάλι" καθώς ο Κύριος ανακαλύπτει και ο ίδιος πράγματα για τον εαυτό του μέσα απο την σχέση με την υπό του, και ανακαλύπτει καινούργια πράγματα γι' αυτή και αφού ενημερωθεί απο βιβλία η το δύκτιο και δοκιμάζει πάνω της νέες τεχνικές.

    Μπορούμε να μιλήσουμε για "εκπαίδευση" όταν υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος σε κάποια τεχνική ο οποίος μπορεί να επιδείξει / διδάξει μια νέα τεχνική με ασφάλεια ( παίζει ρόλο το status του άραγε; ).

    Ο ρόλος του Μέντορα υπάρχει αν και είναι κάτι σπάνιο όχι βέβαια με την έννοια που περιγράφηκε πιο πάνω αλλά με την έννοια κάποιου ουδέτερου προσώπου με γνώσεις και εμπειρία στο οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη ώστε να μπορεί να επιδράσει συμβουλευτικά ή και σαν "εκπαιδευτής" (πάλι ανεξαρτήτως status).
    Περισσότερα στο αντίστοιχο νήμα: www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5383&highlight=%CC%DD%ED%F4%EF%F1%E1%F2

    Συμπερασματικά θα έλεγα ότι οι Master μπορούν να εκπαιδευτούν αν και θεωρώ ότι συγκεκριμένα απο τη δική τους υποτακτική είναι κάπως άκομψο και απο την δική της πλευρά έχει την ανάγκη να τους θεωρεί καθοδηγητές στην υπαρξή της. Δεν νοείτε ο μαθητής να διδάσκει τον δάσκαλο.  
    Μπορούν όμως μέσα απο την ειλικρινή συμπεριφορά τους να τον οδηγήσουν να τις καταλάβει καλύτερα και να του δώσουν κάποια κατευθυντήρια τα οποία θα "αιστανθεί" για να ενημερωθεί περισσότερο.