Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευση σκλάβας, ερώτηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Leon, στις 19 Αυγούστου 2006.

  1. Re: εκπαιδεση σκλαβας

    Θα στο πω εγω πιο χυμα φιλε γιατι η tender lilly στο ειπε πολυ ευγενικα,

    μαλλον πρεπει να εκπαιδευσεις πρωτα τον εαυτο σου να ξεκαθαρισεις πολλα πραγματα μεσα σου και να φτασεις στο σημειο να λεγεσαι μαστερ και μετα θα βρεις εσυ πως και αν μπορεις να εκπαιδευσεις τη φιλη σου.
     
  2. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    ... και μετα να μαθεις και ορθογραφια!!!
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: εκπαιδεση σκλαβας


    Μαλιστα... Πρωτα πυροβολουμε και μετα βλεπουμε αν ο υποπτος ηταν υποπτος...
     
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Με την τιμωρία Zinia μου ο σκλαβος/α μαθαινει ποιος κανει "κουμαντο". Πολυ βασικη αρχη για μια M/s σχεση. Ας πουμε οτι "ξεθολωνει" το τοπιο ετσι. Μαθαινει κανεις το "ρολο" του..και αυτο πρεπει να γινει απο την αρχη.. Αν το αφησει ο Κυριαρχος/η για μετα ισως χασει το παιχνιδι..
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Θα συμφωνήσω ότι η πρώτη τιμωρία είναι μία κρίσιμη στιγμή σε μία M/s αλλά και σε μία ολοκληρωμένη D/s εκπαίδευση που μπορεί να καταλήξει κάποτε στο M/s, μπορεί και όχι.

    Είναι αλήθεια ότι κυρίως έτσι καταλαβαίνει ένας υποτακτικός την θέση του.

    Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είναι ευθύνη του Κυρίαρχου αυτή η τιμωρία να μην είναι τραυματική εμπειρία, σκληρή ναι, τραυματική όχι. Το αν θα πρέπει να γίνει με το "καλημέρα σας" μίας σχέσης, ιδίως αν η υποτακτική είναι άπειρη, πολύ αμφιβάλλω.

    Και ο Κυρίαρχος κατά τη γνώμη μου δε χάνει τίποτα αν περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιβάλλει τιμωρία. Κάθε άλλο, θα έλεγα.
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Με πολύ χρόνο, πολύ υπομονή και πολύ αργά βήματα. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μια σχέση σε βαθύτερο επίπεδο, και μια μικρή φιλική συμβουλή από κάποιον που έχει φάει το "σκατό" της εκπαίδευσης στη μάπα αρκετές φορές, πρώτα μάθε εσύ το τι ακριβώς θέλει να μάθει, κάνε πολύ πρακτική πριν της το μάθεις και μετά να της το μάθεις, ακόμα και αν το ξέρεις!!! Πολλές φορές ο υποτακτικός δεν ξέρει τι θέλει, οπότε δουλειά σου είναι να τον κάνεις να σου πει τι ακριβώς αυτός αισθάνεται και τι ακριβώς αυτός επιθυμεί απ'αυτήν τη σχέση.

    Μέγα λάθος φίλε Μου, η τιμωρία δεν είναι τρόπος να δείξουμε το ποιός κάνει το κουμάντο, είναι μια μέθοδος επίλυσης ενός προβλήματος. Σε μια D/s ή M/s σχέση το κουμάντο το κάνει ο υποτακτικός/σκλάβος αφού αυτός διαλέγει τον Κυρίαρχο/Αφέντη καθώς και το τι επιτρέπεται να γίνει σ'αυτήν τη σχέση, ασχέτως αν αργότερα αλλάξουν ορισμένα αρχικά πράγματα (π.χ. προσθήκη/αφαίρεση νέων παιχνιδιών). Η αρχή πρέπει ΠΑΝΤΑ να γίνεται με μια συζήτηση μεταξύ του υποψήφιου Κυρίαρχου και του υποψήφιου υποτακτικού, να τίθενται τα διάφορα πράγματα που αφορούν την υποψήφια σχέση στο τραπέζι και αν μιλάμε για τελείως άσχετο με το χώρο Κυρ. ή υπο. τότε να υπάρχει η λεπτομερής επεξήγηση του τι είναι το κάθε τι που λέγεται στο τραπέζι (π.χ. τι είναι η ουρολαγνεία, τι είναι το flogging κλπ.).
     
  7. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    Άκουσε και εμένα λίγο αγχωμένε και φέρελπι αφέντη.

    Πρώτα πρέπει να τα βρείς με τον εαυτό σου. Σίγουρα θες να δείρεις την μικρή? σου έκανε κάτι? σε προσέβαλε και θές να την τιμωρήσεις? Μήπως δεν έπλυνε τα πιάτα ή δεν σου έφερε τις παντόφλες? Μιλάει πολύ και θες να της το βουλώσεις?

    Μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια τη βία και τα άγρια ένστικτα που κρύβει μέσα της?
    Κάνε εσύ για λίγο το σκλάβο. Μπορεί να της αρέσει η επιβολή εξουσίας και να γουστάρεις και΄συ.

    Γιατί δεν πιστεύω να θες να το παίξεις άντρας σατράπης και βάρβαρος, θα σου την κοπανήσει και θα μείνεις με τον πούτσο στο χέρι....
     
  8. maria1984sub

    maria1984sub Regular Member

    Απάντηση: Re: εκπαιδεση σκλαβας

    Τα είπες όλα






    ..................................................
     
  9. CROSS35EMM

    CROSS35EMM New Member

    ΣΥΜΦΩΝΩ Μ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ!!!ΑΠΛΑ Τ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ Κ ΔΗΘΕΝ BDSM.ΓΙ Ν ΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Μ ΣΤ ΧΩΡΟ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΜΟΡΦΩΣΗ" ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ Κ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΗΓΟΥΡΑ,ΑΓΕΝΕΙΑ Κ ΚΟΜΠΛΕΞ Π Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ Σ ΠΕΡΙΣΣΙΑ!
     
  10. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Και σήμερα, 10 χρόνια μετά, ποιος ξέρει ποιος τιμωρεί ποιον και γιατί.
    Εκείνος εκείνη που δεν έκανε τσισακια στη γλάστρα, εκείνη εκείνον που κάθεται στο κρεβάτι με το τζιν;
    Αχ, με την απορία θα μείνουμε.
     
  11. Για αρχή πιστεύω θα ήταν καλό να την βάλεις να γράψει τρεις χιλιάδες φορές σε ένα τετράδιο "είμαι σκλάβα και δεν το ξέρω "
    Έπειτα θα την παρακαλέσεις να φέρεται ανάλογα.. θα της πεις να μην μιλάει να μην ζητάει πράγματα να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνη της μετά να πηγαίνει σε σπίτια φίλων σου να κάνει κι εκεί τις δουλειές μετά θα της πεις να σου κάνει μπάνιο να σε περιποιείται να σου φέρνει τις παντόφλες να χαμηλώνει το βλέμμα όταν της μιλάς να μην έχει επαφές με φίλες της να σταματησει να δουλεύει για να σου αφοσιωθεί εντελώς να σε ενημερώνει για το πότε παίζει μπάλα κάθε ομάδα (ώρα ,κανάλι κτλ )να φροντίζει για κρύες μπύρες και πατατακια τις συγκεκριμένες μέρες, να είναι πάντα πρόθυμη για σεξ με bdsm στοιχεία ακόμα και όταν αναρρωνει από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, να μην φοβάται κατσαρίδες,να συμφωνεί σε όλα, να μην έχει απαιτήσεις ..αν μετά από αυτό σε αρχίσει στα γαμωσταυριδια της απαντας "πλακα εκανα ρε μωρακακι μου!!!!" Και την αγκαλιάζεις στοργικά και τρυφερά!
    Αν σου πει ότι συμφωνεί την τιμωρείς επειδή μίλησε. αν κουνήσει καταφατικά μόνο το κεφάλι μάλλον συμφωνεί αλλά μπορεί να έχει πάθει και εγκεφαλικό (σε αυτό το σημείο τσεκαρε λίγο γενικά τα αντανακλαστικά της, μήπως έχει στραβωσει το στομα της αν μπορεί να σηκωθεί και τέτοια.. )

    Από κει και πέρα το πως θα το χειριστείς είναι δικό σου θέμα.. νομίζω σε βοήθησα αρκετά με αυτά που Ειπα.
    Εναλλακτικά μπαίνεις σε κανένα φόρουμ δηλώνεις μάστερ και άν τσιμπησει καμία έτοιμη σκλάβα την έκανες λαχείο..! αλλιώς μείνε με την φαντασίωση στο μυαλό και με το πουλί στο χέρι και συνέχισε ότι κανεις!

    With love soko!!!
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2016
  12. Υποθέτω ότι από το 2006 θα έχουν φτιάξει τα πράγματα  

    @CROSS35EMM να γράφεις με μικρά, γιατί τα κεφαλαια απαγορεύονται από τους κανονισμούς