Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύοντας τον/την sub ή μήπως και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 29 Ιανουαρίου 2006.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν θυμάμαι ποια το είχε πει, παλιότερα, '' Δικός μου είναι ο Μάστερ, ότι θέλω τον κάνω'' .  
     
  2. gaby

    gaby Guest

  3. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Του βάζω φωτιά και τον καίω.
     
  4. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    και από που παίρνει κάποιος πιστοποίηση πως είναι ικανός για εκπαιδευτής;
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Aπό τον “Master εκπαιδευτής των εκπαιδευτών” .
     
  6. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    ελοχεύει μεγάλος κίνδυνος να εκτραχυνθεί η συζήτηση με τέτοιες τοποθετήσεις.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    E, σταμάτα τις χαζαμάρες, ανησυχείς τον κόσμο.  
     
  8. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Κάποιος πρέπει να έχει κι αυτόν τον άχαρο ρόλο.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Πέρα από την πλάκα, η μαντ μπορεί να μην έχει δίκιο αλλά δεν έχει άδικο  
    Σε πραγματικές κοινότητες BDSM υπήρχαν τέτοιας μορφής ιεραρχήσεις και Εκπαιδευτές ήταν αξιοσέβαστοι Κυρίαρχοι στους οποίους είχαν όλοι εμπιστοσύνη στα λόγια τους και οι οποίοι είχαν άψογο ιστορικό, ποτέ δεν είχαν βάλει ανθρώπους σε κίνδυνο αλλά αντίθετα είχαν αποτρέψει κινδύνους, είχαν λύσει θέματα, είχαν γνώσεις κ.ο.κ.
    Εδώ που τα λέμε και στην Ελλάδα, για τους μετρημένους στα δάχτυλα μισού χεριού που μπορούν βάσιμα να πουν ότι εκπαιδεύουν τα ίδια ισχύουν. Με λίγα λόγια, χωρίς κάποια έστω πολύ στοιχειώδη "κοινή γνώμη" που να λέει ότι γνωρίζει και εμπιστεύεται κάποιον δεν μπορεί αυτός να βγει να πει πως εκπαιδεύει.

    Υπάρχει, ατυχώς, και το άλλο, στην Ελλάδα. Ο καθένας καταλαβαίνει από οτιδήποτε κουβαλάει γενικώς, τα είδη δέσμευσης απέναντι σε ένα πρόσωπο - μια γυναίκα στην προκειμένη. Και τίποτα να μην ξέρει από BDSM ή να προσπερνάει ακόμα και τα βασικά, καταλαβαίνει πως αν αποκαλέσει την συντροφό του "ιδιοκτησία" δεσμεύεται αλλιώς απ ό,τι αν επικαλεστεί μια μορφή "mentoring" π.χ. δικής του έμπνευσης όμως! Και γι αυτό κυκλοφορούν διάφορα απίστευτα υβρίδια καταστάσεων που ο καθένας και η καθεμία βαπτίζει όπως θέλει και όπως εξυπηρετεί την ώρα εκείνη.
     
  10. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    @gaby

    Είμαι βέβαιος πως ακόμη υπάρχουν καλοί μέντορες, ικανοί άνθρωποι χωρίς να κινδυνέυει όποιος πέσει στα χέρια τους και είμαι ακόμη πιο σίγουρος πως δεν μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού αλλά χρειαζόμαστε και τα δάχτυλα των ποδιών.

    Όσον αφορά τη Μαντ είμαι επίσης σίγουρος πως δεν παρεξηγεί τη συζήτηση μέσω χαβαλέ, γιατί ακόμη κι έτσι μπορεί να μιλήσει κάποιος σοβαρά.
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Κάποιος με μάτιαξε, κάποια κουφαλίτσα  να ξέρετε, και κάθομαι και περιμένω, με κομμένο ιμάντα δυναμό, σε αναμονή εύρεσης ανταλλακτικών, κάπου έξω από τα Γιάννενα... 

    Διαβάζω λοιπόν τις απόψεις επί του θέματος, και έχω να πω τα εξής:
    Πρώτον, αυτό που λες εσύ @Nomad, το διάβασα σχετικά πρόσφατα από γνωστή bdsmer, που το έθεσε ως προβληματισμό και ως θέμα πάνω στο οποίο θα μας κρατούσε ενήμερους.
    Το θεώρησα πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο και ευχήθηκα καλή τύχη...

    Θεωρώ ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

    Γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν ανεδαφικές προσδοκίες ως προς την διαμόρφωση και την "διάπλαση" γενικότερα...

    Η μπαλίτσα κάπου χάθηκε και εδώ, ως προς το θέμα, νόμιζα ότι μιλούσαμε για υ κι όχι για σκλάβους/ες...

    Συγκρίνουμε παντελώς ανόμοια πράγματα θαρρώ...

    Άλλο το να θέλει κάποιος να φέρει την σχέση σ´ένα μέτρο, σ´ένα επιθυμητό επίπεδο, δουλεύουμε πάντα με ανθρώπινα υλικά, με ότι συνεπάγεται αυτό, όλοι επιδέχονται βελτιώσεων, ανάλογα με την διάθεση, την επιμονή και το κίνητρο των συμμετεχόντων, αλλά ούτε Κ θα γίνει κάποιος ή κάποια που δεν το έχει, ούτε θα "σκλαβοποιηθεί" το υ, αν δεν το επιθυμεί πραγματικά, ούτε θα υπερβεί κανείς τα εσωτερικά του όρια, ότι παραίνεση και καθοδήγηση και να έχει.

    Δομικές αλλαγές στον χαρακτήρα, γίνονται οριακά και δύσκολα μέχρι τα 30, συνήθιζε να λέει ένας φίλος, καλός ψυχίατρος, τώρα, αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το παρακάμψει αυτό, καλή του τύχη!

    Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω...

    Βελτίωση ναι, εξέλιξη ναι, με συναίνεση και συνεργασία, να βγουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα ναι, άρδην αλλαγές και μεταμορφώσεις, εξκιουζέ μουά, αλλά το θεωρώ αδύνατον, αφύσικο και άσκοπο...

    Επιλέγεις να είσαι με κάποιον, κατά βάση γι αυτό που είναι, όχι γι αυτό που νομίζεις ότι μπορεί να γίνει μετά την δική σου παρέμβαση!

    Αυτό μου θυμίζει το κλασικό "θα σε στρώσω εγώ!!!"

    ΥΓ ευχηθείτε μου καλή τύχη με την επισκευή, στείλτε καμιά θετική ενέργεια, δεν μας βλέπω καλά δω πέρα, νυχτώνει, κι εμείς με τα μαγιό και τα παρεό στο συνεργείο!!!! Γκρρρρρ.... 
     
  12. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Επειδή πρέπει να φύγω, βγάλε ένα καλσόν από τη βαλίτσα, πέρασε το απο όπου περνούσε ο ιμάντας δέστο καλά και μην περάσεις τις 2.000 σαλ.