Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπλήρωση φαντασιώσεων ή αλλιώς, a la carte απαιτήσεις ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Απριλίου 2018.

  1. A Dark Mind

    A Dark Mind New Member


    @brenda, αγαπητή,
    ζούμε την εποχή της πληροφορίας της τεχνολογίας και της ταχύτητας.Και εάν εγώ κι εσύ μπορέσαμε,είχαμε το προνόμιο εάν θέλεις να ζήσουμε ρομαντικές εποχές όπου η επικοινωνία ερχόταν σε παρέες,σε βραδιές με κιθάρες στην παραλία,σε μπαράκια και τέλος πάντων να μην πλατιάζω μέσω της τετ α τετ επαφής,τα σημερινά νέα άτομα πολύ φοβάμαι στην πλειοψηφία τους έχουν αποκοπεί από όλο αυτό το κομμάτι επικοινωνίας.Άποψή μου είναι πως η σημερινή κοινωνία της πληροφορίας και της τεχνολογίας έχει συμβάλλει στο να χαθεί το συναίσθημα σε μεγάλο βαθμό και να προκύψουν άτομα που παραβλέπουν την προσωπικότητα,τη συμβατότητα όπως είπες κι εσύ μεταξύ τους,και φυσικά στο να έχουν ώς στόχο την κάλυψη των πιο επιφανειακών αναγκών και μάλιστα με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια.<<Γιατί να κουραστώ,γιατί να μπω στο τριπάκι να μάθω τον άλλον,να τον γνωρίσω σαν προσωπικότητα,να δω εάν ταιριάζουμε,να δω μέσα από το χρόνο και τις συζητήσεις εάν πραγματικά θέλω να βιώσω πράγματα και καταστάσεις μαζί του.Έλα μωρέ,εγώ να δοκιμάσω θέλω,είμαι όμορφη,αναζητώ λοιπόν όμορφο να μου κανει το...κλίκ (κλασσική ατάκα) και φύγαμε να μπούμε στο ψητό.>>
    Πιστεύω δηλαδή ότι έχει χαθεί το συναίσθημα από αυτά τα παιδιά.Και μέσα από αυτό το πρίσμα βλέπουν και το χώρο πολλά από αυτά - σε καμία περίπτωση όλα αλλά φοβάμαι ένα μεγάλο ποσοστό - και δεν ενδιαφέρονται για ουσιαστική επικοινωνία αλλά για απλό πειραματισμό. Προσωπικά δεν μπορώ να το κατακρίνω εφόσον είναι δικαίωμά τους να προσεγγίσουν τη ζωή και τις εμπειρίες και γνωριμίες τους με όποιον τρόπο θέλουν,από εκεί και πέρα ναι, κι εμένα με φοβίζει πως όλο αυτό γίνεται με την ουσιαστική απουσία συναισθήματος.
    Όσον αφορά την ασφάλεια και το κομμάτι του safe/ sane,τουλάχιστον με τα νεαρά άτομα που είχα την ευκαιρία εγώ να συναναστραφώ,με χαρά εκεί διαπιστώνω πως είναι αρκετά <<ψαγμένα>> και ενημερωμένα (Ϊσως είναι και το μόνο κομμάτι που η κοινωνία της πληροφορίας και του διαδυκτίου βοήθησε) και πως αν και χωρίς συναίσθημα τουλάχιστον τα ενδιαφέρει η ασφάλεια και δεν παραδίδουν τα <<κλειδιά>> στον επίδοξο Dom.Master,kinkster κοκ αλλά προβάλλουν απαιτήσεις και προυποθέσεις οι οποίες πρέπει να πληρούνται.Κάτι είναι κι αυτό,όμως για μένα και πιθανώς για αρκετούς από εδώ μέσα μιας και δεν σας ξέρω καλά ακόμη, όλη η μαγεία του bdsm χωρίς συναίσθημα και επικοινωνία βιώνεται σε ποσοστό κάτω του 50 %.
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    ..αυτό με το "χαμένο" συναίσθημα πια....
    Πόσο εξυπηρετικό.
     
  3. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    @MrEntropy Προσωπικά δεν μπορώ να ερμηνεύσω κάτι σε μια πρότασης μιάς σειράς. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι είναι μια κρύα προσέγγιση... Δεν μου δίνει πολλά περιθώρια για κουβέντα δίοτι μια τυποποιημένη πρόταση... φέρνει και μια τυποποιημένη απάντηση και ούτω καθ'εξής... η εμπειρία μου μέχρι τώρα δείχνει οτι απάξ και ξεκινήσει έτσι... συνεχίζει και έτσι... γι'αυτό και το θεωρώ μια κρύα προσέγγιση.

    Αγαπητή @gaby_m σέβομαι τον κάθε συνομιλητή μου ανεξαρτήτους στάτους... Δεν έχει να κάνει με το άν είναι κακό ή καλό... Αλλά αφου τέθηκε σε συζήτηση το αναφέρω σαν παράδειγμα ως μιας προσέγγισης που θεωρώ κρύα. Με τιμά αν κάποιος θέλει να συνομιλήσει μαζί μου θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω:

    Πιο είναι κατ'εσέ το θέμα; η γνωριμία; το session; Και αν εγώ δεν ψάχνομαι και μέσα απο την κουβέντα αλλάξω γνώμη; κατάλαβες τι εννοώ; Όπως κάποιες θέλουν να μπουν κατευθείαν στο ψητό... έτσι και κάποιες άλλες μπορεί να μην θέλουν...

    Κλεομένης βρε @lexy όχι Κλεισθένης...  

    Για τις έξω προσεγγίσεις... όχι δεν είναι λιγότερο τυποποιημένες... αλλά εκεί δεν έχεις έναν γραπτό λόγο... έχεις και την αύρα του άλλου που σου εκπέμπει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα.
     
    Last edited: 17 Απριλίου 2018
  4. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    ... πάντως, τώρα που ήπια τον καφέ και συνήλθα από τα χθεσινά, ότι και να πει ένας άντρας, ότι εισαγωγή και να κάνει, ακόμα και τον τέλειο / διακριτικό ψυχολόγο να κάνει ΈΝΑ μόνο πράγμα έχει στο μυαλό του.

    Και σίγουρα δεν ψάχνει φιλίες και ευκαιρίες για απλή κουβέντα. Να το παίζει κάπως διαλεκτικός ναι, πολιτισμένος ναι, αλλά έναν στόχο και μόνο έχει!!!
     
  5. A Dark Mind

    A Dark Mind New Member

    @lexy Παρέθεσα τη γνώμη μου βάσει βιωμάτων και μέχρι τώρα εμπειριών.Αν έχεις αντίθετη άποψη θα χαρώ να την ακούσω.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    είναι αξιοπρόσεκτη η επανάληψη της συζήτησης περί ενοχλητικών μηνυμάτων, σκοπών και τρόπων «προσέγγισης».
    μαζί και η απαξίωση της έτερης αντίληψης για την διακίνηση περιεχομένου. η απαίτηση συμπεριφοράς με άλλα λόγια.
    η θεωρία της επικοινωνίας διαπιστώνει, και η καθημερινότητα επιβεβαιώνει, οτι κάθε μήνυμα έχει περιεχόμενο.
    ο λήπτης διαλέγει αν θα ενοχληθεί ή θα αναγνώσει, και με ποιά σειρά, και αν και πώς θα ανταποκριθεί.
    η (μοδέρνα) παρενοχλητικότητα του (διερευνητικού) μηνύματος προκύπτει απ' τη δυσφορία του λήπτη, όχι απ' την ευθύτητα ή μη του αποστολέα.
    ο ενοχλημένος ενοχλείται γιατί ο πομπός δεν είναι συμμορφωμένος στο γούστο του. δεν του κάνει το χατήρι να του μεταδώσει το μήνυμα που απαιτεί ο λήπτης με τον τρόπο που τον κολακεύει.
    αλλά το διερευνητικό μήνυμα έχει αυτό ακριβώς τον στόχο (κι ευστοχεί λιγότερο ή περισσότερο): να μεταδώσει την πληροφορία της πρόθεσης του πομπού.
    ένας ακριβής πομπός θα συμπεριλάβει σκόπιμα την πληροφορία που θα παρενοχλήσει τον δυσφορικό λήπτη ώστε να διακοπεί έγκαιρα η επικοινωνία, για παράδειγμα· κάποτε γίνεται και αυτόματα.
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Ποιον;

    @Queen87
    ποιος να ξέρει γιατί τον βάφτισα Κλεισθένη...  ήμουν σίγουρη πάντως..
     
  8. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Το να παρέχει φροντίδα, στοργή, ενδιαφέρον,
    και αυτά ανιδιοτελώς φυσικά ... δεν χρειάζεται
    να λέμε και τα αυτονόητα!!!
     
  9. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Έχω ρίκσει γκομινάκι γράφοντας αυτό στο πρώτο μήνυμα:

    «Παρατιρώ κερό το προφείλ σου και με αρέζυ ο τρώπος που γράφης.
    Ποιστέβω ότι ήσε από τοις ποιο μορφομένες γκόμινες στο σάιτ.
    Επυδίς με αρέζυ να ανταλλάζο σκέπσεις, αν σε αρέζει κι εσύ, στήλε μοίνιμα.
    Ήμε ντιαθέσοιμως.»

    Θα σέβεστε.
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Α!

    (Μιας και το νήμα το "σηκώνει" θέλετε δούλιτσα ακόμα για να κατακτήσετε τον σαρκασμό   )
     
  11. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Ερασιτέχνης είμαι σε αυτό το άθλημα.
    Κάνω όμως φιλότιμες προσπάθειες!!!
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τόσο η κρυάδα όσο και η ζεστασιά είναι ταγκό για δύο.

    Σεβασμός σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένη να δω ένα θέμα και από την πλευρά του άλλου όχι μόνον από την δική μου. Δεν βλέπω πώς σέβεστε το άνοιγμα που κάνει κάποιος όταν λέει "ονομάζομαι έτσι, ειμαι τόσων χρονών και κατοικώ εκεί" εφόσον το εκθέτετε ως κάτι που δεν σας αφορά, που κατά λάθος του άλλου έφτασε ως εσάς και είναι οπωσδήποτε κάτι "κρύο".

    Για μένα συνήθως το θέμα είναι η επικοινωνία σε συγκεκριμένο πλαίσιο αναφοράς και το ανυπόκριτο ενδιαφέρον για ορισμένες απολαύσεις. Αυτό είναι το θέμα των πριβέ ανταλλαγών απόψεων, ορισμένων πριβέ τουλάχιστον. Αλλά έχουν υπάρξει φορές που το θέμα ήταν η γνωριμία ή το session.

    Αυτό μπορεί να συμβαίνει και ασφαλώς συμβαίνει και ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΜΟΝΟΝ όταν είναι ανεπίγνωστο. Όταν είναι με επίγνωση - και όταν προδηλώνεται ρητά είναι με επίγνωση - τότε είναι απλά μια μανιέρα όπως όλες οι άλλες. Δεν αγαπώ ιδιαίτερα να μου λένε "ο τρόπος με τον οποίο κάνεις αυτό δείχνει εκείνο και οδηγεί στο τάδε συμπέρασμα", έτσι δεν το κάνω σε άλλους ούτε στην προκείμενο σχολιασμό. Το σταματώ εδώ.

    Καμία αντίρρηση, αρκεί να συμφωνήσουμε ότι μόνον ως προς τους τροπισμούς διαφοροποιούμαστε και αν άλλες δεν θέλουν να μπουν στο ψητό είναι απλό, μένουν με τις γαρνιτούρες, αν έχουν μείνει γαρνιτούρες. Αυτό επιθυμούν;