Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνική BDSM Real Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

 1. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Συμφωνώ με τον αγαπητό KyriosG, καθώς πρωταρχικός σκοπός της κοινότητας δεν είναι να βγάλει κάποιος/οι χρήματα, αλλά να ενημερωθεί ο κόσμος και φυσικά όσοι εγγραφούν να μπορούν να έχουν κάποια μορφή στήριξης. Σίγουρα τα αρχικά βήματα θα είναι αρκετά προσεκτικά λόγω της νοοτροπίας των Ελλήνων, αλλά στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.

  Μια κοινότητα όπως τη φαντάζομαι θα έχει δικό της χώρο, θα διοργανώνει ημερίδες όπου θα εκπαιδεύονται όσοι ενδιαφέρονται σε διάφορα θέματα όπως δεσίματα, διάφορα είδη εξευτελισμού κλπ.. Επίσης, θα υπάρχει ένα σταθερό μέρος συναντήσεων όπου θα συζητάμε για διάφορα θέματα που μας απασχολούν, είτε είναι της κοινότητας, είτε όχι. Τέλος, θα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος των μελών, καθώς οι χώροι που θα χρησιμοποιούνται θα είναι και κοινόχρηστοι, και προσωπικοι, αλλά θα υπάρχουν και οι αντίστοιχοι έλεγχοι έτσι ώστε να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα.
   
 2. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  πιστευω πως για αρχη καλα θα ηταν ενα μερος απλα σαν τοπος συναντησης αντι να τρεχουν ολοι απο μαγαζι σε μαγαζι σε καθε meeting!να κατεβενω π.χ. απο την θεσσαλονικη και να ξερω πως εκει θα βρω 2-3 γνωστους να τα πουμε και να πιουμε εναν καφε!να γνωριστει ο κοσμος να αποκτησουν ολοι ενα σταθερο στεκι και εκει μετα γινετε ενα βημα παραπερα!εδω απλως ανταλαζουμε μερικα μηνυματα μεταξη μας και ακουω για καταστατικα και συλλογους
   
 3. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Αν θυμάμαι καλά έχεις χάσει τα προηγούμενα meeting μας εδώ στην Θεσ/νίκη. Έχει συζητηθεί το θέμα σε 1, 2 από αυτά και σε αυτό ίσως έχουμε και κάτι πιο χειροπιαστό, αν θές έλα για να μάθεις  
   
 4. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  χμμμ γιατι νιωθω πως μου πεταξες το γαντι?ναι ρε θα ερθω χεχεχε!
   
 5. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  δεν ξέρω, εσύ να μου πεις γιατι νιώθεις οτι σου πέταξα το γάντι... πάντως να είσαι έτοιμος για γερά και απανωτά (ψυχολογικά και μη) σοκ! (οχι, το ηλεκτροφόρο χέλι δεν το πήρα ακόμα, ούτε και εκείνα τα παιχνιδάκια με ηλεκτρισμό που είδα στο sex shop στο διαδίκτυο...)  
   
 6. G_E

  G_E Contributor

  Ειναι απιστευτο το ποσο γρήγορα ενα σοβαρό thread παει στις πισω σελιδες...
  Ας το ξαναφερουμε μπροστά εστω και για λίγο.

  Ας δούμε πως περίπου είναι και τι κάνει μια κοινότητα, έτσι ώστε η συζήτηση να έχει συνοχή. Οι πηγές μου είναι βιβλιογραφικές – και φυσικά τα όσα γράφω είναι αντικείμενο σχολιασμού. Γι αυτό τα γράφω.

  Απ’ την άλλη, μπορεί να γράφω αυτονόητα πράγματα. Αν είναι έτσι, χαίρομαι που θεωρούνται αυτονόητα.

  Απ΄ ότι κατάλαβα η κοινότητα δεν είναι καφέ – μια κοινότητα μπορεί να φτιάξει ένα καφέ (μια από τις πιθανές δραστηριότητες αλλά όχι η κύρια) ή τα μέλη της να έχουν κάποια στέκια.

  Η κοινότητα δεν είναι παρέα – φυσικά τα μέλη της μπορούν να δημιουργήσουν παρέες αλλά η κοινότητα έχει δομή, κανόνες και διαδικασίες που δεν έχει μια παρέα.

  Η κοινότητα δεν είναι dating club- φυσικά στις εκδηλώσεις των κοινοτήτων γίνονται γνωριμίες.

  Οι κοινότητα έχει στόχο την υποστήριξη των ατόμων που ζουν ή ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

  Η υποστήριξη γίνεται με συναντήσεις των μελών (όπου, με οργανωμένο τρόπο και με συγκεκριμένους κανόνες, γίνονται παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων και συζητήσεις) , με εκδόσεις επί συγκεκριμένων ή γενικών θεμάτων (newsletters, περιοδικά, κλπ.), με ενέργειες προώθησης των δικαιωμάτων και της κοινωνικής αποδοχής (αυτόνομα ή με τη συμμετοχή σε ευρύτερες κοινωνικές πρωτοβουλίες και σχήματα για την προώθηση των σεξουαλικών και όχι μόνον, δικαιωμάτων) και φυσικά με εκδηλώσεις (πάρτι, έξοδοι σε clubs) για τη γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων των μελών.

  Η υποστήριξη μπορεί να γίνει και σε ατομικό επίπεδο, πχ. ηθική και νομική υποστήριξη μελών που διώκονται για πράξεις σχετιζόμενες με το bdsm, ψυχολογική ή ακόμα και οικονομική υποστήριξη ανθρώπων που έχουν σοβαρή ανάγκη.

  Οι κοινότητα μπορεί να είναι πανσεξουαλική ή να αναφέρεται σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων.

  Οι κοινότητα είναι ανοικτή αλλά έχει διαδικασίες που προστατεύουν τα μέλη της από τη δημόσια έκθεση, κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων αλλά και απόψεων που εκφράζουν στις συναντήσεις.

  Μεταφράζω από το site του MAsT (Masters and Slaves together) www.mast.net

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

  Οι συναντήσεις του MAsT δίνουν την ευκαιρία να παρουσιάζονται και να συζητιούνται θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να γίνεται ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Κυριαρχικών και υποτακτικών είτε σε ξεχωριστά groups είτε όλοι μαζί.

  Επίσης στις συναντήσεις δίνεται χρόνος για να παρουσιάσει καποίος/α τον εαυτό του ή να κάνει ανακοινώσεις σχετικές με εκδηλώσεις κλπ. ακόμα και ανακοινώσεις για επαγγελματικά θέματα.

  ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

  Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να κρατούν εμπιστευτικά όσα συζητιούνται είτε στη γενική συνάντηση είτε στα επιμέρους groupς.

  Υποψήφια μέλη πρέπει να συμμετάσχουν σε τρεις συναντήσεις πριν εξετασθεί το αν θα γίνουν μέλη (στμ. χονδρικά αυτό παίρνει 3 μήνες)

  Οι κυρίαρχοι δεν διατάσσουν υποτακτικό/η, συμπεριλαμβανομένης και της ιδιοκτησίας τους, να συζητήσουν ή να αποκαλύψουν πληροφορίες ή το περιεχόμενο συζητήσεων που έγιναν σε group για υποτακτικούς/ες.

  Κυρίαρχοι χωρίς υποτακτική/ο θα πρέπει να αυτοεξυπηρετούνται στις συναντήσεις του MAsT, εκτός κι αν ένας/μία υποτακτικός/η αναλάβει να τον/την εξυπηρετήσει με δικιά του θέληση ή από θέληση του/ της κυριάρχου του/της.

  Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου διακόπτεται στις συναντήσεις εκτός κι αν ο κυρίαρχος σε μια συγκεκριμένη σχέση, επιβάλλει το πρωτόκολλο αποκλειστικά στην (στις) ιδιοκτησία(ες) του/της
   
 7. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  RE: RE: Ελληνική BDSM Real Κοινότητα

  ΚyriosG συμφωνώ με αυτά που γράφεις, είναι αρκετά λογικά και σίγουρα ξεκαθαρίζουν αρκετά το τοπίο. Οι κανόνες που διέπουν έναν σύλλογο μπορούν να γραφούν πολύ άνετα και σε ένα Δ.Σ., αυτά είναι εύκολα πράγματα... απλά πρέπει να υπάρχει φαντασία και πολύ όρεξη