Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενα καταπληκτικο τριήμερο...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος lickyourfeet, στις 3 Ιανουαρίου 2006.

  1. lickyourfeet

    lickyourfeet New Member

    Ερχόταν σαββατοκύριακο και όπως κάθε weekend θα πήγαινα στο σπίτι της τότε Κυρίας μου. Αυτό όμως είχε μια ιδιαιτερότητα. Η κυρία είχε καλέσει σπίτι επίσης 2 φίλες της, ζευγάρι, τις οποίες δεν είχα ξανασυναντήσει.

    Πήγα κοντά της Παρασκευή απόγευμα αμέσως μετά τα δουλειά. Με το που μπήκα από την πόρτα έβγαλα όλα μου τα ρούχα, μέσα στο σπίτι δεν μου επέτρεπε να φοράω ρούχα. Μου φόρεσε το κολάρο μου και κλείδωσε το πέος μου με το cage, επίσης σταθερός κανόνας. Εκτός από όταν είμαι στη δουλειά έπρεπε να είναι κλειδωμένο συνέχεια παντού και πάντα εκτός αν θελήσει να το ξεκλειδώσει η ίδια. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του πότε τελειώνω. Το είχε δοκιμάσει και με τα ρούχα της δουλειάς αλλά δεν ήταν εφικτό καθώς φαινόταν…

    Μου έδωσε οδηγίες να πάω να πλυθώ και μετά να την περιμένω γονατιστό στα 4 στο σαλόνι. Έτσι και έκανα. Έκανα μπανάκι και μετά πήγα στο σαλόνι. Μετά από ελάχιστα λεπτά ήρθε και η Κυρία. Έκατσε στο πλάι μου σε μια πολυθρόνα και πλησίασε τα πόδια της στο στόμα μου. Καθώς ξεκίνησα να τα γλύφω μου έριξε 15 μ 20 ξυλιές στο κωλαράκι μου με ένα μαστίγιο ιππασίας γιατί άργησα στο μπάνιο. Είχα αρχίσει ήδη να ερεθίζομαι αλλά το cage δεν άφηνε και πολλά περιθώρια. Το πέος μου είχε γεμίσει όλο το διαθέσιμο χώρο μιας και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σηκωθεί! Μου άρεσε πολύ η αίσθηση του περιορισμού και με ερέθιζε ακόμα περισσότερο… Για λίγο τραβήχτηκε και πήρε από δίπλα της ένα set περικάρπια και μου τα φόρεσε 2 στα χέρια και 2 στους αστραγάλους, τα ασφάλισε το καθένα με ένα λουκετάκι, ένωσε των ποδιών μεταξύ τους και των χεριών τα έπιασε στους κρίκους που είχε το κολάρο μου. Ακόμα έδεσε τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου μεταξύ τους με ένα κομμάτι δέρμα για να μην μπορώ να τα κουνήσω πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι δεμένο στο πάτωμα με το κωλαράκι μου ψηλά και το κεφάκι μου σχεδόν στο πάτωμα. Όπως ήταν ακόμα στο πλάι μου ακούμπησε το ένα της πόδι στην πλάτη μου και το άλλο μπροστά μου για να συνεχίσω να το γλείφω. Πότε πότε μου έριχνε μερικές δυνατές ξυλιές στο κωλαράκι μου και στις πατούσες μου δίνοντας ταυτόχρονα και μια εντολή: -Καλύτερα! –Πιπίλα και τα δαχτυλάκια μου! –Με όλη τη γλώσσα! Κι άλλα.

    Μέχρι εκείνη τη στιγμή εγώ δεν ήξερα τίποτα για τις φίλες της που θα έρχονταν. Μου το ανακοίνωσε μετά από μερικά λεπτά εκείνη τη στιγμή! Μου έπιασε πολύ δυνατά το κωλαράκι, μου έριξε μερικά χαστούκια και περνώντας ταυτόχρονα το δάχτυλό της από την κωλοτρυπίδα μου και μου το είπε με γλυκό αλλά συνάμα αυστηρό ύφος που δεν σήκωνε αμφισβήτηση: - Σε λίγη ώρα θα έρθουν 2 κορίτσια να μείνουν μαζί μας το Σαββατοκύριακο, Θέλω να τους δείξεις πόσο καλό και υπάκουο σκλαβάκι είσαι!

    Με το που συνειδητοποίησα αυτό που άκουσα ένοιωσα στην αρχή ενδοιασμό καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που δεν θα ήμασταν μόνοι αλλά και την ίδια στιγμή καύλα στην ιδέα ότι θα ήμουν εκτεθειμένο στις διαθέσεις 2 κυριών που δεν έχω ξαναδεί ποτέ!

    Αφού με χάιδεψε λίγο στο κωλαράκι μου και στα πόδια μου τα οποία έτσουζαν πια αρκετά, έλυσε τα δάχτυλα των ποδιών μου και έπιασε τα χέρια μου στον κρίκο που ένωνε τα πόδια μου με αποτέλεσμα πια να μπορώ να κάνω ελάχιστες κινήσεις και το κεφάλι μου να είναι στο πάτωμα. Έπιασε από το κουτί δίπλα της που είχαμε τα σύνεργα 2 plugs. Το ένα μου το έχωσε στο στόμα και το άλλο στο κωλαράκι μου. – Για να ασχολείσαι με κάτι μέχρι να ετοιμαστώ, είπε! Έμεινα έτσι για τουλάχιστον 1 ώρα, στην οποία άκουγα την Κυρία να ετοιμάζεται. Μόλις ετοιμάστηκε ήρθε πίσω εκεί που με είχε αφήσει και μου είπε ότι δεν είχαμε και πολύ χρόνο. – Θα έρθουν τα κορίτσια σε λίγο, πρέπει να ετοιμάσουμε και εσένα. Τα χάλια σου έχεις έτσι που είσαι… Έβγαλε τα plug τόσο από το στόμα μου όσο και από τον κώλο μου με έλυσε και με τράβηξε στα 4 από το λουράκι στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όπως ήμουν στο πάτωμα μου φόρεσε στα πόδια ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που δίνουν πολύ μεγάλη κλίση στο πόδι και συνήθως φοράνε οι φτηνές πουτάνες στα μπουρδέλα. Έβαλε στις αγκράφες που είχαν τα λουράκια τους από ένα μικρό λουκετάκι για μην μπορώ να τα βγάλω ακόμα και να ήθελα. –Μάλιστα, πολύ καλύτερα, είπε. – Σήκω! Με τράβηξε από το λουρί μου πάλι και ταυτόχρονα μου έριξε 1-2 στο κωλαράκι. Μου φόρεσε μια μικρή ποδίτσα στη μέση που το μόνο που κάλυπτε ήταν το cock cage που φόραγα αφήνοντας το κωλαράκι μου τελείως ακάλυπτο και μου έκλεισε το στόμα με ένα ball gag. –Δεν θα το χρειαστούμε ακόμα αυτό! Τώρα πήγαινε και καθάρισε το σαλόνι!

    Έτσι και έκανα. Μου πήρε αρκετή ώρα παραπάνω καθώς μόλις και μετά βίας μπορούσα να περπατήσω. Το πόσο είχα ερεθιστεί δεν περιγράφεται, τόσο με την προσμονή των φίλων της Κυρίας όσο και με αυτά που φόραγα. Το πέος μου δεν έλεγε να ηρεμίσει και είχε γεμίσει ασφυκτικά το cage και ήδη έσταζε υγρά! Που και που ερχόταν η Κυρία να δει πως πάω και να δώσει οδηγίες. Μόλις τελείωσα με τις δουλειές που μου είχε πει να κάνω με έβαλε να κάτσω στα 4 παράλληλα με τον καναπέ και μου έδεσε πάλι τα χέρια και τα πόδια μαζί. Έφυγε για λίγο στην κουζίνα και μετά από λίγο γύρισε.
    –Είμαστε έτοιμοι τώρα. Σε λίγο θα έρθουν κιόλας! Είπε και έκατσε στον καναπέ και άπλωσε τα πόδια της να τα ξεκουράσει πάνω στο κωλαράκι μου. Είδε λίγο τηλεόραση για να περάσει η ώρα. Λίγη ώρα μετά χτύπησε το κουδούνι της εισόδου. Με έλυσε και μου είπε να πάω να ανοίξω.

    Άνοιξα την πόρτα της εισόδου και πήγα στην πόρτα του διαμερίσματος. Ούτε 1 λεπτό μετά χτύπησε και το κουδούνι της πόρτας. Την άνοιξα και είδα μπροστά μου 2 όμορφες κοπέλες νορμάλ ντυμένες να κρατούνται χέρι χέρι περιμένοντας να μπουν. Το βλέμμα τους με σάρωσε σαν scanner αργά από την κορυφή ως τα νύχια! Ήμουν πρακτικά ολόγυμνος μπροστά σε 2 άγνωστες σε εμένα γυναίκες φορώντας κολάρο, τα περικάρπια στα χέρια και τα πόδια, με το στόμα φιμωμένο και με μια ποδίτσα που το μόνο που κάλυπτε ήταν το πέος μου που ήταν φυλακισμένο μέσα στο cock cage! Κόντεψα να λιώσω από την καύλα! Ήταν η 1η φορά που η κυρία μου με εξέθετε έτσι μπροστά σε κόσμο! Άπλωσα το χέρι μου ευγενικά δείχνοντας το δρόμο για το σαλόνι όπου και βρισκόταν η Κυρία περιμένοντας αλλά από ότι φαίνεται χωρίς λόγο γιατί οι κοπέλες έδειχναν ότι ήξεραν το σπίτι και πήγαν κατευθείαν προς τα εκεί. Έμεινα πίσω μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να κλείσω την πόρτα.

    Μόλις βολευτήκαν στο σαλόνι η Κυρία μου έδωσε εντολή να φέρω καφέ. Μέχρι να γυρίσω από την κουζίνα είχαν αρχίσει ήδη να μιλάνε για εμένα.
    - Καλούλα φαίνεται
    - Ναι, αλλά θέλει πολύ εκπαίδευση ακόμα
    - Προφανώς
    - Πάντα έτσι το ντύνεις; σαν πουτανάκι;
    - Συνήθως το έχω τελείως γυμνό αλλά σήμερα του έβαλα τα καλά του.

    Ο διάλογος τους συνεχίστηκε στο ίδιο στυλ και μόνιμα αναφερόντουσαν σε εμένα πολύ υποτιμητικά. Όσο σέρβιρα τον καφέ στην Κυρία και στις φίλες της όποτε περνούσα από μπροστά τους δεν έχαναν ευκαιρία να μου ρίξουν είτε δυνατό χαστούκι στον κώλο ή να μου τσιμπήσουν τις ρώγες γενικότερα να με πειράξουν όπως και σε κάθε ευκαιρία που μπορούσαν! Με το που τελείωσα με τους καφέδες με τράβηξε η κυρία από το λουρί και με έβαλε μπροστά στις φίλες της στα 4. Η μία άραξε πιο βαθειά στον καναπέ έβγαλε τα πέδιλα που φόραγε και τέντωσε τα πόδια της πάνω μου. Η άλλη μαζί με την Κυρία μου, μου έβαλαν στις ρόγες από ένα βαρίδι με μανταλάκια ειδικά τα οποία όπως ήμουν στα 4 κρεμόντουσαν κάτω. Στη συνέχεια μου έβγαλαν το φίμωτρο και έκατσαν στον καναπέ. Η Κυρία μου έκατσε ανάμεσα στις φίλες της οι οποίες η μία έπινε το καφεδάκι της και η άλλη από την άλλη πλευρά είχε βγάλει και αυτή τα παπούτσια της και είχε πλησίασε το πόδι της στο στόμα μου. – Γλύφε, ήταν το μόνο που είπε! Έτσι και έκανα. Άρχισα σιγά σιγά να της γλύφω πρώτα το επάνω μέρος, μετά κατέβηκα προς τα δαχτυλάκια και αφού τα πιπίλισα όλα ένα προς ένα άρχισα να γλύφω και το πέλμα τού ποδιού της. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Γιατί δεν ήταν μόνο τα πόδια της μιας που περιποιόμουν με τη γλώσσα μου, ταυτόχρονα η Κυρία μου στη μέση κούναγε με τα δικά της που και που τα βαριδάκια στις ρώγες μου χαϊδεύοντας μου ενίοτε την κοιλιά και η άλλη φίλη της συχνά πυκνά έπαιζε με cage που είχε κλεισμένο το πέος μου. Η τελευταία βρήκε και νέο παιχνίδι καθώς η Κυρία μου της έδωσε ένα plug το οποίο έβαλε στο κωλαράκι μου αφού πρώτα με γάμησε για λίγα λεπτά με αυτό! Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι να τα πουν οι Κυρίες…

    Μόλις οι Κυρίες τελείωσαν με το καφεδάκι τους και ενώ ήμουν ακόμα στα 4 μπροστά τους, η Κυρία μου έδωσε οδηγίες να μαζέψω στο σαλόνι και να ετοιμάσω το τραπέζι για το φαγητό. Σηκώθηκε και με τράβηξε από το κολάρο κοντά σε ένα μπωλάκι όπου ήταν το νερό μου. Αφού ήπια λίγο μου έβαλε πάλι το φίμωτρο και έβγαλε το plug από τον κώλο μου και τα βαρίδια από τις ρόγες μου. Τα παπούτσια που ήταν και από τα πράγματα που με ενοχλούσαν περισσότερο και το ήξερε τα άφησε ως είχαν κλειδωμένα στα πόδια μου με τα λουκετάκια τους– Πήγαινε! Είπε αυστηρά και με τράβηξε επάνω. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στην κουζίνα μετά από αρκετά δρομολόγια τραπεζαρία – κουζίνα, ήταν όλα έτοιμα! Κατά τη διάρκεια του φαγητού σερβίριζα τις 3 Κυρίες οι οποίες δεν με άφηναν σε ησυχία. Συνεχώς όπως πέρναγα δίπλα τους μου χούφτωναν το κωλαράκι μου, του έριχναν χαστούκια και το τσίμπαγαν ενίοτε μαζί με τις ρόγες μου. Οι 2 φίλες της Κυρίας μου συχνά πυκνά έπαιζαν και με το cage μου μιας και προφανώς δεν είχαν ξαναδεί κάτι αντίστοιχο live. Η όλη αυτή κατάσταση με είχε κάνει να θέλω να τελειώσω σαν τρελός!
    Μόλις τελείωσα με τα σερβιρίσματα με τράβηξε η Κυρία μου από το κολάρο μου κοντά της και μου έπιασε τα χέρια πίσω από την πλάτη μου ενώνοντας τα περικάρπια με ένα κλιπ. Έβαλε ένα πιάτο με λίγο φαγητό στο πάτωμα μπροστά από τα πόδια της, μου έβγαλε το φίμωτρο και διέταξε: Τρώγε! Γονάτισα κάτω από το τραπέζι και άρχισα να τρώω. Με το που τελείωσαν το γεύμα τους με τράβηξε επάνω και μου είπε να σερβίρω το γλυκό (κάτι παστάκια που είχε πάρει) στο σαλόνι. Πήγαν και έκατσαν στο σαλόνι ενώ εγώ πήγα πρώτα από την κουζίνα να ετοιμάσω πιάτα και συναφή. Όταν μπήκα στο σαλόνι κρατώντας το δίσκο συζητούσαν για μένα και για τι θα μπορούσα να κάνω για την Κυρία μου. Σέρβιρα τα παστάκια στις κοπέλες και μόλις πλησίασα την Κυρία μου με τράβηξε κάτω στα γόνατα και πήρε το πιάτο από τα χέρια μου και το έβαλε στο πάτωμα μπροστά της. Έβγαλε το παπούτσι από το ένα της πόδι και πάτησε μέσα στο πιάτο. Αφού πασάλειψε το πόδι της όσο περισσότερο μπορούσε το τέντωσε μπροστά μου και είπε: Γλύφε! Για να μάθεις ότι την Κυρία σου την σερβίρεις πρώτη! Και μην νομίζεις ότι τελειώσαμε εδώ! Μετά από λίγη ώρα το πόδι της Κυρίας μου ήταν λαμπίκο! Οι φίλες της είχαν αρχίσει να χαϊδεύονται από όταν εγώ έτρωγα το γλυκό πάνω από το πόδι της Κυρίας μου.

    Τελειώνοντας με τράβηξε από το κολάρο όρθιο. Έδεσε ένα αλυσιδάκι στον πίσω κρίκο του κολάρου μου το οποίο έφτανε μέχρι τα μισά της πλάτης μου και εκεί με ένα κλιπ έδεσε τα χέρια μου τα οποία πλέον ήταν σταυρωτά δεμένα ψηλά στην πλάτη μου. Μου φόρεσε πάλι το φίμωτρο και με τράβηξε να γονατίσω πάνω στα πόδια των φίλων της. Αυτές με το που με έβαλε η Κυρία μου εκεί άρχισαν να μου χουφτώνουν το κωλαράκι δυνατά και να του ρίχνουν έξ’ ίσου δυνατά χαστούκια. –Δεν κάνετε τίποτα έτσι είπε στις φίλες της και τους έδωσε ένα plug και ένα κοντό μαστιγιάκι. Έβαλαν το Plug στο κωλαράκι μου κάπως γρήγορα με αποτέλεσμα να τσούξει λίγο παραπάνω και άρχισαν να μου ρίχνουν ξυλιές στο κώλο με το μαστιγιάκι ενώ παράλληλα δεν σταμάτησαν το χούφτωμα και τα χαστούκια. Την ίδια ώρα η Κυρία μου έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και με ένα ιππασίας μου έριχνε ξυλιές στις πατούσες μου. Παρόλο που με πόναγαν και οι 3 πολύ, η όλη κατάσταση ήταν πολύ ερεθιστική. Αν δεν είχα κλεισμένο το στόμα με το ball gag θα ήθελα πάρα πολύ να παρακαλέσω την Κυρία μου να ξεκλειδώσει το cage και να με αφήσει να τελειώσω…

    Μόλις το κωλαράκι μου έγινε αρκετά κόκκινο η Κυρία τους έδωσε μια λεπτή βίτσα να συνεχίσουν το έργο τους η οποία πόναγε πολύ περισσότερο με αποτέλεσμα να μουγκρίζω και να τραβιέμαι σε κάθε χτύπημα. Μόλις η Κυρία είδε ότι δεν μπορώ άλλο με τράβηξε στο πάτωμα ανάσκελα. Μου άφησε τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη αλλά μου έβγαλε το φίμωτρο και το cage! Ένοιωσα τεράστια ανακούφιση μιας και το πέος μου που ήταν από το μεσημέρι κλεισμένο εκεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ήρθε σε στύση. Έκατσε μαζί με τις φίλες της και άρχισαν να με χαϊδεύουν με τα πόδια τους σε όλο το σώμα. Η μια από τις 2 άρχισε να μου το παίζει με τα πόδια και δεν χρειάστηκα και πολύ. Σε ελάχιστο χρόνο τελείωσα πάνω στα πόδια της. Αφού έπαιξε με το πέος μου για πάρα πολύ λίγο ακόμα τα έφερε πάνω στο στόμα μου και άκουσα την Κυρία να λέει γλύφε! Μόλις καθάρισα τα χύσια μου πάνω από τα πόδια της κοπέλας, η Κυρία μου σηκώθηκε και με τράβηξε σε πιο όρθια θέση μου έλυσε τα χέρια δίνοντας ξερά την εντολή: Παίξτο! Και ξαναέκασε μαζί με τις φίλες της στον καναπέ κρατώντας σφιχτά και τεντωμένο το λουρί του κολάρου μου. Όπως καθόμουν με τον κώλο στο πάτωμα πίεζα το plug με το βάρος μου όσο πήγαινε. Ενώ τον έπαιζα μπροστά στην Κυρία μου και τις φίλες της με τράβαγε πότε πότε από το κολάρο πιο κοντά για να γλύψω πότε τα πόδια της και πότε τα πόδια κάποιας από τις άλλες 2 κυρίες.

    Συνολικά τελείωσα άλλες 3 φορές πάνω στα πόδια των κυριών τα οποία με έβαλαν και έγλυψα μετά! Έτσι όπως ήμουν με το στόμα γεμάτο από τα χύσια μου μου έβαλαν πάλι το φίμωτρο και το cage πάλι στο πέος μου. – Δεν θα το χρειαστούμε άλλο αυτό είπε καθώς κλείδωνε το cage. Η Κυρία έφερε ένα μικρό ξύλινο τετράγωνο σκαμνάκι το πολύ 30 πόντους ψηλό στο οποίο είχαμε βάλει κρίκους γύρω γύρο για να με δένει επάνω. Μου έβγαλε το plug από το κωλαράκι και έβαλε πάνω στο σκαμνάκι όρθιο έναν από τους δονητές της όχι χοντρό αλλά με καλό μήκος. –Κάτσε, είπε! Μόλις έκατσα έδεσε τα πόδια μου στους κρίκους που ήταν πίσω πίσω με αποτέλεσμα να μπορώ να ακουμπάω μόνο στο σκαμνάκι πιέζοντας το δονητή στον κώλο μου και με τα γόνατα στο πάτωμα μίας και οι πατούσες μου ήταν στον αέρα. Εκεί όπως ήμουν μου έριξαν αρκετές ξυλιές στις πατούσες στο στήθος και στα πόδια ψηλά κοντά στο κωλαράκι μου χαϊδεύοντας με ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα ήταν να ερεθιστώ πάλι πάρα πολύ και παρόλο που μόλις πριν από λίγο είχα τελειώσει τόσες φορές, το πέος μου να έχει γεμίσει και να πιέζει εκρηκτικά το cage! Μόλις βαρέθηκαν μου κλείδωσαν πάλι τα ψηλοτάκουνα στα πόδια, μου έβαλαν μανταλάκια στις ρόγες και μου έβγαλαν το φίμωτρο για να μπορούν να με τραβάνε και να μου δίνουν να τους γλύψω τα πόδια που και που…

    Λίγο αργότερα η Κύρια μου με έλυσε και με τράβηξε στα 4 μπροστά της, ανασήκωσε τη φούστα της και με τράβηξε από το λουράκι ανάμεσα στα σκέλια της. –Γλύφε, είπε μονολεκτικά. Οι φίλες της άρχισαν να με χαϊδεύουν και να παίζουν με το κωλαράκι μου για να μου βάλουν τελικά ένα plug. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Όταν ήρθε η ώρα να πάνε για ύπνο ξάπλωσαν στο κρεβάτι μαζί. Εγώ κοιμήθηκα στρωματσάδα στο πάτωμα και με το ένα πόδι δεμένο στο κρεβάτι…

    Οι δύο επόμενες μέρες λίγο διέφεραν από την πρώτη. Τόσο η Κυρία μου όσο και οι φίλες της το διασκέδαζαν πολύ να με εξευτελίζουν σε κάθε ευκαιρία. Το cage αλλά και τα ψηλοτάκουνα από τα πόδια μου βγήκαν πολύ αργά το βράδυ της Κυριακής και ύστερα από πάρα πολύ ώρα που παρακαλούσα την Κυρία μου να μου επιτρέψει να τελειώσω…

    Ζητώ συγνώμη από όλα τα μέλη εάν τα κούρασα καθώς είναι αρκετά μεγαλο το post. Δεν είναι πολύ καλογραμμένο, δυστυχώς δεν έχω την ικανότητα να κάνω την αφήγηση πιο "ζωντανή". Ευχαριστώ πολύ τον κοσμο που μπήκε στον κόπο να το διαβάσει...  
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Και όμως, είναι καλογραμμένο  

    Ευχαριστούμε lickyourfeet, καλωσήρθες στην κοινότητα και σε παρακαλώ συμπλήρωσε την ηλικία σου στο προφίλ σου για να αποφύγουμε διάφορα παρατράγουδα νομικίστικης μορφής  
     
  3. PD

    PD Regular Member

    RE: RE: Ενα καταπληκτικο τριήμερο...!

    Είναι όντως καλογραμμένο και αναλυτικότατο! Πολύ καλή εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι πολλοί subs θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση σου.

    PD
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Αρκετα περιγραφικο lickyourfeet

    Περα απο την ηδονη που αισθανοσουνα (για να μην το πω αλλιως) τι άλλα αισθηματα ενοιωθες για την Αφεντρα σου? αυτο ειναι το ζητουμενο...