Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξέλιξη ταυτοτήτων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 6 Ιανουαρίου 2006.

 1. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  αμάν Λαρα... το κουράζεις κορίτσι μου...!!!
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Πάνω στο θέμα της αναζήτησης ταυτοτήτων θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις:

  Η μία είναι... Νιώσατε ποτέ ενοχές για το ότι εξελισσόσασταν σε κάτι διαφορετικό από τις mainstream ερωτικές ταυτότητες; Εννοώ αφού είχατε διαμορφωθεί πλέον σε βαθμό που είσασταν υποχρεωμένοι να αναγνωρίσετε στον εαυτό Σ/σας ότι μάλλον έχετε αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά.

  Η άλλη είναι... Πόσο Σ/σας επηρέασε το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πρότυπα διαθέσιμα για να ακολουθήσετε σε αυτή την πορεία ερωτικής ανακάλυψης; Και που έπρεπε να ανακαλύψετε από την αρχή ακόμα και την ύπαρξη του χλιαρού νερού;

  Είχα σκεφτεί να ανοίξω διαφορετικά νήματα για τα δύο αυτά επιμέρους θέματα, αλλά βλέπω ότι ουσιαστικά υπάγονται στο θέμα της εξέλιξης της ταυτότητάς Μ/μας.

  Πάντως, σε πολλές από τις μη - φλογισμένες αντιπαραθέσεις που ανοίγουν σε διάφορες συζητήσεις στο φόρουμ διακρίνω στο βάθος και ενοχές ή άλλοθι αλλά και την αβεβαιότητα της έλλειψης κάποιων σταθερών σημείων αναφοράς. Εννοώ, πέρα από το δίπολο Systemiser / emphathiser που έτσι και αλλιώς μάλλον με ιδιωτικά σινιάλα λειτουργεί και όχι με πρότυπα ευρείας αποδοχής.